- 16 Aralık 2016
- 3.636
- 3.972
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.941
amin canım hayırlısıyla görelim inşallah..Kızlar bete hcg göre bebegimin karından görünmesi gerekmiyormuyduoff kafamda deli sorular bi aglıyorum bi gülüyorum dua ediyorum randevuma daha çok var yerimden de kalkamıyorum ama uzanmaktan da bunaldım artık bi taraflarım uyuştu akıntım falanda gelmiyo hiç yok sadece bel agrım var ayaga kalkınca da adet sancısı gibi sancım oluyo bebegim varmı diye de çok merak ediyorum nolur dualarınız dan beni de eksik etmeyin..inşallah kalp atışlarını duydum herşey yolunda diye buraya yazmak nasip olur
hayirli olsun cok sevindim benimde teyze gelini 17 yasinda oglu var o da tedaviyle oldu dr kesinlille cocugun olmaz dedi bir gun karnimda bise hareket ediyor diye dra gitti 6 aylik hamilesin dedi dr mucize resmen simdi 5 aylik yavrusu bulanti bende cok kotuydum bi sabah kalktim baya azaldi mide bulantim oyleye dogruda leke gelince korktum dra gittim masallha hersey yolunda yatis verdi sende stres yapma cok endiselenirsen dra gidersin icin rahtlarSlm arkadaşlar, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Benim 4.5 yaşında (tüp bebekle) oğlum var. Oğluma hamile kalmadan yaklaşık 1-1.5 sene öncede yumurta takibiyle ikiz gebeligim olmuş fakat sekizinci haftamda kalp atışları durmustu. Oğlumun tedavisinden kalan dondurulmuş embriyolqrla tam 1sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında tekrarlanan rahim filmi + histeroskopi ve eşimin tetkikleri yapıldıktan sonra doktorum çok beklemeden tekrar tüp bebeğe baslamamiz gerektiğini söyledi fakat eşim buna pek yanasmadi enazindan 3-5 ay kendimiz deneyelim dedi ve yılbaşında yumurta takibine başladık ilk 2 sefer olmadı hemde 2 ay üzerine oldum bu adwtimde gecikince iyice telaşlandım hormonlarım altüst oldu diyip hamileliğe bi ihtimal bile vermedim hatta okadar iş ve tadilat yapildiki ağır mobilya kaldırıp indirmekten uzanmaktan bel fıtığı ağrım çoğaldı tutuldum iğne ilaç kullandım fakat adwtimde 1hafta geçince tek fark göğüslerimde bi hassasiyet yoğunluğuydu kesin olamıyorum onun zorundan die gecistirdim ayrica adetim gelirse son kez bi yumurta takibi daha yaptirsammı die düşünüp dururken bide baktım minik mucizem benimle, tam herşeyi oluruna birakmisken işte 2 senedir beklediğim an. Şuan şükür 7+1 haftalık olduk tam 1 hafta önce kalp atışlarını duyduk. 10 gündür mide bulantilariyla başa çıkmaya çalışıyorum në yemek ne iş gözüm görmüyo ama şükürler olsun oğlumdaki gibi değilim onda çok fenaydim hep serumla geçmişti bunda kullandığım bulantı ilacı baya fayda etti fakat şöyle soyliyeyim bulantı baya hafifleyince buseferde bişey oldu ilk kayibim gibi olursa die ödüm kopuyo doktorum nekadar evham yapma desede nafile elimde değil. Akşamdan beri bulantim çok çok az korkuyorum. Sizde bulantı durumlarınız nasıl? Aglamamak için zor tutuyorum kendimi. Uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama bitürlü rahatlıyamıyorum inş herşey yolundadr.
Ben varım, sanırım bi kaç arkadaş daha var canım konuşmuştuk.Kızlar diyetisyene giden var mı aranızda.
