2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Korkma canim gec döllenme adi üstünde sen 6haftadan hesapla.Bir gun once gorunmeyen ertesi gun gorunuyor.birde vajinal bakildimi karindan biraz zor bu haftalarda
ben de anlamadim cnm bakmadi hic sormadi bile alttan bakalim mi diye bende vardir bi bildigi dedim sormadim zaten bulantidan nasil gittim geldim blmyrm cnm
insallah oyledir sagolasin cnm

maydonozu bende duydum dereotunu sevmiyorum ama patlıcan severim pazar günü tam 12. haftalık olcaz o zmndan snra artk risk kalmıyor dimi
ay insallah bizde cift rakamli haftalara yukseliriz de bulantidan kurtuluruz masallah cnm
tabi cnm zatem hic yememek degil de cok yeme yani zaten patlicani her gun yemiyoruz bende ilk kez annemden duydum valla

Etrafta duydugum seylere daha hassasim tv de haberlerde onceden yaa der uzulurdum simdi bildigin goz yasi dokuyorum ki duygusal birisi degil aksine hep mantik acisindan bakardim olaylara

Gerçekten mi negüzel demek aynı durumları yaşamışız. Allah hepimizin yavrusunu korusun hakikaten birer mucizeler. Akşam soluğu direk doktorumun yanında aldım kadını şimdiden biktiricam ama maşallah çok anlayışlı ve sabırlı habire beni rahatlatmaya çalışıyo. 6+2 yken karnimdan kalp atislarini rahatlıkla duymuştuk fakat akşam gidince öyle olmadı 7+1 olmama ragmen keseyi anca gördü kalp atışı çok az goruluyodu baya bi uğraştı burdan rahat göremiyorum eğer istersen alttan bakalım dedi bende kabul ettim şükür onda hemen gördükte içim ferahladi. İlk defa bugün bulantim yoktu tiksinti dışında yani fakat ona rağmen stresten bişey yiyemedim. Oglumdan önceki kaybım aklıma gelip durdu bulantiya oyüzden taktım çünkü hamileliklerim benim zor geçiyo. Oysaki bu gebeliğimdede kullandığım ilaç etki edio yoksa gece sabah erken vakitler habire kalkıp çıkarıyorum. Bulansa ayrı bulanmasa ayrı bi dert ama geçince bütün sıkıntılarını unutuo insan yeterki hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar.

Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim yoğun çalıştığım için dr a gidemedim bu hafta ben müsait olduğumda da dr konferans için gitmişti. Kalp atışlarını henüz dayamadık yani. Benim gibi daha duymayan var mı? Dr un çağırdığı zaman dilimi de geçince tedirgin oldum çok

Bende varım 6+2 de vajinal duyamadik göremedik
Yarın randevum var çok endişeli bekleyiş çünkü kanamamda oluyor neredeyse her gün

Geçen cuma bebek 2mm göründü bizim kese ise 17mm
Sizin kaç mm kese kaç mm ve vajinal mi bakıldı

Yakınız canm hatrlarsan demiştim ya ultrasonda 2 gün geriden gidiyor pazartesi gittim iki gün ilerde gidiyrmş belki yne ilerde gidiyordur büyümüş miniğim şükür kaç mm di sennki cnm
Valla suan dediğimden daha büyük olabilir pek sormadım. Suan yaklaşık 15 mm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…