- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.001
Ayy kuzum ya gecmis olsunn. Allah sabrini artirsin sifa versin. Kurtaj demislerdi bana da kendi dussun duymadim kisiye gore duruma gore degisiyor galiba durum. Rabbim hakkinda hayirlisini versin.Kızlar merhaba. Öyle kötüyüm ki gece avuç içi kadar kanama gelmiş. Bugün 2 doktora gittim 9 haftalıkken ikiside kalp atışı yok bebek 7. Haftada kalmış dediler. Başımdan kaynar sular dökülde yer altımdan kaydı sanki. Kendi doktorum izinliydi. Onu aradım anlattım 15 gün önce kalp atışı çok netti duyulmadıysa gebelik sonlanmış olabilir yarın sabah gel kürtajla alalım dedi. Gebelik başından beri lekeli devam ediyordu. Ama ben çok inanmıştım iyi olacağına. Oğlum biliyor herkes biliyor keşke herkese söyleyemeseydikoğluma burdaki rabia arkadaşımızın dediği gibi bebeğimiz hastaymış annecim iyi olunca karnıma geri gelicek dicem. Diğer bir doktor bekle 1 hafta kendi düşer dedi. Kendi doktorum riske girme düşük daha ağrılı ve aniden oluyor kürtaj daha sağlıklı dedi. Siz ne düşünüyorsun bi bilginiz var mı? Süre olarak beklemenin anlamı yok sanırım çünkü 15 gün önce kalp atışını duymuştuk.çok üzülüyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları mercimeğim diye seviyordum onu
Allah yardımcın olsun canım inşallah gümbür gümbür o minik kalbinin seslerini duyucaksınAmin inşallah canım dualarım seninle bende aynı durumdayım benim randevum yarın sende benim için dua et yarın kalp atışını görebileyim
HCG hormonuna kafanı hiç takma herkeste olması gerektiği gibi olmuyor benim 4200le vajinal bile birşey gorunmemisti doktor hiç normal değil bu asla normal gebelik değil dedi dış gebelik kesin dedi ama seviyemin ikiye katlaninca bir hafta daha bekledik ve bu sefer 7mm kese ve yolk sac görmüştük Rabbimin mucizeleri canım benim o yüzden hiç kafana takma üzülme benim yarın yine bir mucizeye ihtiyacım var geçen hafta 6+2de kalp atışı göremedik vajinal hemde inşallah yarın görürüz Allah'ım çok korkuyorum bende
Canm ne dicem bilmiyorum cidden zor durum Allahım sabır güç versn inş bu son acın olur inş rabbim tekrrdan sana sağlıklı hayrlı evlat nasip eder inşKızlar merhaba. Öyle kötüyüm ki gece avuç içi kadar kanama gelmiş. Bugün 2 doktora gittim 9 haftalıkken ikiside kalp atışı yok bebek 7. Haftada kalmış dediler. Başımdan kaynar sular dökülde yer altımdan kaydı sanki. Kendi doktorum izinliydi. Onu aradım anlattım 15 gün önce kalp atışı çok netti duyulmadıysa gebelik sonlanmış olabilir yarın sabah gel kürtajla alalım dedi. Gebelik başından beri lekeli devam ediyordu. Ama ben çok inanmıştım iyi olacağına. Oğlum biliyor herkes biliyor keşke herkese söyleyemeseydikoğluma burdaki rabia arkadaşımızın dediği gibi bebeğimiz hastaymış annecim iyi olunca karnıma geri gelicek dicem. Diğer bir doktor bekle 1 hafta kendi düşer dedi. Kendi doktorum riske girme düşük daha ağrılı ve aniden oluyor kürtaj daha sağlıklı dedi. Siz ne düşünüyorsun bi bilginiz var mı? Süre olarak beklemenin anlamı yok sanırım çünkü 15 gün önce kalp atışını duymuştuk.çok üzülüyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları mercimeğim diye seviyordum onu
Rabbim sabır versinKızlar merhaba. Öyle kötüyüm ki gece avuç içi kadar kanama gelmiş. Bugün 2 doktora gittim 9 haftalıkken ikiside kalp atışı yok bebek 7. Haftada kalmış dediler. Başımdan kaynar sular dökülde yer altımdan kaydı sanki. Kendi doktorum izinliydi. Onu aradım anlattım 15 gün önce kalp atışı çok netti duyulmadıysa gebelik sonlanmış olabilir yarın sabah gel kürtajla alalım dedi. Gebelik başından beri lekeli devam ediyordu. Ama ben çok inanmıştım iyi olacağına. Oğlum biliyor herkes biliyor keşke herkese söyleyemeseydikoğluma burdaki rabia arkadaşımızın dediği gibi bebeğimiz hastaymış annecim iyi olunca karnıma geri gelicek dicem. Diğer bir doktor bekle 1 hafta kendi düşer dedi. Kendi doktorum riske girme düşük daha ağrılı ve aniden oluyor kürtaj daha sağlıklı dedi. Siz ne düşünüyorsun bi bilginiz var mı? Süre olarak beklemenin anlamı yok sanırım çünkü 15 gün önce kalp atışını duymuştuk.çok üzülüyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları mercimeğim diye seviyordum onu
Canim hayirli olsun hareketleri gormussun. Dun konusmustuk miyomu yalniz kist ve miyom farkli seyler kist kuculebiliyor gebelikte ama miyom buyume yapiyor dr.un ondan bahsetmistir. Iyice baktirsaydin cunku her dr.da gormuyor ama insallah seninki kaybolmustur
