2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
merhaba kızlar nasılsınız....okula cok zor geliyorum resmen cocukların herseyınden tiksiniyorum bu ne zaman gecer...çok üzülüyorum bu durma ki ben cok severim öğrencilerimi sarılamıyorum bile onlara..her davranısları gözüme batıyor

Son düzenleme:
kaçıncı sınıf 12 den sonra rahatlarsın doğuma kadar da sürebilir, seçtiğin için tiksindin heralde, takılmamaya çalış ne diyim.

canım yanlış hatırlamıyorsam senin hep geriden geldi değil mi bhcg arttığı halde kese görünmedi sonra göründü falan..acaba geç döllenme olabilir mi seninki de
Sanırım öyle oldu canım çok şükür göründü bugün inşallah Pazartesi’de kalp atışını duyarsam rahatlayacağım.

Canım içini ferah tut benim de kanama alanım vardı doktorum bir hafta rapor verdi. Bütün kanama alanı yok dedi. Bol bol dinlen yat uzan ve bol bol su iç.

Canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamız inşallah herşey güzel olacak sen duydun mu kalp atışını? Bende yatıyorum Pazartesi’den bu yana kanamam vardı. Düşük yapmamak için iğne kullanıyorum progestan içiyorum. Elimizden geleni yapıyoruz ...

Slm arkadaşlar.
Ayda doktora gidecek misiniz?
Sağlık ocağı zaten ayda bir tahlil için çağırıyor .
Devamlı ultrasona da girmek istemiyorum.
Iki hafta sonra gitsem diye düşünüyorum Ama bu sefer de ikili test yaptiralim dicekler ama ben yaptırmak istemiyorum. O yüzden gitmek de istemiyorum.
Devlet hastanesi de yapıyor mu ikili üçlü testi bilen var mi

Ben de aynı kötü oluyorum, sabah biraz iyi oldum ama şimdi karnım ağrıyor midem de bulanıyor. Çocukları 15 dk bedene çıkarayım dedim güneş başıma vurdu sanki. Şu an hiç iyi hissetmiyorum

Devlette yapıyor ikili test canm bende yapmak istemyrm ikili testi dr sölcm zaten gittiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…