2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Saclarinda beyaz olanlar ne yapti acaba. Ben igrenc bir halde geziyorum bitkisel boyayla boyasam mi ki bembeyaz oldu diplerim
Ben bir kere boyadım da alerji oldum çok fena başka boya kullanmadım. çok şükür beyazım da yok daha.
Kına kokmazsa kına yak istersen. Ben pek sevmem de kokusunu

Saclarinda beyaz olanlar ne yapti acaba. Ben igrenc bir halde geziyorum bitkisel boyayla boyasam mi ki bembeyaz oldu diplerim
Ben gebeligi ogrenmeden once boyatmistim Benim de ayda bir beyazlarim cikiyor biraz toplarim baktim basedemiyorum bitkisel boyatabilirim tabi kuaforle anlasmam benim islemim sirasinda baska normal boya almamasi lazim.

Ben bir kere boyadım da alerji oldum çok fena başka boya kullanmadım. çok şükür beyazım da yok daha.
Kına kokmazsa kına yak istersen. Ben pek sevmem de kokusunu
Saclarim siyah, kina da yakarsam kurtulamam.
Aslinda cok biyatan oldu etrafimda ama bilemedim. Baya beyazim var isri ve cok kotu gorunuyor

Burda biriyle konuşmuştuk da fırında salça yapacaktık kimdi hatırlayamıyorum belki sen hatırlarsın demiştim ama sen konuyu bile hatırlamıyon
Aynen kız geçen hafta yediğimi unuttrm konuyu hiç hatrlamadm zaten eskilerden kmse kalmadı cnm

Zararlı şeyler mi yiyorsun yoksa faydalı şeyler mi yiyemiyorsun. Ben de sürekli ekmek yiyorum kilo almak istemiyorum diyetisyene başlayacağım sanırım bakalım.
Zararlı değilde canm faydalı yiyemyrm meyve yemyrm napcm blmyrm sütte içmyrm

Zararlı değilde canm faydalı yiyemyrm meyve yemyrm napcm blmyrm sütte içmyrm
Meyve ben hiç sevmem incir hariç kolay kolay yemem. Çok da şart değil. Süt yerine ayran kefir daha faydalı zaten onları tüketmeye çalış. Et ceviz badem sebze dengeli yemeye çalış. Bebek depolardan illaki besleniyor ama sonrasında anneye sıkıntı oluyor.

Artk yemeye çalşcam kendmi suçluda hissedyrm bu yüzden bebek için cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…