- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.981
Allah sana kolaylik versin gercekten sikintili bir durum. Esin bari Halden anliyor yardimci oluyordur umarimYok olurlar mı onlara kalsa abartyrm kaynanam kendi hamileliğinde sanyr taa23 yıl oncesi diyrm o zamanla bu zaman bir mi herkesn hamileliği farklı diyorum anlamıyorlar birde bir hafta gitmedik ya illa gelcek kaynanam rahat edemez sırf gelmesnler diye ben gidiyrdm ama her hafta olmaz kı inan cok sinirliyim ya hormonlarmda tavan birde dün eşimn sevmedgm kuzenide bana sormadn geldi yatılıya bu ne habersizlktr hiçbride yardm etmedi bana ya ve geldklernde kalır giderler aynı semtteyz ama evlerne üşenirler
Eşim anlıyor ama annesi olunca kavga edyrz sonra olmamş gibi davranıyor napcm bilmyrm dünde diyor pazar günü gelirsiniz börek yemeye birşey demedm tabikide gitmcm eşimle başka işlerm var ama bıktm daha dün bizdeydi yarn kalrsnz diyor cidden sıkıldm ya hiç anlamıyrlar ya hamlelkte hiç ceklmyrkar cnmAllah sana kolaylik versin gercekten sikintili bir durum. Esin bari Halden anliyor yardimci oluyordur umarim
yuhh yaa sen niye yapıyorsun o yapsın bee. Benim kaynanam yapıyor yemekleri artık Allah razı olsun.Benmkide dün geldiler birde o halde yemek hazrladm zaten zor duruyrm başm dönyr yemek yaptm brde böle zamanda misafr cdden istemyrm ya
Canım neden hazırlandın kiYok olurlar mı onlara kalsa abartyrm kaynanam kendi hamileliğinde sanyr taa23 yıl oncesi diyrm o zamanla bu zaman bir mi herkesn hamileliği farklı diyorum anlamıyorlar birde bir hafta gitmedik ya illa gelcek kaynanam rahat edemez sırf gelmesnler diye ben gidiyrdm ama her hafta olmaz kı inan cok sinirliyim ya hormonlarmda tavan birde dün eşimn sevmedgm kuzenide bana sormadn geldi yatılıya bu ne habersizlktr hiçbride yardm etmedi bana ya ve geldklernde kalır giderler aynı semtteyz ama evlerne üşenirler
bugun sanki hissettim canim cikolata yiyordum gobegimde bir baski hissettim bi kac saniye sonra kayboldu.sanki icerden bisey dokundu.ama degildir bu kadar kucukken dedim.oglumda 12 haftalikken hissetmistim kesin olarak.kızlar 11. 12. haftalarda hiç küçük titreşim gibi kıpırtılar hissediyomusunuz
Bnmkide yıllardır doyuruyo bizi saolsunyuhh yaa sen niye yapıyorsun o yapsın bee. Benim kaynanam yapıyor yemekleri artık Allah razı olsun.
bir kus ay canim can sevindim.gozun aydin.buyumus demek fasulyen gerci senle aramizda cok zaman yok sabah baktigimda hurma kadar diyordu. :)) kist bendede gordu ilk kontrolde ama o bebegi beslemek icin olusuyor hamilelik ilerledikce kendiliginden kaybolur dedi.
bugun sanki hissettim canim cikolata yiyordum gobegimde bir baski hissettim bi kac saniye sonra kayboldu.sanki icerden bisey dokundu.ama degildir bu kadar kucukken dedim.oglumda 12 haftalikken hissetmistim kesin olarak.
Ben çok şey yiyemesem de eşimin karnı doyuyor çok şükür. Allah herkese vicdan nasip etsin vallahi.Bnmkide yıllardır doyuruyo bizi saolsun
evet oradan takip ediyorum.esimde bebegin anne babasina gonderdigi notlari soruyor.bu hafta babadan bahsetmemis kustum ona diyorAyy benim gittiğim ilk doktor bu daha büyüyecek doğuma kadar en az 9-10 cm olur demişti. Neyse iyi ki değiştirmişim diyorum şimdi
Çok sağol tatlım, sağlıkla hepimizin başına inşallah :) Bu arada gün gün gebelikten mi takip ediyorsun? Ben orada gördüm hurma diye, eşim bu hafta minik hurmamız nasıl diye diye seviyor beni, her hafta değişiyor
evet oradan takip ediyorum.esimde bebegin anne babasina gonderdigi notlari soruyor.bu hafta babadan bahsetmemis kustum ona diyor
Yok benmki yapmazki anca uzanr yatar tek isteğim lohusalk zamnnda cok durmaması inş durmazyuhh yaa sen niye yapıyorsun o yapsın bee. Benim kaynanam yapıyor yemekleri artık Allah razı olsun.
