2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz?? bu başlığı okuyorumm çok duygulandım, boğazımda düğümm.. Allahım aratmasın yaa ne zor bir sınav..

Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz?? bu başlığı okuyorumm çok duygulandım, boğazımda düğümm.. Allahım aratmasın yaa ne zor bir sınav..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlı zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin size de herşeyin bir zamanı vardır zamanı gelince sizinde yüzünüz güler inşallah

Onu bende okudum çok üzüldüm
Takvim görmeyince o arkadaş buraya yazdı sandım

Rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlı zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin size de herşeyin bir zamanı vardır zamanı gelince sizinde yüzünüz güler inşallah
oyy kuzumm ya ben değil ben hamileyimm biri açmış başlığı onu okuyorum diyorum:) girin bi okuyun sonra dert ettiğimiz şeyleri tekrar düşünelim.

oyy kuzumm ya ben değil ben hamileyimm biri açmış başlığı onu okuyorum diyorum:) girin bi okuyun sonra dert ettiğimiz şeyleri tekrar düşünelim.
Okudum içim parçalandı allahım bu günümüze de şükürler olsun ne zor durumda olan insanlar var rabbim kimseyi evlat acısıylada yokluguyla da sınamasın inşallah

Nasıl yani? Benim toksoplazma ıgm ve rubella ıgm testlerim negatif çıktı ve gittiğim 2 doktor da testleri görüp hiç bir sorun yok gayet iyi dedi.

Her gun hem ogle hem aksam duzenli yemek yemek icinde heralde devamli ve cesit cesit yemek yapmak gerekir. Bende o enerji hic yok vallahi bi yapiyorum bi yapmiyorum oglenleri basit seylerle gecistiriyorum. Halsizligim cok var birde birden acikiyorum ve hemen bisey yemem gerekiyo midem bir tuhaf.

bunları birebir uyguluyorsanız maşallah valla :) ben çalıştığım için hep dışardayım yemekhanede ne çıkarsa onu yiyoruz. Sadece benm belirlediğim ve hiç yemediğim bir liste var. Onun dışında Allah ne verdiyse yiyorum :)

gecmis olsun canim.bendeki gen mutasyonu faktor 5 heterezigot o yuzden iki kez kayip yasadim.oglumda sukur anlasildi kan sulandirici kullandim su an bes yasinda.su an yine clexan 0.4 kullaniyorum.coraspin+ folidoce+levotiron+jodid artik icim disim ilac oldu.troid sorunumda var ne yazikki.ama dogacak yavrum icin herseye raziyim saglikli olsunda.senin ne zaman anlasildi.aptt hematolojiyemi gidiyorsun.ven hic gitmedim.kadin dogumcum takip ediyor.surekli gitmekmi gerekiyor

Ben bulamadım konuyu yardımcı olabilir misin bana :/

Kızlar bir arkadaşımın 4,5 aylık çocuğu daha adet olmadı, süt korur diyemem ama, adet olmadan da hamilelik olmaz heralde dedim benim aklıma takıldı size soruyum dedim?

Biz geldik :) herseyimiz cok guzel tarama testini verdik sonuclarimiz yarin cikicaz cinsiyet belli ama soylemedi doktorum azcik merak et dedi 17sinde gel soyliycem dedi :)
Hadi gözün aydın canım. İlk cinsiyet senden geliyor desene. Bu kadar erken belliyse kesin Erkek diyorum. Oğlumun da 12 haftalıkken belli olmuştu cinsiyet ç. Hayırlı evlat olsun inşallah hepsi.

Geldim doktordan iyi şükür gümbür gümbür atiyo kalbi dedi doktor sonra bize dinletti 1hafta arayla dinlemis olduk.mantar icin krem verdi.bir surude test istedi yarin sağlık ocağına yaptiricam kac gunden cikar sonuclar acaba simdi birde bunu kaygi ederim sonuclar iyi çıkacakmı diye

Maşallah hadi gözün aydın sen de sıkıntıdaydın değil mi? bak işte gördün mü nasıl da asılsız endişelerin?

Benim de buna benzer listem. Evde olduğum için çok düzenli uyuyorum. Başlayalı 1.5 kilo verdim. Bi iki haftaya hafif yürüyüşlere de başlıycam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…