- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.441
Seninki benimkinden 2 mm uzun :)))Kızlar dr dan geldm duydm bebegmi şimdide iki gün ilerde gidyor miniğim şükürler olsun 19.3 mm olmş kızlr
Hayırlı olsun şimdiye kadar fark etmedin mi hamileliğiniMeraba arkadaslar bende büyük ihtimal aralik da dogm yapicam . kanda gebelik cikti 2 kez daha kan verdim yukselme normal persembe gününe randevum var o zmn kese belki kalp atisida gkrulur. Sonade tarihim 19 mart ama kan tahlilene gkre bkRsak gec döllenme muhtemelen tm ona gore ilerlemiyor. Bu arada 11 aylik bir kizim vae ve bu geveligim cok supriz oldu hic beklemiyorduk
Ben ikinci hamileliğimi 15 haftalıkken öğrendimHayırlı olsun şimdiye kadar fark etmedin mi hamileliğini
Aynen benimde öyle saçım siyah beyazım çok hep topluyorum açıkcası ben boyatmayı düşünmüyorum zaten önümüz yaz toplamaya devam ederim önemli gece vs olduğunda spreylerden alırım yıkanınca geçen diye düşünüyorum şimdilik :)Saclarim siyah, kina da yakarsam kurtulamam.
Aslinda cok biyatan oldu etrafimda ama bilemedim. Baya beyazim var isri ve cok kotu gorunuyor
Aaaa e adet olmuyorsun ya emzirirken de mi adet olmuyorsun anlamadımBen ikinci hamileliğimi 15 haftalıkken öğrendimemzirirken farkedilmeyebiliyor. Eğer sırtını dönüp yatmasaydı aynı gün cinsiyetini de öğrenecektik zaten 30 haftalıkken de doğum yaptım 3,5 ayda bitti gebelik
Mide bulantından mı canımKızlar ben hiç dengeli beslenmiyorum napcam bilmiyorum bana yardım edin ya
Hmmm bırakman lazım bende içiyordum kendi kendini telkin et sigaranın yerine başka bişey yok benimde arada istiyor çok eşimin elinden alıyorum o içirken bazen bir iki çekiyorum acayip vicdan azabı yaşıyorum ben birebir bir kaç komşudan şahit oldum bebekleri hep prematüre allah korusun canım taze fesleğen çiğnemek işe yarıyormuş bi yerde okumuştumben de sigara içiyorum bir de gebelikle beraber gelişen boyun damarında plaklar çıktı, o da kulağımda kalp atış sesini duymama sebep oluyor şimdilik rahatsızlığı bu, kolesterol de az yüksek şimdilik kan sulandırıcı falan vermediler sigarayı bırak yediğine içtiğine dikkat et dedi, çok mutsuzum o açıdan çoğu şeyden tiksindim ama sigara canım istiyor engel de olamıyorum ben çok kötü bir anneyim. :/ bana kızacaksınız biliyorum, ama yavaştan gelin :/
2 3 paket içen hemen bırakabiliyor buna çok şahidim, dudak tiryakisi dedikleri, ama bizim gibi olanlar zorrrr kuzum ya..Ben günde 2 paket içerken hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım. Sonra yine başlamıştım yine hamile kalınca bıraktım tekrar başlamadım çok şükür. İstersen yaparsın canım üzülme lütfen
Benimkide tam tersini dedi sigara içeceğine onun stresine gir hiçbişey olmaz bebeğine bukadar zehiri yüklemektense herşey sende bitiyor vs vscan09e
Canım Seni çok iyi anlıyorum . Aslında ben sigara kokusuna bile tahammül edemem. Ama çok sevdiğim bir arkadaşım sigara bağımlısı. O da bir bebek sahibi bebeği şu an 3 yaşında .
Cok şükür sıkıntısız doğdu.
Hamilelikte çok mücadele etti ama sigarayı birakamadi.
