- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.921
Testleri devlet hastanesi yapiyor. Beni doktor ne kadar surede bir gormek isterse o zaman gidecem. Simdiye kadar iki kez usg ye girdim Cok kisitli surelerdi doktor bu konuda gercekten hassas. Oyle uzun uzun surasi soyle diye anlatmiyor Hatta goruntuyu kaydedip hemen ultrasonu kapatiyor.Slm arkadaşlar.
Ayda doktora gidecek misiniz?
Sağlık ocağı zaten ayda bir tahlil için çağırıyor .
Devamlı ultrasona da girmek istemiyorum.
Iki hafta sonra gitsem diye düşünüyorum Ama bu sefer de ikili test yaptiralim dicekler ama ben yaptırmak istemiyorum. O yüzden gitmek de istemiyorum.
Devlet hastanesi de yapıyor mu ikili üçlü testi bilen var mi
en güzeli bence deTestleri devlet hastanesi yapiyor. Beni doktor ne kadar surede bir gormek isterse o zaman gidecem. Simdiye kadar iki kez usg ye girdim Cok kisitli surelerdi doktor bu konuda gercekten hassas. Oyle uzun uzun surasi soyle diye anlatmiyor Hatta goruntuyu kaydedip hemen ultrasonu kapatiyor.
Farklı modeller var seninki si bu pembe ve mavisi olan var ondanmıydı canım? Genellikle onu kullananlar yorum yapmışAy onu hiç hatırlamıyorum ama duyulur herhalde suan
Tabiki neden olmasınÇok güzel hepsi hemen takip edeyim seni. Ben de örgü çok seviyorum.
Teşekkür ederim cnmçok güzel canım maşallah elin de güzelmiş
Teşekkür ederim cnm oğluma ördüklerim uIn sürmüştü sonra yapa yapa alıştım artık birde ürünleri gönderdiğim kişiler çocuklarına giydirip gönderiyor dünyalar benim oluyor vallaCok beceriklisin canim masallah.hepside cok guzel.ben ilk kizimda bir yelegi dokuz ayda bitirebilmistim.pek yetenegim yok sanirim
hayırlı olsun canım gözün aydın öncelikleSlm arkadaşlar, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Benim 4.5 yaşında (tüp bebekle) oğlum var. Oğluma hamile kalmadan yaklaşık 1-1.5 sene öncede yumurta takibiyle ikiz gebeligim olmuş fakat sekizinci haftamda kalp atışları durmustu. Oğlumun tedavisinden kalan dondurulmuş embriyolqrla tam 1sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında tekrarlanan rahim filmi + histeroskopi ve eşimin tetkikleri yapıldıktan sonra doktorum çok beklemeden tekrar tüp bebeğe baslamamiz gerektiğini söyledi fakat eşim buna pek yanasmadi enazindan 3-5 ay kendimiz deneyelim dedi ve yılbaşında yumurta takibine başladık ilk 2 sefer olmadı hemde 2 ay üzerine oldum bu adwtimde gecikince iyice telaşlandım hormonlarım altüst oldu diyip hamileliğe bi ihtimal bile vermedim hatta okadar iş ve tadilat yapildiki ağır mobilya kaldırıp indirmekten uzanmaktan bel fıtığı ağrım çoğaldı tutuldum iğne ilaç kullandım fakat adwtimde 1hafta geçince tek fark göğüslerimde bi hassasiyet yoğunluğuydu kesin olamıyorum onun zorundan die gecistirdim ayrica adetim gelirse son kez bi yumurta takibi daha yaptirsammı die düşünüp dururken bide baktım minik mucizem benimle, tam herşeyi oluruna birakmisken işte 2 senedir beklediğim an. Şuan şükür 7+1 haftalık olduk tam 1 hafta önce kalp atışlarını duyduk. 10 gündür mide bulantilariyla başa çıkmaya çalışıyorum në yemek ne iş gözüm görmüyo ama şükürler olsun oğlumdaki gibi değilim onda çok fenaydim hep serumla geçmişti bunda kullandığım bulantı ilacı baya fayda etti fakat şöyle soyliyeyim bulantı baya hafifleyince buseferde bişey oldu ilk kayibim gibi olursa die ödüm kopuyo doktorum nekadar evham yapma desede nafile elimde değil. Akşamdan beri bulantim çok çok az korkuyorum. Sizde bulantı durumlarınız nasıl? Aglamamak için zor tutuyorum kendimi. Uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama bitürlü rahatlıyamıyorum inş herşey yolundadr.
E kadinlar takintili olunca arz talep meselesi demek ev tipi Doppler de satiliyor :)))en güzeli bence de
evine kalp atış dinleme cihazı alanlar varmış epey şaşırdım duyduğumda.
Canm bendede bgn sinirlilik vardı gitgide artk hormonlarmız değişiyor galibaYa ben bugün okulda çocuklara sinirlendim bağırdım kızdım. Canım çok sıkıldı kızlar
Şükür duydum 1hafta oldu dunde kontrol amacli çağırmıştı doktorum dun daha kuvvetli duydum darısı bekleyen herkese.kahverengiye dönen kanamalardan korkmamaliymisiz sukur oda bitti 3gundur ama progestana devam fitil olarak kullaniyorum umidim daha cok arttı♡♡♡Canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamız inşallah herşey güzel olacak sen duydun mu kalp atışını? Bende yatıyorum Pazartesi’den bu yana kanamam vardı. Düşük yapmamak için iğne kullanıyorum progestan içiyorum. Elimizden geleni yapıyoruz ...
Çok sagol cnm Allah razı olsun. Valla şu düşünceler yüzünden son bikaç gündür asabi oldum çıktım bazen sesimi yukseltebiliyorum sonrasında nekadar üzülsemde o stres anında bianda patliyorum işte. Bide geçen hafta kalp atislarini duyunca doktor 1 ay sonrasına kontrole çağırdı ozamana nasıl sabrediceksem kestiremiyorum yani, çok geç değilmi yaahayırlı olsun canım gözün aydın öncelikle
tam yerine geldin cicim oku oku daha da alevlensin endişelerin :))
Hahahahayırlı olsun canım gözün aydın öncelikle
E kadinlar takintili olunca arz talep meselesi demek ev tipi Doppler de satiliyor :)))
Hayirli olsun canim endise etme bak benim bulantimda var bazen ayagi bile kalkamiyorum cok kotu oluyorum bazen de biraz daha hafifliyor her gun bulanti icin hap iciyorum yani demem o ki kafaya takma hepimiz ayniyiz doktor bana bir ay sonra grl dedi nasil dayanicam bilmiyorum insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizhayırlı olsun canım gözün aydın öncelikle
düşünceler de etkiliyordur tabi ama hormonların da etkisi var, ben de asabiyim regle bir hafta on gün kala başlardı psikolojik fizyolojik belirtilerim günüm yaklaştı ya ondan da olabilir galiba, 7+1 dedin demi 21 mart mı son adet tarihin.. aynıyız galiba.Çok sagol cnm Allah razı olsun. Valla şu düşünceler yüzünden son bikaç gündür asabi oldum çıktım bazen sesimi yukseltebiliyorum sonrasında nekadar üzülsemde o stres anında bianda patliyorum işte. Bide geçen hafta kalp atislarini duyunca doktor 1 ay sonrasına kontrole çağırdı ozamana nasıl sabrediceksem kestiremiyorum yani, çok geç değilmi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?