2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ayrintili ultrasona devlet bakiyor mu degilse ozelde ucreti ne kadar ki
ve ne zmn ayrintili ultrasona girmek lazim

Yani Cok takinti haline de getirmemek lazim cunku o da ince bir cizgi aslinda. Ama bildigim seylerden elimden geldigince kacinmaya calisiyorum.

Ayy ben tavuk çok severim yaa hatta bayılırım yemiycek miyiz şimdi
ben her yedigime takilmiyorum acikcasi zaten ates pahasi et alamiyoruzki en azindan tavuk yiyoruz
zaten bulantidan yiyemiyorum ben orasi ayri :)
ama mesela patlican dere otu maydanoz yenmemesi gerekiyo dusuge neden olabiliyomus
ve tabi ki herseyin fazlasi zarar
e abur cuburu soylemeye gerek bile yok bazen canimiz istiyo yiyoruz ama kendimizi frenlesek iyi olur
benim cnm bazen cips istiyo tuzlu diye esim almiyo zararli diye
acikcasi herseyin organik olanini hepimiz elbette yemek isteriz bebeklerimiz icin ama buyuksehirde yasiyorum sahsen oyle bi yer yok etrafimda netten satis yapanlar var onlarda ates pahasi mübarek..
o degil de hurma yiyebiliyomuyuz onu merak ediyorum ramazan da geliyo bazem canim istiyo ama hamileligin son aylarinda yiyin diyenler var ??

Benim gittiğim hastanede 250 miş. Arkadaşım geçen hafta devlette yaptırdı. Yapılıyormuş devlette.
kac haftalikken yapiliyomuski yuh ya biz burda ozel hastanede muayene 110 tl kim bilir detayli ult.ne kadar .....
devlet hastaneleri de artik bi zahmet teftis edilsin ya...bok goturuyo..
doktorlari desen ayri bi manyak beni buluyo hepsi kendini bi halt saniyo suratina bile bakmiyo pabucumun doktoru
ay sinirlendim hormonlar tavan yapti
ya devlet hastanesi yapiyosa ne zmn yapiyo ki ozelle devlet belli olmuyo bazen

Dün Cok kötü halsizdim yemek bile yemeden erkenden uyudum gece 3 gibi uyandım yemek yedim kızlar. Bu uyku hali hayatimda hiç yapmadığım bir şeyi de yaptırdı Benim gece yeme alışkanlığım hiç yoktur ramazan oruç haricinde.

Bu yil da oruç kaldi tutmicam.
Inşallah bunları daha sonra telafi ederiz

Hurmayi ozellikle gecen gittigimde sordum cunku ara ogunlerde cantama atiyorum pratik oluyor. Oturup kilolarca yemedikce (ki oyle bir seyi yapmam zaten) ye tabi dedi doktorum.

Ben de izliyorum o programı güzel yemekler yapıyorlar. Ama o adam çok karektersiz ve ukala. Bugün milleti sinir etti. Gelinim mutfakta çok güzel, yeni yemekler öğreniyorum hem.

ben bırakması imkamsız olan biriydim. kücük yasta ozentiden basladım sigaraya. 4 yıl önce bıraktım. kendimi kanser sanıyordum cok uzun yıllar içtiğim için. ama bırakmamdaki en büyük etken sanki bırakmamı istemeyen arkadasımdı. aman eninde sonunda yine baslayacaksın boşver dedi. kendisi habersiz bırakmış benden önce. ben de son paketimi içiyorum zaten dedim. hırs yaptım 1 ay üc ay 5 ay derken yıllar oldu. hic tiksinmedim. hala cok seviyorum. ama elime almiyorum. çünkü 1 tane içersem gerisi gelir biliyorum. artık sigara krizleri de yasamıyorum. yani istenirse oluyor ama cok zor bir sürec yasayan bilir.

Ben her şeyi yerim su an ekmek bile yemek zararlı şu an katkisiz hiç bir şey yok. Evde ekmek yapacak ol. Un da bile katkı maddesi var.
O yüzden sağlıklı yaşamak istiyorsanız köyde yaşayın. Çünkü malesef acı gerçek şehir hayatında plastik sisedeki su bile zararliyken çok da takilmamak lazım. Hepimiz Allah a emanet yaşıyoruz .
Yapacak başka bir şey yok.
Ben tavuğu beyza pilicten alıyorum en güvenilir tavuk o köy tavuğu da bulunmuyor ışte napalim.

Bizim muayenede 120 ya hastaneler pahalı
20 den sonra yapılıyordu ayrıntılı ama tam haftasını hatırlamıyorum. Devletteki kadın doğumlar Suriye hastanesi gibi oldu. İğne atsan yere düşmüyor hep Suriyeli.

Ben de izliyorum o programı güzel yemekler yapıyorlar. Ama o adam çok karektersiz ve ukala. Bugün milleti sinir etti. Gelinim mutfakta çok güzel, yeni yemekler öğreniyorum hem.
aynen kesinlikle ne ukala ne egoistmis
izlerlen sinir oldum
gekinimutfaktayi bende izliyorum gelinler kaynanalar hepsi de cok yapmacik geliyo
aslinda ders calismam lazim kpss yaklasiyo ama yapamiyorum midemin bulantisindan bende kendimi programlara verdim
bi de arada sedanin programi var corumda mezar basinda aglayam gizemli kiz merak etmiyo degilim millet cekirdegini kapmis gelmis gece gece kizi gozluyolar mezarlikta ayy cok guldum
simdi de kadin var onu izlicem
arada sıkıntıdan koltuk degistiriyorum bi de :)
ders de calisamiyorum belki el isi orerim ben de bakalim off

vaiiahi ben de her seyi yiyorum ama abartmıyorum tabi. abarttıgım tek şey en kötüsü bide abur cubur ve cips oluyor bazen.

aynen masallah habire de doguruyolar valla bizim ulkemizin suyu iyi gelmis onlara :)
ben 3 yil tedavi gordum olmadi her gun bi suriyeli gelirdi hamile hamile ya ne yiyolar ne iciyolar ben de yiyim derdim :)
cok sukur sogan suyu ise yaradi ama simdi sogan gormeye tahammulum yok :)

Hurmayi ozellikle gecen gittigimde sordum cunku ara ogunlerde cantama atiyorum pratik oluyor. Oturup kilolarca yemedikce (ki oyle bir seyi yapmam zaten) ye tabi dedi doktorum.
Hurma deyince aklıma geldi ben sabah sütün içine 1 kaşık yulaf ezmesi, 1 muz, 3 hurma, yarım çay kaşığı tarçın, 1,5 çay kaşığı kadar kakao, ceviz kattım robotta çektim çok güzel oldu. Süt içemeyenler için bence gayet sağlıklı oldu

Maşallah canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Benim de 4. olacak yorum yapmak istemiyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…