- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.861
Düşük tehliken var dedi alttan da bakmadı karından baktı kese var bebek yok dedi
Beyaz nıhut çok iyi geliyor canım.muhakkak deneDondurmayıda denerim ama emin değilim bulantıdan yiyebileceğimden. Aklımda bulunsun. Sağol canım
Aynı durumdayız benımde kızım 11 aylık.. bu hamileliğime ınanılmaz şaşırdım..kardeşleri yanlız bırakmak istemedıler sanırım:)Meraba arkadaslar bende büyük ihtimal aralik da dogm yapicam . kanda gebelik cikti 2 kez daha kan verdim yukselme normal persembe gününe randevum var o zmn kese belki kalp atisida gkrulur. Sonade tarihim 19 mart ama kan tahlilene gkre bkRsak gec döllenme muhtemelen tm ona gore ilerlemiyor. Bu arada 11 aylik bir kizim vae ve bu geveligim cok supriz oldu hic beklemiyorduk
Ne mutlu ikinizede tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAynı durumdayız benımde kızım 11 aylık.. bu hamileliğime ınanılmaz şaşırdım..kardeşleri yanlız bırakmak istemedıler sanırım:)
Çok teşekkürler Allah isteyen hetkese nasip etsin..Ne mutlu ikinizede tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hamilelik 9 ay yani aralarında 2 yaş olacak ne güzel bir mutluluk Rabbim daim etsin inşallah
ah canim ya sen yine maskeyle girebiliyorsun ben 1 ay mutfağin yolunu unuttum hic girmedim cocuklar esim mutfaga girmek icin kapiyi acip kapasalar kriz geciriyorum bir iki gundir ağzimi burnumu sarip grip cikiyorum yemek hazirlqma bi is yapma yapamiyorum yeni yemeye basladim biraz biraz oda biri pisirip getirirse evde pisirtmiyorum ve okula giden iki cocugum var 1 aydir ne yiyip iciyorlar okula ne yiyecek goturuyorlar haberim yok ama emin ol geciyor kendini kotu anne gibi hissetme ikinci cocugumdan biliyorum ondada cok kotuydum ama bulantilar gecince karnin belli olunca hersey cok guzel oluyor bi heves bi heves herseyi alasin geliyorben simdiden biktim ya kendimi cok kotu hissediyorum cok bitigim yeminlen soğudum...
kotu bi anne mi olcam simdi ben ya
valla sogudum ilk haftalar bebek urunlerine bakardim ederdim bu bulantilar basladi sogudum hic bakmiyorum hevesim gitti resmen bebek sevesim bakasim yok
mutfaga girerken hani agzi burnu kapatan maske varya bez onu kullaniyorum yani dusunun artik her gun ne yapip yicem diye dusunuyorum midem kaziniyo iki tabak makarna yedim hala kaziniyo ya midr bulantisi da ekleniyo ustune sinirlerim alt ust oldu iyice yarin hastaneye gitcem nasil gitcem diye dusunuyorum bu bulantiyla gitmeyi birakin evin icinde zor yuruyorum evi bok goturuyo ama umrumda bile degil gozum gormuyo hic bisey midem agzima geliyo
bu kadar zorlancami bilsem dusunmezdim heralde cocuk demeye basladim alip cikarasim geliyo bazen kendimi cok kotu biri gibi hissediyorum ben ya
boyle yazdim diye kizmayin ve lutfen kotu bisey yazmayin zaten cok kotuyum burda kimse kimseyi tanimiyo diye icimi acmak istedim amacim bi nebze olsun sinirlerimi bosaltmakti
nubu dik bu bebiş erkek, hayırlı olsun inş..Biz geldik :) herseyimiz cok guzel tarama testini verdik sonuclarimiz yarin cikicaz cinsiyet belli ama soylemedi doktorum azcik merak et dedi 17sinde gel soyliycem dedi :)
Çok şükür kesede bozulma yok ilk defa ultrasona girdim bu hamileligim de doktor kese var gebelik pozitif ama bebek göremedim dedi işteKesede bozulma yoksa bebek biraz gec gorunebilir canim. Insallah hersey yolundadir.
Ben ilk oğlumda yeni yeni yapmaya başlamıştım sonra satışına başladım nasipse bu bebeğimdede cinsiyeti öğrenince yapcam hepsinden bak örnek atayım sanada yaptıklarımdan battanyemde bitmek üzereBÖYLE HERŞEYDEN CİCİ CİCİ örmek istiyorum battaniye yelek
çok güzel canım maşallah elin de güzelmişBen ilk oğlumda yeni yeni yapmaya başlamıştım sonra satışına başladım nasipse bu bebeğimdede cinsiyeti öğrenince yapcam hepsinden bak örnek atayım sanada yaptıklarımdan battanyemde bitmek üzere
Cok beceriklisin canim masallah.hepside cok guzel.ben ilk kizimda bir yelegi dokuz ayda bitirebilmistim.pek yetenegim yok sanirimBen ilk oğlumda yeni yeni yapmaya başlamıştım sonra satışına başladım nasipse bu bebeğimdede cinsiyeti öğrenince yapcam hepsinden bak örnek atayım sanada yaptıklarımdan battanyemde bitmek üzere
Çok güzel hepsi hemen takip edeyim seni. Ben de örgü çok seviyorum.Ben ilk oğlumda yeni yeni yapmaya başlamıştım sonra satışına başladım nasipse bu bebeğimdede cinsiyeti öğrenince yapcam hepsinden bak örnek atayım sanada yaptıklarımdan battanyemde bitmek üzere
moralini bozma geç dollenmedir büyük ihtimal benim kızımdayken geç dollenmeydi hem de 2 hafta geç. doktoruna güven umutlu konuşmuş . benim kızıma hamileyken adetim 15 gün geçince kese yoktu düşün dış gebelik de olabilir geç döllenme de demişti doktorum 1 hafta bekleyelim demişti sonra o bir haftada kese oluştu bir 1o gün sonra falan da bebek..için rahat olsun stres yapma dua et..büyük ihtimal geç döllenmedoktordan ciktim moralim cok bozuk
7+4 üm kese var bebek yok dedi yine
kese 6 haftalikmis
geç dollenmeymis
kese cok duzgun umut var dedi ama kesin bisey doyemem dedi
seyretmekten başka çare yok malesef 8. haftaya kadar da bazen kalp atışı olmayabiliyor..dua etGünaydın kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Sata göre 7+4 ama bebeğim ultrasonda 6+1 olarak göründü. Normal midir bu durum? Ve kalp atışını duyamadık. Doktorum duyulması gerektiğini söyledi?
Allah hayırlısını versin canım bozma moralini, çık dolaş çalışıyor muydun?doktordan ciktim moralim cok bozuk
7+4 üm kese var bebek yok dedi yine
kese 6 haftalikmis
geç dollenmeymis
kese cok duzgun umut var dedi ama kesin bisey doyemem dedi
seninki de geç döllenme galiba canım sıkma canını ne zaman gel dedi?Günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Sata göre 7+4 ama bebeğim ultrasonda 6+1 olarak göründü. Normal midir bu durum? Ve kalp atışını duyamadık. Doktorum duyulması gerektiğini söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?