- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.721
Rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlı zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin size de herşeyin bir zamanı vardır zamanı gelince sizinde yüzünüz güler inşallahAnne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz?? bu başlığı okuyorumm çok duygulandım, boğazımda düğümm.. Allahım aratmasın yaa ne zor bir sınav..
Onu bende okudum çok üzüldümAnne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz?? bu başlığı okuyorumm çok duygulandım, boğazımda düğümm.. Allahım aratmasın yaa ne zor bir sınav..
oyy kuzumm ya ben değil ben hamileyimm biri açmış başlığı onu okuyorum diyorum:) girin bi okuyun sonra dert ettiğimiz şeyleri tekrar düşünelim.Rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlı zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin size de herşeyin bir zamanı vardır zamanı gelince sizinde yüzünüz güler inşallah
Okudum içim parçalandı allahım bu günümüze de şükürler olsun ne zor durumda olan insanlar var rabbim kimseyi evlat acısıylada yokluguyla da sınamasın inşallahoyy kuzumm ya ben değil ben hamileyimm biri açmış başlığı onu okuyorum diyorum:) girin bi okuyun sonra dert ettiğimiz şeyleri tekrar düşünelim.
aminn canım amin.Okudum içim parçalandı allahım bu günümüze de şükürler olsun ne zor durumda olan insanlar var rabbim kimseyi evlat acısıylada yokluguyla da sınamasın inşallah
Nasıl yani? Benim toksoplazma ıgm ve rubella ıgm testlerim negatif çıktı ve gittiğim 2 doktor da testleri görüp hiç bir sorun yok gayet iyi dedi.toksoplazma diye bir bakteri var hayvanlar dan geçiyor eğer o bakteriye bağışıklığın kan testinde negatif çıkmışsa dikkatli olunması açısından..zaten negatif olsaydı da doktorun seni uyarırdı mutlaka
Doğal oluyor daha çok bir de yanlarında rahat olunuyor :)Benımde memleket adana baba tarafım bursada yasıyoruz ama benım babam kucukken gelmiş buraya cok gıtmek nasıp olmadı.halalarım var boyle tatlı insanlar gormedım ben adana insanı kadar :)
bunları birebir uyguluyorsanız maşallah valla :) ben çalıştığım için hep dışardayım yemekhanede ne çıkarsa onu yiyoruz. Sadece benm belirlediğim ve hiç yemediğim bir liste var. Onun dışında Allah ne verdiyse yiyorum :)Tam olarak soyle
Sabah 07:00 de 1 yumurta 1 dilim peynir 4-5 zeytin 1 dilim tam bugday ekmegi bol yesillik 2 tam ceviz
Ara ogun 10:30-11:00 civari 1 porsiyon meyve
Oglen 13:00 gibi 1 porsiyon et yemegi salata 1 kase corba (veya 1 dilim ekmek)
Veya 1 kase corba 1 porsiyon sebze veya baklagil yemegi 1 kase yogurt salata
Ara ogun(aksama kadar aciktikca tirtikliyorum) 1 porsiyon meyve 1 kase yogurt 10 badem veya 2 ceviz
Aksam da oglenle ayni sadece yogurt miktari 1/2 kase
Gece 1 bardak sut/ayran/kefir 1 porsiyon meyve.
gecmis olsun canim.bendeki gen mutasyonu faktor 5 heterezigot o yuzden iki kez kayip yasadim.oglumda sukur anlasildi kan sulandirici kullandim su an bes yasinda.su an yine clexan 0.4 kullaniyorum.coraspin+ folidoce+levotiron+jodid artik icim disim ilac oldu.troid sorunumda var ne yazikki.ama dogacak yavrum icin herseye raziyim saglikli olsunda.senin ne zaman anlasildi.aptt hematolojiyemi gidiyorsun.ven hic gitmedim.kadin dogumcum takip ediyor.surekli gitmekmi gerekiyorEn önemli gen faktör v leinden bu benim normal çıktı.
Paı heterozigot bu gen için 150 mg ecopirin içiyorum.
