- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.501
ay bacim masallah ben onu hamile degilken bile icemem yaw ne mide varmisHurma deyince aklıma geldi ben sabah sütün içine 1 kaşık yulaf ezmesi, 1 muz, 3 hurma, yarım çay kaşığı tarçın, 1,5 çay kaşığı kadar kakao, ceviz kattım robotta çektim çok güzel oldu. Süt içemeyenler için bence gayet sağlıklı oldu
Maşallah canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Benim de 4. olacak yorum yapmak istemiyorum bu konuda
Çok aşırı zararlı bence kola cips sigara hepsi aynı kefede ama çok canın çekiyorsa ye bir seferden bişey olmaz galiba. Ya da nefis yemek tariflerinde evde cips tarifleri var bi dene istersen. Ben de Nutellacıyım geçenlerde yedim dayanamadımyaaa su cipsi bende cok seviyorum nalet olsum esim izin vermiyo
off bi kerecok yesem nolur ki
Kız çok tatlı çok güzel oldu. Valla bak.ay bacim masallah ben onu hamile degilken bile icemem yaw ne mide varmis
valla su bile icemiyom :-(
Yağlı yağlı cipsi nasıl yicen hem iyice miden bulanır.ay bacim masallah ben onu hamile degilken bile icemem yaw ne mide varmis
valla su bile icemiyom :-(
neyseki cnm hic cikolata istemiyo iyy oluyorum yoksa normalde bayilirim kasik kasik yerimÇok aşırı zararlı bence kola cips sigara hepsi aynı kefede ama çok canın çekiyorsa ye bir seferden bişey olmaz galiba. Ya da nefis yemek tariflerinde evde cips tarifleri var bi dene istersen. Ben de Nutellacıyım geçenlerde yedim dayanamadımbi daha yemem inşallah
Ne kötü niyetli bi arkadaşmış iyiki dinlemeyip birakmissiniz. Kesinlikle kafada bitiyo ilk zamanlar beyininle savaşmak çok zor. Çünkü içen biri için yemek su gibi bişey. Ama uzaklaşınca oluyomus yasaniyomus diyosun. Bırakan bırakıyo hiç eksiğimiz yok onlardan. Banada verseler içerim tiksinmedim ama bu kadar çaba göstermişken tekrar başlamamız kendi vücudumuza nefsimize yenilmemiz olmaz. Iyiki bırakmışızben bırakması imkamsız olan biriydim. kücük yasta ozentiden basladım sigaraya. 4 yıl önce bıraktım. kendimi kanser sanıyordum cok uzun yıllar içtiğim için. ama bırakmamdaki en büyük etken sanki bırakmamı istemeyen arkadasımdı. aman eninde sonunda yine baslayacaksın boşver dedi. kendisi habersiz bırakmış benden önce. ben de son paketimi içiyorum zaten dedim. hırs yaptım 1 ay üc ay 5 ay derken yıllar oldu. hic tiksinmedim. hala cok seviyorum. ama elime almiyorum. çünkü 1 tane içersem gerisi gelir biliyorum. artık sigara krizleri de yasamıyorum. yani istenirse oluyor ama cok zor bir sürec yasayan bilir.
Aynı programları izliyoruz can sıkıntısı işte napcanaynen kesinlikle ne ukala ne egoistmis
izlerlen sinir oldum
gekinimutfaktayi bende izliyorum gelinler kaynanalar hepsi de cok yapmacik geliyo
aslinda ders calismam lazim kpss yaklasiyo ama yapamiyorum midemin bulantisindan bende kendimi programlara verdim
bi de arada sedanin programi var corumda mezar basinda aglayam gizemli kiz merak etmiyo degilimmillet cekirdegini kapmis gelmis gece gece kizi gozluyolar mezarlikta ayy cok guldum
simdi de kadin var onu izlicem
arada sıkıntıdan koltuk degistiriyorum bi de :)
ders de calisamiyorum belki el isi orerim ben de bakalim off
afiyet olsun cnm sanaKız çok tatlı çok güzel oldu. Valla bak.
