2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kaynanama yakinim cnm kaynanam da bana gel diyo da rahat edememki evimde rahat rahat canim ister yatiyorum canim ister evde geziniyorum sıkılınca ayiptir soylemesi mide bulantisindan gegirme geliyo bana bi nebze rahatlatiyo karnimdaki sisligi bi de kv min yemeklerini zatem begenmem bugun de bi corba isteyim dedim tam da dedigin gibi corba mideden iyi geciyo ona da basmiş baharati icemedim annem olaydi yanimda ah ah annem uzakta
esim de mutfak islerinden anlamaz bana yardim ediyo elinden geldigince yatak topluyo sofrayi kaldiriyo falan ama fazlasi gelmiyo cok da biktirmak istemiyorum bi yandan sogursa diye esim bile bana kokuyo gibi geliyo cinsel hayat 0 oldu zaten ustune çay dan tiksiniyorum yazmaya bile tahammul edemiyorum buraya kendi cayini kendi yapiyo beni sinir basiyo bazen bulantidan konusamiyorum oyle uzun uzun cumleler kuramiyorum alttan aliyo falan
kpss hazirlanamiyorum cok moralim bozuk o ladar calismistim bosa gitcek
oyle geciyo iste 1 haftadir yasiyorum bulantilari valla ama 1 sene yemin ederim..
daha onumde belki 1 ay var dusundukcr cildiriyorum :-(

Progestani fitil olarak günde iki koyuyorum kullanmaya başladıktan sonra kesildi benim lekeler inşallah sizlerin de kesilir 12. Hafta bitene kadar devam edicem sonrasını bilmiyorum duruma göre

Lekelenmeniz olunca kontrole gidiyormusunz tedirginim valla hergun ultrason bsktirasim var kahverengi leke olabilir diyor dr
lekelenmem gebeliğin basında birkaç gün oldu sonrasında allaha sukur ilaçları ve iğneyi kullandgmdanmi nedir kesildi olmadi bir daha ama önlem amaçlı devam ettiriyor dr ilaçlara.bu arada benimde kahverengiydi lekelemem.kahvrengi normal diyorlar kırmızı ve sürekli gelen kan tehlikeliymis

Sabırla geçecek kuzum, inşallah azalır zamanla benim de 8. haftada daha kötüydü şimdi bi nebze azaldı gibi, kaynana rica etsen baharatsız yapar belki canım bu kısa süre için . Ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama ben işten kaynanama geçip sonra eve geliyorum sadece yemeği yiyorum en fazla 1 saat kalıyorum yani. O da akşamları.

Kızlar vajinal ultrason dan korkmayın benim ilk hamileliğimde kanamalı geçti 9 ay çektim doğurdum şükür..... şimdide öyle benim doktorum Samsun'un en iyi doktoru profesör sadece çok acil durumlarda kötü durumda yada zengin olanlar gider ona muanesi 350 tl ben maalesef ona gidiyorum diğer doktorlar benim bu kanamalı durumumda yardımcı olamadı içiniz rahat olsun ben birtane kanamalı falan doğurdum istirahat şart yormayın kendinizi ben 3 günde 1 proluton iğne vuruluyorum ve günde 3 tane duphaston içiyorum ve yatıyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ilk 3 ay riskli durumlarda vajinal ultrason en iyisi çünkü kanamanın nerde olduğu iyi görünüyor

Karından gözükmeyebiliyor o haftalarda canım ancak vajinalde görülür korkma

Kızlar iyi geceler gavıscon şurup kullananlar. Ne kadar ölçek ne sıklıkla alıyorsunuz. Eczacıya sormayı unutmuşum .

Ben folik asit ve vitamin kullanmıyorum ama güzel besleniyorum. Doktor vermedi bana ilaç. Degerlerim de normal çıktı. Ayda bir tahlil vericem kan sayımı yapılacak .
Tsh düşük çıktı onun içinde stresten uzak durmam gerekiyormuş.

Kusura bakma dün giremedim hastaneye gittim kan verdim bugünde gidip sonuç aldım valla bende yiyorum beş dakika sonra yine aç gibiyim tuzlu çubuk krakerler geziyorum sade soda içiyorum öyle o tavuğu Nasıl canın istiyor değil mi tuhaf ya yapsaydın ona benzer bi yemek keşke

aman aman yok cnm ben kendim yaparim daha iyi evine giderim her yer bana kokar falan yine evimde her yeri aciyorum kapilari koku gidiyo da kv min evinde 1 saat bile duramam kokudan kusarim normalde temiz kadindir ama hamilelikten bana kokar kesin her yer zaten normalde de yemeklerini sevmem bi vorbasi vardi onu severdim ondan da tiksindim valla
ama iyi oldu yine de evde yemek dursun esime yarar
ah ah insallah cnm yarin doktora gitcem bakalim insallah bebegi gorurum ve kalp atislarini duyarim da bu sacma sapan dusuncelerimden siyrilirim
ay insallah benimde azalir ben 7+4 um yarin ilac isticem kullancam valla kullanmamazlik yapamicam cnm ya oluyoeum bulantidan cunku

masallah cnm sonuclarin iyidir insallah tuzlu cubuk bana hic fayda etmiyo ya
hic sorma ordaki tavuk cok baskaydi hayatta yapamam zatem su an deli gibi tiksiniyorum tavuktan da

masallah cnm sonuclarin iyidir insallah tuzlu cubuk bana hic fayda etmiyo ya
hic sorma 9rdaki tavuk cok baskaydi hayatta yapamam
Sonuçlarım ilaç kullandığım İçin iyi çıktı ilaca devam edicem benim hormonlarda sıkıntı vardı uzun zamandır tedavıdeydim hamile kalıncada kullanmak zorundayım bebekte allah korusun zeka geriliği bile yapabiliyormuş hormon ilacı var kan ilacı, vitamin, b12 iğne, progestan, kan sulandırıcı sabah bi başlıyorum gece yatana kadar devam ilaçlara oyy valla çok zor yemek işi benim kayınvalidem yapıyor sagolsun evde kalmıyorum da mutfağa fazla girmiyorum allahtan benim aşerdiğim kızarmış tavuktu hazır tv yi de açtırmıcaklar bize artık dayanamıcaz baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…