2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla abur cubur da kendimi frenlesem iyi olcak :)
Hurmada dogumu kolaylaştırıyo diye biliyorum canım çok yememek lazım

Dere otu da mı zarar lı yaaa bir de patlıcanın ne zararı var ki, ablamlar hep yedi hamileyken bizde adanada çok güzel tavası yapılır her hafta pişirilir yazın mutlaka

Kızlar yaa ben okuldan gelince bi şeyler yiyip 1 saat kadar sonra uyuyorum. Uyandıktan sonra fena şekilde midem yanıyor. 2 gündür mahvetti, normalde de mide hastası olan biriydim çok fenayım napacam hep böyle mi olur acaba

Dere otu da mı zarar lı yaaa bir de patlıcanın ne zararı var ki, ablamlar hep yedi hamileyken bizde adanada çok güzel tavası yapılır her hafta pişirilir yazın mutlaka
Ben patlıcan dereotu yiyorum zararlı olduğunu duymadım. Dereotu süt artırıyor ben de emziriyorum diye yiyorum.
Bu arada sen hiç cuma takımlarına katıldın mı ismini mi benzettim acaba

Uyuduğun için mi acaba. Mide yanması için rennie veya gaviscon veriyorlar doktoruna danış istersen belki faydası olur.

Maydanoz doğruda dereotunu İbrahim Saraçoğlu sürekli tavsiye ediyor patlıcanı hiç duymamıştım

Canım çekmez olur mu hiççç tabii ki çok canm çekiyor. Geçen hafta pikniğe gittik herkes tavuk kanat yedi mangalda. Ben kanata bayılırım ama köfte yedim:) ben normalde her gün tavuğun bir çeşidini yiyen insandım. Ama biraz araştırma yaptıktan sonra bebeğime bu kötülüğü yapma hakkım yok diye düşündüm.

Organik yumurta alıyorum ben. Mantar da yiyorum. Tarihleri geçmediği sürece zararı yok bunların.

Ben de çok yememeye çalışıyorum tavuk. KArataydan sonra baya azalttık. Karatay diyor ya onlar tavuk değil yaratık diye :))

Kızlar midem bulanmamıştı tam 7. Haftam oldu felaket bulanıyor çıkaramıyorum da nasıl baş etcem bununla işte? İştekşlerden saklyorum bi de

ayrintili ultrasona devlet bakiyor mu degilse ozelde ucreti ne kadar ki
ve ne zmn ayrintili ultrasona girmek lazim
18 - 22 hafta arası diye hatırlıyorum. Her devlet hastanesinde olmayabiliyor. Bizim burdakinde geçen bir tanıdık girecekti, sıkıntı var dediler. Ben gireli 3 sene oluyor. Orta sınıf bir özel hastaneydi yaklaşık 200 tl idi. 35-40 dk kadar her kemik ölçümü, cinsiyet, kalp, beyin organlar, damarlar hepsi incelendii Rapor hazırlandı. Dr'um baktı. Devlet o kadar ayrıntılı bakmaz tanıdık yoksa.

Ben de çok yememeye çalışıyorum tavuk. KArataydan sonra baya azalttık. Karatay diyor ya onlar tavuk değil yaratık diye :))
Aynen canım. Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Eşim ve ben 3 ay önce birçok şeyi hayatımızdan çıkardık. Ben gebe kalınca bu liste benim için daha bir arttı:) çay kahve kola çikolatadan tut da cips, soslar, hazır kremalar, fast food, işlenmiş gıdalar, çiğ köfte, hazır meyve suları, deniz mahsülleri, sakatat, hurma, tarçın, maydonoz ve şuan unuttuğum bir çok şeyi hayatımdan çıkardım:)

Uyuduğun için mi acaba. Mide yanması için rennie veya gaviscon veriyorlar doktoruna danış istersen belki faydası olur.
Gaviscon içebilirsin demişti ama normalde yemekten sonra sıkıntı yok, uyuyup uyandıktan sonra rezalet bi yanma oluyor. uyumasam dayanamıyorum canım sabah 7 buçukta uyanıyorum 3 buçuğa kadar okulda oluyorum. ister istemez eve gelince pilim bitiyor

Onceki hamileligimde ben devlette baktirmistim ayrintiliya.ama pek bilgi vermedi.sadece sordugumda bi sikinti yok organlarinda dedi.ozel olsa tabiki farkli olurdu.daha cok aciklama yapardi.

ay hemserimiyiz senle ben de adanalıyım..patlıcanın zararı olacağını sanmıyorum hamileyken patlıcan yemeyen var mi ki sanki

Kızlar daha önce bilmediğim yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlerlede paylaşmak istedim

Cinsiyeti belirleyen sadece baba imiş
Kadın sadece x kromozom taşıyor erkek ise hem x hem y kromozomu taşıyor
Hamilelik olduğu ay erkek x kromozomu salgıladığı zaman x+x kız bebek
Hamilelik olduğu ay erkek y kromozomu salgıladığı zaman x+y erkek bebek :)

Kızlar midem bulanmamıştı tam 7. Haftam oldu felaket bulanıyor çıkaramıyorum da nasıl baş etcem bununla işte? İştekşlerden saklyorum bi de
Bebiş büyümeye başladı kuzum :) çubuk kraker leblebi, haşlanmış patates. yiyemeceğin şeyleri zorlama kendini. çok aşırı kötü olursan da bulantı ilacı istersin doktorundan.

Evet canım öyle yani döllendiği anda cinsiyeti belliydi aslında ama bizim bilip anlamamız en erken 16. haftaya sarkacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…