2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İlahi sennn ağlıyordumm, bunu okuyunca yarıldım yahu Allah razı olsun Allah hep yüzünü güldürsün, eşini de tuttum hee hala söyler güldürür he:))
Amin canim hepimizin yuzunu guldursun Rabbim

ay yazik adamasok olmustur noluyo diye.bizim hormon dengemizle oynanmayacagini anlasinlar

Kaç haftalıkken duydunuz cnm kalp atisini

Hadi gözün aydın canım. İlk cinsiyet senden geliyor desene. Bu kadar erken belliyse kesin Erkek diyorum. Oğlumun da 12 haftalıkken belli olmuştu cinsiyet ç. Hayırlı evlat olsun inşallah hepsi.
Hayirlisi olsun ablam herkes erkek diyor bakalim nasip ilkim benim iki dusugum vardi sag saglim kucagima alirim insallah :)

Herkese selamm, arada girip okuyorum konu baya uzamış ne güzel. Kitap gibi okuyorum arada sayfa sayfa. Ben bir çoğunuza gore rahatim sanırım. Gaz sorunu ve uyku hali dışında şimdilik birşey yok.. Hepimize sağlıklı, mutlu, keyif dolu aylar diliyorum.

Kızlar selam herşey yolunda umarım 10 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve şuan hiç bişe hissetmiyorum hamile olduğuma dair bi belirti bile YÖK doktora gittik iyi dedi kalp atışını da duydum ama insan bi belirti istiyo ne zaman göbüş çıkar bide 3 kilo vermişim ne zaman almaya başlarım tecrübeli anneler cvp bekliyorum

Maşallah canım darısı bana inşallah duyarım bende Çarşamba günü gidicem ben yaptırdım sağlık ocağına ertesi gün çıktı sonuçlar bişey çıkmaz merak etme
Hadi insallah canim.ilk duymadim gecen haftada duymustum kontrol icin cagirmisti lekeler bitti gibi şükür darısı tüm endise icinde bekleyelen bunalmış annelere insallah

Canim ilk gebeliginse 4.aydan itibaren baslar.ilk degilse degilse biraz daha erken cikabiliyor.ucuncu aydan itibaren bulantilar gecince istahta aciliyor.Allah yardimcimiz olsun

Rabbim sabır versin canım

Allah en kisa zamanda tekrardan saglikli bi gebelik nasip eder canim.

Ben de Sabah 7 itibariyle evden cikiyorum Aksam geliyorum oglen yemekhanede yiyorum listeye uymuyorsa da alternatif iZgara kofte Balik filan yapiyorum. Ara ogunlerimi de hem ofiste bulunduruyorum hem az az yanimda tasiyorum.

Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz?? bu başlığı okuyorumm çok duygulandım, boğazımda düğümm.. Allahım aratmasın yaa ne zor bir sınav..
Canımsın her şeyden önemlisi bizim sağlıklı olmamız. Rabbim Meryem suresinin güzelliğini versin inşallah sana ve ailene. inşallah yüzünü de kalbini de güldürsün Rabbim. Amin.

Biz geldik :) herseyimiz cok guzel tarama testini verdik sonuclarimiz yarin cikicaz cinsiyet belli ama soylemedi doktorum azcik merak et dedi 17sinde gel soyliycem dedi :)
Allah allah belliyse söylese ya ben olsam odasından çıkmazdım azıcık acitasyonla soyletirdim:) inşallah hep böyle iyi gitsin hepimizin hamileliği

Allah yüreğine ferahlık versin canım. inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin Allah im en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…