2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynen öyle canım, en güzeli dua etmek, tabiki elinden geleni yapacaksın, ama gereksiz endişeye de yer vermemeye çalışacaksın, ben de görmedim henüz kalp atışını, ama göğüslerimden biliyorum ben büyüyor bebişş:)
bir de alet alanlar varmış ilk defa duydum, Allah başka dert keder vermesin diyip susarım..

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende paronayaga baglamıştım bnde 3 kayıp verdim kan sulandırıcı sabahları ecopirin 100 mg kullanıyorum aksamları iğne vuruluyorum mide bulantım olmuyordu direk ağlıyordum kesin bebeğime bişey oldu die gerçi şimdi de farksız sayılmaz hamie olduğumu hissetmiorum bu sefer geçen devlete randewu aldım bu yüzden yapma bunu bebeğin canlı kndine de ona da zarar veriyorsun dedi ama elde değil ki korkuyorsun inşallah sağ salim bebeklerimiz kucaklarımıza alırız aminnn

geçen hafta mangal yakmıştık, tavuk sucuk yiyemedim ben, ama canım nohut fasulye çekiyor valla geçen hafta içi de k.fasulye yedim gene olsa gene yerim zaten vücut istemediğini yemiyor yaa..
bende kuru fasülye barbunya nohut pilav turşu çok severdim ama bi tiskindim adını duyunca bile şuan midem bulanıo inanki

hadi gözün aydın canım darısı başımıza:) kaç haftalıktın ne testleriymiş bunlar, bu gittiğimde benden de isteyecek o zaman.

amin canım benim korkma arkadaşım miyomla 9 ay geçirdi sezeryanla hem bebeği oldu hem miyonu alındı

kızartma yiyoruz iş yerinde ne çıkarsa mecbur kalıyoruz yoğurdumu kendim mayalamaya çalışıyorum alamamış olursam bakkaldan alıyorum anca hiç marketten et almam kasabım var ordan alırım kahve çay içmiyorum. neden çiğ ete çıplak etle dokunmuyoruz bunu hiç anlamış değilim.

Rabbim o kadar buyukki hem korku hemde ümidi ayni anda veriyor.bir yanim cok heveslenme yolun basindasin diyor.bir yanim rabbim yarım bırakmaz o bizlere cok merhamet edendir diyor.birazdan doktora gidicem kontrolum var bakalim kanama alani bitmiş mi? Birde şu mantar olayi var bir krem verir galiba gerci mantarmi bu kızariklik ve kasintinin nedeni bilmiyomda hayirlisi bakacaz

Benimde kaşıntım vardı doktor şuan hiçbirşey veremem kanaman var zaten tehlikeli dedi bebeği unuttum mantarın derdine düştüm internetten araştırdım evde köpük bardaklarım bar Benim yarısına su yarısına sirke koydum her tuvaletten sonra bu karışımla temizledim kaşıntım şikayetim 1 gün içinde bitti çok şükür canım tavsiye ederim iyi haberler bekliyorum inşallah

1 düşügüm var ondan sonrada kızıma hamile kaldım melek oldu kızım bu 3.gebeligm inan ki ilk defa hamile kalmş gibiyim sanki hiçbirşey bilmiyorum tecrubeliyim rahat atlatırım diyodum ama hiç öyle olmuyo agladıgım bile oluyo eşimide üzüyorum 17 mayıs da randevum var ama dayanamıycam galiba cuma günü devlet hastanesine gidicem kalp atışını dinlemek için.
2 genimde pıhtılaşma var ama doktorum önemli genler degil igneye gerek yok dedi 150 mg ecopirinle devam ediyorum.
Kızımı kaybetme sebebim pıhtılaşma degil o zman hiçbirşey kullanmadm kafam da deli sorular

Benim gögüslerim de baya büyüdü

oy kuzum yaa Adanalıyım aynen ama Bursada yaşıyoruz, tüm ailem orda çok özlüyorum Adanayı
Benımde memleket adana baba tarafım bursada yasıyoruz ama benım babam kucukken gelmiş buraya cok gıtmek nasıp olmadı.halalarım var boyle tatlı insanlar gormedım ben adana insanı kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…