- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.741
dün oya bebeğini gördü ben ağladım bugün çocuğu olmayan içini döktü ben ağladım, ahh hormonlarr daha neler yapacakk:)Ya bugun benim aglama gunummu nedir.kizim geldi okuldan supriz program hazirlamislar cuma gunu yapacaklarmis.sarkiyi acti cok kotu oldum. Bendende buradaki tum anne adaylarina armagan olsun.
Çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun rabbim evladına saglıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsingecmis olsun canim.bendeki gen mutasyonu faktor 5 heterezigot o yuzden iki kez kayip yasadim.oglumda sukur anlasildi kan sulandirici kullandim su an bes yasinda.su an yine clexan 0.4 kullaniyorum.coraspin+ folidoce+levotiron+jodid artik icim disim ilac oldu.troid sorunumda var ne yazikki.ama dogacak yavrum icin herseye raziyim saglikli olsunda.senin ne zaman anlasildi.aptt hematolojiyemi gidiyorsun.ven hic gitmedim.kadin dogumcum takip ediyor.surekli gitmekmi gerekiyor
Bana diyetisyenim en geç 9 sa kahvaltı yapılmış olsun dedi. Bu konuda çok ısrar etti. 12 geç bence canım.Oooo maşallah
Ben öglen 12 de kahvaltı yapıyorum.
Yarım domates yarım salatalık 1 dilim beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin çeyrek kete yiyorum.
Saat 1 bucukta 1 su bardagı ılık süt içiyorum.
Saat 4 de 1 kase çorba saat 5 de 1 kase yogurt akşam 7 de makarna yada pilav et sebze yemegi saat 10 da meyve yiyorum 12 1 gibi yatıyorm ertesigün öglen 12 kadar aç kalmış oluyorum benim beslenme düzenim çok kötü demimisafirim çok olur o zamanlar hiç uyamıyorum aklma gelnce birşeyler yiyorum ne yapıcam ben ya
Adet olmadan hamilelik olur ben kızıma hamile kaldıgımda adetim düzensizdi adet olmadan hamile kalmıştım.Kızlar bir arkadaşımın 4,5 aylık çocuğu daha adet olmadı, süt korur diyemem ama, adet olmadan da hamilelik olmaz heralde dedim benim aklıma takıldı size soruyum dedim?
basin sagolsun canim.cok zor gercekten bu stresle hamilelik gecirmwk.her ne kadar Allah omur verirse yasar desekte.annelik hormonlari endise ediyor.Rabbim bu bebegini sana bagislasin.bende sadece bir genimde var ama bu gende dusuk yapma durumu ispatlanmis.o yuzden iki kayip yasadim.o zaman gittiginde burada anlatirsin canim.sureklimi takip oluncak kan degerleri sorarsin.aslinda mantikli yani azmi geliyo cokmu kan sulandiricinin dozunu ona gore ayarlar.hic bana doktor takip edelim filan demediÇok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun rabbim evladına saglıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsinkızım vefat ettikten sonra bir takım testler yapıldı içinde tronbofili paneli de vardı öyle ögrendim pıhtılaşmam oldugunu ama kızımı kaybetme sebebim o degil kızım konjenital diyafragma henrisiydi böylelikle pıhtılaşmayı da ögrendim ilk 100 mg coraspin içiyordum sonra doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum kiloma göre 100 mg az gelecegini 150 mg ecopirin içmemi söyledi.ama igne vermedi.
Senin sadece 1 geninde mi pıhtılaşma var?
Aptt kan testini de kadın dogumcuda yaptırabilir diye biliyorum hiç yaptırmadım daha önce 17 mayıs da randevum var doktoruma sorduktan sonra sana da yazarm canım
Erken uyanamıyorum ki keşke erken uyanıp kahvaltı yapabilsemBana diyetisyenim en geç 9 sa kahvaltı yapılmış olsun dedi. Bu konuda çok ısrar etti. 12 geç bence canım.
