2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
vay be senin de mi esin vardiyali caliaiyo yoksa benimki bu hafta gece 1 de evde olcak ben rahatim bu hafta ne yemek derdi ne bisey istedigim diziyi izleyebiliyorum
valla bu programlar da olmasa zaman gecmicek cidden :-(
Yok vardiyalı çalışmiyo ama fabrika denetlemesi olacağı zamanlar sabahlıyo bugün o günlerden biri ben tek başıma çok korkuyorum sabahlicam bende tw karşısında eşiniz vardiyalı mi ya çok zor walla Allah kolaylık versin ikinizede 6 yıl çalıştım vardiyalı çok zor çok. Yemek olayı iyimis hamilelikte yemek kokusu zaten bi olay 1 haftanız rahat geciyo böylelikle :) Allahtan biri bitiyo biri başlıyo programların yoksa gün geçmez :)

Evet canım öyle yani döllendiği anda cinsiyeti belliydi aslında ama bizim bilip anlamamız en erken 16. haftaya sarkacak :)

Kız ya da erkek demek istemiyorum Yeter ki sağlıcakla kavuşayım bebeğime ama hep içimden erkek geçiyor erkek bebek resimleri beğeniyorum senin kızın olacak diyenler olduğunda sanki böyle nebileyim Allah'ım günah yazmasın dilim demiyor ama yüreğimden geçeni engelleyemiyorum inşallah sağlıcakla gelsin yavrum daha kalp atışını duyamadım insanoğluyuz işte sağlıklı olsun da inşallah

vaiiahi ben de her seyi yiyorum ama abartmıyorum tabi. abarttıgım tek şey en kötüsü bide abur cubur ve cips oluyor bazen.
Ben de herşeyi yemekten kastım yemek ve meyve kendi yaptığım pasta börekler kurabiyeler.
Abur cubura para verip almam. O reyonu markete girince yok sayarım Ben bak bu konuda sağlıklı yaşıyorum

Dere otu da mı zarar lı yaaa bir de patlıcanın ne zararı var ki, ablamlar hep yedi hamileyken bizde adanada çok güzel tavası yapılır her hafta pişirilir yazın mutlaka
cnm bana da annem dedi ilk aylar yememek lazimmis o da tv den izlemis ben de istiyorum da yiyemiyorum korkudan valla

hadi ya
ben ozele gidebilir miyim blmiyorum hele bi o gunler gelsin
yalniz üniversite hastanesine gidiyorum kontrollere belki uni hastanesi diye vardir sorarim artik bi dahakine

sirkencubin cnm kac tane hurma yiyorsun mesela gunde ben de bi doktora danisayim oyleyse
yani dusuge yol acmiyormus degil mi
Normalde Benim Diyetisyenimin verdigi 1 porsiyon miktari 20 gr (3 tane) diyor ancak Benim yedigim kudus hurmasinin teki 20 gr geliyor Ben 1 tane yiyorum. Su anki yemek planimizda gunde 3 porsiyon meyve hakkim var (sabah-ogle arasi, ogle-Aksam arasi ve gece olmak uzere) Ben hurma Cok sekerli diye ofisteki meyve hakkimda kullaniyorum sadece. Yine Cok konustum :))

yok cnm olur mu bilgilendirdin cok sagol
ben de midem bulandigi icin ne yesem kar diye dusunuyorum cunku aç kalinca cok fena tansiyonum dusuyo bayilcak gibi oluyorum
mide bulantisindan ne yesigimi de anlayamiyorum doyup doymadigimi anlamiyorum bi tuhafim hic biseyin tadi yok canim hic bisey istemiyo cok mutsuzum ya
nese iyi geceler ben kacar

Günaydın arkadaşlar bugün randevum var inşallah bir problem yoktur bu aralar hiçbir belirti yaşamıyorum bundan önceki hamileliğimde bebeğin kalp atışları durduğu içinde çok tedirginim nasıl geçecek bu kaygı bilmiyorum

günaydınlarr kızlarr
hayırlı haberle gel inşallah.

yaaa su cipsi bende cok seviyorum nalet olsum esim izin vermiyo
off bi kerecok yesem nolur ki
hamileyken özellikle insanın canı tuzlu istiyor. sucuk pastırma cips gibi. yanlış yapıyorum belki ama pek hamilelik moduna giremedim gibi. yani bulantı belirti hiçbir sey hissetmiyorum.

aynen. hamileyken bırakıp sonradan başlayanlar da cok pişman oluyor. umarım bir daha hiç başlamayız.

Ben de herşeyi yemekten kastım yemek ve meyve kendi yaptığım pasta börekler kurabiyeler.
Abur cubura para verip almam. O reyonu markete girince yok sayarım Ben bak bu konuda sağlıklı yaşıyorum
benim en kötü alışkanlığım bu. küçüklüğümden beri abur cubura cok düşkünüm. en güzelini yapıyprsun. yemeyenlere aramayanlara cok imreniyorum.

Kızlar günaydın ben 2 gün önce doktora gittim.normalde adetime göre bugün 7+6 yız.ama şuan 9 haftalık olduk ultrosana göre bir hafta bir gün ileriden gidiyoruz.bu açıkçası beni korkutuyor.herhangi bir sorun olabilirmi.kalp atışını duyduk ve bboyu 2 cm olmuş.ayrıca doktor oruç tutabilirsin dedi.düşünceleriniz nedir.yardımcı olabilirmisiniz

geri gelmesin de canım (hani gelişmiyor gelişim geriliği falan diyorlar ya)
bence erken döllenme dedikleri heralde onun için adeti baz alma derim dr sıkıntı yok da dediyse ferahla, keyfine bak
oruç için de bişiy diyemem, tutabileceksen tut madem dr de tutabilirsin demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…