2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
En önemli gen faktör v leinden bu benim normal çıktı.
Paı heterozigot bu gen için 150 mg ecopirin içiyorum.
Mthfr 677 heterozigot mthfr geni için folikasit çok önemliymiş onun içinde hergün folbiol içiyorum günlük alınması gereken folik asit miktarından fazlası var folbiol de tsh baktı oda normal çıktı 1.34
Haftada 2 günde bemiks c içiyorum
Allaha emanet artık evladım doktora güvenmekten başka çarem yok doktorum da doç.iyi bir doktor
Genlerim heterozigot oldugu için birde folikasit alımı oldugu için igneye gerek yok dedi hatta ısrarlarıma ragmen yok dedi kimse bana igne vermiyo malesef bu durumda doktorumu dinlemekten başka yapabilecek birşeyim yok. 17 mayısda randevum var aptt baktırcam kanın pıhtılaşma süresi hakkında bilgi veren bir test sen baktırdın mı hiç aptt ye

Bende tesaduf ogrendim hatta devletteki dr.. gormedi bile ozeldeki gordu yerini soyledi belkide ben o saskinlikla dinlemedim biseyde demedi sadece buyuyebilir dedi ufff keske bende soru sorsaydim tehlikesini falan.
Canım panik olma hiç çok küçük miyomun çoğu kadında oluyor hamilelikte büyükse sıkıntı oluyor ama miyomla Doğum yapan çok kişi de var zaten.

Hmmm evet senin durumunda biraz zor karar haklısın

hamileyken özellikle insanın canı tuzlu istiyor. sucuk pastırma cips gibi. yanlış yapıyorum belki ama pek hamilelik moduna giremedim gibi. yani bulantı belirti hiçbir sey hissetmiyorum.
ne mutlu sana valla ah keske bende oyle olsam

Biz geldik :) herseyimiz cok guzel tarama testini verdik sonuclarimiz yarin cikicaz cinsiyet belli ama soylemedi doktorum azcik merak et dedi 17sinde gel soyliycem dedi :)
maşallah canım gözün aydın olsun iyi güzel sonuçlar al inşallah.. niye haftaya çağırdı ki erken değil mi?

Kızlar gün içerisinde beslenmeniz nasıl oluyor?
Tam olarak soyle
Sabah 07:00 de 1 yumurta 1 dilim peynir 4-5 zeytin 1 dilim tam bugday ekmegi bol yesillik 2 tam ceviz
Ara ogun 10:30-11:00 civari 1 porsiyon meyve
Oglen 13:00 gibi 1 porsiyon et yemegi salata 1 kase corba (veya 1 dilim ekmek)
Veya 1 kase corba 1 porsiyon sebze veya baklagil yemegi 1 kase yogurt salata
Ara ogun(aksama kadar aciktikca tirtikliyorum) 1 porsiyon meyve 1 kase yogurt 10 badem veya 2 ceviz
Aksam da oglenle ayni sadece yogurt miktari 1/2 kase
Gece 1 bardak sut/ayran/kefir 1 porsiyon meyve.

Kızlar gün içerisinde beslenmeniz nasıl oluyor?
Ben sabah tahıllı ekmeğin içine kaşar koyuyorum tost yapıyorum yağsız çıtır çıtır maalesef yumurta yiyemiyorum şuan canım istemiyor bu tostun yanına bolca çeri domates yiyorum sonra da elma yiyorum az önce mercimek çorbası içtim genelde sağlıklı yemeye çalışıyorum ama süt falan içemiyorum balık Yok et Yok ne biliyim

Süper valla maşallah ben bunların çeyreğini yemiyorum

canım çok güzel bu öğünler maşallah, kilon ve yaşın kaç acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…