2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doktorun bi sıkıntı olsaydı söylerdi canım. Haftalara çok takılmamak lazım. Gebelikte değişir. Ortasına doğru bakarsın başka söyler sonunda başka söyler. Her bebeğin gelişimi farklı.
Eğer tutabiliyorsan tutmanı tavsiye ederim. Kendini kötü hissettiğin zamanlarda bırakırsın. Çünkü bebeklerimiz şuanda bizdeki depolarla besleniyor.

Gunaydin arkadaslar :) benimde saat ikide randevum var ama cok heycanliyim bir ay oluyo kontrole gitmeyeli bakalim ne kadar buyumus cinsiyet tahmini istiycem doktordan belli olmaz ama yinede merak iste karnim cikmaya basladi artik cok minnos :)
sen de hayırlı haberle gel canım. inşallah belli eder de meraktan kurtulursunn:)

İnsanın aklına farklı kötü şeyler geliyor.adeti baz almayıp erken döllenmeyi bazzalırsam o zaman 6 hafta falan mı olması gerekiyor.aklımda deli sorular. Korkumun sebebi.hamileliğimi öğrenmeden bir sürü ilaç kullandım bir hafta önce kanda negatifken acillik oldum bir sürü ağrı kesici antibiyotik kullandım 5 gün sonrada 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim.o yüzden acaba anormilmi

İnşallah değişir.ben zamanında gitsin istiyorum ...birde bilmeden bir sürü ilaç kullandım.antibiyotik falan o yüzden çok korkuyorum anormalmi diye.

İnşallah değişir.ben zamanında gitsin istiyorum ...birde bilmeden bir sürü ilaç kullandım.antibiyotik falan o yüzden çok korkuyorum anormalmi diye.
Kuzum erken döllenme olunca 8 9 haftalık oluyor işte, geç döllenseydi daha küçük olması gerekirdi. umarım anlatabildim.
bilmeden içtiklerin Allahın izniyle etkilemez bebişini sıkıntı duyma canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

Merhaba kızlar biz 6+4 günlüğüz. Mide bulantısının yanı sıra açlığı da çok hissetmeye başladım acaba psikolojik mi? Bir de spor yapmışım gibi kaslarımda ağrılar var sizde de bu durumlar oluyor mu?

Ş
uan ben de aynı durumdayım hiç birşeyin tadı YÖK ve inanılmaz burun tıkanıklığım. Ar hayat kalitemi düşürdü resmen ne yapacağım bilmiyorum

Kızlar bu havalarda alerjiden dolayı bezle olurdum hep ama bu sefer gebelikten mi neden bilmiyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum gece nefes darlığından aniden uyanıyorum var mı bi çaresi hep böyle devam edecek diye çok korkuyorum niye böyle oluyor acaba bi bileğisin olan var mı

Merhaba hanımlar bayadır okuyamıyorum yorumları fazlaca birikmiş :) nasılsınız neler yapıyorsunuz

Günaydın hanımlar,
Nasılsınız dün kontrolü olan arkadaşlar nasıl geçti. Bazılarımızın gebeliği epey ilerledi bir kaç haftaya cinsiyetler öğrenilmeye başlanacak inşallah. Bakalım teori tahminlerimiz tutacak mı?

kime ne dediğimi hatırlamıyorum bilee hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de napalım:) siz hatırlatırsınız artık bildik mi bilmedik mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…