Canm maalesef yemege geldiler gelmeden öncede dedi kaynanam gelyrm yemee hazrlarsın birşey kadın inanmıyor benm halsiz oldguma ben ilk defa bunlarda gördüm evet önceki kadnlar tarladada calşırlarmş ama o zaman düşük tehlikesş yoktki şimdi herkesn dikkat etmesi lazm ama anlayana tek eşim dikkat edyr zaten kaynanam galan boşCanım neden hazırlandın ki
İyi hissetmiyorum halsizim midem kötü diye söyleyip çay demleseydin sadece kimseye ilgi gösterme surat as demiyorum ama ilgiye ihtiyacı olan sensin yine gelirlerse kendini zorlama hiç
Kızlar merhaba. Öyle kötüyüm ki gece avuç içi kadar kanama gelmiş. Bugün 2 doktora gittim 9 haftalıkken ikiside kalp atışı yok bebek 7. Haftada kalmış dediler. Başımdan kaynar sular dökülde yer altımdan kaydı sanki. Kendi doktorum izinliydi. Onu aradım anlattım 15 gün önce kalp atışı çok netti duyulmadıysa gebelik sonlanmış olabilir yarın sabah gel kürtajla alalım dedi. Gebelik başından beri lekeli devam ediyordu. Ama ben çok inanmıştım iyi olacağına. Oğlum biliyor herkes biliyor keşke herkese söyleyemeseydikoğluma burdaki rabia arkadaşımızın dediği gibi bebeğimiz hastaymış annecim iyi olunca karnıma geri gelicek dicem. Diğer bir doktor bekle 1 hafta kendi düşer dedi. Kendi doktorum riske girme düşük daha ağrılı ve aniden oluyor kürtaj daha sağlıklı dedi. Siz ne düşünüyorsun bi bilginiz var mı? Süre olarak beklemenin anlamı yok sanırım çünkü 15 gün önce kalp atışını duymuştuk.çok üzülüyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları mercimeğim diye seviyordum onu
İnanmazsa inanmasın koy önlerine kahvaltıyı beğenmezse yemesin bu kaynanaların gelinlerine gıcıklıkları neyse hayatı zorlaştırmanın ne anlamı var yani bence milletin söylediğine takılma sen kendi rahatına bak gitsinCanm maalesef yemege geldiler gelmeden öncede dedi kaynanam gelyrm yemee hazrlarsın birşey kadın inanmıyor benm halsiz oldguma ben ilk defa bunlarda gördüm evet önceki kadnlar tarladada calşırlarmş ama o zaman düşük tehlikesş yoktki şimdi herkesn dikkat etmesi lazm ama anlayana tek eşim dikkat edyr zaten kaynanam galan boşcok sinrlenyrm cnm ya
Iyidir insallah o kadar badire atlatmissin tutunmus sana birakmaz insallah. Bir de belirtiler ayni sekilde kalmiyor artiyor azaliyor ben de goguslerimden anladim biseyler oldugunu ilkinde az kanama vardi acile gitmistik.iyi kalp atisi var dediler gonderdiler ertesi sabah kalktigimda fossz diye sonmuslerdi aha gitti dedim hemen gittik kalbi durmus alalim dediler. Allah muhafaza beni de o korkutur.Yok şükür kanamam falan yok ama bu derece bulantimin kesilmesi düşündürüyo beni enazindan gideyim içim rahat etsin. İlk kaybımda birden o şiddetli olan bulantilarim kesilince ogrenm8stim şimdide tövbe Yarabbim aklıma kötü şeyler gelio elim ayağım titriyo inş bebişim iyidir
Canım ya kelimelerin yetersiz olduğu an işte allahım sabırlıklar versin gerçekten çok zor rabbime sığın sanırım bir kaç gün sonra sakinleşip kürtaj olman daha iyi düşük hep risklidir parça vs kalması yoğun kanamasından dolayıKızlar merhaba. Öyle kötüyüm ki gece avuç içi kadar kanama gelmiş. Bugün 2 doktora gittim 9 haftalıkken ikiside kalp atışı yok bebek 7. Haftada kalmış dediler. Başımdan kaynar sular dökülde yer altımdan kaydı sanki. Kendi doktorum izinliydi. Onu aradım anlattım 15 gün önce kalp atışı çok netti duyulmadıysa gebelik sonlanmış olabilir yarın sabah gel kürtajla alalım dedi. Gebelik başından beri lekeli devam ediyordu. Ama ben çok inanmıştım iyi olacağına. Oğlum biliyor herkes biliyor keşke herkese söyleyemeseydikoğluma burdaki rabia arkadaşımızın dediği gibi bebeğimiz hastaymış annecim iyi olunca karnıma geri gelicek dicem. Diğer bir doktor bekle 1 hafta kendi düşer dedi. Kendi doktorum riske girme düşük daha ağrılı ve aniden oluyor kürtaj daha sağlıklı dedi. Siz ne düşünüyorsun bi bilginiz var mı? Süre olarak beklemenin anlamı yok sanırım çünkü 15 gün önce kalp atışını duymuştuk.çok üzülüyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları mercimeğim diye seviyordum onu
Canim hayirli olsun hareketleri gormussun. Dun konusmustuk miyomu yalniz kist ve miyom farkli seyler kist kuculebiliyor gebelikte ama miyom buyume yapiyor dr.un ondan bahsetmistir. Iyice baktirsaydin cunku her dr.da gormuyor ama insallah seninki kaybolmusturAyy benim gittiğim ilk doktor bu daha büyüyecek doğuma kadar en az 9-10 cm olur demişti. Neyse iyi ki değiştirmişim diyorum şimdi
Çok sağol tatlım, sağlıkla hepimizin başına inşallah :) Bu arada gün gün gebelikten mi takip ediyorsun? Ben orada gördüm hurma diye, eşim bu hafta minik hurmamız nasıl diye diye seviyor beni, her hafta değişiyor
Aynen canm ama kayınbabamda geldgnden yaptm napim inş daha gelmezler bak agrıdan duramyrm işte anlayanaİnanmazsa inanmasın koy önlerine kahvaltıyı beğenmezse yemesin bu kaynanaların gelinlerine gıcıklıkları neyse hayatı zorlaştırmanın ne anlamı var yani bence milletin söylediğine takılma sen kendi rahatına bak gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?