2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlı olsun şimdiye kadar fark etmedin mi hamileliğini

Hayırlı olsun şimdiye kadar fark etmedin mi hamileliğini
Ben ikinci hamileliğimi 15 haftalıkken öğrendim emzirirken farkedilmeyebiliyor. Eğer sırtını dönüp yatmasaydı aynı gün cinsiyetini de öğrenecektik zaten 30 haftalıkken de doğum yaptım 3,5 ayda bitti gebelik

Saclarim siyah, kina da yakarsam kurtulamam.
Aslinda cok biyatan oldu etrafimda ama bilemedim. Baya beyazim var isri ve cok kotu gorunuyor
Aynen benimde öyle saçım siyah beyazım çok hep topluyorum açıkcası ben boyatmayı düşünmüyorum zaten önümüz yaz toplamaya devam ederim önemli gece vs olduğunda spreylerden alırım yıkanınca geçen diye düşünüyorum şimdilik :)

Aaaa e adet olmuyorsun ya emzirirken de mi adet olmuyorsun anlamadım

Hmmm bırakman lazım bende içiyordum kendi kendini telkin et sigaranın yerine başka bişey yok benimde arada istiyor çok eşimin elinden alıyorum o içirken bazen bir iki çekiyorum acayip vicdan azabı yaşıyorum ben birebir bir kaç komşudan şahit oldum bebekleri hep prematüre allah korusun canım taze fesleğen çiğnemek işe yarıyormuş bi yerde okumuştum

2 3 paket içen hemen bırakabiliyor buna çok şahidim, dudak tiryakisi dedikleri, ama bizim gibi olanlar zorrrr kuzum ya..

Benimkide tam tersini dedi sigara içeceğine onun stresine gir hiçbişey olmaz bebeğine bukadar zehiri yüklemektense herşey sende bitiyor vs vs

Allah korusun canım ne diyim deneyeceğim :/

Allah korusun canım ne diyim deneyeceğim :/
Dene bakalım bişeyler beynini falan meşgul edecek İnan seni çok iyi anlıyorum ben hala rüyamda içtiğimi görüyorum en büyük zevkim çay kahve sigaraydı çay ve kahveyide içmiyorum sigarayı hatırlattığı için çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…