2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bu araştırmayı kesinlikle bnde yapacağım bizde hemen hemen her hafta yakarız teşekkür ederim gerçekten ailelerimiz büyüklerimiz demese kimden duycaz sanki buradan anca duyuyorum bazı şeylere aşırı şaşırıyorum hatta

Yani Cok takinti haline de getirmemek lazim cunku o da ince bir cizgi aslinda. Ama bildigim seylerden elimden geldigince kacinmaya calisiyorum.
bildiginiz şeyleri lütfen buradan herkes paylaşsın ben çoğu şeyi bilmiyorum etrafımda da hamile olduğumu bilen pek kiimse yok onlarda bşey demiyorlar en azından öğrenmiş olur yapmayız

bakliyatlardan tiskindim ben benim için daha zor geçecek sanırım artık
geçen hafta mangal yakmıştık, tavuk sucuk yiyemedim ben, ama canım nohut fasulye çekiyor valla geçen hafta içi de k.fasulye yedim gene olsa gene yerim zaten vücut istemediğini yemiyor yaa..

Günaydın anneler
İçim sıkılıyo bazen bugun 6+4 olduk randevum 17 mayıs da acaba bebegimin kalp atışı var mı diye diye kafayı yiycem çok düşünüyorum canım sıkılıyo artık tekrat bir kayıp yaşamaktan çok korkuyorum allaha emanet olsun bebeklerimiz.
Kan pıhtılaşmam da var sadece 150 mg ecopirin içiyorum ama onuda düşünüyorum acaba bebegim beslene biliyor mu diye ne yapıcam ben bir türlü içimi rahatlatamıyorum gebeligimi keyifle geçirmek istiyorum ama korkularım öne geçiyokan pıhtılaşması olup da sadece kan sulandırıcı hapla gebeligini geçiren var mı?

Kızlar dün biraz istifralar başladı zorlanınca buna bağlı olarak hafiften başım ağrımaya başladı dünden beri arttı şimdi korkuyorum migrene dönecek diye var mı bildiğiniz bişey ilaç haricinde başağrısı için

geçmiş olsun canım drye sordum parol içebilirsin dedi çok şiddetli olmadıkça içmeyi düşünmüyorum ben de napıyorum duşa giriyorum burnumu rahatlatıyorum, uyumaya çalışıyorum, gürültü ses vs uzak duruyorum. bir de patatesi duydum soğuk patatesi kes şakaklara alnına yapıştır. alır diyorlar.

Kızlar burda 8 +5 henüz.bazı arkadaşlar vardı keseye göre cinsiyet tahmini yapan sizce ne tahminize göre

Eklentiler

• 20180507_091909.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 63
Ben
Çok şükür bebek sağlıklıymış arkadaşlar..Bu arada bebek kalp dinleme cihazı kullanan varmı aranızda?
Ben kızım da kullanmistim çok güzel oluyo istediğin zaman dinliyosun ama bu sefer bunu bunaltmicam kızda çok ultrasond girmiştim belkide ona gekdi çocuk bunda relax

Evet banada parol dedi ama bende içmek istemiyorum patatesi deneyeyim sağol canım

geçen hafta mangal yakmıştık, tavuk sucuk yiyemedim ben, ama canım nohut fasulye çekiyor valla geçen hafta içi de k.fasulye yedim gene olsa gene yerim zaten vücut istemediğini yemiyor yaa..
Bugün yapacağım gel yiyelim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…