2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Az önce bendende kahverengi akıntı geldi peçeteye silince acile gitmelimiyim evdede yalnızım napıcağımı bilemedim
Progesteron kullanıyor muydun canım? Kullanıyorsan telaşlanma diyeceğim ama yine de sen bilirsin. Benim de kesilmişti sonra tekrar biraz kahverengi geldi. Ertesi gün tekrar normal gibiydi yani koyu sarıya yakın. 15 mayısta kontrolüm var bekliyorum.

Bende başından beri hiç göğüs hassasiyeti olmadı. Belirtilere çok takılmayın bence.

Az önce bendende kahverengi akıntı geldi peçeteye silince acile gitmelimiyim evdede yalnızım napıcağımı bilemedim
Şimdi acilden çıktım benimde peçeteye silince kahverengi akıntı geldi düşük tehliken var dedi wc dışında kalkma dedi pregesteron yazdı gönderdi.
Çok geçmiş olsun canım inşallah birşeyin yoktur.

Kuzum endiselenme sertse o da yeter ille agri gerekmez heralde.

Canım rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi korusun bize bagışlasın inşallah çok korkuyorum inşallah hepimiz sag saglim kucaklarımıza alırızdualrım seninle canım

Sadecw karından baktı bebek göremedm takipde ol dedi o an şoktaydım zaten keşke alttan bakın deseydim ya

Bebek yerlesirken leke olabiliyor korkma yarın gitsen belki görünür bende birgun once kese yok denildi ertesi gun keseyi gorduk telaslanma canim

Sadecw karından baktı bebek göremedm takipde ol dedi o an şoktaydım zaten keşke alttan bakın deseydim ya

Doktor kendisi neden teklif etmedi acaba
Bir daha herhangi bir konuda şüpheden kaldığında vajinal istediğini söyle canım
Doktorlar kendileri diyor vajinal daha güzel gösteriyor karından bir tık geriden görebiliyoruz diye

Lekelenme olan arkadaşlar sakin olun burda çoğumuz progestan kullanıyoruz aynı sorundan ötürü Allah'ın izniyle bisey olmaz takip eden doktorunuza haber verin bi danışın durumu

Aa ama biraz sakin kizlar hani tevekkul edip bekleyecektik uzuluyorum ama
Doğru canım ama beklerken verem oldum ben ya gerçekten artık malum bolgem açıyor hep peceteyle nekadsr geldi ne renk geldi diye kontrol etmekten

Allah'ım kimselere böyle şüphe korku içinde akıntılı kanamalı tehlikeli gebelik yasatmasin Rabbim sen herkese sağlıklı gebelik ver Allahım

Ama bi de dusuk tehlikesi varmis ondan bakmamislardir

bildiginiz şeyleri lütfen buradan herkes paylaşsın ben çoğu şeyi bilmiyorum etrafımda da hamile olduğumu bilen pek kiimse yok onlarda bşey demiyorlar en azından öğrenmiş olur yapmayız
cnm patlicam dereotu maydanozdan uzak dur annem tvde izlemis dusuge neden olabiliyomus ya da az tüket cnm cok yeme

Son düzenleme:
Ama bak bebege de neler yapiyonuz kimbilir. Yazik gunah oyle silinir mi canim hic mi kendine acimiyorsun

Normal şekilde siliyorum canım ama devamlı olunca hep var akintim çünkü kırmızı ya da kahverengi oluyor
9 ay kanayip doguranlar da var hic lekesiz doguran da her leke.dusuk tehlikesi degil dr niz sizlere ne diyorsa guvenip dua edeceksiniz hamileligin tadi da cikarilmiyor tabi boyle olunca rabbim sorunsuz kucaklarimiza almayi nasip etsin. Senin ilk mi canim

Lekelenme olan arkadaşlar sakin olun burda çoğumuz progestan kullanıyoruz aynı sorundan ötürü Allah'ın izniyle bisey olmaz takip eden doktorunuza haber verin bi danışın durumu
Cuma gunu oyle bi kanamayla drda aldim solugu tup bebek ve 2 ped dolusu kipkirmizi kanadim sukur minigimin kalbi atoyordu .ama cok tedirginim su an hastaneden yeni ciktim kahverengi akintim var progestani lekelenme varken vajinal mi oralmi aliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…