- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.541
oy kuzum yaa Adanalıyım aynen ama Bursada yaşıyoruz, tüm ailem orda çok özlüyorum Adanayıay hemserimiyiz senle ben de adanalıyım..patlıcanın zararı olacağını sanmıyorum hamileyken patlıcan yemeyen var mi ki sanki
Yok vardiyalı çalışmiyo ama fabrika denetlemesi olacağı zamanlar sabahlıyo bugün o günlerden biri ben tek başıma çok korkuyorum sabahlicam bende tw karşısındavay be senin de mi esin vardiyali caliaiyo yoksabenimki bu hafta gece 1 de evde olcak ben rahatim bu hafta ne yemek derdi ne bisey istedigim diziyi izleyebiliyorum
valla bu programlar da olmasa zaman gecmicek cidden :-(
Evet canım öyle yani döllendiği anda cinsiyeti belliydi aslında ama bizim bilip anlamamız en erken 16. haftaya sarkacak :)
Ben de herşeyi yemekten kastım yemek ve meyve kendi yaptığım pasta börekler kurabiyeler.vaiiahi ben de her seyi yiyorum ama abartmıyorum tabi. abarttıgım tek şey en kötüsü bide abur cubur ve cips oluyor bazen.
cnm bana da annem dedi ilk aylar yememek lazimmis o da tv den izlemis ben de istiyorum da yiyemiyorum korkudan vallaDere otu da mı zarar lı yaaabir de patlıcanın ne zararı var ki, ablamlar hep yedi hamileyken bizde adanada çok güzel tavası yapılır her hafta pişirilir yazın mutlaka
hadi ya18 - 22 hafta arası diye hatırlıyorum. Her devlet hastanesinde olmayabiliyor. Bizim burdakinde geçen bir tanıdık girecekti, sıkıntı var dediler. Ben gireli 3 sene oluyor. Orta sınıf bir özel hastaneydi yaklaşık 200 tl idi. 35-40 dk kadar her kemik ölçümü, cinsiyet, kalp, beyin organlar, damarlar hepsi incelendii Rapor hazırlandı. Dr'um baktı. Devlet o kadar ayrıntılı bakmaz tanıdık yoksa.
Evet o guzel olur biliyorumHurma deyince aklıma geldi ben sabah sütün içine 1 kaşık yulaf ezmesi, 1 muz, 3 hurma, yarım çay kaşığı tarçın, 1,5 çay kaşığı kadar kakao, ceviz kattım robotta çektim çok güzel oldu. Süt içemeyenler için bence gayet sağlıklı oldu
Normalde Benim Diyetisyenimin verdigi 1 porsiyon miktari 20 gr (3 tane) diyor ancak Benim yedigim kudus hurmasinin teki 20 gr geliyor Ben 1 tane yiyorum. Su anki yemek planimizda gunde 3 porsiyon meyve hakkim var (sabah-ogle arasi, ogle-Aksam arasi ve gece olmak uzere) Ben hurma Cok sekerli diye ofisteki meyve hakkimda kullaniyorum sadece. Yine Cok konustum :))sirkencubin cnm kac tane hurma yiyorsun mesela gunde ben de bi doktora danisayim oyleyse
yani dusuge yol acmiyormus degil mi
O barsak hareketleridir daha. Geçen benim için temmuzda bebek hareketlerini hissedebilirsiniz diyordu bir proğram.Kızlar bazılarınıza saçma gelebilir ama sanki bu gün bebeğimi hissettim anlık ta olsa bi kaç kez sizlerde oluyor mu sanki pıt pıt birşeyler oynuyor anlık :)
yok cnm olur mu bilgilendirdin cok sagolNormalde Benim Diyetisyenimin verdigi 1 porsiyon miktari 20 gr (3 tane) diyor ancak Benim yedigim kudus hurmasinin teki 20 gr geliyor Ben 1 tane yiyorum. Su anki yemek planimizda gunde 3 porsiyon meyve hakkim var (sabah-ogle arasi, ogle-Aksam arasi ve gece olmak uzere) Ben hurma Cok sekerli diye ofisteki meyve hakkimda kullaniyorum sadece. Yine Cok konustum :))
günaydınlarr kızlarrGünaydın arkadaşlar bugün randevum var inşallah bir problem yoktur bu aralar hiçbir belirti yaşamıyorum bundan önceki hamileliğimde bebeğin kalp atışları durduğu içinde çok tedirginim nasıl geçecek bu kaygı bilmiyorum
hamileyken özellikle insanın canı tuzlu istiyor. sucuk pastırma cips gibi. yanlış yapıyorum belki ama pek hamilelik moduna giremedim gibi. yani bulantı belirti hiçbir sey hissetmiyorum.yaaa su cipsi bende cok seviyorum nalet olsum esim izin vermiyo
off bi kerecok yesem nolur ki
aynen. hamileyken bırakıp sonradan başlayanlar da cok pişman oluyor. umarım bir daha hiç başlamayız.Ne kötü niyetli bi arkadaşmış iyiki dinlemeyip birakmissiniz. Kesinlikle kafada bitiyo ilk zamanlar beyininle savaşmak çok zor. Çünkü içen biri için yemek su gibi bişey. Ama uzaklaşınca oluyomus yasaniyomus diyosun. Bırakan bırakıyo hiç eksiğimiz yok onlardan. Banada verseler içerim tiksinmedim ama bu kadar çaba göstermişken tekrar başlamamız kendi vücudumuza nefsimize yenilmemiz olmaz. Iyiki bırakmışız
Aynı programları izliyoruz can sıkıntısı işte napcanyemekteyizdeki o ahci elime verseler boğarım walla . Her saate bi program var kadın yeni bölümü bekliyorum bende işte şimdi. Eşimde bu gece çalışıyo. Yalnız kalmaya çok korkuyorum zaten benim için gece uzun hepsini izlerim artık
benim en kötü alışkanlığım bu. küçüklüğümden beri abur cubura cok düşkünüm. en güzelini yapıyprsun. yemeyenlere aramayanlara cok imreniyorum.Ben de herşeyi yemekten kastım yemek ve meyve kendi yaptığım pasta börekler kurabiyeler.
Abur cubura para verip almam. O reyonu markete girince yok sayarım Ben bak bu konuda sağlıklı yaşıyorum
Sağol canım inşallahgünaydınlarr kızlarr
hayırlı haberle gel inşallah.
geri gelmesin de canım (hani gelişmiyor gelişim geriliği falan diyorlar ya)Kızlar günaydın ben 2 gün önce doktora gittim.normalde adetime göre bugün 7+6 yız.ama şuan 9 haftalık olduk ultrosana göre bir hafta bir gün ileriden gidiyoruz.bu açıkçası beni korkutuyor.herhangi bir sorun olabilirmi.kalp atışını duyduk ve bboyu 2 cm olmuş.ayrıca doktor oruç tutabilirsin dedi.düşünceleriniz nedir.yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?