2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynı durumdayız benımde kızım 11 aylık.. bu hamileliğime ınanılmaz şaşırdım..kardeşleri yanlız bırakmak istemedıler sanırım:)

Aynı durumdayız benımde kızım 11 aylık.. bu hamileliğime ınanılmaz şaşırdım..kardeşleri yanlız bırakmak istemedıler sanırım:)
Ne mutlu ikinizede tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hamilelik 9 ay yani aralarında 2 yaş olacak ne güzel bir mutluluk Rabbim daim etsin inşallah

ah canim ya sen yine maskeyle girebiliyorsun ben 1 ay mutfağin yolunu unuttum hic girmedim cocuklar esim mutfaga girmek icin kapiyi acip kapasalar kriz geciriyorum bir iki gundir ağzimi burnumu sarip grip cikiyorum yemek hazirlqma bi is yapma yapamiyorum yeni yemeye basladim biraz biraz oda biri pisirip getirirse evde pisirtmiyorum ve okula giden iki cocugum var 1 aydir ne yiyip iciyorlar okula ne yiyecek goturuyorlar haberim yok ama emin ol geciyor kendini kotu anne gibi hissetme ikinci cocugumdan biliyorum ondada cok kotuydum ama bulantilar gecince karnin belli olunca hersey cok guzel oluyor bi heves bi heves herseyi alasin geliyor

BÖYLE HERŞEYDEN CİCİ CİCİ örmek istiyorum battaniye yelek
Ben ilk oğlumda yeni yeni yapmaya başlamıştım sonra satışına başladım nasipse bu bebeğimdede cinsiyeti öğrenince yapcam hepsinden bak örnek atayım sanada yaptıklarımdan battanyemde bitmek üzere

Eklentiler

• 94E7F273-4081-4987-9B25-983C37B7EDE9.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 60
  • B5D64C70-C0CC-4938-A77D-5DD722FC4A99.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 2AC0E0ED-9303-4953-B086-F43AC73326D8.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 710D8677-DEE2-4E06-9D26-CA79B920EAB4.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 68
Ben ilk oğlumda yeni yeni yapmaya başlamıştım sonra satışına başladım nasipse bu bebeğimdede cinsiyeti öğrenince yapcam hepsinden bak örnek atayım sanada yaptıklarımdan battanyemde bitmek üzere
Cok beceriklisin canim masallah.hepside cok guzel.ben ilk kizimda bir yelegi dokuz ayda bitirebilmistim.pek yetenegim yok sanirim

Çok güzel hepsi hemen takip edeyim seni. Ben de örgü çok seviyorum.

doktordan ciktim moralim cok bozuk
7+4 üm kese var bebek yok dedi yine
kese 6 haftalikmis
geç dollenmeymis
kese cok duzgun umut var dedi ama kesin bisey doyemem dedi

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Sata göre 7+4 ama bebeğim ultrasonda 6+1 olarak göründü. Normal midir bu durum? Ve kalp atışını duyamadık. Doktorum duyulması gerektiğini söyledi?

doktordan ciktim moralim cok bozuk
7+4 üm kese var bebek yok dedi yine
kese 6 haftalikmis
geç dollenmeymis
kese cok duzgun umut var dedi ama kesin bisey doyemem dedi
moralini bozma geç dollenmedir büyük ihtimal benim kızımdayken geç dollenmeydi hem de 2 hafta geç. doktoruna güven umutlu konuşmuş . benim kızıma hamileyken adetim 15 gün geçince kese yoktu düşün dış gebelik de olabilir geç döllenme de demişti doktorum 1 hafta bekleyelim demişti sonra o bir haftada kese oluştu bir 1o gün sonra falan da bebek..için rahat olsun stres yapma dua et..büyük ihtimal geç döllenme

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Sata göre 7+4 ama bebeğim ultrasonda 6+1 olarak göründü. Normal midir bu durum? Ve kalp atışını duyamadık. Doktorum duyulması gerektiğini söyledi?
seyretmekten başka çare yok malesef 8. haftaya kadar da bazen kalp atışı olmayabiliyor..dua et

seninki de geç döllenme galiba canım sıkma canını ne zaman gel dedi?

Günaydın kızlar geçtiğimiz cumartesi kalp atışlarını bizde duyduk çok şükür tam 6+0 haftalıkken çok şükür RABBİME benim bulantılarım yok çok şükür ama göğüslerim fena dokunamıyorum bile bulantıları olanlar var ALLAH yardımcınız olsun en fazla 13-14 haftaya kadar devam ediyor benim kızımda öyle olmuştu sağlıklı olsunlar yeter ki insan herşeye katlanıyor ben her zaman yazamıyorum ama takip ediyorum sizi öpüyorum hepinizi güzel hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…