- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.481
ayrintili ultrasona devlet bakiyor mu degilse ozelde ucreti ne kadar kiBebeğimin kesesini dün gördüm dün çok şükür. Devlet hastanesine gitmiştim daha önce ultrason vs zaten çok eski, drlar desen göz kontağı bile kurmuyor, karnımın sadece belli bir kısmına baktı tam bile bakmadı. İllaki para ödeyip sağlık imkanlarından faydalanacağız bu çok kötü. Geç döllenme diğer kızımdaki gibi ayın 25 ine kalp atışına gideceğim. Bende sadece ayrıntılı ultrasonu düşünüyorum. 2li ve üçlü testlerin yanılma payı çok ve tedavisi yok. Ayrıntılı ultrasonda daha çok bilgi sahibi oluyorsun, tedavi olanağı olan sıkıntılarıda öğreniyorsun. Kızımda da ayrıntılıya girmiştim.
Yani Cok takinti haline de getirmemek lazim cunku o da ince bir cizgi aslinda. Ama bildigim seylerden elimden geldigince kacinmaya calisiyorum.yaa 28 yaşındayım ben ama hatırlayamıorum şimdi tabi hemen hemen herşeyde sorun var o tavukların yumurtasını alıyoruz sonucta ne yicez biz ben anlamadım herşey yasak sakıncalı tabiki bebeğim için herşey yemem asla ama ne yicez ben kuru fasülye ve nohuttan barbunyadan tiskindim mantar aldım mantar yapcam bugun oda sakıncalı dıolardı geçen okuduğumda bu kültür mantarı bişey yapmaz diye düşünüyorum ama walla allah yardımcımız olsun ne diyim kafam karıştı hep
Benim gittiğim hastanede 250 miş. Arkadaşım geçen hafta devlette yaptırdı. Yapılıyormuş devlette.ayrintili ultrasona devlet bakiyor mu degilse ozelde ucreti ne kadar ki
ve ne zmn ayrintili ultrasona girmek lazim
ben her yedigime takilmiyorum acikcasi zaten ates pahasi et alamiyoruzki en azindan tavuk yiyoruzAyy ben tavuk çok severim yaa hatta bayılırımyemiycek miyiz şimdi
Şükür bende o yok rahatm inş sennde sürmez mide bulantlarn canm:)[/Q
Ayyy be güzel bende öyle diyorum ama büyüdükçe artıyor resmen
kac haftalikken yapiliyomuski yuh ya biz burda ozel hastanede muayene 110 tl kim bilir detayli ult.ne kadar .....Benim gittiğim hastanede 250 miş. Arkadaşım geçen hafta devlette yaptırdı. Yapılıyormuş devlette.
Ben de izliyorum o programı güzel yemekler yapıyorlar. Ama o adam çok karektersiz ve ukala. Bugün milleti sinir etti. Gelinim mutfakta çok güzel, yeni yemekler öğreniyorum hem.ayy hic sorma dun yemekteyizi izledim adam super otesi bi yemek yapti burda demicem adini tavuk vardi ama agzimin suyu akti resmen ama asla yapamazdim asciydi adam
bende meyve yiyorum iyi geliyo patates hasladim yedim yine ekmek kuş kadar yiyorum
bi de doydugumu anlamiyorum bulantidan sizde de oyle oluyo mu ??
bugun ne yapip yiceksiniz valla dusunmektem yıldım :)
ben bırakması imkamsız olan biriydim. kücük yasta ozentiden basladım sigaraya. 4 yıl önce bıraktım. kendimi kanser sanıyordum cok uzun yıllar içtiğim için. ama bırakmamdaki en büyük etken sanki bırakmamı istemeyen arkadasımdı. aman eninde sonunda yine baslayacaksın boşver dedi. kendisi habersiz bırakmış benden önce. ben de son paketimi içiyorum zaten dedim. hırs yaptım 1 ay üc ay 5 ay derken yıllar oldu. hic tiksinmedim. hala cok seviyorum. ama elime almiyorum. çünkü 1 tane içersem gerisi gelir biliyorum. artık sigara krizleri de yasamıyorum. yani istenirse oluyor ama cok zor bir sürec yasayan bilir.Bende senin gibiydim hatta hala rüyamda kendimi sigara içerken görüyordum. Ailem sigara iciyo onların yanına gidince istiyo canım sigara eşim içmediği için evde artık sigarasiz durabiliyorum. Ama hala rüyama giriyo bazen şeytan durtuyo bi paket al günde 1 tane içersin diy9 ama öyle olmuyo önceden biliyorum. Bakkalda komşumuz olduğu için Hamil e olduğumu biliyo utaniyorum gidip alamıyorum. Böyle böyle bıraktım bende. Her canım istediğinde saçmalama diyip telefonda oyun açıyorum. Başka bişeyle ilgileniyorum. Onu yenmeyi öğrendim. Ama hala rüyalarımda elime verseler içerim yalan yok. Ama başarmamız gerek içimizdeki masumlar için.seni çok çok çok iyi anlıyorum. 1 gün içme dayan sadece 1 gün bak. Sonra gerisi gelcek. Sigarasız yasıyormuşum ölmedim diyosun kendi kendine.
