2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Artık hiçbirşey gelmiyo yerleşme kanaması olabilir mi o nasıl oluyo

ben simdiden biktim ya kendimi cok kotu hissediyorum cok bitigim yeminlen soğudum...
kotu bi anne mi olcam simdi ben ya
valla sogudum ilk haftalar bebek urunlerine bakardim ederdim bu bulantilar basladi sogudum hic bakmiyorum hevesim gitti resmen bebek sevesim bakasim yok
mutfaga girerken hani agzi burnu kapatan maske varya bez onu kullaniyorum yani dusunun artik her gun ne yapip yicem diye dusunuyorum midem kaziniyo iki tabak makarna yedim hala kaziniyo ya midr bulantisi da ekleniyo ustune sinirlerim alt ust oldu iyice yarin hastaneye gitcem nasil gitcem diye dusunuyorum bu bulantiyla gitmeyi birakin evin icinde zor yuruyorum evi bok goturuyo ama umrumda bile degil gozum gormuyo hic bisey midem agzima geliyo
bu kadar zorlancami bilsem dusunmezdim heralde cocuk demeye basladim alip cikarasim geliyo bazen kendimi cok kotu biri gibi hissediyorum ben ya
boyle yazdim diye kizmayin ve lutfen kotu bisey yazmayin zaten cok kotuyum burda kimse kimseyi tanimiyo diye icimi acmak istedim amacim bi nebze olsun sinirlerimi bosaltmakti

Benim doktor alttan al dedi daha etkili olur dedi, önce ağızdan denemiştim devam ediyordu leke, sonra alttan deneyeyim dedim hemen kesilmişti. Ama 4 gün sonra tekrar leke gelmişti çok az. Bence alttan çok etkili oluyor.

Kullanıyorum canım hatta bide proluton iğne vuruluyorum.içim rahat etmedi acile gidiyorum

Benim doktor alttan al dedi daha etkili olur dedi, önce ağızdan denemiştim devam ediyordu leke, sonra alttan deneyeyim dedim hemen kesilmişti. Ama 4 gün sonra tekrar leke gelmişti çok az. Bence alttan çok etkili oluyor.
Saolasin cnm vajinal daha etkili biliyorum ama alttan koyunca leke artarmi acaba

Allahım hepimizin bebişlerini korusun inşallah.progeston kullanıyorum benimde pazartesiydi kontrolüm ama içim rahat etmedi acile gidiyorum ağrımda var gibi çünkü

Oy kuzum yaa valla ben de senin gibiyim ama kimsen yok mu bulunduğun şehirde? Benim kaynanam destek lmaya başladı önce rahattım ama sonradan başlayan bulantılar ve kazınmalar beni mahvetti. Hala düzgün yemek yiyemiyorum ama çorbaları içebiliyorum. Biraz daha sabret geçecek inşallah. Eşin destek olmuyor mu. Evi düşünme illa ki sonra toparlarsın. Ben de çamaşırı bulaşığı aksatıyorum. Bir de sabah tan öğle 3 e kadar okuldayım, gerekirse dışardan yiyin bi süre. Ya da çorba söyle

Kanamasi olan arkadaslar ben hem progestan hap hem her gub progestan igne hemde ptoluton 5 gunde 1 igne yaptiriyorum bnm gibi olan varmi.bide aspirin ve deltacortril kullaniyorum

Canim bende 6+5 te gittim bebegi goremedi.sonra vajinal baktida gordu.icin rahat etmediyse vajinalde baktirabilirsin
Kuzum gelecegi varsa gorunecektir elbet 17sinde randevum bugun 7+0 haftaya 8+1 olacagim gorunur heralde. Hic de alttan bakalim demediler 2sinde de zaten bende pek yanasmiyordum isabet oldu

Düşük tehliken var dedi alttan da bakmadı karından baktı kese var bebek yok dedi
dusuk tehliken varsa belki o yuzdende bakmamistir alttan.olsun gec olsun guc olmasin gorursun insallah kendine dikkat et.bol bol dinlen.

Kuzum gelecegi varsa gorunecektir elbet 17sinde randevum bugun 7+0 haftaya 8+1 olacagim gorunur heralde. Hic de alttan bakalim demediler 2sinde de zaten bende pek yanasmiyordum isabet oldu
insallah gorunur fasulyecik.artik buyumustur bayaga karindan gorunur herhalde

dusuk tehliken varsa belki o yuzdende bakmamistir alttan.olsun gec olsun guc olmasin gorursun insallah kendine dikkat et.bol bol dinlen.

insallah gorunur fasulyecik.artik buyumustur bayaga karindan gorunur herhalde
Heralde gorunur artik haftaya.
Cumartesi gorunur mu acaba kizim ille ben gorecem diyor ozele gidelim diyoruz 7+3 te gorunurmu acaba ozel ama eski poliklinik. Gidip de goremessek o da uzulecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…