2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ay bacim masallah ben onu hamile degilken bile icemem yaw ne mide varmis
valla su bile icemiyom :-(

yaaa su cipsi bende cok seviyorum nalet olsum esim izin vermiyo
off bi kerecok yesem nolur ki
Çok aşırı zararlı bence kola cips sigara hepsi aynı kefede ama çok canın çekiyorsa ye bir seferden bişey olmaz galiba. Ya da nefis yemek tariflerinde evde cips tarifleri var bi dene istersen. Ben de Nutellacıyım geçenlerde yedim dayanamadım bi daha yemem inşallah

Tavugu ben netten aliyorum, koy tavuguna yakin. Cocuklugum ve ilk meslek hayatim koyde gectigi icin market tavuklari cok ilginc geliyor bana. Yine de yiyoruz tabi...
Koy tavugu oyle 10 dakikada haslanmiyor ve kemikleri beyaz olmuyor, eti de bembeyaz degil zaten. Ben duduklude butun tavugu 1 saatte ancak pisiriyorum.

Bugun tahliller icin saglik ocagina gittim, toxoplazma haric yapiyorlarmis ama ac ve saat 10 a kadar gitmem gerekiyormus. Bizim sizi gebelik boyunca 4 kere gormemiz gerekiyor asi falan yapcaz dediler. Onun disinda elzem testleri biz de yapiyoruz ozele gitmenize gerek yok dediler. Test sonuclarimda anormal bir durum yoksa hic doktora gitmeyecegim. Artik su ikili test zamani falan giderim diye dusunuyorum.

neyseki cnm hic cikolata istemiyo iyy oluyorum yoksa normalde bayilirim kasik kasik yerim
zatem kola eve biz hic almayiz cnm cok asiri canimiz isteyince aliriz kahve de aramiyorum Allah tan
ama cipsi cok severdim ben hala da seviyom
bi de tuzluya midemi bastirir diye ama bi kere alicam galiba esim gormeden aklima takildi bi kere :)

Ne kötü niyetli bi arkadaşmış iyiki dinlemeyip birakmissiniz. Kesinlikle kafada bitiyo ilk zamanlar beyininle savaşmak çok zor. Çünkü içen biri için yemek su gibi bişey. Ama uzaklaşınca oluyomus yasaniyomus diyosun. Bırakan bırakıyo hiç eksiğimiz yok onlardan. Banada verseler içerim tiksinmedim ama bu kadar çaba göstermişken tekrar başlamamız kendi vücudumuza nefsimize yenilmemiz olmaz. Iyiki bırakmışız
Aynı programları izliyoruz can sıkıntısı işte napcan yemekteyizdeki o ahci elime verseler boğarım walla . Her saate bi program var kadın yeni bölümü bekliyorum bende işte şimdi. Eşimde bu gece çalışıyo. Yalnız kalmaya çok korkuyorum zaten benim için gece uzun hepsini izlerim artık

afiyet olsun cnm sana
benim tatliyla aram 0 landi valla :)
Ben oğlanlarda hep ekşi yedim tatlı görünce midem kalkıyordu kızımda hep tatlı yedim. Bu seferde tatlı çekiyor canım. İnşallah bu da kızdır bakalım çok istiyorum kızıma arkadaş yoldaş olsun diye

vay be senin de mi esin vardiyali caliaiyo yoksa benimki bu hafta gece 1 de evde olcak ben rahatim bu hafta ne yemek derdi ne bisey istedigim diziyi izleyebiliyorum
valla bu programlar da olmasa zaman gecmicek cidden :-(

benim de hep gonlumden kiz geciyo insallah gomlumuzdekini hayra cevirsin Rabbim
ama icimden erkek olcakmis gibi geliyo
ya benim hic asermem olmuyo mide bulantisindan beri oyle bi anlik geliyo gidiyo geri yani yemesem de olur modundayim
eksi tuzlu yiyorum ki midem bulaniyo diye
ama bu sefer de midem agriyo ya napcami sasirdim

kizlar aranizda mide bulantisi icin EMEDUR kullanan var mi bende var da sakincali falan degilse alabilirim ben de
yasayan ölü gibiyim zira
bebek olmasa simdiye kac kere almistim..

Kızlar bazılarınıza saçma gelebilir ama sanki bu gün bebeğimi hissettim anlık ta olsa bi kaç kez sizlerde oluyor mu sanki pıt pıt birşeyler oynuyor anlık :)

Sorma sakıncalı ve yasak şeyler bi araya gelince yemek ne yapıcam diye zorlanıyorum. İdare edicez artık çaresiz.

Ben Seda yı izlemedim hiç Müge anlı cıyım. O haberi tv de gördüm Türk milletim hey. Yatış modunda olunca tv açılıyo illa bir de örgüm gün geçiriyoruz. Arada kapatıp kitap okuyorum. Bir iki hafta geçsin yürüyüşe başlıcam inşallah.

Kadın severler ekran başına, ben aslında ufak tefek cinayetlerni seviyorum ama eşim bunu seviyo, Perşembe gece tekrarını izliyorum.

bende bulantilarim birsz olsum azalsa disari cikmak istiyorum cikamiyorum bu halde hep yatis modundayim
ben kitap okumayi birak kpss hazirlaniyorum 2 sayfa yaziyi zor okudum dün nugun kapagini bile acamadim
ne zormus ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…