Bakayım cnm hatırlamaya çalışayım 6 sene geçtiFarklı modeller var seninki si bu pembe ve mavisi olan var ondanmıydı canım? Genellikle onu kullananlar yorum yapmış
canm hayırlı olsun mucizen :) bulantıya hiç takılma benim hiç yok bulantım, göğüs hassasiyetim falan da yok. Eski hayatıma aynen devam ediyorum:) ama bebiş çok sağlıklı çok şükür 6+3'de kalp atışını duymuştuk. Bundan 3 hafta sonra çağırdı doktor. Lekenlenmem falan da yok şükür. o yüzden rahatım. Sen de belirti yok diye endişelenme, kanama olursa sadece o zaman doktora başvurmak gerek.Slm arkadaşlar, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Benim 4.5 yaşında (tüp bebekle) oğlum var. Oğluma hamile kalmadan yaklaşık 1-1.5 sene öncede yumurta takibiyle ikiz gebeligim olmuş fakat sekizinci haftamda kalp atışları durmustu. Oğlumun tedavisinden kalan dondurulmuş embriyolqrla tam 1sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında tekrarlanan rahim filmi + histeroskopi ve eşimin tetkikleri yapıldıktan sonra doktorum çok beklemeden tekrar tüp bebeğe baslamamiz gerektiğini söyledi fakat eşim buna pek yanasmadi enazindan 3-5 ay kendimiz deneyelim dedi ve yılbaşında yumurta takibine başladık ilk 2 sefer olmadı hemde 2 ay üzerine oldum bu adwtimde gecikince iyice telaşlandım hormonlarım altüst oldu diyip hamileliğe bi ihtimal bile vermedim hatta okadar iş ve tadilat yapildiki ağır mobilya kaldırıp indirmekten uzanmaktan bel fıtığı ağrım çoğaldı tutuldum iğne ilaç kullandım fakat adwtimde 1hafta geçince tek fark göğüslerimde bi hassasiyet yoğunluğuydu kesin olamıyorum onun zorundan die gecistirdim ayrica adetim gelirse son kez bi yumurta takibi daha yaptirsammı die düşünüp dururken bide baktım minik mucizem benimle, tam herşeyi oluruna birakmisken işte 2 senedir beklediğim an. Şuan şükür 7+1 haftalık olduk tam 1 hafta önce kalp atışlarını duyduk. 10 gündür mide bulantilariyla başa çıkmaya çalışıyorum në yemek ne iş gözüm görmüyo ama şükürler olsun oğlumdaki gibi değilim onda çok fenaydim hep serumla geçmişti bunda kullandığım bulantı ilacı baya fayda etti fakat şöyle soyliyeyim bulantı baya hafifleyince buseferde bişey oldu ilk kayibim gibi olursa die ödüm kopuyo doktorum nekadar evham yapma desede nafile elimde değil. Akşamdan beri bulantim çok çok az korkuyorum. Sizde bulantı durumlarınız nasıl? Aglamamak için zor tutuyorum kendimi. Uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama bitürlü rahatlıyamıyorum inş herşey yolundadr.
öyle mi geçmişi çok takip edemiyorum. Kaç kiloyla başladın canım uygulayabiliyor musun listeyi.Ben varım, sanırım bi kaç arkadaş daha var canım konuşmuştuk.
Tamam teşekkür ederim..Bakayım cnm hatırlamaya çalışayım 6 sene geçti
Canım gecen cuma panik haldeydim senin gibi. Beta hcg 13992 çıkmıştı ama devlette kese gözükmedi. Hatta dıs gebelik alttan muayene edelim dediler. Kabul etmedim. Diger gün kendi doktoruma gittim, keseyi gördüm. 2 gün snra da hem keseyi hem bebegi hemde kalp atışını duyabildim şükürler olsun. Panik yapma daha erkenKızlar bete hcg göre bebegimin karından görünmesi gerekmiyormuyduoff kafamda deli sorular bi aglıyorum bi gülüyorum dua ediyorum randevuma daha çok var yerimden de kalkamıyorum ama uzanmaktan da bunaldım artık bi taraflarım uyuştu akıntım falanda gelmiyo hiç yok sadece bel agrım var ayaga kalkınca da adet sancısı gibi sancım oluyo bebegim varmı diye de çok merak ediyorum nolur dualarınız dan beni de eksik etmeyin..inşallah kalp atışlarını duydum herşey yolunda diye buraya yazmak nasip olur
merhaba cnm benimde doktorum aksine folik asiti devlet bana folbiol vermişti kndi doktorum bu kadar yüksek doz folikasite ihtiyacın yok gereksiz demişti sonrasında bana aktif folıc trio die bi ilaç verdi içinde folik asit kalsiyum ve de vitamini var. doktorunu dinlemekten sonra tabiki yapabilecek bişeyin yok hepimiz onlara güveniyoruz böyle bişeye baktırmadım hiçte duymadım şu aşamada da doktorumun gerek duymayacağını düşünüyorum haftaya 12 haftalık olcam çünkü ben bilmiyorm ümidim var inşallah bakalımEn önemli gen faktör v leinden bu benim normal çıktı.
