- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.961
Sen kaç kiloyla hamile kaldın canım uyabiliyor musun listene. Ben de gitmek istiyorum ama uyabilir miyim bilmiyorum.Ben gidiyorum gebelik oncesi basladim gebelik emzirme diye devam edecem
çok merak ediyorum sürekli görmek istiyorum iyi mi büyüyo mu dieMerhaba..
Tabikide öyle doktora güvenmekten başka çaremiz yok maşallah senin bebiş baya büyümüşbenim bebişde nazlı biraz galiba daha göremedik
Darısı bana canım benim bende duysam rahatlayacağım. Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...Şükür duydum 1hafta oldu dunde kontrol amacli çağırmıştı doktorum dun daha kuvvetli duydum darısı bekleyen herkese.kahverengiye dönen kanamalardan korkmamaliymisiz sukur oda bitti 3gundur ama progestana devam fitil olarak kullaniyorum umidim daha cok arttı♡♡♡
54,3 ile hamile kaldim bir Hafta sonra diyetisyen gorusmemde 54,3 idim aradan bi 12 gun gectikten sonra (yani bu cumartesi ) yine gorusecez. Ben cogunlukla uyuyorum listeme.Sen kaç kiloyla hamile kaldın canım uyabiliyor musun listene. Ben de gitmek istiyorum ama uyabilir miyim bilmiyorum.
canım ben satıma göre 6 haftalıkken gittiğimde duymamıştım 2 hafta sonra gel dedi 8 haftalıgım diye gittim. Onda duydum çok şüükür ... Ama ultrason ölçümüne göre 8 haftalık değil 7 haftalık çıktı. yani 7 haftalıkken duymuş oldumArkadaşlar hiç bir belirtim yok 25inde kalo atışı için çağırdı siz hangi haftalarda kalp atışını duydunuz yazarmisiniz
Kaynanama geldim bir de ağladım valla bi tuhaf oldum .Canm bendede bgn sinirlilik vardı gitgide artk hormonlarmız değişiyor galiba
Kuzum nette biraz aramıştım kiminin 8 veya 9 haftada görünen olmuş. yani geç döllenme olmuştur .Kızlar bete hcg göre bebegimin karından görünmesi gerekmiyormuyduoff kafamda deli sorular bi aglıyorum bi gülüyorum dua ediyorum randevuma daha çok var yerimden de kalkamıyorum ama uzanmaktan da bunaldım artık bi taraflarım uyuştu akıntım falanda gelmiyo hiç yok sadece bel agrım var ayaga kalkınca da adet sancısı gibi sancım oluyo bebegim varmı diye de çok merak ediyorum nolur dualarınız dan beni de eksik etmeyin..inşallah kalp atışlarını duydum herşey yolunda diye buraya yazmak nasip olur
Adete 10 gün kala beta hcg 1.20 çıkmıştı 1 hafta sonra yani bata 3 gün kala evde yaptıgım idrar testinde pozitifi gördüm adet 4 gün geçtikten sonra da beta hcg baktırdım 649.87 çıktı geç döllenme mi bilmiyorum artık umarım öyledir.alttan muaynede olmadım hiç haftaya randevumu bekliycem artık canımKuzum nette biraz aramıştım kiminin 8 veya 9 haftada görünen olmuş. yani geç döllenme olmuştur .
Aynen canım son adet 21 Mart. Akşam eşim gelince acile gidicem çünkü duramıyıcam.düşünceler de etkiliyordur tabi ama hormonların da etkisi var, ben de asabiyim regle bir hafta on gün kala başlardı psikolojik fizyolojik belirtilerim günüm yaklaştı ya ondan da olabilir galiba, 7+1 dedin demi 21 mart mı son adet tarihin.. aynıyız galiba.
