2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy kuzum ya gecmis olsunn. Allah sabrini artirsin sifa versin. Kurtaj demislerdi bana da kendi dussun duymadim kisiye gore duruma gore degisiyor galiba durum. Rabbim hakkinda hayirlisini versin.

Allah yardımcın olsun canım inşallah gümbür gümbür o minik kalbinin seslerini duyucaksın

Canm ne dicem bilmiyorum cidden zor durum Allahım sabır güç versn inş bu son acın olur inş rabbim tekrrdan sana sağlıklı hayrlı evlat nasip eder inş

Rabbim sabır versin

Valla ben 5cm diyince doktorum da baya ciddiye aldı uzun uzun baktı ama göremedi. Bundan sonraki kontrollerde yine takip edeceğiz. İnşallah ilk doktor abartmıştır ya da küçülüp gitmiştir bi şekilde, iyiye yormak istiyorum :)

Gecmis olsun Benim de ilk dusugumde kese yapisi bozulmustu ve doktorum kurtaj saglikli olani demisti Ben de guvendim kurtaj oldum Hic agri sizi olmadi genel anestezi aldim. Erken donem kayiplar zaten sorunlu embriyolar
oluyor ve sistem tarafindan eleniyorlar.

Canım çok sevindim İnan.. benim bakan bütün doktorlar hemen görüyor miyomu hatta mm e kadar söylüyorlar. miyom erimez gebelikte büyür hatta ama zaten doktorun en iyisini söylemiştir sana..

Ayy çok sagol böyle yazılar okuyunca ohh be diyorum ben tek degilim inşallah bende senin gibi kalp atışını duyarım
Valla cnm bide beta rakamına bakar mısın 13 992 İnan ki. Devlet direk dış gebelik, hayati tehliken bile var dedi. Buraya da yazmıştım hatta. Hic korkma, ilk gittiğinde sende benim gibi duyacaksın hayırlısıyla.. miniğin senle olcak Cnm

Çok güzel yazmışsınz içimi ferahlattın inşallah senin gibi benimde yüzüm güler

Kızlar psikolojiniz nasıl ben çok sinirliyim mutsuzum endişeliyim hamileyim deyip bir sevinemiyorum galiba lekelenmelerim yüzümden hep evde yattığımdan bunalım takılıyorum progesteronun içindede depresyon yapar yazıyor yoksa hamilelik tenmi böyleyim dua okuyorum rahatlatıyorum kendimi hep bir diğer doktor randevusunu düşünüyorum günler geçmiyorbebeğin daha kalp atışını duymadım ondanmı

bilioyorum cnm gec dollenme kotu bisey degil zaten adetin 19.gunu iliski olmustu yumurtlama zamanina denk getirmistik ama yine de aklimda soru isareti yok degil
ama zaten cok kotuyum hic bisey dusunemiyorum sagolasin cnm insallah dedigin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…