- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.041
Bugunden itibaren asla kalkmiyorum artik canim sagolasin insallah sorunsuz gecer bu donemCanm dinlen bol bol su iç dilermki miniğini birley olmaz rabbim korusun gerekyorsa kalkma bebegn için canm
ben de anlamadim cnm bakmadi hic sormadi bile alttan bakalim mi diye bende vardir bi bildigi dedim sormadim zaten bulantidan nasil gittim geldim blmyrm cnmKorkma canim gec döllenme adi üstünde sen 6haftadan hesapla.Bir gun once gorunmeyen ertesi gun gorunuyor.birde vajinal bakildimi karindan biraz zor bu haftalarda
canım geçmiş olsun değişik bir hareket falan yapmışmıydın kendiliğinden mi olduBugunden itibaren asla kalkmiyorum artik canim sagolasin insallah sorunsuz gecer bu donem
ay insallah bizde cift rakamli haftalara yukseliriz de bulantidan kurtuluruz masallah cnmmaydonozu bende duydum dereotunu sevmiyorum ama patlıcan severim pazar günü tam 12. haftalık olcaz o zmndan snra artk risk kalmıyor dimi
İnş canm rabbim onu sana bağışlar inş birşey olmaz yavruna rabbim korusun kuzum pozitif olBugunden itibaren asla kalkmiyorum artik canim sagolasin insallah sorunsuz gecer bu donem
Yok normaldi hersey ne yedigim ne hareketlerimde degisik birsey olmadi aniden gelisticanım geçmiş olsun değişik bir hareket falan yapmışmıydın kendiliğinden mi oldu
Maşallah miniğimize kaç haftalık oldu kız ultrasondaKızlar bakın buda benim fındığım :) küçücük kalbinin nasıl atiğini gördüm :) boyumuz 1.44 cm olmuş çok şükür rabbime.
Olmaya calisicam bu durum duzelsin yeter kiİnş canm rabbim onu sana bağışlar inş birşey olmaz yavruna rabbim korusun kuzum pozitif ol
allahın izniyle birsey olmayacak inşallah canımYok normaldi hersey ne yedigim ne hareketlerimde degisik birsey olmadi aniden gelisti
Insallah.canimallahın izniyle birsey olmayacak inşallah canım
Suan 8 hafta 1 gün :)Maşallah miniğimize kaç haftalık oldu kız ultrasonda
Yakınız canm hatrlarsan demiştim ya ultrasonda 2 gün geriden gidiyor pazartesi gittim iki gün ilerde gidiyrmş belki yne ilerde gidiyordur büyümüş miniğim şükür kaç mm di sennki cnmSuan 8 hafta 1 gün :)
Etrafta duydugum seylere daha hassasim tv de haberlerde onceden yaa der uzulurdum simdi bildigin goz yasi dokuyorum ki duygusal birisi degil aksine hep mantik acisindan bakardim olaylaraKızlar psikolojiniz nasıl ben çok sinirliyim mutsuzum endişeliyim hamileyim deyip bir sevinemiyorum galiba lekelenmelerim yüzümden hep evde yattığımdan bunalım takılıyorum progesteronun içindede depresyon yapar yazıyor yoksa hamilelik tenmi böyleyim dua okuyorum rahatlatıyorum kendimi hep bir diğer doktor randevusunu düşünüyorum günler geçmiyorbebeğin daha kalp atışını duymadım ondanmı
Gerçekten mi negüzel demek aynı durumları yaşamışız. Allah hepimizin yavrusunu korusun hakikaten birer mucizeler. Akşam soluğu direk doktorumun yanında aldım kadını şimdiden biktiricam ama maşallah çok anlayışlı ve sabırlı habire beni rahatlatmaya çalışıyo. 6+2 yken karnimdan kalp atislarini rahatlıkla duymuştuk fakat akşam gidince öyle olmadı 7+1 olmama ragmen keseyi anca gördü kalp atışı çok az goruluyodu baya bi uğraştı burdan rahat göremiyorum eğer istersen alttan bakalım dedi bende kabul ettim şükür onda hemen gördükte içim ferahladi. İlk defa bugün bulantim yoktu tiksinti dışında yani fakat ona rağmen stresten bişey yiyemedim. Oglumdan önceki kaybım aklıma gelip durdu bulantiya oyüzden taktım çünkü hamileliklerim benim zor geçiyo. Oysaki bu gebeliğimdede kullandığım ilaç etki edio yoksa gece sabah erken vakitler habire kalkıp çıkarıyorum. Bulansa ayrı bulanmasa ayrı bi dert ama geçince bütün sıkıntılarını unutuo insan yeterki hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar.Canım benimde kızım tüp bebekle 3 yaşında ve bende şuan normal yolla hamile kaldım kafana bulantıları takma bence benim kızımda çok oldu ama bunda hiç YOK MAŞALLAH iyi düşün doktorunun dediği gibi çok sevindim senin adınada minik mucizelerimiz bizim
Bende varım 6+2 de vajinal duyamadik göremedikMerhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim yoğun çalıştığım için dr a gidemedim bu hafta ben müsait olduğumda da dr konferans için gitmişti. Kalp atışlarını henüz dayamadık yani. Benim gibi daha duymayan var mı? Dr un çağırdığı zaman dilimi de geçince tedirgin oldum çok
Valla suan dediğimden daha büyük olabilir pek sormadım. Suan yaklaşık 15 mm :)Yakınız canm hatrlarsan demiştim ya ultrasonda 2 gün geriden gidiyor pazartesi gittim iki gün ilerde gidiyrmş belki yne ilerde gidiyordur büyümüş miniğim şükür kaç mm di sennki cnm
Suan dünyadaki bütün küçücük bebekleri yemek istiyorum :) allahım nasıl bir duygu 1 hafta sonra git daha da büyümüştür senin küçük fıstıkBuda bnm minnakim kesenin 25 mm bebis 10 mm olmuş 7 1 görünüEki Görüntüle 2145254 yoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?