2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya bugun benim aglama gunummu nedir.kizim geldi okuldan supriz program hazirlamislar cuma gunu yapacaklarmis.sarkiyi acti cok kotu oldum. Bendende buradaki tum anne adaylarina armagan olsun.
dün oya bebeğini gördü ben ağladım bugün çocuğu olmayan içini döktü ben ağladım, ahh hormonlarr daha neler yapacakk:)

Çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun rabbim evladına saglıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsinkızım vefat ettikten sonra bir takım testler yapıldı içinde tronbofili paneli de vardı öyle ögrendim pıhtılaşmam oldugunu ama kızımı kaybetme sebebim o degil kızım konjenital diyafragma henrisiydi böylelikle pıhtılaşmayı da ögrendim ilk 100 mg coraspin içiyordum sonra doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum kiloma göre 100 mg az gelecegini 150 mg ecopirin içmemi söyledi.ama igne vermedi.
Senin sadece 1 geninde mi pıhtılaşma var?
Aptt kan testini de kadın dogumcuda yaptırabilir diye biliyorum hiç yaptırmadım daha önce 17 mayıs da randevum var doktoruma sorduktan sonra sana da yazarm canım

Bana diyetisyenim en geç 9 sa kahvaltı yapılmış olsun dedi. Bu konuda çok ısrar etti. 12 geç bence canım.

Kızlar bir arkadaşımın 4,5 aylık çocuğu daha adet olmadı, süt korur diyemem ama, adet olmadan da hamilelik olmaz heralde dedim benim aklıma takıldı size soruyum dedim?
Adet olmadan hamilelik olur ben kızıma hamile kaldıgımda adetim düzensizdi adet olmadan hamile kalmıştım.
Yengemin ablasıda dogum yaptı bebegi 4.5 aylıkken fark etmeden hamile kalmış adette olmuyodu zaten dogum yapmıştı diye hastaneye mide bulantısından gitmişti ve 2.5 aylık hamile oldugunu ögrendi hemde sezeryanla dogum yapmıştı bir sıkıntı olmadı maşallah dogum yaptı şimdi

basin sagolsun canim.cok zor gercekten bu stresle hamilelik gecirmwk.her ne kadar Allah omur verirse yasar desekte.annelik hormonlari endise ediyor.Rabbim bu bebegini sana bagislasin.bende sadece bir genimde var ama bu gende dusuk yapma durumu ispatlanmis.o yuzden iki kayip yasadim.o zaman gittiginde burada anlatirsin canim.sureklimi takip oluncak kan degerleri sorarsin.aslinda mantikli yani azmi geliyo cokmu kan sulandiricinin dozunu ona gore ayarlar.hic bana doktor takip edelim filan demedi

Maşallah canım darısı bana inşallah duyarım bende Çarşamba günü gidicem ben yaptırdım sağlık ocağına ertesi gün çıktı sonuçlar bişey çıkmaz merak etme

Sagol canım rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor o yüzden çok endişelerim var allaha emanet artık.
Evet kan sulandırıcının dozu bana yetiyor mu çok merak ediyorum çünkü doktor kilomu fazla buldu diye mg yükseltti zayıfla dedi ama doktordan 10 gün sonra hamile oldugumu ögrendim fırsat olmadı zayıflamaya

Kızlar aklıma birşey daha takılıyor adetime 10 gün kala aşırı bel agrısından acile gittim röntgen istediler ama ben betaya bakılsın istedim 1.2 çıktı negatif röntgene gir dedi ve girdim röntgenden 7 gün sonra evde yaptıgım idrar testiyle hamile oldugumu ögrendm ama o zman negatifti sizce bir sıkıntı olur mu döllenme zamanındamı röntgene girmiş oldum daha randevum haftaya ama kafama takılıyo

Selam kızlar çok sık giremiyorum sayfaya aradaki baya yorumları kaçırıyorum .. Okurkende başım dönmeye başıyor malesef....
Hergün 2 kere serum yiyorum. 8.haftama giricem berbatım. bir sabah herşey normal saglıklı huzurlu mutlu herşey gecmiş bi şekilde uyab-nıcak mıyım acaba

dün oya bebeğini gördü ben ağladım bugün çocuğu olmayan içini döktü ben ağladım, ahh hormonlarr daha neler yapacakk:)
Sorma bu gidis dokuz ayi nasil tamamlayacagiz bilmiyorum.diger hamileligimde tv de uzun sure icerde kalan ve ozgur birakildiginda sevincten ziplayan ineklere hungur hungur aglamistim.esim hala soyleyip dalga gecer

Zannetmem canim dr kagan kocatepeyi dinlemistim.gebeligi ogrenmeden once yapilan hicbir rontgen ilac bebege zarar vermez demisti.bisey olmamistir insallah.

Sorma bu gidis dokuz ayi nasil tamamlayacagiz bilmiyorum.diger hamileligimde tv de uzun sure icerde kalan ve ozgur birakildiginda sevincten ziplayan ineklere hungur hungur aglamistim.esim hala soyleyip dalga gecer
İlahi sennn ağlıyordumm, bunu okuyunca yarıldım yahu Allah razı olsun Allah hep yüzünü güldürsün, eşini de tuttum hee hala söyler güldürür he:))

Hahhhaaaa
Ben de hamileyken markette süt yüzümden eşimle tartışıp aglamıştım sonra çok güldüm halime eşim tam yaglı süt alalım dedi ben yarım yaglı istedim benim istedigimi almamıştı diye aglamıştımadam neye ugradıgı şaşırmıştı

Arkadaşlar hiç bir belirtim yok 25inde kalo atışı için çağırdı siz hangi haftalarda kalp atışını duydunuz yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…