- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.881
maşallah canım erken göstermiş seninki darısı duymayanlara görmeyenlere:)Günaydın kızlar geçtiğimiz cumartesi kalp atışlarını bizde duyduk çok şükür tam 6+0 haftalıkken çok şükür RABBİMEbenim bulantılarım yok çok şükür ama göğüslerim fena dokunamıyorum bile bulantıları olanlar var ALLAH yardımcınız olsun en fazla 13-14 haftaya kadar devam ediyor benim kızımda öyle olmuştu sağlıklı olsunlar yeter ki insan herşeye katlanıyor ben her zaman yazamıyorum ama takip ediyorum sizi öpüyorum hepinizi güzel hamişler
midem alt ust cnm hastaneye zor gittim kiAllah hayırlısını versin canım bozma moralini, çık dolaş çalışıyor muydun?
evet cnm geç dollenme dedi doktor hayirlisi bu asamada ilac veremem dedi 12 haftaya kadar veremezmismoralini bozma geç dollenmedir büyük ihtimal benim kızımdayken geç dollenmeydi hem de 2 hafta geç. doktoruna güven umutlu konuşmuş . benim kızıma hamileyken adetim 15 gün geçince kese yoktu düşün dış gebelik de olabilir geç döllenme de demişti doktorum 1 hafta bekleyelim demişti sonra o bir haftada kese oluştu bir 1o gün sonra falan da bebek..için rahat olsun stres yapma dua et..büyük ihtimal geç döllenme
Pazartesi çağırdı canımseninki de geç döllenme galiba canım sıkma canını ne zaman gel dedi?
Tesekkur ederim insallah:)nubu dik bu bebiş erkek, hayırlı olsun inş..
Doktor duyulması gerekiyor dedi duyamadı. Pazartesi tekrar çağırdı. Duyamazsak bu sefer detaylı ultrasonla bakacak. Her zaman duam.seyretmekten başka çare yok malesef 8. haftaya kadar da bazen kalp atışı olmayabiliyor..dua et
üzülecek bir şey değil ki zaten . dediğim gibi kızım da geç dollenmeydi şimdi5 yaşında ve gayet sağlıklı.bu kötü bir şey değil yani.evet cnm geç dollenme dedi doktor hayirlisi bu asamada ilac veremem dedi 12 haftaya kadar veremezmis
mide bulantilarimdan uzulemiyorum bile zaten cnm
canım yanlış hatırlamıyorsam senin hep geriden geldi değil mi bhcg arttığı halde kese görünmedi sonra göründü falan..acaba geç döllenme olabilir mi seninki deDoktor duyulması gerekiyor dedi duyamadı. Pazartesi tekrar çağırdı. Duyamazsak bu sefer detaylı ultrasonla bakacak. Her zaman duam.
Karından mı bakıldı canım benimde dün 6+4 karından bebek görülmediDoktor duyulması gerekiyor dedi duyamadı. Pazartesi tekrar çağırdı. Duyamazsak bu sefer detaylı ultrasonla bakacak. Her zaman duam.
Korkma canim gec döllenme adi üstünde sen 6haftadan hesapla.Bir gun once gorunmeyen ertesi gun gorunuyor.birde vajinal bakildimi karindan biraz zor bu haftalardadoktordan ciktim moralim cok bozuk
7+4 üm kese var bebek yok dedi yine
kese 6 haftalikmis
geç dollenmeymis
kese cok duzgun umut var dedi ama kesin bisey doyemem dedi
zaten onlar da kanama yapıyormuş canım kullananlar öyle diyor, görürüz inşallah dahaKızlar hiçbirşey gelmiyor artık dün bir anlık peçete silince geldi niye öyle oldu anlamadm ben ama progesatn içmeye devam ediyorum.
Kuaföre agdaya gitsem bir sıkıntı olur mu sizce ne yapcagımı şaşırdım moralim zaten bozuk keşke bebegimi görebilseydim
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Sata göre 7+4 ama bebeğim ultrasonda 6+1 olarak göründü. Normal midir bu durum? Ve kalp atışını duyamadık. Doktorum duyulması gerektiğini söyledi?
kızlar bizde duyamadık henüz 6+6 yim az önce baktık duyulmadı hayırlısı bakalim bekleyecegizdoktordan ciktim moralim cok bozuk
7+4 üm kese var bebek yok dedi yine
kese 6 haftalikmis
geç dollenmeymis
kese cok duzgun umut var dedi ama kesin bisey doyemem dedi
Normaldir insallah korkma bizede neler soylendi dış gebelik suphesiyle basladi ertesi gun cift kese ertesi gun tek kese bir hafta sonra kanama acile koş bitti dedim kesenin icinde bebekte göründü hayret ettim şukur ettim bu bir mucize kolay bebek sahibi olanlar bunu cokta iyi anlayamaz 9sene sonra gelen lutuf rabbimden.3haftadir yatiyorum bebek icin herşeye katlaniyoruz bizimle saglikla kalsin diye.bizler bazi anneler imtihanla basliyoruz gebelik serüvenine ama rabbim sonunda o cennet kokusu olan bebeklerimizi saglikla başı bütün kucağımıza vericek ben cok inaniyorum.çunku rabbimin merhametinden cok eminimGünaydın kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Sata göre 7+4 ama bebeğim ultrasonda 6+1 olarak göründü. Normal midir bu durum? Ve kalp atışını duyamadık. Doktorum duyulması gerektiğini söyledi?
Düşük tehlikesi var dedi doktor o yüzden agdaya gitmekte kararsız kaldım wc için sadece kalk dedi kuaförde çok uzakta malum kuaförde bizim gibi hassas davranmıyo dedigin gibi böylede gezemeyiz ya :)zaten onlar da kanama yapıyormuş canım kullananlar öyle diyor, görürüz inşallah daha
evet ağda benim de geldi, sanmam sıkıntı olacağını öyle gezecek halimiz yok ya:)
Doktor yat dinlen Demis Artik Bir sure evde kendin idare etmelisin. Onceligin su an kil tuy degil dinlenmek olmali bence.Düşük tehlikesi var dedi doktor o yüzden agdaya gitmekte kararsız kaldım wc için sadece kalk dedi kuaförde çok uzakta malum kuaförde bizim gibi hassas davranmıyo dedigin gibi böylede gezemeyiz ya :)
Çok güzel yazmışsın dünden beri içim sıkılıyo benim deNormaldir insallah korkma bizede neler soylendi dış gebelik suphesiyle basladi ertesi gun cift kese ertesi gun tek kese bir hafta sonra kanama acile koş bitti dedim kesenin icinde bebekte göründü hayret ettim şukur ettim bu bir mucize kolay bebek sahibi olanlar bunu cokta iyi anlayamaz 9sene sonra gelen lutuf rabbimden.3haftadir yatiyorum bebek icin herşeye katlaniyoruz bizimle saglikla kalsin diye.bizler bazi anneler imtihanla basliyoruz gebelik serüvenine ama rabbim sonunda o cennet kokusu olan bebeklerimizi saglikla başı bütün kucağımıza vericek ben cok inaniyorum.çunku rabbimin merhametinden cok eminim
Eşim de kızdı zatenDoktor yat dinlen Demis Artik Bir sure evde kendin idare etmelisin. Onceligin su an kil tuy degil dinlenmek olmali bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?