Gecmis olsun Benim de ilk dusugumde kese yapisi bozulmustu ve doktorum kurtaj saglikli olani demisti Ben de guvendim kurtaj oldum Hic agri sizi olmadi genel anestezi aldim. Erken donem kayiplar zaten sorunlu embriyolarKızlar merhaba. Öyle kötüyüm ki gece avuç içi kadar kanama gelmiş. Bugün 2 doktora gittim 9 haftalıkken ikiside kalp atışı yok bebek 7. Haftada kalmış dediler. Başımdan kaynar sular dökülde yer altımdan kaydı sanki. Kendi doktorum izinliydi. Onu aradım anlattım 15 gün önce kalp atışı çok netti duyulmadıysa gebelik sonlanmış olabilir yarın sabah gel kürtajla alalım dedi. Gebelik başından beri lekeli devam ediyordu. Ama ben çok inanmıştım iyi olacağına. Oğlum biliyor herkes biliyor keşke herkese söyleyemeseydikoğluma burdaki rabia arkadaşımızın dediği gibi bebeğimiz hastaymış annecim iyi olunca karnıma geri gelicek dicem. Diğer bir doktor bekle 1 hafta kendi düşer dedi. Kendi doktorum riske girme düşük daha ağrılı ve aniden oluyor kürtaj daha sağlıklı dedi. Siz ne düşünüyorsun bi bilginiz var mı? Süre olarak beklemenin anlamı yok sanırım çünkü 15 gün önce kalp atışını duymuştuk.çok üzülüyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları mercimeğim diye seviyordum onu
Canım çok sevindim İnan.. benim bakan bütün doktorlar hemen görüyor miyomu hatta mm e kadar söylüyorlar. miyom erimez gebelikte büyür hatta ama zaten doktorun en iyisini söylemiştir sana..Kızlar ben doktordan geldim :)
Şükür herşey yolunda. Bol bol el salladı bana kıpır kıpırdı şimdiden :) Darısı başınıza inşallah..
Miyomum vardı diğer doktorun 5cm gördüğü bu doktorum 2cm görmüştü geçen kontrolde. Özellikle dün burada konuştuk diye sorayım dedim ama baktı baktı göremedi. İnşallah küçülüp gitmiştir..
İkili testi yaptırmasam olur mu ben çok gerilebilirim dedim ama riski görelim yaptıralım diye ikna etti beni; doktorum fazla tatlı dilli sanırım3 hafta sonra kontrolüm var o zaman yaptıracağım galiba.
Aklımda kalanlar bunlar. AA bi de özellikle tekrar tekrar boşuna kuruntu yapmamamı, strese girmememi söyledi. Ben de sizinle paylaşmak istedim, çünkü görüyorum ki bu tezcanlılık ve heyecan konusunda yalnız değilim :) Günler geçmeyecek gibi geliyor ama inşallah iyi günlerimizi de paylaşacağız yakında burada :)
Teşekkür ederim canım aynı üründen Benin baktığımda..[QUOTE="tesaduf, post: 55971252, member: buydu bnmkiEki Görüntüle 2145116
Nasil anlamadimbebişin 6 7 haftalık usg bakalım mı diğer teoride tutuyor mu
inşlh rabbim sağlik versinOnun tam bir mucizeymiş valla.İster istemez evham yapıyo insan inş hepimizin hamileliği stressiz rahat sağlıklı geçerde keyfini çıkarırız ama akşama gidip baktiricam inş herşey yolundadr.
Valla cnm bide beta rakamına bakar mısın 13 992 İnan ki. Devlet direk dış gebelik, hayati tehliken bile var dedi. Buraya da yazmıştım hatta. Hic korkma, ilk gittiğinde sende benim gibi duyacaksın hayırlısıyla.. miniğin senle olcak CnmAyy çok sagol böyle yazılar okuyunca ohh be diyorum ben tek degilim inşallah bende senin gibi kalp atışını duyarım
Nasil anlamadim
Teşekkür ederim canım bunlar gibi 100 lerce var deneye deneye yaptım valla çok şükür şimdi emeğimin karşılığınıda alıyorumyaaaa şaka mı yapıyorsun bunları sen mi yaptın nasıl yaptın kimse göstermeden hepsi birbirinden müthişşşşşşş keşke benim olsaaaaaa
Kızlar diyetisyene giden var mı aranızda.
Çok güzel yazmışsınz içimi ferahlattın inşallah senin gibi benimde yüzüm gülerValla cnm bide beta rakamına bakar mısın 13 992 İnan ki. Devlet direk dış gebelik, hayati tehliken bile var dedi. Buraya da yazmıştım hatta. Hic korkma, ilk gittiğinde sende benim gibi duyacaksın hayırlısıyla.. miniğin senle olcak Cnm
bilioyorum cnm gec dollenme kotu bisey degil zaten adetin 19.gunu iliski olmustu yumurtlama zamanina denk getirmistik ama yine de aklimda soru isareti yok degilüzülecek bir şey değil ki zaten . dediğim gibi kızım da geç dollenmeydi şimdi5 yaşında ve gayet sağlıklı.bu kötü bir şey değil yani.
benim bu hamilelegim de erken döllenme 1 hafta önce yumurtlamışım ben bu çocuk işini adet dönemine göre halledemiyorum anlaşılan
Neyi yaptn merak ettim kaçırdım mesajı galibaTeşekkür ederim canım bunlar gibi 100 lerce var deneye deneye yaptım valla çok şükür şimdi emeğimin karşılığınıda alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?