Paı heterozigot bu gen için 150 mg ecopirin içiyorum.
Mthfr 677 heterozigot mthfr geni için folikasit çok önemliymiş onun içinde hergün folbiol içiyorum günlük alınması gereken folik asit miktarından fazlası var folbiol de tsh baktı oda normal çıktı 1.34
Haftada 2 günde bemiks c içiyorum
Allaha emanet artık evladım doktora güvenmekten başka çarem yok doktorum da doç.iyi bir doktor
Genlerim heterozigot oldugu için birde folikasit alımı oldugu için igneye gerek yok dedi hatta ısrarlarıma ragmen yok dedi kimse bana igne vermiyo malesef bu durumda doktorumu dinlemekten başka yapabilecek birşeyim yok. 17 mayısda randevum var aptt baktırcam kanın pıhtılaşma süresi hakkında bilgi veren bir test sen baktırdın mı hiç aptt ye
Hayırlı olsun mucizen çok sevindim.Slm arkadaşlar, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Benim 4.5 yaşında (tüp bebekle) oğlum var. Oğluma hamile kalmadan yaklaşık 1-1.5 sene öncede yumurta takibiyle ikiz gebeligim olmuş fakat sekizinci haftamda kalp atışları durmustu. Oğlumun tedavisinden kalan dondurulmuş embriyolqrla tam 1sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında tekrarlanan rahim filmi + histeroskopi ve eşimin tetkikleri yapıldıktan sonra doktorum çok beklemeden tekrar tüp bebeğe baslamamiz gerektiğini söyledi fakat eşim buna pek yanasmadi enazindan 3-5 ay kendimiz deneyelim dedi ve yılbaşında yumurta takibine başladık ilk 2 sefer olmadı hemde 2 ay üzerine oldum bu adwtimde gecikince iyice telaşlandım hormonlarım altüst oldu diyip hamileliğe bi ihtimal bile vermedim hatta okadar iş ve tadilat yapildiki ağır mobilya kaldırıp indirmekten uzanmaktan bel fıtığı ağrım çoğaldı tutuldum iğne ilaç kullandım fakat adwtimde 1hafta geçince tek fark göğüslerimde bi hassasiyet yoğunluğuydu kesin olamıyorum onun zorundan die gecistirdim ayrica adetim gelirse son kez bi yumurta takibi daha yaptirsammı die düşünüp dururken bide baktım minik mucizem benimle, tam herşeyi oluruna birakmisken işte 2 senedir beklediğim an. Şuan şükür 7+1 haftalık olduk tam 1 hafta önce kalp atışlarını duyduk. 10 gündür mide bulantilariyla başa çıkmaya çalışıyorum në yemek ne iş gözüm görmüyo ama şükürler olsun oğlumdaki gibi değilim onda çok fenaydim hep serumla geçmişti bunda kullandığım bulantı ilacı baya fayda etti fakat şöyle soyliyeyim bulantı baya hafifleyince buseferde bişey oldu ilk kayibim gibi olursa die ödüm kopuyo doktorum nekadar evham yapma desede nafile elimde değil. Akşamdan beri bulantim çok çok az korkuyorum. Sizde bulantı durumlarınız nasıl? Aglamamak için zor tutuyorum kendimi. Uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama bitürlü rahatlıyamıyorum inş herşey yolundadr.
Ayy çok sagol böyle yazılar okuyunca ohh be diyorum ben tek degilim inşallah bende senin gibi kalp atışını duyarımCanım gecen cuma panik haldeydim senin gibi. Beta hcg 13992 çıkmıştı ama devlette kese gözükmedi. Hatta dıs gebelik alttan muayene edelim dediler. Kabul etmedim. Diger gün kendi doktoruma gittim, keseyi gördüm. 2 gün snra da hem keseyi hem bebegi hemde kalp atışını duyabildim şükürler olsun. Panik yapma daha erken
yaaaa şaka mı yapıyorsun bunları sen mi yaptın nasıl yaptın kimse göstermeden hepsi birbirinden müthişşşşşşş keşke benim olsaaaaaaBen ilk oğlumda yeni yeni yapmaya başlamıştım sonra satışına başladım nasipse bu bebeğimdede cinsiyeti öğrenince yapcam hepsinden bak örnek atayım sanada yaptıklarımdan battanyemde bitmek üzere
Ben gidiyorum gebelik oncesi basladim gebelik emzirme diye devam edecemKızlar diyetisyene giden var mı aranızda.
