2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
nasıl yani tavuk yemiyormusunuz neden ben ilk kez duyuyorum bunu
yok canm yemiyoruz, ben ağzıma bile sürmüyorum. Çok zararlı tavuk. Onları büyütebilmek için bir sürü hormon antibiyotik vs basıyorlar hayvana. Hem kendi sağlığımız hem de bebek için çok zararlı. Hatta dün gazetede bir haber okudum gencecik bir çocuk tavuktan zehirlenmiş ölmüş

Yaaaaa bayıldım kurdaleli olana nasıl yapıyorsunuz bende yapmak çok istiyorum ama beceremiyorum annem eskiden yapardı şimdi felçli yapamıo yapacak kimim kimsemde yok bi denemek istiyorum
Aaa çok teşekkür ederim
Kurdaleli olanı 10 ters 10 düz örüyorsun 10 sıra bittikten sonra 10 düzün üstüne 10 ters örüyosun çok kolay etrafıda trabzan zaten çok keyifle yaptım ip markası verebiliyormuyuz yasak degilse markayıda söyleyebilirm 7 tane iple yaptım sende başla hem zamanda geçiyoreger hiç örmeyi bilmiyorsan modelin adı kesme şeker netten izleyip yapabilirsin bebişine

çocukken yapmıştım çalışıyorum eve gittiğim saat 8 yemek ye 9 oluyor direk yatıyorum şu uyku olayını atlatayım deneyeceğim yapmayı yapamazsamda sağlık olsun bakmakla yetinirim bnde

inanmıyorum ben bilmiyordum bunu gerçekten nasıl yaa tavuk gögsü ile hep yemek yapıyorum yaz geliyor canınız inşallah çekmez yazın hep mangal yakılır bunu ben gerçekten ilk defa duyuyorum bu zamana kadar yedim hep

nasıl yani tavuk yemiyormusunuz neden ben ilk kez duyuyorum bunu
Hayir yemiyorum bebege hazirlik oncesi esime de yedirmedim hic. tavuklar normal degil antibiyotik aliyorlar bes dakikada pisiyorlar. Yas kac bilmiyorum ancak Hic kucuklugumuzdeki tavuklar gibi mi lezzeti kokusu pismesi? Cok canim isterse koy tavugu aliyorum ya da hindi aliyorum.

yaa 28 yaşındayım ben ama hatırlayamıorum şimdi tabi hemen hemen herşeyde sorun var o tavukların yumurtasını alıyoruz sonucta ne yicez biz ben anlamadım herşey yasak sakıncalı tabiki bebeğim için herşey yemem asla ama ne yicez ben kuru fasülye ve nohuttan barbunyadan tiskindim mantar aldım mantar yapcam bugun oda sakıncalı dıolardı geçen okuduğumda bu kültür mantarı bişey yapmaz diye düşünüyorum ama walla allah yardımcımız olsun ne diyim kafam karıştı hep

Ben kınamıyorum canım tam tersıne anlıyorum senı.bı arkadasımda boyleydı ıcmıcem dıye kendını sıkmaktan psikolojisi bozuldu doktor o zaman 5 taneye kadar iç demişti içmeyince de zarar verıyosun demişti ona.allahın hikmeti doktor iç dedi kızın midesi bulandı odemden davul gıbi oldu derken dogru duzgun ıcemedıde.ama hıc ıcmedı dıyemem o da kullanıyordu.keske yapmasan zarar vermesen ama stres yapmandansa bırkac tane içersin.

Yumurtaların üzerinde numaralar var canım 0 veya 1 ile başlayanı yiyebilirsin. 3 ile başlayandan uzak dur onlar hep antibiyotikli

Selam kızlar. Bursada yaşayan arkadaşlarım hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz. Memnunmusunuz?
MEdicabil mutlu kilciler benım doktorum. Ilk gebelıgımde de ona gıttım dogumuda o yaptırdı (gecen yıl) cok memnun kaldım cok sabırlı ve sakin bir doktor.normal istediğimi bılıyordu olmuyor deyıp sezeryana almadı son ana kadar bekledı sagolsun. Sımdı yıne ona gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…