Onun tam bir mucizeymiş valla.İster istemez evham yapıyo insan inş hepimizin hamileliği stressiz rahat sağlıklı geçerde keyfini çıkarırız ama akşama gidip baktiricam inş herşey yolundadr.hayirli olsun cok sevindim benimde teyze gelini 17 yasinda oglu var o da tedaviyle oldu dr kesinlille cocugun olmaz dedi bir gun karnimda bise hareket ediyor diye dra gitti 6 aylik hamilesin dedi dr mucize resmen simdi 5 aylik yavrusu bulanti bende cok kotuydum bi sabah kalktim baya azaldi mide bulantim oyleye dogruda leke gelince korktum dra gittim masallha hersey yolunda yatis verdi sende stres yapma cok endiselenirsen dra gidersin icin rahtlar
Evet canım ya çok şükür karından bakınca derinden derinden duyduk sonra vajinal bakıtırdık ordan daha net duyduk çok şükürmaşallah canım erken göstermiş seninki darısı duymayanlara görmeyenlere:)
Çok sağol canım inş sorunsuz sağlıklı hamilelik gecirebiliriz.keşke dediğin gibi olabilsem ama okadar yaşanmış olaylardan snra ister istemez bi kıyaslama kendini dinleme oluo. Normalde oglumda daha kötüydüm ama bundada baya kusuyorum. ilacın etkisiyle arada biraz hafifliyodu ama bukadar kesilmemişti, ilk gebeligimde böyle olunca sonlanmisti Allah korusun aklıma kötü şeyler gelio. Akşama gidip baktiricam inş hayırlı haberler alırımHayırlı olsun mucizen çok sevindim.
Canım hiç belirti sıkıntı yaşamadan hamilelik geçirenler prenses gebe olarak adlandırılıyor bunu önce bilesin.
2. Si de ben de senin gibi şanslı gebelerdenim. Maşallah bize.
Bundan önceki bebegimin hamilelik donemimde de hiç kusmadim. Bu da öyle geçiyor gibi bugün bulaşık yıkarken midem bulandı o ayrı ama çok şükür rahatım .
Sen de sukret ve evham yapma.
Hayırlı olsun
aa o kadar mı acil, kanama mı var?Aynen canım son adet 21 Mart. Akşam eşim gelince acile gidicem çünkü duramıyıcam.
Benmkide dün geldiler birde o halde yemek hazrladm zaten zor duruyrm başm dönyr yemek yaptm brde böle zamanda misafr cdden istemyrm yaKaynanama geldim bir de ağladım valla bi tuhaf oldum .
Sen bu haldeyken bir zahmet gelen kendi isini kendi gorsun bir de senden hizmet mi bekliyorlar ? Yardimci olacaklari yerdeBenmkide dün geldiler birde o halde yemek hazrladm zaten zor duruyrm başm dönyr yemek yaptm brde böle zamanda misafr cdden istemyrm ya
Yok olurlar mı onlara kalsa abartyrm kaynanam kendi hamileliğinde sanyr taa23 yıl oncesi diyrm o zamanla bu zaman bir mi herkesn hamileliği farklı diyorum anlamıyorlar birde bir hafta gitmedik ya illa gelcek kaynanam rahat edemez sırf gelmesnler diye ben gidiyrdm ama her hafta olmaz kı inan cok sinirliyim ya hormonlarmda tavan birde dün eşimn sevmedgm kuzenide bana sormadn geldi yatılıya bu ne habersizlktr hiçbride yardm etmedi bana ya ve geldklernde kalır giderler aynı semtteyz ama evlerne üşenirlerSen bu haldeyken bir zahmet gelen kendi isini kendi gorsun bir de senden hizmet mi bekliyorlar ? Yardimci olacaklari yerde
Yok şükür kanamam falan yok ama bu derece bulantimin kesilmesi düşündürüyo beni enazindan gideyim içim rahat etsin. İlk kaybımda birden o şiddetli olan bulantilarim kesilince ogrenm8stim şimdide tövbe Yarabbim aklıma kötü şeyler gelio elim ayağım titriyo inş bebişim iyidiraa o kadar mı acil, kanama mı var?
Kızlar bete hcg göre bebegimin karından görünmesi gerekmiyormuyduoff kafamda deli sorular bi aglıyorum bi gülüyorum dua ediyorum randevuma daha çok var yerimden de kalkamıyorum ama uzanmaktan da bunaldım artık bi taraflarım uyuştu akıntım falanda gelmiyo hiç yok sadece bel agrım var ayaga kalkınca da adet sancısı gibi sancım oluyo bebegim varmı diye de çok merak ediyorum nolur dualarınız dan beni de eksik etmeyin..inşallah kalp atışlarını duydum herşey yolunda diye buraya yazmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?