maydonozu bende duydum dereotunu sevmiyorum ama patlıcan severim pazar günü tam 12. haftalık olcaz o zmndan snra artk risk kalmıyor dimicnm patlicam dereotu maydanozdan uzak dur annem tvde izlemis dusuge neden olabiliyomus ya da az tüket cnm cok yeme
Merhaba..merhaba cnm benimde doktorum aksine folik asiti devlet bana folbiol vermişti kndi doktorum bu kadar yüksek doz folikasite ihtiyacın yok gereksiz demişti sonrasında bana aktif folıc trio die bi ilaç verdi içinde folik asit kalsiyum ve de vitamini var. doktorunu dinlemekten sonra tabiki yapabilecek bişeyin yok hepimiz onlara güveniyoruz böyle bişeye baktırmadım hiçte duymadım şu aşamada da doktorumun gerek duymayacağını düşünüyorum haftaya 12 haftalık olcam çünkü ben bilmiyorm ümidim var inşallah bakalım
Oyy maşallah daha minişmiş bebişinKızlar inanılmaz halsizim elim kolum zor kalkıyor, ev yemeklerinden resmen tiksindim yemeği gectim ama halsizlik ck kötü cnkü 1,5 yasında bi bebegim daha var
hayirli olsun cok sevindim benimde teyze gelini 17 yasinda oglu var o da tedaviyle oldu dr kesinlille cocugun olmaz dedi bir gun karnimda bise hareket ediyor diye dra gitti 6 aylik hamilesin dedi dr mucize resmen simdi 5 aylik yavrusu bulanti bende cok kotuydum bi sabah kalktim baya azaldi mide bulantim oyleye dogruda leke gelince korktumSlm arkadaşlar, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Benim 4.5 yaşında (tüp bebekle) oğlum var. Oğluma hamile kalmadan yaklaşık 1-1.5 sene öncede yumurta takibiyle ikiz gebeligim olmuş fakat sekizinci haftamda kalp atışları durmustu. Oğlumun tedavisinden kalan dondurulmuş embriyolqrla tam 1sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında tekrarlanan rahim filmi + histeroskopi ve eşimin tetkikleri yapıldıktan sonra doktorum çok beklemeden tekrar tüp bebeğe baslamamiz gerektiğini söyledi fakat eşim buna pek yanasmadi enazindan 3-5 ay kendimiz deneyelim dedi ve yılbaşında yumurta takibine başladık ilk 2 sefer olmadı hemde 2 ay üzerine oldum bu adwtimde gecikince iyice telaşlandım hormonlarım altüst oldu diyip hamileliğe bi ihtimal bile vermedim hatta okadar iş ve tadilat yapildiki ağır mobilya kaldırıp indirmekten uzanmaktan bel fıtığı ağrım çoğaldı tutuldum iğne ilaç kullandım fakat adwtimde 1hafta geçince tek fark göğüslerimde bi hassasiyet yoğunluğuydu kesin olamıyorum onun zorundan die gecistirdim ayrica adetim gelirse son kez bi yumurta takibi daha yaptirsammı die düşünüp dururken bide baktım minik mucizem benimle, tam herşeyi oluruna birakmisken işte 2 senedir beklediğim an. Şuan şükür 7+1 haftalık olduk tam 1 hafta önce kalp atışlarını duyduk. 10 gündür mide bulantilariyla başa çıkmaya çalışıyorum në yemek ne iş gözüm görmüyo ama şükürler olsun oğlumdaki gibi değilim onda çok fenaydim hep serumla geçmişti bunda kullandığım bulantı ilacı baya fayda etti fakat şöyle soyliyeyim bulantı baya hafifleyince buseferde bişey oldu ilk kayibim gibi olursa die ödüm kopuyo doktorum nekadar evham yapma desede nafile elimde değil. Akşamdan beri bulantim çok çok az korkuyorum. Sizde bulantı durumlarınız nasıl? Aglamamak için zor tutuyorum kendimi. Uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama bitürlü rahatlıyamıyorum inş herşey yolundadr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?