2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kilo 54,3 boy 171 yas 34.
30 sonrasi metabolizma yavasliyor eskiden bir haftada toparladigim seyler simdi bir ayimi aliyor
senin boyun da var maşallah, bir rahatsızlığın falan yok değil mi sağlıklı yaşıyorsun sadece
bravo tebrik ederim seni
ben de biraz havalar normale binsin de yürüyüşe başlayım diyorum, bir de evde kondüsyon bisikleti var kullanmamda sakınca var mıdır?

Onemli bir hastaligim yok egzersiz saglikli yasam icin sadece sebep olarak goruyorum Ben onlari :))
Havalar da duzelmisken aslinda en guzeli acik Havada yapilan sporlardir ancak uygun ortam yoksa evde bisiklet de olabilir tabi. Ancak yine de ezbere hareket etme doktoruna bir danis

Oooo maşallah
Ben öglen 12 de kahvaltı yapıyorum.
Yarım domates yarım salatalık 1 dilim beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin çeyrek kete yiyorum.
Saat 1 bucukta 1 su bardagı ılık süt içiyorum.
Saat 4 de 1 kase çorba saat 5 de 1 kase yogurt akşam 7 de makarna yada pilav et sebze yemegi saat 10 da meyve yiyorum 12 1 gibi yatıyorm ertesigün öglen 12 kadar aç kalmış oluyorum benim beslenme düzenim çok kötü demi misafirim çok olur o zamanlar hiç uyamıyorum aklma gelnce birşeyler yiyorum ne yapıcam ben ya

Mutlaka hergün et yerim süt içerim ama 1 yıldır balık yemiyorum hemosistein için doktorum metioninden fakir diyeti vermişti bana günlük 30 gr et yeme hakkım vardı ama ben fazla yiyordum balık ve sakatetler yasakdı.ama artık balık yiyebilirm heralde bebişim için

Sana yine maşallah ben hiç birşey yiyemiyorum bulantıdan . Şuan oğlumu uyuttum yatıyorum. Akşamada serum taktıracağım çok bitkin düştüm

mrb kızlar nasılsınız 1 haftadır gırmedım buraya sızlerı merak ettım dusuklerı olan arkadaslara gecmıs olsun guzel haber alan arkadaslarda cok mutlu olun ıns ssag salım bebeklerınıze kavusun bende ıyıyım artık normal hayatıma dondum bu kotu olaydan sonra oglusuma sunnet yapmaya karar verdım kendımı bununla oyalıyorum ıns bır gun tekrar burda olurum bu arada doktor kontrolumde hersey yolunda oldugunu sıkıntımın olmadıgını 2 ay korunup tekrar dusunebılırsın dedı bu hafta da patolojı sonucları cıkacak ıns

Hayir aslinda kotu degil uygun bir zaman sana iki Ana ogunlu beslenme planimi da yazayim. Sen rahat ol kendini iyi hisset ki bebek de iyi olsun

maşallah sana ne güzel düzenli beslemiyorsun . ben ev yemeği yiyemiyorum söylerken bile modem bulanıyor o yüzden saçma sapan besleniyorum. hep kuru ekmek yoğurt malesef. güya diyetisyen desteği alayim diyordum ama bulantılar geçene kadar uyamam listeye bulan tim geçince başlayacağım

Kızlar hamilelik günlükleri çok hoşuma gidiyo almayı düşünen var mı ben almak istiyorum

Yazarsan çok sevinirim
Eşim bana az yiyosun bebek aç kalıcak dedigi için yeme düzenimi iyice kafaya taktım
Elbette ilk uc ay bebek senin yediklerinden degil depolarindan besleniyor yani gebe kalmadan once yedigin seylerden o yuzden bulanti oluyor ve Hic bir sey yiyemiyorsan endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…