- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.461
yok canm yemiyoruz, ben ağzıma bile sürmüyorum. Çok zararlı tavuk. Onları büyütebilmek için bir sürü hormon antibiyotik vs basıyorlar hayvana. Hem kendi sağlığımız hem de bebek için çok zararlı. Hatta dün gazetede bir haber okudum gencecik bir çocuk tavuktan zehirlenmiş ölmüşnasıl yani tavuk yemiyormusunuz neden ben ilk kez duyuyorum bunu
Aaa çok teşekkür ederimYaaaaa bayıldım kurdaleli olana nasıl yapıyorsunuz bende yapmak çok istiyorum ama beceremiyorum annem eskiden yapardı şimdi felçli yapamıo yapacak kimim kimsemde yok bi denemek istiyorum
Dur canım numarayı özelden atıyım sana ama bu ay randevular dolu diye biliyorum arayınca bilgide al randevu defteri ne zaman açılıyor diyeTeşekkür ederim. Peki randevu nasıl alıyorsunuz. Zannedersem internet üzerinden alınmıyor.
çocukken yapmıştım çalışıyorum eve gittiğim saat 8 yemek ye 9 oluyor direk yatıyorum şu uyku olayını atlatayım deneyeceğim yapmayı yapamazsamda sağlık olsun bakmakla yetinirim bndeAaa çok teşekkür ederim
Kurdaleli olanı 10 ters 10 düz örüyorsun 10 sıra bittikten sonra 10 düzün üstüne 10 ters örüyosun çok kolay etrafıda trabzan zaten çok keyifle yaptım ip markası verebiliyormuyuz yasak degilse markayıda söyleyebilirm 7 tane iple yaptım sende başla hem zamanda geçiyoreger hiç örmeyi bilmiyorsan modelin adı kesme şeker netten izleyip yapabilirsin bebişine
inanmıyorum ben bilmiyordum bunu gerçekten nasıl yaa tavuk gögsü ile hep yemek yapıyorum yaz geliyor canınız inşallah çekmez yazın hep mangal yakılır bunu ben gerçekten ilk defa duyuyorum bu zamana kadar yedim hepyok canm yemiyoruz, ben ağzıma bile sürmüyorum. Çok zararlı tavuk. Onları büyütebilmek için bir sürü hormon antibiyotik vs basıyorlar hayvana. Hem kendi sağlığımız hem de bebek için çok zararlı. Hatta dün gazetede bir haber okudum gencecik bir çocuk tavuktan zehirlenmiş ölmüş
Hayir yemiyorum bebege hazirlik oncesi esime de yedirmedim hic. tavuklar normal degil antibiyotik aliyorlar bes dakikada pisiyorlar. Yas kac bilmiyorum ancak Hic kucuklugumuzdeki tavuklar gibi mi lezzeti kokusu pismesi? Cok canim isterse koy tavugu aliyorum ya da hindi aliyorum.nasıl yani tavuk yemiyormusunuz neden ben ilk kez duyuyorum bunu
Bende hep yiyordum hatta bugunde yaptıminanmıyorum ben bilmiyordum bunu gerçekten nasıl yaa tavuk gögsü ile hep yemek yapıyorum yaz geliyor canınız inşallah çekmez yazın hep mangal yakılır bunu ben gerçekten ilk defa duyuyorum bu zamana kadar yedim hep
Bize mesela gecen kipada 60 lira uzeri alisveris yaptik diye tavugu 1 liradan hediye verdiler. Direk buzluga attim poset icinde yiyen birisine verecem.Bende hep yiyordum hatta bugunde yaptım
1 liradan mıBize mesela gecen kipada 60 lira uzeri alisveris yaptik diye tavugu 1 liradan hediye verdiler. Direk buzluga attim poset icinde yiyen birisine verecem.
