- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.841
kaynanama yakinim cnm kaynanam da bana gel diyo da rahat edememki evimde rahat rahat canim ister yatiyorum canim ister evde geziniyorum sıkılınca ayiptir soylemesi mide bulantisindan gegirme geliyo bana bi nebze rahatlatiyo karnimdaki sisligi bi de kv min yemeklerini zatem begenmem bugun de bi corba isteyim dedim tam da dedigin gibi corba mideden iyi geciyo ona da basmiş baharati icemedim annem olaydi yanimda ah ah annem uzaktaOy kuzum yaa valla ben de senin gibiyim ama kimsen yok mu bulunduğun şehirde? Benim kaynanam destek lmaya başladı önce rahattım ama sonradan başlayan bulantılar ve kazınmalar beni mahvetti. Hala düzgün yemek yiyemiyorum ama çorbaları içebiliyorum. Biraz daha sabret geçecek inşallah. Eşin destek olmuyor mu. Evi düşünme illa ki sonra toparlarsın. Ben de çamaşırı bulaşığı aksatıyorum. Bir de sabah tan öğle 3 e kadar okuldayım, gerekirse dışardan yiyin bi süre. Ya da çorba söyle
ben varım her hafta proluton iğne ve hergun sabah akşam progestan kullaniyorumKanamasi olan arkadaslar ben hem progestan hap hem her gub progestan igne hemde ptoluton 5 gunde 1 igne yaptiriyorum bnm gibi olan varmi.bide aspirin ve deltacortril kullaniyorum
Lekelenmeniz olunca kontrole gidiyormusunz tedirginim valla hergun ultrason bsktirasim var kahverengi leke olabilir diyor drben varım her hafta proluton iğne ve hergun sabah akşam progestan kullaniyorum
lekelenmem gebeliğin basında birkaç gün oldu sonrasında allaha sukur ilaçları ve iğneyi kullandgmdanmi nedir kesildi olmadi bir daha ama önlem amaçlı devam ettiriyor dr ilaçlara.bu arada benimde kahverengiydi lekelemem.kahvrengi normal diyorlar kırmızı ve sürekli gelen kan tehlikeliymisLekelenmeniz olunca kontrole gidiyormusunz tedirginim valla hergun ultrason bsktirasim var kahverengi leke olabilir diyor dr
Ohh çok şükür hadii gözün aydın canımKızlar çok şükür bebeğim iyi yatağa bağlı kalma ama ağır işlerde yapma dedi bugun biraz yordum kendimi ondan oldu galiba
Sabırla geçecek kuzum, inşallah azalır zamanla benim de 8. haftada daha kötüydü şimdi bi nebze azaldı gibi, kaynana rica etsen baharatsız yapar belki canım bu kısa süre için . Ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama ben işten kaynanama geçip sonra eve geliyorum sadece yemeği yiyorum en fazla 1 saat kalıyorum yani. O da akşamları.kaynanama yakinim cnm kaynanam da bana gel diyo da rahat edememki evimde rahat rahat canim ister yatiyorum canim ister evde geziniyorum sıkılınca ayiptir soylemesi mide bulantisindan gegirme geliyo bana bi nebze rahatlatiyo karnimdaki sisligi bi de kv min yemeklerini zatem begenmem bugun de bi corba isteyim dedim tam da dedigin gibi corba mideden iyi geciyo ona da basmiş baharati icemedim annem olaydi yanimda ah ah annem uzakta
esim de mutfak islerinden anlamaz bana yardim ediyo elinden geldigince yatak topluyo sofrayi kaldiriyo falan ama fazlasi gelmiyo cok da biktirmak istemiyorum bi yandan sogursa diye esim bile bana kokuyo gibi geliyo cinsel hayat 0 oldu zaten ustune çay dan tiksiniyorum yazmaya bile tahammul edemiyorum buraya kendi cayini kendi yapiyo beni sinir basiyo bazen bulantidan konusamiyorum oyle uzun uzun cumleler kuramiyorum alttan aliyo falan
kpss hazirlanamiyorum cok moralim bozuk o ladar calismistim bosa gitcek
oyle geciyo iste 1 haftadir yasiyorum bulantilari valla ama 1 sene yemin ederim..
