2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bekliyorum cnm sabirla
insallah oyledir
hakkimizda hayirlisi olsun
zatem alttan muayene etmedi hic sormadi bile normal mi bu ? benim bildigim bebek gozukmuyosa alttan da bakiliyo ama anlamadim ilac da vermedi mide bulantisindan eriyip gitcem valla bi de 12.haftaya kadar veremezmis ne biliyim bi suru kisi kullaniyo bisey olmuyo anlamadim baska doktora da gitcem zaten dayanamiyorim ya en azindan gunde 1 kere olsun iciyim soyle 3 4 saat iyi oluyum bari 7 24 bulanti mi olur catlicam valla orta yerimden

Bugün oturdum ağladım kaynanamın yanında. Ailemi de özledim. Progestan i alttan kullan canım yan etkisi daha az oluyor.

Seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim bugun çok agladım arada kahkaha attım eşim ne dese sinirlendim yatmaktan bunalıma girdim bir yerlerim tutuldu artık..
Bende gün sayıyorum kalp atışı dinlemedim diye tedirginim ama eşim geldi biraz yürüyüşe çıktık çok iyi geldi..rabbim evlatlarımızı sag saglim kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah bebişlerimiz iyi olsunlarda dayanıcaz artık

Ben de o prenseslerdenim bir yandan bulantı belirti hiçbir şey yaşamadığını için sukrediyorum.bir yandan kaygilaniyorum. Birara 1-2 hafta kadar modemi bir garip hissettim o kadar. Başka da bir değişiklik olmadı bende . Kızıma hamileyken abur cuburcu olmama rağmen ilk 4 ay canım hiç istememişti.midem bulanmiyordu ama iyi de hissetmiyordum. Bu sefer şeyi yiyorum.

Sezeryan olan arkadaşlar bir sorum olacak..
Dikişlerim çok kaşınmaya başladı sizinde kaşınma var mı?çok tatlı bir kaşıntı

Dualariniza benimde ihtiyacim var bu aksam 8 de kanama geldi hemde baya bi hemen dr arayip acile gittik bebegimin kalp atisi var fakat plasentada hafif ayrilma var dedi pruloton ve progestan verdi.Insallah gecici bi durumdur en basindan beri en ufak bir kanamam yoktu cok korktum

amin insallah

aynen öyle canım kolay hamile kalmak kadar muhteşem birşey yok dünyada ALLAHIM isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende kolay hamile kalamayanlardandım ikinci Tüp bebek denememde kızım dünyaya geldi çok şükür senelerce hastane hastane doktor doktor gezdik omlardan ümitsizce konuştu ki doktorlar bize onların konuşmalarına göre ben ömrümün sonuna kadar anne olamayacağım dedim artık umudumun bittiği an karşıma en son tedavimi yapan doktorum çıktı ALLAH ondan razı olsun kızımı kucağıma aldım. moral motivasyon çok önemli çocuk sahibi olma konusunda hep olumlu düşünmek hamileykende aynı şeyler geçerli hep olumlu düşünün arkadaşlarım ALLAH yardım ediyor . Kızımdan sonra normal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı ALLAHIN takdiri . Şuna tekrar normal yolla hamile kaldım ve şuan aklıma bize morallarimizi alt üst eden hayatımda anne olamayacağımı hissettiren o doktorlar geliyor palavraymış diyorum hiçbir doktorun kötü anlatmalarına kulak asmayın herşeye olumlu bakın hayırlısıyla ALLAHIN izniyle olur diye ben RABBİM hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Rabbim yar ve yardımcın olsun bebegini sana bagışlasın inşallah

Cok gecmis olsun yat dinlen insallah gecer sag salim kucagina alirsin

Çok üzüldüm.aradan bu kadar zaman geçip alışınca bir anda böyle olması eminim çok zordur. Ben olsaydım hemen kürtaj olmayı ve bu üzüntüyü stresi bir an önce bitirmeyi tercih ederdim. İlk hamile kaldigimda yaşadım. Dr kürtaj olman gerekiyor dedi. Ne zaman olur dedim. Ne zaman istersen dedi ve hemen o gün oldum. Umarım tez zamanda tekrar hamile kalırsin.

Canm dinlen bol bol su iç dilermki miniğini birley olmaz rabbim korusun gerekyorsa kalkma bebegn için canm

Allah yardimcin olsun insallah okurken agladim oyle kotu durumlar ki Rabbim sana dayanma kuvveti versin insallah.

Yürümeye benimde çok ihtiyaçım var

Canım benimde kızım tüp bebekle 3 yaşında ve bende şuan normal yolla hamile kaldım kafana bulantıları takma bence benim kızımda çok oldu ama bunda hiç YOK MAŞALLAH iyi düşün doktorunun dediği gibi çok sevindim senin adınada minik mucizelerimiz bizim

Bir de boğazım çok ağrıyor canım halsiz hissediyorum. doktora gitsem ilaç kullanamam büyük ihtimalle
Evet ilk 3 ay vermiyorlar sanırım. Boğaz karda ağrı yanma bende de var bir de öksürük. Sesim kısiliyir.faranjit diye tahmin ediyorum.dogal yollar denemek lazım iyileşmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…