Dogru degıldır zaten ya hepsı işin eglencesı dpgru olsa hemen soyler doktor cınsıyetıKızlar bu arada bu kalp atışıyla tahmini cinsiyet doğru değilmiş dr dedi tutmadı yaptk dedi
yaa 28 yaşındayım ben ama hatırlayamıorum şimdi tabi hemen hemen herşeyde sorun var o tavukların yumurtasını alıyoruz sonucta ne yicez biz ben anlamadım herşey yasak sakıncalı tabiki bebeğim için herşey yemem asla ama ne yicez ben kuru fasülye ve nohuttan barbunyadan tiskindim mantar aldım mantar yapcam bugun oda sakıncalı dıolardı geçen okuduğumda bu kültür mantarı bişey yapmaz diye düşünüyorum ama walla allah yardımcımız olsun ne diyim kafam karıştı hepHayir yemiyorum bebege hazirlik oncesi esime de yedirmedim hic. tavuklar normal degil antibiyotik aliyorlar bes dakikada pisiyorlar. Yas kac bilmiyorum ancak Hic kucuklugumuzdeki tavuklar gibi mi lezzeti kokusu pismesi? Cok canim isterse koy tavugu aliyorum ya da hindi aliyorum.
Bazıları şanslı o zaman normalde tutmuyormş canm oşansta bende yok galibaDogru degıldır zaten ya hepsı işin eglencesı dpgru olsa hemen soyler doktor cınsıyetıbende tuttu dıye demiştim ben.
Ben kınamıyorum canım tam tersıne anlıyorum senı.bı arkadasımda boyleydı ıcmıcem dıye kendını sıkmaktan psikolojisi bozuldu doktor o zaman 5 taneye kadar iç demişti içmeyince de zarar verıyosun demişti ona.allahın hikmeti doktor iç dedi kızın midesi bulandı odemden davul gıbi oldu derken dogru duzgun ıcemedıde.ama hıc ıcmedı dıyemem o da kullanıyordu.keske yapmasan zarar vermesen ama stres yapmandansa bırkac tane içersin.ben de sigara içiyorum bir de gebelikle beraber gelişen boyun damarında plaklar çıktı, o da kulağımda kalp atış sesini duymama sebep oluyor şimdilik rahatsızlığı bu, kolesterol de az yüksek şimdilik kan sulandırıcı falan vermediler sigarayı bırak yediğine içtiğine dikkat et dedi, çok mutsuzum o açıdan çoğu şeyden tiksindim ama sigara canım istiyor engel de olamıyorum ben çok kötü bir anneyim. :/ bana kızacaksınız biliyorum, ama yavaştan gelin :/
Zaten bu sefer bendede tutmaz ınsBazıları şanslı o zaman normalde tutmuyormş canm oşansta bende yok galiba
Düz veya ters örmeyi biliyor musun canım.Yaaaaa bayıldım kurdaleli olana nasıl yapıyorsunuz bende yapmak çok istiyorum ama beceremiyorum annem eskiden yapardı şimdi felçli yapamıo yapacak kimim kimsemde yok bi denemek istiyorum
Yumurtaların üzerinde numaralar var canım 0 veya 1 ile başlayanı yiyebilirsin. 3 ile başlayandan uzak dur onlar hep antibiyotikliyaa 28 yaşındayım ben ama hatırlayamıorum şimdi tabi hemen hemen herşeyde sorun var o tavukların yumurtasını alıyoruz sonucta ne yicez biz ben anlamadım herşey yasak sakıncalı tabiki bebeğim için herşey yemem asla ama ne yicez ben kuru fasülye ve nohuttan barbunyadan tiskindim mantar aldım mantar yapcam bugun oda sakıncalı dıolardı geçen okuduğumda bu kültür mantarı bişey yapmaz diye düşünüyorum ama walla allah yardımcımız olsun ne diyim kafam karıştı hep
Ayy hadi inş tutar benmde istedgm ilki erkek ikinci kız snra kız olması daha iyi:)Zaten bu sefer bendede tutmaz ınsoncelıkle saglıklı olsunda kız istiyoruz ya malum
MEdicabil mutlu kilciler benım doktorum. Ilk gebelıgımde de ona gıttım dogumuda o yaptırdı (gecen yıl)Selam kızlar. Bursada yaşayan arkadaşlarım hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz. Memnunmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?