2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bete hcg göre bebegimin karından görünmesi gerekmiyormuydu off kafamda deli sorular bi aglıyorum bi gülüyorum dua ediyorum randevuma daha çok var yerimden de kalkamıyorum ama uzanmaktan da bunaldım artık bi taraflarım uyuştu akıntım falanda gelmiyo hiç yok sadece bel agrım var ayaga kalkınca da adet sancısı gibi sancım oluyo bebegim varmı diye de çok merak ediyorum nolur dualarınız dan beni de eksik etmeyin..inşallah kalp atışlarını duydum herşey yolunda diye buraya yazmak nasip olur

amin canım hayırlısıyla görelim inşallah..

hayirli olsun cok sevindim benimde teyze gelini 17 yasinda oglu var o da tedaviyle oldu dr kesinlille cocugun olmaz dedi bir gun karnimda bise hareket ediyor diye dra gitti 6 aylik hamilesin dedi dr mucize resmen simdi 5 aylik yavrusu bulanti bende cok kotuydum bi sabah kalktim baya azaldi mide bulantim oyleye dogruda leke gelince korktum dra gittim masallha hersey yolunda yatis verdi sende stres yapma cok endiselenirsen dra gidersin icin rahtlar

ya bende çocuklarimi sevemiyorum 1 aydir be sariliyorum ne opuyorum bana sariliyor opuyorlar ama itikleyesim geliyor caktirmiyorum onlara ama cok kotuyum ya hele kucuk kizim 8 yasinda sık sık gelip sariliyo seviyo karnimi opuyo daraliyorum allahim kotu anne oldum diyorum icimden

canm hayırlı olsun mucizen :) bulantıya hiç takılma benim hiç yok bulantım, göğüs hassasiyetim falan da yok. Eski hayatıma aynen devam ediyorum:) ama bebiş çok sağlıklı çok şükür 6+3'de kalp atışını duymuştuk. Bundan 3 hafta sonra çağırdı doktor. Lekenlenmem falan da yok şükür. o yüzden rahatım. Sen de belirti yok diye endişelenme, kanama olursa sadece o zaman doktora başvurmak gerek.

Canım gecen cuma panik haldeydim senin gibi. Beta hcg 13992 çıkmıştı ama devlette kese gözükmedi. Hatta dıs gebelik alttan muayene edelim dediler. Kabul etmedim. Diger gün kendi doktoruma gittim, keseyi gördüm. 2 gün snra da hem keseyi hem bebegi hemde kalp atışını duyabildim şükürler olsun. Panik yapma daha erken

merhaba cnm benimde doktorum aksine folik asiti devlet bana folbiol vermişti kndi doktorum bu kadar yüksek doz folikasite ihtiyacın yok gereksiz demişti sonrasında bana aktif folıc trio die bi ilaç verdi içinde folik asit kalsiyum ve de vitamini var. doktorunu dinlemekten sonra tabiki yapabilecek bişeyin yok hepimiz onlara güveniyoruz böyle bişeye baktırmadım hiçte duymadım şu aşamada da doktorumun gerek duymayacağını düşünüyorum haftaya 12 haftalık olcam çünkü ben bilmiyorm ümidim var inşallah bakalım

Hayırlı olsun mucizen çok sevindim.
Canım hiç belirti sıkıntı yaşamadan hamilelik geçirenler prenses gebe olarak adlandırılıyor bunu önce bilesin.
2. Si de ben de senin gibi şanslı gebelerdenim. Maşallah bize.
Bundan önceki bebegimin hamilelik donemimde de hiç kusmadim. Bu da öyle geçiyor gibi bugün bulaşık yıkarken midem bulandı o ayrı ama çok şükür rahatım .
Sen de sukret ve evham yapma.
Hayırlı olsun

Ayy çok sagol böyle yazılar okuyunca ohh be diyorum ben tek degilim inşallah bende senin gibi kalp atışını duyarım

Ben ilk oğlumda yeni yeni yapmaya başlamıştım sonra satışına başladım nasipse bu bebeğimdede cinsiyeti öğrenince yapcam hepsinden bak örnek atayım sanada yaptıklarımdan battanyemde bitmek üzere
yaaaa şaka mı yapıyorsun bunları sen mi yaptın nasıl yaptın kimse göstermeden hepsi birbirinden müthişşşşşşş keşke benim olsaaaaaa

Merhaba..
Tabikide öyle doktora güvenmekten başka çaremiz yok maşallah senin bebiş baya büyümüşbenim bebişde nazlı biraz galiba daha göremedik

Kızlar inanılmaz halsizim elim kolum zor kalkıyor, ev yemeklerinden resmen tiksindim yemeği gectim ama halsizlik ck kötü cnkü 1,5 yasında bi bebegim daha var
Oyy maşallah daha minişmiş bebişinallah bagışlasın yakın olsaydık ben yemek yapardım çok severim yemek yapmayıdoktor wc dışında kalkma dedi ama ben yemek yaptım yine kendi yemeklerimi severek yiyorum çok şükür kızımda da en çok kendi yemeklerimi yemeyi seviyodum

hayirli olsun cok sevindim benimde teyze gelini 17 yasinda oglu var o da tedaviyle oldu dr kesinlille cocugun olmaz dedi bir gun karnimda bise hareket ediyor diye dra gitti 6 aylik hamilesin dedi dr mucize resmen simdi 5 aylik yavrusu bulanti bende cok kotuydum bi sabah kalktim baya azaldi mide bulantim oyleye dogruda leke gelince korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…