2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Testleri devlet hastanesi yapiyor. Beni doktor ne kadar surede bir gormek isterse o zaman gidecem. Simdiye kadar iki kez usg ye girdim Cok kisitli surelerdi doktor bu konuda gercekten hassas. Oyle uzun uzun surasi soyle diye anlatmiyor Hatta goruntuyu kaydedip hemen ultrasonu kapatiyor.

en güzeli bence de
evine kalp atış dinleme cihazı alanlar varmış epey şaşırdım duyduğumda.

Cok beceriklisin canim masallah.hepside cok guzel.ben ilk kizimda bir yelegi dokuz ayda bitirebilmistim.pek yetenegim yok sanirim
Teşekkür ederim cnm oğluma ördüklerim uIn sürmüştü sonra yapa yapa alıştım artık birde ürünleri gönderdiğim kişiler çocuklarına giydirip gönderiyor dünyalar benim oluyor valla

Slm arkadaşlar, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Benim 4.5 yaşında (tüp bebekle) oğlum var. Oğluma hamile kalmadan yaklaşık 1-1.5 sene öncede yumurta takibiyle ikiz gebeligim olmuş fakat sekizinci haftamda kalp atışları durmustu. Oğlumun tedavisinden kalan dondurulmuş embriyolqrla tam 1sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında tekrarlanan rahim filmi + histeroskopi ve eşimin tetkikleri yapıldıktan sonra doktorum çok beklemeden tekrar tüp bebeğe baslamamiz gerektiğini söyledi fakat eşim buna pek yanasmadi enazindan 3-5 ay kendimiz deneyelim dedi ve yılbaşında yumurta takibine başladık ilk 2 sefer olmadı hemde 2 ay üzerine oldum bu adwtimde gecikince iyice telaşlandım hormonlarım altüst oldu diyip hamileliğe bi ihtimal bile vermedim hatta okadar iş ve tadilat yapildiki ağır mobilya kaldırıp indirmekten uzanmaktan bel fıtığı ağrım çoğaldı tutuldum iğne ilaç kullandım fakat adwtimde 1hafta geçince tek fark göğüslerimde bi hassasiyet yoğunluğuydu kesin olamıyorum onun zorundan die gecistirdim ayrica adetim gelirse son kez bi yumurta takibi daha yaptirsammı die düşünüp dururken bide baktım minik mucizem benimle, tam herşeyi oluruna birakmisken işte 2 senedir beklediğim an. Şuan şükür 7+1 haftalık olduk tam 1 hafta önce kalp atışlarını duyduk. 10 gündür mide bulantilariyla başa çıkmaya çalışıyorum në yemek ne iş gözüm görmüyo ama şükürler olsun oğlumdaki gibi değilim onda çok fenaydim hep serumla geçmişti bunda kullandığım bulantı ilacı baya fayda etti fakat şöyle soyliyeyim bulantı baya hafifleyince buseferde bişey oldu ilk kayibim gibi olursa die ödüm kopuyo doktorum nekadar evham yapma desede nafile elimde değil. Akşamdan beri bulantim çok çok az korkuyorum. Sizde bulantı durumlarınız nasıl? Aglamamak için zor tutuyorum kendimi. Uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama bitürlü rahatlıyamıyorum inş herşey yolundadr.

hayırlı olsun canım gözün aydın öncelikle
tam yerine geldin cicim oku oku daha da alevlensin endişelerin :))

Şükür duydum 1hafta oldu dunde kontrol amacli çağırmıştı doktorum dun daha kuvvetli duydum darısı bekleyen herkese.kahverengiye dönen kanamalardan korkmamaliymisiz sukur oda bitti 3gundur ama progestana devam fitil olarak kullaniyorum umidim daha cok arttı♡♡♡

Çok sagol cnm Allah razı olsun. Valla şu düşünceler yüzünden son bikaç gündür asabi oldum çıktım bazen sesimi yukseltebiliyorum sonrasında nekadar üzülsemde o stres anında bianda patliyorum işte. Bide geçen hafta kalp atislarini duyunca doktor 1 ay sonrasına kontrole çağırdı ozamana nasıl sabrediceksem kestiremiyorum yani, çok geç değilmi yaa

Hayirli olsun canim endise etme bak benim bulantimda var bazen ayagi bile kalkamiyorum cok kotu oluyorum bazen de biraz daha hafifliyor her gun bulanti icin hap iciyorum yani demem o ki kafaya takma hepimiz ayniyiz doktor bana bir ay sonra grl dedi nasil dayanicam bilmiyorum insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz

Canlar yazamadım sa ah kuzumu görmeye gittim 7 1 dedi kalp atislarini iletti dinlemeyelim dedi 1 ay sonraya randevu verdi ama sanırım değiştireceğini doktorunu çok memnunum ama çekirge dorukta doğum 3.5 bin o kadar veremem hayat hastanesine gideceğim Bursalılar bilir orda 1800 2 arasiymis suan için herşey normal dedi kesenin 25 mm bebek 10 mm kanama vs Tertemiz hiç biswy gorunmuyo dedi 3 kilo vermisim mide bulantıları başladı dedim bizim için çok iyi dedi demekki sağlıklı gebelik diyoruz dedi ilaç verdi aksama alıcam başka ne dedi işte dikkatvet dedi 3 ay önemli dedi yiyemiyom an korkma dedi bu kadar

düşünceler de etkiliyordur tabi ama hormonların da etkisi var, ben de asabiyim regle bir hafta on gün kala başlardı psikolojik fizyolojik belirtilerim günüm yaklaştı ya ondan da olabilir galiba, 7+1 dedin demi 21 mart mı son adet tarihin.. aynıyız galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…