Mthfr 677 heterozigot mthfr geni için folikasit çok önemliymiş onun içinde hergün folbiol içiyorum günlük alınması gereken folik asit miktarından fazlası var folbiol de tsh baktı oda normal çıktı 1.34
Haftada 2 günde bemiks c içiyorum
Allaha emanet artık evladım doktora güvenmekten başka çarem yok doktorum da doç.iyi bir doktor
Genlerim heterozigot oldugu için birde folikasit alımı oldugu için igneye gerek yok dedi hatta ısrarlarıma ragmen yok dedi kimse bana igne vermiyo malesef bu durumda doktorumu dinlemekten başka yapabilecek birşeyim yok. 17 mayısda randevum var aptt baktırcam kanın pıhtılaşma süresi hakkında bilgi veren bir test sen baktırdın mı hiç aptt ye
Ben bulamadım konuyu yardımcı olabilir misin bana :/Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz?? bu başlığı okuyorumm çok duygulandım, boğazımda düğümm.. Allahım aratmasın yaa ne zor bir sınav..
Hadi gözün aydın canım. İlk cinsiyet senden geliyor desene. Bu kadar erken belliyse kesin Erkek diyorum. Oğlumun da 12 haftalıkken belli olmuştu cinsiyet ç. Hayırlı evlat olsun inşallah hepsi.Biz geldik :) herseyimiz cok guzel tarama testini verdik sonuclarimiz yarin cikicaz cinsiyet belli ama soylemedi doktorum azcik merak et dedi 17sinde gel soyliycem dedi :)
Geldim doktordan iyi şükür gümbür gümbür atiyo kalbi dedi doktor sonra bize dinletti 1hafta arayla dinlemis olduk.mantar icin krem verdi.bir surude test istedi yarin sağlık ocağına yaptiricam kac gunden cikar sonuclar acaba simdi birde bunu kaygi ederim sonuclar iyi çıkacakmı diyeBenimde kaşıntım vardı doktor şuan hiçbirşey veremem kanaman var zaten tehlikeli dedi bebeği unuttum mantarın derdine düştüm internetten araştırdım evde köpük bardaklarım bar Benim yarısına su yarısına sirke koydum her tuvaletten sonra bu karışımla temizledim kaşıntım şikayetim 1 gün içinde bitti çok şükür canım tavsiye ederim iyi haberler bekliyorum inşallah
Ben bulamadım konuyu yardımcı olabilir misin bana :/
o farklı o zaten negatif olmalı.toksoplazma ıgG var o pozitifNasıl yani? Benim toksoplazma ıgm ve rubella ıgm testlerim negatif çıktı ve gittiğim 2 doktor da testleri görüp hiç bir sorun yok gayet iyi dedi.
Maşallah hadi gözün aydın sen de sıkıntıdaydın değil mi? bak işte gördün mü nasıl da asılsız endişelerin?Geldim doktordan iyi şükür gümbür gümbür atiyo kalbi dedi doktor sonra bize dinletti 1hafta arayla dinlemis olduk.mantar icin krem verdi.bir surude test istedi yarin sağlık ocağına yaptiricam kac gunden cikar sonuclar acaba simdi birde bunu kaygi ederim sonuclar iyi çıkacakmı diye
Benim de buna benzer listem. Evde olduğum için çok düzenli uyuyorum. Başlayalı 1.5 kilo verdim. Bi iki haftaya hafif yürüyüşlere de başlıycam inşallah.Tam olarak soyle
Sabah 07:00 de 1 yumurta 1 dilim peynir 4-5 zeytin 1 dilim tam bugday ekmegi bol yesillik 2 tam ceviz
Ara ogun 10:30-11:00 civari 1 porsiyon meyve
Oglen 13:00 gibi 1 porsiyon et yemegi salata 1 kase corba (veya 1 dilim ekmek)
Veya 1 kase corba 1 porsiyon sebze veya baklagil yemegi 1 kase yogurt salata
Ara ogun(aksama kadar aciktikca tirtikliyorum) 1 porsiyon meyve 1 kase yogurt 10 badem veya 2 ceviz
Aksam da oglenle ayni sadece yogurt miktari 1/2 kase
Gece 1 bardak sut/ayran/kefir 1 porsiyon meyve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?