Ben oğlanlarda hep ekşi yedim tatlı görünce midem kalkıyordu kızımda hep tatlı yedim. Bu seferde tatlı çekiyor canım. İnşallah bu da kızdır bakalım çok istiyorum kızıma arkadaş yoldaş olsun diyeafiyet olsun cnm sana
benim tatliyla aram 0 landi valla :)
vay be senin de mi esin vardiyali caliaiyo yoksaNe kötü niyetli bi arkadaşmış iyiki dinlemeyip birakmissiniz. Kesinlikle kafada bitiyo ilk zamanlar beyininle savaşmak çok zor. Çünkü içen biri için yemek su gibi bişey. Ama uzaklaşınca oluyomus yasaniyomus diyosun. Bırakan bırakıyo hiç eksiğimiz yok onlardan. Banada verseler içerim tiksinmedim ama bu kadar çaba göstermişken tekrar başlamamız kendi vücudumuza nefsimize yenilmemiz olmaz. Iyiki bırakmışız
Aynı programları izliyoruz can sıkıntısı işte napcanyemekteyizdeki o ahci elime verseler boğarım walla . Her saate bi program var kadın yeni bölümü bekliyorum bende işte şimdi. Eşimde bu gece çalışıyo. Yalnız kalmaya çok korkuyorum zaten benim için gece uzun hepsini izlerim artık
benim de hep gonlumden kiz geciyo insallah gomlumuzdekini hayra cevirsin RabbimBen oğlanlarda hep ekşi yedim tatlı görünce midem kalkıyordu kızımda hep tatlı yedim. Bu seferde tatlı çekiyor canım. İnşallah bu da kızdır bakalım çok istiyorum kızıma arkadaş yoldaş olsun diye
Ay inanmıyorum diyecek söz bulamıyorum Allah'a emanet olalım valla böyle serseri çocuklar nasıl aile de yetişiyorlar güçleri yetiyorsa erkek öğretmene yapsınlar ama gerçi arsız çocuklar herkese yapar !malesef küçük çocuk da değil 9. sınıf öğrencisi
Sorma sakıncalı ve yasak şeyler bi araya gelince yemek ne yapıcam diye zorlanıyorum. İdare edicez artık çaresiz.yaa 28 yaşındayım ben ama hatırlayamıorum şimdi tabi hemen hemen herşeyde sorun var o tavukların yumurtasını alıyoruz sonucta ne yicez biz ben anlamadım herşey yasak sakıncalı tabiki bebeğim için herşey yemem asla ama ne yicez ben kuru fasülye ve nohuttan barbunyadan tiskindim mantar aldım mantar yapcam bugun oda sakıncalı dıolardı geçen okuduğumda bu kültür mantarı bişey yapmaz diye düşünüyorum ama walla allah yardımcımız olsun ne diyim kafam karıştı hep
Ben Seda yı izlemedim hiç Müge anlı cıyım. O haberi tv de gördüm Türk milletim hey. Yatış modunda olunca tv açılıyo illa bir de örgüm gün geçiriyoruz. Arada kapatıp kitap okuyorum. Bir iki hafta geçsin yürüyüşe başlıcam inşallah.aynen kesinlikle ne ukala ne egoistmis
izlerlen sinir oldum
gekinimutfaktayi bende izliyorum gelinler kaynanalar hepsi de cok yapmacik geliyo
aslinda ders calismam lazim kpss yaklasiyo ama yapamiyorum midemin bulantisindan bende kendimi programlara verdim
bi de arada sedanin programi var corumda mezar basinda aglayam gizemli kiz merak etmiyo degilimmillet cekirdegini kapmis gelmis gece gece kizi gozluyolar mezarlikta ayy cok guldum
simdi de kadin var onu izlicem
arada sıkıntıdan koltuk degistiriyorum bi de :)
ders de calisamiyorum belki el isi orerim ben de bakalim off
bende bulantilarim birsz olsum azalsa disari cikmak istiyorum cikamiyorum bu halde hep yatis modundayimBen Seda yı izlemedim hiç Müge anlı cıyım. O haberi tv de gördüm Türk milletim hey. Yatış modunda olunca tv açılıyo illa bir de örgüm gün geçiriyoruz. Arada kapatıp kitap okuyorum. Bir iki hafta geçsin yürüyüşe başlıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?