2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah sana kolaylik versin gercekten sikintili bir durum. Esin bari Halden anliyor yardimci oluyordur umarim

Allah sana kolaylik versin gercekten sikintili bir durum. Esin bari Halden anliyor yardimci oluyordur umarim
Eşim anlıyor ama annesi olunca kavga edyrz sonra olmamş gibi davranıyor napcm bilmyrm dünde diyor pazar günü gelirsiniz börek yemeye birşey demedm tabikide gitmcm eşimle başka işlerm var ama bıktm daha dün bizdeydi yarn kalrsnz diyor cidden sıkıldm ya hiç anlamıyrlar ya hamlelkte hiç ceklmyrkar cnm

Kızlar ben doktordan geldim :)
Şükür herşey yolunda. Bol bol el salladı bana kıpır kıpırdı şimdiden :) Darısı başınıza inşallah..
Miyomum vardı diğer doktorun 5cm gördüğü bu doktorum 2cm görmüştü geçen kontrolde. Özellikle dün burada konuştuk diye sorayım dedim ama baktı baktı göremedi. İnşallah küçülüp gitmiştir..
İkili testi yaptırmasam olur mu ben çok gerilebilirim dedim ama riski görelim yaptıralım diye ikna etti beni; doktorum fazla tatlı dilli sanırım 3 hafta sonra kontrolüm var o zaman yaptıracağım galiba.

Aklımda kalanlar bunlar. AA bi de özellikle tekrar tekrar boşuna kuruntu yapmamamı, strese girmememi söyledi. Ben de sizinle paylaşmak istedim, çünkü görüyorum ki bu tezcanlılık ve heyecan konusunda yalnız değilim :) Günler geçmeyecek gibi geliyor ama inşallah iyi günlerimizi de paylaşacağız yakında burada :)

Canım neden hazırlandın ki
İyi hissetmiyorum halsizim midem kötü diye söyleyip çay demleseydin sadece kimseye ilgi gösterme surat as demiyorum ama ilgiye ihtiyacı olan sensin yine gelirlerse kendini zorlama hiç

bir kus ay canim can sevindim.gozun aydin.buyumus demek fasulyen gerci senle aramizda cok zaman yok sabah baktigimda hurma kadar diyordu. :)) kist bendede gordu ilk kontrolde ama o bebegi beslemek icin olusuyor hamilelik ilerledikce kendiliginden kaybolur dedi.
kızlar 11. 12. haftalarda hiç küçük titreşim gibi kıpırtılar hissediyomusunuz
bugun sanki hissettim canim cikolata yiyordum gobegimde bir baski hissettim bi kac saniye sonra kayboldu.sanki icerden bisey dokundu.ama degildir bu kadar kucukken dedim.oglumda 12 haftalikken hissetmistim kesin olarak.

Ayy benim gittiğim ilk doktor bu daha büyüyecek doğuma kadar en az 9-10 cm olur demişti. Neyse iyi ki değiştirmişim diyorum şimdi

Çok sağol tatlım, sağlıkla hepimizin başına inşallah :) Bu arada gün gün gebelikten mi takip ediyorsun? Ben orada gördüm hurma diye, eşim bu hafta minik hurmamız nasıl diye diye seviyor beni, her hafta değişiyor

Kızlar merhaba. Öyle kötüyüm ki gece avuç içi kadar kanama gelmiş. Bugün 2 doktora gittim 9 haftalıkken ikiside kalp atışı yok bebek 7. Haftada kalmış dediler. Başımdan kaynar sular dökülde yer altımdan kaydı sanki. Kendi doktorum izinliydi. Onu aradım anlattım 15 gün önce kalp atışı çok netti duyulmadıysa gebelik sonlanmış olabilir yarın sabah gel kürtajla alalım dedi. Gebelik başından beri lekeli devam ediyordu. Ama ben çok inanmıştım iyi olacağına. Oğlum biliyor herkes biliyor keşke herkese söyleyemeseydik oğluma burdaki rabia arkadaşımızın dediği gibi bebeğimiz hastaymış annecim iyi olunca karnıma geri gelicek dicem. Diğer bir doktor bekle 1 hafta kendi düşer dedi. Kendi doktorum riske girme düşük daha ağrılı ve aniden oluyor kürtaj daha sağlıklı dedi. Siz ne düşünüyorsun bi bilginiz var mı? Süre olarak beklemenin anlamı yok sanırım çünkü 15 gün önce kalp atışını duymuştuk.çok üzülüyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları mercimeğim diye seviyordum onu

evet oradan takip ediyorum.esimde bebegin anne babasina gonderdigi notlari soruyor.bu hafta babadan bahsetmemis kustum ona diyor

Canım neden hazırlandın ki
İyi hissetmiyorum halsizim midem kötü diye söyleyip çay demleseydin sadece kimseye ilgi gösterme surat as demiyorum ama ilgiye ihtiyacı olan sensin yine gelirlerse kendini zorlama hiç
Canm maalesef yemege geldiler gelmeden öncede dedi kaynanam gelyrm yemee hazrlarsın birşey kadın inanmıyor benm halsiz oldguma ben ilk defa bunlarda gördüm evet önceki kadnlar tarladada calşırlarmş ama o zaman düşük tehlikesş yoktki şimdi herkesn dikkat etmesi lazm ama anlayana tek eşim dikkat edyr zaten kaynanam galan boş cok sinrlenyrm cnm ya

canım çok üzüldüm inan aynı şeyi yaşamıştım Allahım sağlıkla sıhhatle yine nasıp eder inşallah ama 7 haftalık bebek için beklemek bence doğru olmaz kanaman çok olur allah korusun enfeksiyon başlıyo kalp durduktan sonra kürtaj olmak en mantıklısı. çok zor bir süreç ama senin sağlığında çok önemli

İnanmazsa inanmasın koy önlerine kahvaltıyı beğenmezse yemesin bu kaynanaların gelinlerine gıcıklıkları neyse hayatı zorlaştırmanın ne anlamı var yani bence milletin söylediğine takılma sen kendi rahatına bak gitsin

Iyidir insallah o kadar badire atlatmissin tutunmus sana birakmaz insallah. Bir de belirtiler ayni sekilde kalmiyor artiyor azaliyor ben de goguslerimden anladim biseyler oldugunu ilkinde az kanama vardi acile gitmistik.iyi kalp atisi var dediler gonderdiler ertesi sabah kalktigimda fossz diye sonmuslerdi aha gitti dedim hemen gittik kalbi durmus alalim dediler. Allah muhafaza beni de o korkutur.

Canım ya kelimelerin yetersiz olduğu an işte allahım sabırlıklar versin gerçekten çok zor rabbime sığın sanırım bir kaç gün sonra sakinleşip kürtaj olman daha iyi düşük hep risklidir parça vs kalması yoğun kanamasından dolayı

Canim hayirli olsun hareketleri gormussun. Dun konusmustuk miyomu yalniz kist ve miyom farkli seyler kist kuculebiliyor gebelikte ama miyom buyume yapiyor dr.un ondan bahsetmistir. Iyice baktirsaydin cunku her dr.da gormuyor ama insallah seninki kaybolmustur

Aynen canm ama kayınbabamda geldgnden yaptm napim inş daha gelmezler bak agrıdan duramyrm işte anlayana eşime diyince hemen kıyamyr cocgu daha önemli o da biliyr konşcm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…