2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben de sigara içiyorum bir de gebelikle beraber gelişen boyun damarında plaklar çıktı, o da kulağımda kalp atış sesini duymama sebep oluyor şimdilik rahatsızlığı bu, kolesterol de az yüksek şimdilik kan sulandırıcı falan vermediler sigarayı bırak yediğine içtiğine dikkat et dedi, çok mutsuzum o açıdan çoğu şeyden tiksindim ama sigara canım istiyor engel de olamıyorum ben çok kötü bir anneyim. :/ bana kızacaksınız biliyorum, ama yavaştan gelin :/

Kuzu kaçıncı ultrasonun bu ? bende haftaya gidicem çok heyecanlıyım:) bunarada bulantılar bende geçmeye başladı korkuyorum arada
Kız dr değiştrdm ya ondan geçen hafta gittim göremedm drun yoktu zaten şimdi dr a gösterdim zaten tahlihler göstercm dr daha ultrasona girmcm dr beni çağrdgı zamanda gidicm :)

Tek diceğim cocgna sigara içerek zarar veryrsn canm bence yapma sigara cok tehlikeli ve hastalk bebegne vereblr . Bende dengeli beslenemyrm kendme kızyorum düzene otrtamadm bir türlü

Saclarinda beyaz olanlar ne yapti acaba. Ben igrenc bir halde geziyorum bitkisel boyayla boyasam mi ki bembeyaz oldu diplerim
Beyazim yok ama saclarim rofle siyah dibim cikti 3 ay dolsun boyaticam ben. Bu arada bitkiselle normal boya fark etmiyormus bi yerlerde okudum

hamileligin ilk aylari spor yapmakta bi sakinca var mi
fitik hareketlerim vardi doktor yapabilirsin dedi ama onlar biraz agir hareket yapmaya korkuyorum
basit kolay hamile sporu yapmak istiyorum yattikca midem daha kotu oluyo basim donuyo hareket etmem lazim
spor yapan arkadaslar var mi aramizda

Olay nikotinse patlicanda da var. sigara sadece gebelikte degil oncesinde bile DNA hasarina sebep oluyor. Bu da gelecek nesline mirasinin niteligi demek.

Ben teknik yuzuyorum oncesinde de aletli pilatese gidiyordum. Doktora sordum sakincasi yok devam edebilirsin dedi.

Yapcan mı peki ben kararsızım bazıları yap bazıları yapma diyor ondan
Ben yapicam ne olursa olsun sagliksizda olsa evlat gene benim evladim hersey Allahimdan sonucta tahlilde hersey temiz cikip dogdugunda sorunlu oldugunda sokagami aticaz tabiki hayır basim gozum ustune bakıcaz yani ben yapicam

Ben yapicam ne olursa olsun sagliksizda olsa evlat gene benim evladim hersey Allahimdan sonucta tahlilde hersey temiz cikip dogdugunda sorunlu oldugunda sokagami aticaz tabiki hayır basim gozum ustune bakıcaz yani ben yapicam
Canm orası öle kmse canını sokağa atmaz benm demek istedgm sonç iyi cksada dr kötü konşp cogu herkesn hamleliği bu yüzdn kötü geçmiş korktugndan ve snra sağlıklı bir şekilde doğmş bunu demek istedm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…