Doktor en son kendisi izin verdi
Şunu dediğini biliyorum
Stres sigaradan daha çok zarar verir bebeğine . En ince en az nikotin içeren sigaralardan iç dedi.
Ben bile inanamadım.
Bırakır sanıyordum . Ama yapamadı.
En ince olan sigaradan kullandı Cok az tüketti.
Şükürler olsun ki bebeği sağlıklı .
Ama şuna üzülüyorum o bebeğin kanina nikotin geçti o da ileride sigaraya meyilli bir birey olacak.
Inşallah olmaz.
Bak gülüm eğer ki buraktiginda stres yapmayacaksan canım istiyor lafına yenik düşme. Nefsini simartma.
Bebeğin için bu fedakarlığı yapabilirsin .
Eğer basarirsan bebeğine ileride teşekkürler edeceksin ileride büyüdüğünde senin sayende o zehirden kurtuldum iyi geldin hayatima diyeceksin.
Karar senin canım. Kararın ne olursa olsun bebeğini düşünerek yapacağından eminim.
Allah korusun canım ne diyim deneyeceğim :/Hmmm bırakman lazım bende içiyordum kendi kendini telkin et sigaranın yerine başka bişey yok benimde arada istiyor çok eşimin elinden alıyorum o içirken bazen bir iki çekiyorum acayip vicdan azabı yaşıyorum ben birebir bir kaç komşudan şahit oldum bebekleri hep prematüre allah korusun canım taze fesleğen çiğnemek işe yarıyormuş bi yerde okumuştum
Dene bakalım bişeyler beynini falan meşgul edecek İnan seni çok iyi anlıyorum ben hala rüyamda içtiğimi görüyorum en büyük zevkim çay kahve sigaraydı çay ve kahveyide içmiyorum sigarayı hatırlattığı için çok zor gerçektenAllah korusun canım ne diyim deneyeceğim :/
Uludağ üni.mehmet aralay atalayı tavsiye ediyorum harika bir doktor doç.canım git bak çok memlun kalıcaksn arkadaş gibiSelam kızlar. Bursada yaşayan arkadaşlarım hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz. Memnunmusunuz?
Yaaaaa bayıldım kurdaleli olana nasıl yapıyorsunuz bende yapmak çok istiyorum ama beceremiyorum annem eskiden yapardı şimdi felçli yapamıo yapacak kimim kimsemde yok bi denemek istiyorum
nasıl yani tavuk yemiyormusunuz neden ben ilk kez duyuyorum bunuTavuk paketli gidalar Rafine seker benim de hayatimdan cikti. Acikcasi Cok aramiyorum da tavugun alternatifi Hindi mesela Cok daha lezzetli aromali oluyor. Oldugunuz yerde koy tavugu Satan yerleri arastirin.
Çok başka duygudeme:) Anlatılmaz:)EEvet canım duydum dün telaşeli telaşeli atıyordu maşallah :) biraz derinden geliyordu ama küçük ondan dedi
Evet gerçekten ben hala inanamıyorum şaka gibi geliyor şu mide bulantıları da olmasa hiç inanamıycam çok güzel bir mucizeÇok başka duygudeme:) Anlatılmaz:)
Yok canm ondan değil kendm almıyorm onu düşünemyrm kendme kızıyrmMide bulantından mı canım
Maşallah onlara teyzesi yakınlarSeninki benimkinden 2 mm uzun :)))
Şükür bende o yok rahatm inş sennde sürmez mide bulantlarn canm:)Evet gerçekten ben hala inanamıyorum şaka gibi geliyor şu mide bulantıları da olmasa hiç inanamıycam çok güzel bir mucize
Teşekkür ederim. Peki randevu nasıl alıyorsunuz. Zannedersem internet üzerinden alınmıyor.Uludağ üni.mehmet aralay atalayı tavsiye ediyorum harika bir doktor doç.canım git bak çok memlun kalıcaksn arkadaş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?