- 16 Aralık 2016
- 3.634
- 3.971
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.681
En önemli gen faktör v leinden bu benim normal çıktı.hangi doktora gittin nasıl önemli değilmiş hangi genler benim MTHFR C677T HOMOZİGOT hem hap kullanıyorum hem iğne bazı doktorlar bu kan pıhtılaşmasında deneme yapıyorlar sürekli zaten kesinleşmiş şunu kullanacaksın die bişey yok deneyeceksin bu olmadı sonra iğne iğne olmadı doz yükseltme benim bi öncekinde 0.4 mg kullanmıştım iğneyi gene olmadı malesef kaybettim bunda 0.6 başladım şuan iyi gidio herşey çok şükür sende çok takma iyi değil kötüyü çağırma
yani evet anca keşik olursa falan yoksa bulaşmaz ..sonuçta elimizi yıkıyoruztestlerim daha yeni yapıldı ama sonuçları gösteremedim malesef ki ama nasıl bulaşıo hani elim kesik olsa bulaşsa tamam ne bilim mantıklı gelmiyor direk eller yıkanıyor falan ya
Canım panik olma hiç çok küçük miyomun çoğu kadında oluyor hamilelikte büyükse sıkıntı oluyor ama miyomla Doğum yapan çok kişi de var zaten.Bende tesaduf ogrendim hatta devletteki dr.. gormedi bile ozeldeki gordu yerini soyledi belkide ben o saskinlikla dinlemedim biseyde demedi sadece buyuyebilir dedi ufff keske bende soru sorsaydim tehlikesini falan.
Hmmm evet senin durumunda biraz zor karar haklısınBenimki özel bir klinik yapmamı ister misin diye bir sürü test sordu mesela rahim kanseri icin ultrason yapıp yapmamak istediğimi bile sorduAMA 2li test kararı çok zor bir karar özelikle annemin 20 yaşındayken down sendromlu bir bebek doğurduğunu bilmek daha da canımı sıkıyor. Gerçi yeğenim de var o gayet sağlıklı
Hahhh aynen öyle ama yem yiyenle eşelenerek ot börtü böcek yiyenin yumurta farkı bile oluyor ben yumurtayı çok severimde:)ben aslında bu gezen tavuk olayına çok gülüyorumm cem yılmazdı galiba akşama kadar oturarak çalışırlar tavuğun gezenini ararlar diye:))
Sagol cnm bekleyip gorcez birbirimize destek olmak cok guzelCanım panik olma hiç çok küçük miyomun çoğu kadında oluyor hamilelikte büyükse sıkıntı oluyor ama miyomla Doğum yapan çok kişi de var zaten.
ne mutlu sana valla ah keske bende oyle olsamhamileyken özellikle insanın canı tuzlu istiyor. sucuk pastırma cips gibi. yanlış yapıyorum belki ama pek hamilelik moduna giremedim gibi. yani bulantı belirti hiçbir sey hissetmiyorum.
ben de çok severim arkadaş getirtiyor köyden organik diye 30luk ondan alıyordum kızım da sever eşim de .Hahhh aynen öyle ama yem yiyenle eşelenerek ot börtü böcek yiyenin yumurta farkı bile oluyor ben yumurtayı çok severimde:)
maşallah canım gözün aydın olsunBiz geldik :) herseyimiz cok guzel tarama testini verdik sonuclarimiz yarin cikicaz cinsiyet belli ama soylemedi doktorum azcik merak et dedi 17sinde gel soyliycem dedi :)
Maşallah gözün aydın ben olsam doktorun yakasını bırakmazdım söyletene kadar :))Biz geldik :) herseyimiz cok guzel tarama testini verdik sonuclarimiz yarin cikicaz cinsiyet belli ama soylemedi doktorum azcik merak et dedi 17sinde gel soyliycem dedi :)
ben de aynısını düşündümm:)Maşallah gözün aydın ben olsam doktorun yakasını bırakmazdım söyletene kadar :))
Tam olarak soyleKızlar gün içerisinde beslenmeniz nasıl oluyor?
Ben sabah tahıllı ekmeğin içine kaşar koyuyorum tost yapıyorum yağsız çıtır çıtır maalesef yumurta yiyemiyorum şuan canım istemiyor bu tostun yanına bolca çeri domates yiyorum sonra da elma yiyorum az önce mercimek çorbası içtim genelde sağlıklı yemeye çalışıyorum ama süt falan içemiyorum balık Yok et Yok ne biliyimKızlar gün içerisinde beslenmeniz nasıl oluyor?
Süper valla maşallah ben bunların çeyreğini yemiyorumTam olarak soyle
Sabah 07:00 de 1 yumurta 1 dilim peynir 4-5 zeytin 1 dilim tam bugday ekmegi bol yesillik 2 tam ceviz
Ara ogun 10:30-11:00 civari 1 porsiyon meyve
Oglen 13:00 gibi 1 porsiyon et yemegi salata 1 kase corba (veya 1 dilim ekmek)
Veya 1 kase corba 1 porsiyon sebze veya baklagil yemegi 1 kase yogurt salata
Ara ogun(aksama kadar aciktikca tirtikliyorum) 1 porsiyon meyve 1 kase yogurt 10 badem veya 2 ceviz
Aksam da oglenle ayni sadece yogurt miktari 1/2 kase
Gece 1 bardak sut/ayran/kefir 1 porsiyon meyve.
Bu kadar erken gördüyse bence erkek :)Biz geldik :) herseyimiz cok guzel tarama testini verdik sonuclarimiz yarin cikicaz cinsiyet belli ama soylemedi doktorum azcik merak et dedi 17sinde gel soyliycem dedi :)
canım çok güzel bu öğünler maşallah, kilon ve yaşın kaç acaba?Tam olarak soyle
Sabah 07:00 de 1 yumurta 1 dilim peynir 4-5 zeytin 1 dilim tam bugday ekmegi bol yesillik 2 tam ceviz
Ara ogun 10:30-11:00 civari 1 porsiyon meyve
Oglen 13:00 gibi 1 porsiyon et yemegi salata 1 kase corba (veya 1 dilim ekmek)
Veya 1 kase corba 1 porsiyon sebze veya baklagil yemegi 1 kase yogurt salata
Ara ogun(aksama kadar aciktikca tirtikliyorum) 1 porsiyon meyve 1 kase yogurt 10 badem veya 2 ceviz
Aksam da oglenle ayni sadece yogurt miktari 1/2 kase
Gece 1 bardak sut/ayran/kefir 1 porsiyon meyve.
Ben meyveler haric Boyle beslenerek kilo bile vermis oldum. Tabi gebeligi ogrenene kadarSüper valla maşallah ben bunların çeyreğini yemiyorum
Kilo 54,3 boy 171 yas 34.canım çok güzel bu öğünler maşallah, kilon ve yaşın kaç acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?