Bizim muayenede 120 ya hastaneler pahalıkac haftalikken yapiliyomuski yuh ya biz burda ozel hastanede muayene 110 tl kim bilir detayli ult.ne kadar .....
devlet hastaneleri de artik bi zahmet teftis edilsin ya...bok goturuyo..
doktorlari desen ayri bi manyak beni buluyo hepsi kendini bi halt saniyo suratina bile bakmiyo pabucumun doktoru
ay sinirlendim hormonlar tavan yapti
ya devlet hastanesi yapiyosa ne zmn yapiyo ki ozelle devlet belli olmuyo bazen
aynen kesinlikle ne ukala ne egoistmisBen de izliyorum o programı güzel yemekler yapıyorlar. Ama o adam çok karektersiz ve ukala. Bugün milleti sinir etti. Gelinim mutfakta çok güzel, yeni yemekler öğreniyorum hem.
malesef küçük çocuk da değil 9. sınıf öğrencisiNasıl öğrenci bunlar küçük çocukta olsa öğretmene böyle şaka yapmakta neyin nesi
vaiiahi ben de her seyi yiyorum ama abartmıyorum tabi. abarttıgım tek şey en kötüsü bide abur cubur ve cips oluyor bazen.Ben her şeyi yerim su an ekmek bile yemek zararlı şu an katkisiz hiç bir şey yok. Evde ekmek yapacak ol. Un da bile katkı maddesi var.
O yüzden sağlıklı yaşamak istiyorsanız köyde yaşayın. Çünkü malesef acı gerçek şehir hayatında plastik sisedeki su bile zararliyken çok da takilmamak lazım. Hepimiz Allah a emanet yaşıyoruz .
Yapacak başka bir şey yok.
Ben tavuğu beyza pilicten alıyorum en güvenilir tavuk o köy tavuğu da bulunmuyor ışte napalim.
aynen masallah habire de doguruyolar valla bizim ulkemizin suyu iyi gelmis onlara :)Bizim muayenede 120 ya hastaneler pahalı
20 den sonra yapılıyordu ayrıntılı ama tam haftasını hatırlamıyorum. Devletteki kadın doğumlar Suriye hastanesi gibi oldu. İğne atsan yere düşmüyor hep Suriyeli.
Hurma deyince aklıma geldi ben sabah sütün içine 1 kaşık yulaf ezmesi, 1 muz, 3 hurma, yarım çay kaşığı tarçın, 1,5 çay kaşığı kadar kakao, ceviz kattım robotta çektim çok güzel oldu. Süt içemeyenler için bence gayet sağlıklı olduHurmayi ozellikle gecen gittigimde sordum cunku ara ogunlerde cantama atiyorum pratik oluyor. Oturup kilolarca yemedikce (ki oyle bir seyi yapmam zaten) ye tabi dedi doktorum.
yaaa su cipsi bende cok seviyorum nalet olsum esim izin vermiyovaiiahi ben de her seyi yiyorum ama abartmıyorum tabi. abarttıgım tek şey en kötüsü bide abur cubur ve cips oluyor bazen.
Maşallah canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahaynen masallah habire de doguruyolar valla bizim ulkemizin suyu iyi gelmis onlara :)
ben 3 yil tedavi gordum olmadi her gun bi suriyeli gelirdi hamile hamile ya ne yiyolar ne iciyolar ben de yiyim derdim :)
cok sukur sogan suyu ise yaradi ama simdi sogan gormeye tahammulum yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?