2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Darısı bana canım benim bende duysam rahatlayacağım. Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

Sen kaç kiloyla hamile kaldın canım uyabiliyor musun listene. Ben de gitmek istiyorum ama uyabilir miyim bilmiyorum.
54,3 ile hamile kaldim bir Hafta sonra diyetisyen gorusmemde 54,3 idim aradan bi 12 gun gectikten sonra (yani bu cumartesi ) yine gorusecez. Ben cogunlukla uyuyorum listeme.

Arkadaşlar hiç bir belirtim yok 25inde kalo atışı için çağırdı siz hangi haftalarda kalp atışını duydunuz yazarmisiniz
canım ben satıma göre 6 haftalıkken gittiğimde duymamıştım 2 hafta sonra gel dedi 8 haftalıgım diye gittim. Onda duydum çok şüükür ... Ama ultrason ölçümüne göre 8 haftalık değil 7 haftalık çıktı. yani 7 haftalıkken duymuş oldum

Kuzum nette biraz aramıştım kiminin 8 veya 9 haftada görünen olmuş. yani geç döllenme olmuştur .

Kuzum nette biraz aramıştım kiminin 8 veya 9 haftada görünen olmuş. yani geç döllenme olmuştur .
Adete 10 gün kala beta hcg 1.20 çıkmıştı 1 hafta sonra yani bata 3 gün kala evde yaptıgım idrar testinde pozitifi gördüm adet 4 gün geçtikten sonra da beta hcg baktırdım 649.87 çıktı geç döllenme mi bilmiyorum artık umarım öyledir.alttan muaynede olmadım hiç haftaya randevumu bekliycem artık canım

Aynen canım son adet 21 Mart. Akşam eşim gelince acile gidicem çünkü duramıyıcam.

Onun tam bir mucizeymiş valla.İster istemez evham yapıyo insan inş hepimizin hamileliği stressiz rahat sağlıklı geçerde keyfini çıkarırız ama akşama gidip baktiricam inş herşey yolundadr.

maşallah canım erken göstermiş seninki darısı duymayanlara görmeyenlere:)
Evet canım ya çok şükür karından bakınca derinden derinden duyduk sonra vajinal bakıtırdık ordan daha net duyduk çok şükür kızım tüp bebekle oldu 2. Normal yolla oldu ama düşük yaptım kalp atışı ve bebeği görememiştik kendi kendine düştü şimdiki de normal yolla oldu ve çok şükür bunda herşey çok güzel gidiyor

Çok sağol canım inş sorunsuz sağlıklı hamilelik gecirebiliriz.keşke dediğin gibi olabilsem ama okadar yaşanmış olaylardan snra ister istemez bi kıyaslama kendini dinleme oluo. Normalde oglumda daha kötüydüm ama bundada baya kusuyorum. ilacın etkisiyle arada biraz hafifliyodu ama bukadar kesilmemişti, ilk gebeligimde böyle olunca sonlanmisti Allah korusun aklıma kötü şeyler gelio. Akşama gidip baktiricam inş hayırlı haberler alırım

Sen bu haldeyken bir zahmet gelen kendi isini kendi gorsun bir de senden hizmet mi bekliyorlar ? Yardimci olacaklari yerde
Yok olurlar mı onlara kalsa abartyrm kaynanam kendi hamileliğinde sanyr taa23 yıl oncesi diyrm o zamanla bu zaman bir mi herkesn hamileliği farklı diyorum anlamıyorlar birde bir hafta gitmedik ya illa gelcek kaynanam rahat edemez sırf gelmesnler diye ben gidiyrdm ama her hafta olmaz kı inan cok sinirliyim ya hormonlarmda tavan birde dün eşimn sevmedgm kuzenide bana sormadn geldi yatılıya bu ne habersizlktr hiçbride yardm etmedi bana ya ve geldklernde kalır giderler aynı semtteyz ama evlerne üşenirler

aa o kadar mı acil, kanama mı var?
Yok şükür kanamam falan yok ama bu derece bulantimin kesilmesi düşündürüyo beni enazindan gideyim içim rahat etsin. İlk kaybımda birden o şiddetli olan bulantilarim kesilince ogrenm8stim şimdide tövbe Yarabbim aklıma kötü şeyler gelio elim ayağım titriyo inş bebişim iyidir

Amin inşallah canım dualarım seninle bende aynı durumdayım benim randevum yarın sende benim için dua et yarın kalp atışını görebileyim
HCG hormonuna kafanı hiç takma herkeste olması gerektiği gibi olmuyor benim 4200le vajinal bile birşey gorunmemisti doktor hiç normal değil bu asla normal gebelik değil dedi dış gebelik kesin dedi ama seviyemin ikiye katlaninca bir hafta daha bekledik ve bu sefer 7mm kese ve yolk sac görmüştük Rabbimin mucizeleri canım benim o yüzden hiç kafana takma üzülme benim yarın yine bir mucizeye ihtiyacım var geçen hafta 6+2de kalp atışı göremedik vajinal hemde inşallah yarın görürüz Allah'ım çok korkuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…