- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.801
Progesteron kullanıyor muydun canım? Kullanıyorsan telaşlanma diyeceğim ama yine de sen bilirsin. Benim de kesilmişti sonra tekrar biraz kahverengi geldi. Ertesi gün tekrar normal gibiydi yani koyu sarıya yakın. 15 mayısta kontrolüm var bekliyorum.Az önce bendende kahverengi akıntı geldi peçeteye silince acile gitmelimiyim evdede yalnızım napıcağımı bilemedim
Bende başından beri hiç göğüs hassasiyeti olmadı. Belirtilere çok takılmayın bence.Kızlar göğüslerdeki ağrı ve hassasiyeti daha fazla hissetmeyen veya ara ara geçen var mı
Bu sabah uyandığımda bu yana ne ağrı var ne hassasiyet oysa hep vardı bugüne kadar
Zaten kırmızı lekelenmelerimde var sabah akşam oluyor korkuyorum çok
Şimdi acilden çıktım benimde peçeteye silince kahverengi akıntı geldi düşük tehliken var dedi wc dışında kalkma dedi pregesteron yazdı gönderdi.Az önce bendende kahverengi akıntı geldi peçeteye silince acile gitmelimiyim evdede yalnızım napıcağımı bilemedim
Kuzum endiselenme sertse o da yeter ille agri gerekmez heralde.Kızlar göğüslerdeki ağrı ve hassasiyeti daha fazla hissetmeyen veya ara ara geçen var mı
Bu sabah uyandığımda bu yana ne ağrı var ne hassasiyet oysa hep vardı bugüne kadar
Zaten kırmızı lekelenmelerimde var sabah akşam oluyor korkuyorum çok
Canım rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi korusun bize bagışlasın inşallah çok korkuyorum inşallah hepimiz sag saglim kucaklarımıza alırızBenimde kırmızı kahverengi akintim var hep canım ve 6+3te bebek 2mm göründü kalp atışı görünmedi ama vajinal ultrasonda baktı
Yani senin karından görünmemesi normal
Ben cuma günü gidicem tekrar görmek için dualarım seninle sende benim için dua et lütfen çok korkuyor insan
Sadecw karından baktı bebek göremedm takipde ol dedi o an şoktaydım zaten keşke alttan bakın deseydim yaBenimde kırmızı kahverengi akintim var hep canım ve 6+3te bebek 2mm göründü kalp atışı görünmedi ama vajinal ultrasonda baktı
Yani senin karından görünmemesi normal
Ben cuma günü gidicem tekrar görmek için dualarım seninle sende benim için dua et lütfen çok korkuyor insan
Bebek yerlesirken leke olabiliyor korkma yarın gitsen belki görünür bende birgun once kese yok denildi ertesi gun keseyi gorduk telaslanma canimKızlar kahverengi akıntm geldi acile geldik 6+4günlük hamileyim düşük tehliken var dediler pregesteron yazdılar kese göründü ama bebek görünmedi karından baktı normal mi bu haftada bebegin görülmemesi
Allah hepinizden razı olsun içimi ferahlattınızBebek yerlesirken leke olabiliyor korkma yarın gitsen belki görünür bende birgun once kese yok denildi ertesi gun keseyi gorduk telaslanma canim
Sadecw karından baktı bebek göremedm takipde ol dedi o an şoktaydım zaten keşke alttan bakın deseydim ya
Doğru canım ama beklerken verem oldum ben ya gerçekten artık malum bolgem açıyor hep peceteyle nekadsr geldi ne renk geldi diye kontrol etmektenAa ama biraz sakin kizlar hani tevekkul edip bekleyecektik uzuluyorum ama
Ama bi de dusuk tehlikesi varmis ondan bakmamislardirDoktor kendisi neden teklif etmedi acaba
Bir daha herhangi bir konuda şüpheden kaldığında vajinal istediğini söyle canım
Doktorlar kendileri diyor vajinal daha güzel gösteriyor karından bir tık geriden görebiliyoruz diye
cnm patlicam dereotu maydanozdan uzak dur annem tvde izlemis dusuge neden olabiliyomus ya da az tüket cnm cok yemebildiginiz şeyleri lütfen buradan herkes paylaşsın ben çoğu şeyi bilmiyorum etrafımda da hamile olduğumu bilen pek kiimse yok onlarda bşey demiyorlar en azından öğrenmiş olur yapmayız
Ama bak bebege de neler yapiyonuz kimbilir. Yazik gunah oyle silinir mi canim hic mi kendine acimiyorsunDoğru canım ama beklerken verem oldum ben ya gerçekten artık malum bolgem açıyor hep peceteyle nekadsr geldi ne renk geldi diye kontrol etmekten
Allah'ım kimselere böyle şüphe korku içinde akıntılı kanamalı tehlikeli gebelik yasatmasin Rabbim sen herkese sağlıklı gebelik ver Allahım
Bakalim daha ilk cocugun hayirlisi:)Ben de kızımi 12.haftada direk ogrenmistim.
Normal şekilde siliyorum canım ama devamlı olunca hep var akintim çünkü kırmızı ya da kahverengi oluyorAma bak bebege de neler yapiyonuz kimbilir. Yazik gunah oyle silinir mi canim hic mi kendine acimiyorsun
Bence süt bezidir o kadın doğumcu na sen yinede söyle istersen için rahat etsinSağ göğsümün sağ üst tarafında canım
9 ay kanayip doguranlar da var hic lekesiz doguran da her leke.dusuk tehlikesi degil dr niz sizlere ne diyorsa guvenip dua edeceksiniz hamileligin tadi da cikarilmiyor tabi boyle olunca rabbim sorunsuz kucaklarimiza almayi nasip etsin. Senin ilk mi canimNormal şekilde siliyorum canım ama devamlı olunca hep var akintim çünkü kırmızı ya da kahverengi oluyor
Cuma gunu oyle bi kanamayla drda aldim solugu tup bebek ve 2 ped dolusu kipkirmizi kanadim sukur minigimin kalbi atoyordu .ama cok tedirginim su an hastaneden yeni ciktim kahverengi akintim var progestani lekelenme varken vajinal mi oralmi aliyorsunuz.Lekelenme olan arkadaşlar sakin olun burda çoğumuz progestan kullanıyoruz aynı sorundan ötürü Allah'ın izniyle bisey olmaz takip eden doktorunuza haber verin bi danışın durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?