2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah bende pzartesi gittğimde 19 mm di iyi ilerler böle canm inş rabbim korusun onları:)
Valla bana cekmisse bebeğim küçücük olur hatta küçücük doğar :) ben pek küçük doğmuşum hatta o kadar sıskaydim ki annem kesin yaşamaz diye ağlamaya başlamış ama gel gör ki 40 gün sonra taşımakta zorlanıyormuş. Yazları bacaklarimdaki katları tek tek ayırıp arasını siliyormuş kendim tiksindim nasıl bir bebekmişim ya

Haha alemsn kız güldürdün beni akşam akşam maşallah 40 günlükken tosun olmuşsun dennkide öle olur inş ben öle değildim notmalmiş kilom

Kızlar kayınvalidem bana hep canın ekşi mi çekiyor tatlı mı diye soruyor anne cinsiyetin onunla alakası yokmuş diyorum ondan sormuyorum ki öylesine soruyorum kızım diyor hı hı inandık
Her konuşmamızda önce nasılsın sonra canın ekşi çekti mi tatlı çekti mi

Sizce bunun doğruluk payı var mı
Ben kendimi bildim bileli ekşi sevmem yemem tatlı yerim severim şimdide ekşi yemiyorum canım çekmiyor
Ama canım tatlı çekiyor diyemem çünkü ben kendimi bildim bileli canımın tatlı çekmediği gün yok ki

Senin yine iyi kayınvaliden cinsiyeti merak etmiş benim kayınvalidem dün kahverengi leke geldi diye acile gidicektim her zamanki gibi bizm evdeydiler bana sen hamile olduguna eminmisin dedi eminim anne dedim kan verdim hıı iyi o zman dedi

Bence ekşi tatlıyla alakası yok cinsiyetin ben kızımq hamileyken 7 büyük bidon turşu yedim zeytin çok yedim 7.aydan sonrada tatlı çok yedim günde 4 tane çikolata yedim pasta falan çok yedim karışıktı benim durumlar

kızlar ben de kan sulandırıcı iğneye başladım 7. haftadan sonra. iğnemi şimdilik yapıyorum henüz morarmadı da ama bazılarının çok morarıyormuş bakalım. bir de hoşimato tiroitim vardı ama ilaç kullanmıyordum. şimdi tam tersine çok çalışıyor çıktı. sabah akşam ilaç kullanıyorum. allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...

Hangi genlerinizde pıhtılaşma var?

Kızlar hayırlı sabahlar. Benim kaç haftadır felaket midem bulanıyordu öyleki yiyemediğim için halsiz kalmıştım ki doktorum bulatı için folbiol’un yerine başka bi ilaç verdi içinde zencefilde var bulantına iyi gelir dedi ve benim dünden bu yana bulantılarım yok denilecek kadar kayboldu. Buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Yani birden bulantının kesilmesi bi sorun mu var bebeğinde sorusunu getiriyor beni en iyi siz anlarsınız.

Kızlar benim başım dönüyor, okuldayım sabah da oldu uyandığımda. Biraz bi şeyler yedim ama geçmedi hală

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…