Maşallah canım darısı bana inşallah duyarım bende Çarşamba günü gidicem ben yaptırdım sağlık ocağına ertesi gün çıktı sonuçlar bişey çıkmaz merak etmeGeldim doktordan iyi şükür gümbür gümbür atiyo kalbi dedi doktor sonra bize dinletti 1hafta arayla dinlemis olduk.mantar icin krem verdi.bir surude test istedi yarin sağlık ocağına yaptiricam kac gunden cikar sonuclar acaba simdi birde bunu kaygi ederim sonuclar iyi çıkacakmı diye
Sagol canım rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor o yüzden çok endişelerim var allaha emanet artık.basin sagolsun canim.cok zor gercekten bu stresle hamilelik gecirmwk.her ne kadar Allah omur verirse yasar desekte.annelik hormonlari endise ediyor.Rabbim bu bebegini sana bagislasin.bende sadece bir genimde var ama bu gende dusuk yapma durumu ispatlanmis.o yuzden iki kayip yasadim.o zaman gittiginde burada anlatirsin canim.sureklimi takip oluncak kan degerleri sorarsin.aslinda mantikli yani azmi geliyo cokmu kan sulandiricinin dozunu ona gore ayarlar.hic bana doktor takip edelim filan demedi
Çok sağol canım zahmet oldu sanada sagolasin.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...il-basa-ciktiniz-nasil-kabullendiniz.1071880/ canım tarayıcıda buna tıklasan olur gibi bir dene.
Sorma bu gidis dokuz ayi nasil tamamlayacagiz bilmiyorum.diger hamileligimde tv de uzun sure icerde kalan ve ozgur birakildiginda sevincten ziplayan ineklere hungur hungur aglamistim.esim hala soyleyip dalga gecerdün oya bebeğini gördü ben ağladım bugün çocuğu olmayan içini döktü ben ağladım, ahh hormonlarr daha neler yapacakk:)
Zannetmem canim dr kagan kocatepeyi dinlemistim.gebeligi ogrenmeden once yapilan hicbir rontgen ilac bebege zarar vermez demisti.bisey olmamistir insallah.Kızlar aklıma birşey daha takılıyor adetime 10 gün kala aşırı bel agrısından acile gittim röntgen istediler ama ben betaya bakılsın istedim 1.2 çıktı negatif röntgene gir dedi ve girdim röntgenden 7 gün sonra evde yaptıgım idrar testiyle hamile oldugumu ögrendm ama o zman negatifti sizce bir sıkıntı olur mu döllenme zamanındamı röntgene girmiş oldum daha randevum haftaya ama kafama takılıyo
Ayy bayıldımYa bugun benim aglama gunummu nedir.kizim geldi okuldan supriz program hazirlamislar cuma gunu yapacaklarmis.sarkiyi acti cok duygulandim. Bendende buradaki tum anne adaylarina armagan olsun.
yok canım ne zahmeti rica ederim.Çok sağol canım zahmet oldu sanada sagolasin.
İlahi sennn ağlıyordumm, bunu okuyunca yarıldım yahu Allah razı olsun Allah hep yüzünü güldürsün, eşini de tuttum hee hala söyler güldürür he:))Sorma bu gidis dokuz ayi nasil tamamlayacagiz bilmiyorum.diger hamileligimde tv de uzun sure icerde kalan ve ozgur birakildiginda sevincten ziplayan ineklere hungur hungur aglamistim.esim hala soyleyip dalga gecer
HahhhaaaaSorma bu gidis dokuz ayi nasil tamamlayacagiz bilmiyorum.diger hamileligimde tv de uzun sure icerde kalan ve ozgur birakildiginda sevincten ziplayan ineklere hungur hungur aglamistim.esim hala soyleyip dalga gecer
Zannetmem canim dr kagan kocatepeyi dinlemistim.gebeligi ogrenmeden once yapilan hicbir rontgen ilac bebege zarar vermez demisti.bisey olmamistir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?