2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
maşallah canım erken göstermiş seninki darısı duymayanlara görmeyenlere:)

evet cnm geç dollenme dedi doktor hayirlisi bu asamada ilac veremem dedi 12 haftaya kadar veremezmis
mide bulantilarimdan uzulemiyorum bile zaten cnm

evet cnm geç dollenme dedi doktor hayirlisi bu asamada ilac veremem dedi 12 haftaya kadar veremezmis
mide bulantilarimdan uzulemiyorum bile zaten cnm
üzülecek bir şey değil ki zaten . dediğim gibi kızım da geç dollenmeydi şimdi5 yaşında ve gayet sağlıklı.bu kötü bir şey değil yani.
benim bu hamilelegim de erken döllenme 1 hafta önce yumurtlamışım ben bu çocuk işini adet dönemine göre halledemiyorum anlaşılan

Doktor duyulması gerekiyor dedi duyamadı. Pazartesi tekrar çağırdı. Duyamazsak bu sefer detaylı ultrasonla bakacak. Her zaman duam.
canım yanlış hatırlamıyorsam senin hep geriden geldi değil mi bhcg arttığı halde kese görünmedi sonra göründü falan..acaba geç döllenme olabilir mi seninki de

Kızlar hiçbirşey gelmiyor artık dün bir anlık peçete silince geldi niye öyle oldu anlamadm ben ama progesatn içmeye devam ediyorum.
Kuaföre agdaya gitsem bir sıkıntı olur mu sizce ne yapcagımı şaşırdım moralim zaten bozuk keşke bebegimi görebilseydim

doktordan ciktim moralim cok bozuk
7+4 üm kese var bebek yok dedi yine
kese 6 haftalikmis
geç dollenmeymis
kese cok duzgun umut var dedi ama kesin bisey doyemem dedi
Korkma canim gec döllenme adi üstünde sen 6haftadan hesapla.Bir gun once gorunmeyen ertesi gun gorunuyor.birde vajinal bakildimi karindan biraz zor bu haftalarda

zaten onlar da kanama yapıyormuş canım kullananlar öyle diyor, görürüz inşallah daha
evet ağda benim de geldi, sanmam sıkıntı olacağını öyle gezecek halimiz yok ya:)

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Sata göre 7+4 ama bebeğim ultrasonda 6+1 olarak göründü. Normal midir bu durum? Ve kalp atışını duyamadık. Doktorum duyulması gerektiğini söyledi?
doktordan ciktim moralim cok bozuk
7+4 üm kese var bebek yok dedi yine
kese 6 haftalikmis
geç dollenmeymis
kese cok duzgun umut var dedi ama kesin bisey doyemem dedi
kızlar bizde duyamadık henüz 6+6 yim az önce baktık duyulmadı hayırlısı bakalim bekleyecegiz

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Sata göre 7+4 ama bebeğim ultrasonda 6+1 olarak göründü. Normal midir bu durum? Ve kalp atışını duyamadık. Doktorum duyulması gerektiğini söyledi?
Normaldir insallah korkma bizede neler soylendi dış gebelik suphesiyle basladi ertesi gun cift kese ertesi gun tek kese bir hafta sonra kanama acile koş bitti dedim kesenin icinde bebekte göründü hayret ettim şukur ettim bu bir mucize kolay bebek sahibi olanlar bunu cokta iyi anlayamaz 9sene sonra gelen lutuf rabbimden.3haftadir yatiyorum bebek icin herşeye katlaniyoruz bizimle saglikla kalsin diye.bizler bazi anneler imtihanla basliyoruz gebelik serüvenine ama rabbim sonunda o cennet kokusu olan bebeklerimizi saglikla başı bütün kucağımıza vericek ben cok inaniyorum.çunku rabbimin merhametinden cok eminim

zaten onlar da kanama yapıyormuş canım kullananlar öyle diyor, görürüz inşallah daha
evet ağda benim de geldi, sanmam sıkıntı olacağını öyle gezecek halimiz yok ya:)
Düşük tehlikesi var dedi doktor o yüzden agdaya gitmekte kararsız kaldım wc için sadece kalk dedi kuaförde çok uzakta malum kuaförde bizim gibi hassas davranmıyo dedigin gibi böylede gezemeyiz ya :)

Düşük tehlikesi var dedi doktor o yüzden agdaya gitmekte kararsız kaldım wc için sadece kalk dedi kuaförde çok uzakta malum kuaförde bizim gibi hassas davranmıyo dedigin gibi böylede gezemeyiz ya :)
Doktor yat dinlen Demis Artik Bir sure evde kendin idare etmelisin. Onceligin su an kil tuy degil dinlenmek olmali bence.

Çok güzel yazmışsın dünden beri içim sıkılıyo benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…