- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.701
senin boyun da var maşallah, bir rahatsızlığın falan yok değil mi sağlıklı yaşıyorsun sadeceKilo 54,3 boy 171 yas 34.
30 sonrasi metabolizma yavasliyor eskiden bir haftada toparladigim seyler simdi bir ayimi aliyor
erkek daha mı önce belli diyorsun, kızımda yanlış hatırlamıyorsam 12. haftadaydık 100/1500 kız dedii :))Bu kadar erken gördüyse bence erkek :)
Bana da erkek gibi geldiBu kadar erken gördüyse bence erkek :)
Onemli bir hastaligim yok egzersiz saglikli yasam icin sadece sebep olarak goruyorum Ben onlari :))senin boyun da var maşallah, bir rahatsızlığın falan yok değil mi sağlıklı yaşıyorsun sadece
bravo tebrik ederim seni
ben de biraz havalar normale binsin de yürüyüşe başlayım diyorum, bir de evde kondüsyon bisikleti var kullanmamda sakınca var mıdır?
Oooo maşallahTam olarak soyle
Sabah 07:00 de 1 yumurta 1 dilim peynir 4-5 zeytin 1 dilim tam bugday ekmegi bol yesillik 2 tam ceviz
Ara ogun 10:30-11:00 civari 1 porsiyon meyve
Oglen 13:00 gibi 1 porsiyon et yemegi salata 1 kase corba (veya 1 dilim ekmek)
Veya 1 kase corba 1 porsiyon sebze veya baklagil yemegi 1 kase yogurt salata
Ara ogun(aksama kadar aciktikca tirtikliyorum) 1 porsiyon meyve 1 kase yogurt 10 badem veya 2 ceviz
Aksam da oglenle ayni sadece yogurt miktari 1/2 kase
Gece 1 bardak sut/ayran/kefir 1 porsiyon meyve.
13 haftalik olucam ozaman belli olur dedimaşallah canım gözün aydın olsuniyi güzel sonuçlar al inşallah.. niye haftaya çağırdı ki erken değil mi?
Cok merak ettim ama soylemedi ya ama belli kesin :)Maşallah gözün aydın ben olsam doktorun yakasını bırakmazdım söyletene kadar :))
Mutlaka hergün et yerim süt içerim ama 1 yıldır balık yemiyorum hemosistein için doktorum metioninden fakir diyeti vermişti bana günlük 30 gr et yeme hakkım vardı ama ben fazla yiyordum balık ve sakatetler yasakdı.ama artık balık yiyebilirm heralde bebişim içinBen sabah tahıllı ekmeğin içine kaşar koyuyorum tost yapıyorum yağsız çıtır çıtır maalesef yumurta yiyemiyorum şuan canım istemiyor bu tostun yanına bolca çeri domates yiyorum sonra da elma yiyorum az önce mercimek çorbası içtim genelde sağlıklı yemeye çalışıyorum ama süt falan içemiyorum balık Yok et Yok ne biliyim
Herkes oyle diyor bakalim hayirlisi :)Bu kadar erken gördüyse bence erkek :)
canım hayırlı olsun sanırım erkek olucak galıba erkege benzıyorBiz geldik :) herseyimiz cok guzel tarama testini verdik sonuclarimiz yarin cikicaz cinsiyet belli ama soylemedi doktorum azcik merak et dedi 17sinde gel soyliycem dedi :)
Sana yine maşallah ben hiç birşey yiyemiyorum bulantıdan . Şuan oğlumu uyuttum yatıyorum. Akşamada serum taktıracağımBen sabah tahıllı ekmeğin içine kaşar koyuyorum tost yapıyorum yağsız çıtır çıtır maalesef yumurta yiyemiyorum şuan canım istemiyor bu tostun yanına bolca çeri domates yiyorum sonra da elma yiyorum az önce mercimek çorbası içtim genelde sağlıklı yemeye çalışıyorum ama süt falan içemiyorum balık Yok et Yok ne biliyim
Hayir aslinda kotu degil uygun bir zaman sana iki Ana ogunlu beslenme planimi da yazayim. Sen rahat ol kendini iyi hisset ki bebek de iyi olsunOooo maşallah
Ben öglen 12 de kahvaltı yapıyorum.
Yarım domates yarım salatalık 1 dilim beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin çeyrek kete yiyorum.
Saat 1 bucukta 1 su bardagı ılık süt içiyorum.
Saat 4 de 1 kase çorba saat 5 de 1 kase yogurt akşam 7 de makarna yada pilav et sebze yemegi saat 10 da meyve yiyorum 12 1 gibi yatıyorm ertesigün öglen 12 kadar aç kalmış oluyorum benim beslenme düzenim çok kötü demimisafirim çok olur o zamanlar hiç uyamıyorum aklma gelnce birşeyler yiyorum ne yapıcam ben ya
Tesekkur ederim ablacim hayirlisi olsun bakalim ilk cocugum Allah acisini gostermesin isteyen herkese versin amincanım hayırlı olsun sanırım erkek olucak galıba erkege benzıyor
amın cnm ıns gostermez sag salım alırsın kucagınaTesekkur ederim ablacim hayirlisi olsun bakalim ilk cocugum Allah acisini gostermesin isteyen herkese versin amin
Çıkıntıyı gördüler mi emin oluyorlar, göremezlerse saklamıştır belki diye bekletiyorlarerkek daha mı önce belli diyorsun, kızımda yanlış hatırlamıyorsam 12. haftadaydık 100/1500 kız dedii :))
maşallah sana ne güzel düzenli beslemiyorsun . ben ev yemeği yiyemiyorum söylerken bile modem bulanıyor o yüzden saçma sapan besleniyorum. hep kuru ekmek yoğurt malesef. güya diyetisyen desteği alayim diyordum ama bulantılar geçene kadar uyamam listeye bulan tim geçince başlayacağımTam olarak soyle
Sabah 07:00 de 1 yumurta 1 dilim peynir 4-5 zeytin 1 dilim tam bugday ekmegi bol yesillik 2 tam ceviz
Ara ogun 10:30-11:00 civari 1 porsiyon meyve
Oglen 13:00 gibi 1 porsiyon et yemegi salata 1 kase corba (veya 1 dilim ekmek)
Veya 1 kase corba 1 porsiyon sebze veya baklagil yemegi 1 kase yogurt salata
Ara ogun(aksama kadar aciktikca tirtikliyorum) 1 porsiyon meyve 1 kase yogurt 10 badem veya 2 ceviz
Aksam da oglenle ayni sadece yogurt miktari 1/2 kase
Gece 1 bardak sut/ayran/kefir 1 porsiyon meyve.
Yazarsan çok sevinirimHayir aslinda kotu degil uygun bir zaman sana iki Ana ogunlu beslenme planimi da yazayim. Sen rahat ol kendini iyi hisset ki bebek de iyi olsun
Elbette ilk uc ay bebek senin yediklerinden degil depolarindan besleniyor yani gebe kalmadan once yedigin seylerden o yuzden bulanti oluyor ve Hic bir sey yiyemiyorsan endiselenmeYazarsan çok sevinirim
Eşim bana az yiyosun bebek aç kalıcak dedigi için yeme düzenimi iyice kafaya taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?