daha onumde belki 1 ay var dusundukcr cildiriyorum :-(
Sağol canım benim şükürler olsun içim rahatladıOhh çok şükür hadii gözün aydın canım
Karından gözükmeyebiliyor o haftalarda canım ancak vajinalde görülür korkmaKızlar kahverengi akıntm geldi acile geldik 6+4günlük hamileyim düşük tehliken var dediler pregesteron yazdılar kese göründü ama bebek görünmedi karından baktı normal mi bu haftada bebegin görülmemesi
İnşallah öyledir 17 mayısada kendi doktoruma gidicem artıkKarından gözükmeyebiliyor o haftalarda canım ancak vajinalde görülür korkma
İnşallah cabuk gosterır ıkıncı de olsa heyecan dorukta :) herkeste bi hayaller :) kısmet bakalım hayırlısıylaBaya gec ogrenmissiniz erkeklerde hep yanilma oluyoda kizda kesin oluyo zaten. Insallah bunda hemen ogrenirsiniz
Kusura bakma dün giremedim hastaneye gittim kan verdim bugünde gidip sonuç aldım valla bende yiyorum beş dakika sonra yine aç gibiyim tuzlu çubuk krakerler geziyorum sade soda içiyorum öyleayy hic sorma dun yemekteyizi izledim adam super otesi bi yemek yapti burda demicem adini tavuk vardi ama agzimin suyu akti resmen ama asla yapamazdim asciydi adam
bende meyve yiyorum iyi geliyo patates hasladim yedim yine ekmek kuş kadar yiyorum
bi de doydugumu anlamiyorum bulantidan sizde de oyle oluyo mu ??
bugun ne yapip yiceksiniz valla dusunmektem yıldım :)
aman aman yok cnm ben kendim yaparim daha iyi evine giderim her yer bana kokar falan yine evimde her yeri aciyorum kapilari koku gidiyo da kv min evinde 1 saat bile duramam kokudan kusarim normalde temiz kadindir ama hamilelikten bana kokar kesin her yer zaten normalde de yemeklerini sevmem bi vorbasi vardi onu severdim ondan da tiksindim vallaSabırla geçecek kuzum, inşallah azalır zamanla benim de 8. haftada daha kötüydü şimdi bi nebze azaldı gibi, kaynana rica etsen baharatsız yapar belki canım bu kısa süre için . Ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama ben işten kaynanama geçip sonra eve geliyorum sadece yemeği yiyorum en fazla 1 saat kalıyorum yani. O da akşamları.
masallah cnm sonuclarin iyidir insallah tuzlu cubuk bana hic fayda etmiyo yaKusura bakma dün giremedim hastaneye gittim kan verdim bugünde gidip sonuç aldım valla bende yiyorum beş dakika sonra yine aç gibiyim tuzlu çubuk krakerler geziyorum sade soda içiyorum öyleo tavuğu Nasıl canın istiyor değil mi tuhaf ya yapsaydın ona benzer bi yemek keşke
Sonuçlarım ilaç kullandığım İçin iyi çıktı ilaca devam edicem benim hormonlarda sıkıntı vardı uzun zamandır tedavıdeydim hamile kalıncada kullanmak zorundayım bebekte allah korusun zeka geriliği bile yapabiliyormuş hormon ilacı var kan ilacı, vitamin, b12 iğne, progestan, kan sulandırıcı sabah bi başlıyorum gece yatana kadar devam ilaçlaramasallah cnm sonuclarin iyidir insallah tuzlu cubuk bana hic fayda etmiyo ya
hic sorma 9rdaki tavuk cok baskaydi hayatta yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?