2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah allah belliyse söylese ya ben olsam odasından çıkmazdım azıcık acitasyonla soyletirdim:) inşallah hep böyle iyi gitsin hepimizin hamileliği
Belli ama tam emin olmak istiyorum simdi soylersem olmaz dedi :) amin insallah hepimiz boyle iyi hamilelik süreci gecirirz :)

Kesin
Belli ama tam emin olmak istiyorum simdi soylersem olmaz dedi :) amin insallah hepimiz boyle iyi hamilelik süreci gecirirz :)
Erkek o zaman tatlım ya benim oğlumda da 14. Hafta söylemişti sen de 12desin pipi azcik bellidir kız olsa daha geç belli oluyor hadi hayırlısı bakalim

Kesin

Erkek o zaman tatlım ya benim oğlumda da 14. Hafta söylemişti sen de 12desin pipi azcik bellidir kız olsa daha geç belli oluyor hadi hayırlısı bakalim
Bakalim abla fotosunu attim iste yukarida yarisi erkek dedi hayirlisi bende erkek diye tahmin ediyorum:)

Maşallah bunların çeyreğini bile yiyemiyorum

Ya bugun benim aglama gunummu nedir.kizim geldi okuldan supriz program hazirlamislar cuma gunu yapacaklarmis.sarkiyi acti cok duygulandim. Bendende buradaki tum anne adaylarina armagan olsun.
Canım cok duygulandim yaa Rabbim evlatları anne babalarina bagislasinnn

Kızlar kahverengi akıntm geldi acile geldik 6+4günlük hamileyim düşük tehliken var dediler pregesteron yazdılar kese göründü ama bebek görünmedi karından baktı normal mi bu haftada bebegin görülmemesi

Gecmis olsun canim iyi bak dikkat et kendine 6+1 di karindan gorulmedi benim de sen icini ferah tut iyi dusun

Kızlar göğüslerdeki ağrı ve hassasiyeti daha fazla hissetmeyen veya ara ara geçen var mı
Bu sabah uyandığımda bu yana ne ağrı var ne hassasiyet oysa hep vardı bugüne kadar
Zaten kırmızı lekelenmelerimde var sabah akşam oluyor korkuyorum çok

Benimde kırmızı kahverengi akintim var hep canım ve 6+3te bebek 2mm göründü kalp atışı görünmedi ama vajinal ultrasonda baktı
Yani senin karından görünmemesi normal

Ben cuma günü gidicem tekrar görmek için dualarım seninle sende benim için dua et lütfen çok korkuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…