2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ama o zaman neden demiyor hemen acile git diyede kendi kendine o aletle bakmaya calisiyor.sonra netten baktim o aletle 20.haftadan sonra ancak duyulabiliyormus.bunu bilmiyorlarmi
Evet canım o el doopleri 20.haftadan sonra duyuluyo saglık ocagında hatta 20.haftadan önce bakmak yasak diye biliyorum
Neyse ki bebişin saglıklı

Yeri nerdeymis nerde olunca risk oluyomus acaba

anladım canım tavuga da aynı sekılde dokunulmayacak kırmızı ete de anladım tesekkur ederım daha dıkkatlı olcagım mutlaka

Eti yumurtayı iyi pişmiş yenecek dokununca ne olacak ayrıca o şişirilmiş denen tavuklar her market tavuğunu kapsamaz bilindik markalar tercih edilmeli mesela Keskinoğlu denetimi yüksek köy tavuğu elbette daha güzel ama dikkatli olalım derken paranoya sahibide olmayalım bence ona bakarsak aldığımız hava bile sıkıntılı aslında 9 ayı kocamın köyünde geçirsem en sağlıklısı olurdu:)) herşey organik

hangi doktora gittin nasıl önemli değilmiş hangi genler benim MTHFR C677T HOMOZİGOT hem hap kullanıyorum hem iğne bazı doktorlar bu kan pıhtılaşmasında deneme yapıyorlar sürekli zaten kesinleşmiş şunu kullanacaksın die bişey yok deneyeceksin bu olmadı sonra iğne iğne olmadı doz yükseltme benim bi öncekinde 0.4 mg kullanmıştım iğneyi gene olmadı malesef kaybettim bunda 0.6 başladım şuan iyi gidio herşey çok şükür sende çok takma iyi değil kötüyü çağırma

Yeri de önemli canım dışa doğru büyüyor demek ki senin miyomun riski yoktur o yüzden inşallah sıkıntısız atlatırız ama beni de bilgiledirirsen sevinirim aynı dertten müzdaribiz sonuçta.

valla ne güzel olurdu her şey organik şehir gürültüsü pis hava yok telaşe yok vur yeşile bayıra, temiz hava bol gıda yürüyüşler derken bile iyi geldi he:)

hehehehe cok dogru

valla ne güzel olurdu her şey organik şehir gürültüsü pis hava yok telaşe yok vur yeşile bayıra, temiz hava bol gıda yürüyüşler derken bile iyi geldi he:)
Aynen öyle gezen tavuk yumurtası tam organik sapsarı mis gibi tereyağı heryer yemyeşil oksijenden ciğerlerin açılıyor :)

Evet canım o el doopleri 20.haftadan sonra duyuluyo saglık ocagında hatta 20.haftadan önce bakmak yasak diye biliyorum
Neyse ki bebişin saglıklı
Cok sukur kizlar bebegim saglikliya.ama kalbim yerinden cikacakti.moral verecek yere ne bicim insanlar var.o durumdaki bi insana soylenecek en son soz.hastaneden sonra ugrayip bi hasliyim sunlari dedim ama neyse.

Bana hiç fikrimi sormadı yapıcaz dedi :) bu devlet hastaneleri gerçekten ilginç
Benimki özel bir klinik yapmamı ister misin diye bir sürü test sordu mesela rahim kanseri icin ultrason yapıp yapmamak istediğimi bile sordu AMA 2li test kararı çok zor bir karar özelikle annemin 20 yaşındayken down sendromlu bir bebek doğurduğunu bilmek daha da canımı sıkıyor. Gerçi yeğenim de var o gayet sağlıklı

Bilmiyorum ki, miyomum olduğunu da bilmiyordum doktor bebeğe bakarken gördü söyledi ama merak etme keseye yakın değil dedi. Ben de bebek için bir tehlikesi yok mu diye sordum, yok dedi
Bende tesaduf ogrendim hatta devletteki dr.. gormedi bile ozeldeki gordu yerini soyledi belkide ben o saskinlikla dinlemedim biseyde demedi sadece buyuyebilir dedi ufff keske bende soru sorsaydim tehlikesini falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…