- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.081
Ben instagramdan bir diyetisyene başlayacağım canım.benim gitmem lazım ama daha baslamadım. biraz deneyim sahibi bi diyetisyn arıyorum açıkçası. çevremdeki çoğu diyetisyen 22-23 yaşında yeni mezun. bakıyorum işte 1-2 haftaya başlamalıyım.
Yaa verdin bi de ne güzel. Ben öncekilerde 11-7-12 kilo aldım ama bu sefer çok alacakmışım gibi geliyor. Hep ekmek yiyesim varUyguluyorum canım zor olsa da 77 ile başladım 75.5 im şimdi. Listem katı maalesef.
Ben eskiden çok yaprdım da son zamanlar bıraktım. Uzun yıllar bir örgü forumunda ve çevremdekilere örgü öğrettim. Takıldığınız yer olursa yardım ederimKızlar bebek patiği ören var mı ben başlcm evdym ilk defa yapıcm :)
Geceb hafta bende oyleydim bisey yapmadim korkuma ılık su ictim kendimi terlettim gecti :)kızlar günaydınn
üşüttüm galiba ben de, hapşırık, geniz akıntısı napsam acaba bol su dışında.
geçmiş olsun canım ben içiyorum ama çalışıyorumm dinlenemiyorum:/Geceb hafta bende oyleydim bisey yapmadim korkuma ılık su ictim kendimi terlettim gecti :)
Bebek ürünleri kostümler patikler :)Neyi yaptn merak ettim kaçırdım mesajı galiba
değiştirdiği iyi gelmiş işte, sıkıntı yoktur merak etme.Kızlar hayırlı sabahlar. Benim kaç haftadır felaket midem bulanıyordu öyleki yiyemediğim için halsiz kalmıştım ki doktorum bulatı için folbiol’un yerine başka bi ilaç verdi içinde zencefilde var bulantına iyi gelir dedi ve benim dünden bu yana bulantılarım yok denilecek kadar kayboldu. Buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Yani birden bulantının kesilmesi bi sorun mu var bebeğinde sorusunu getiriyorbeni en iyi siz anlarsınız.
İlacın faydası olmuştur belki hemen üzülme canım. 2 hafta önce benim de aniden geçti.Kızlar hayırlı sabahlar. Benim kaç haftadır felaket midem bulanıyordu öyleki yiyemediğim için halsiz kalmıştım ki doktorum bulatı için folbiol’un yerine başka bi ilaç verdi içinde zencefilde var bulantına iyi gelir dedi ve benim dünden bu yana bulantılarım yok denilecek kadar kayboldu. Buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Yani birden bulantının kesilmesi bi sorun mu var bebeğinde sorusunu getiriyorbeni en iyi siz anlarsınız.
para ile mi yapıyorsun aaa o zmn bana da yaparsınTeşekkür ederim canım bunlar gibi 100 lerce var deneye deneye yaptım valla çok şükür şimdi emeğimin karşılığınıda alıyorum
canım ona evde yapacak bişey yok uğraştıkça daha kötü olur kbbye git hava ile çeker.Kızlar yine kulaklarım tıkandı ilaç kullanmak istemiyorum kulak kiri zaman zaman tıkanıklık yapıyor bende kronikleşti evde yapılacak doğal yöntem biliyormusunuz?
Evet yıkıyorlar bu sebeple hep yıkattırmak istiyor bıktım vallacanım ona evde yapacak bişey yok uğraştıkça daha kötü olur kbbye git hava ile çeker.
Çok güzel düşünmüşsün ben çok evhamlıyım iyi geldi yazınKızlar günaydın :)
Bu değişik ruh halleri bende de var akşam bir güzel ağladım durduk yere sonra oturup düşündüm.
Dün doktoruma takır takır sorularımı sıralarken bana dönüp sakin ol herşey yolunda dedi.. Öyle bir baktı öyle bir gülümsedi ki tamam deyip çıktım.. Akşam da uzun uzun bunu düşündüm.
Etrafımda bebek sahibi olmayı isteyen çok arkadaşım var. Bir kısmı ilk bebeklerini düşürdü, bir kısmı yumurta takibinde ilaçlarla gün geçiriyor, bir kısmı da tüp bebek için bütçe hazırlığına başladı bile.. Etrafınızda böyle örnekler olunca normal yolla hamile kalmanız pek normal gelmemeye başlıyor sanki. Sürekli benim pürüzüm ne zaman çıkacak moduna giriyor insan, bir felaketin gelmesi kesin deyip beklemeye başlıyor.
Akşam düşündükçe saçma gelmeye başladı.. Hep kötü şeyleri mi layık görüyoruz kendimize? Burada başkalarının kalp atışı duyduk demelerini okuyordum benim kesemin içinde daha bebek görünmüyordu , dertleniyordum. Geç döllenme olduğunu duyana kadar neden neden diye diye içim içimi yedi. Evet 2 kere kanamam oldu, ilaçlarımı kullandım, yatmaktan sırtım belim ağrıdı belki.. Ama dün ultrasonda gördüm onu, 3.3 cm olmuş. Kıpır kıpırdı şimdiden, kollarını oynatıyordu; sanki anne sakin ol ben iyiyim, keyfim yerinde dercesine el sallıyordu..
Gece uzun uzun düşündüm.. Birer mucizeye sahibiz, yerimizde olmak isteyenler var. Ama biz kuruntularımızla strese girip sıkıyoruz bedenimizi, o beden ki şimdi yavrularımızın da bedeni, evi, ilk ihtiyaç duyduğu.. Burada hepimizin kendine ve birbirine ilk duası sağlıkla kucağını alması. O yüzden daha iyi düşünmeliyiz, elimizden geldiğince sakin olmalıyız. Ve beklemeliyiz.. Anne olmayı şimdiden öğrenmeye başlıyoruz ve en büyük sınavımız sabır.
Gene dayanamayıp uzun uzun yazdım ama gece bununla yatıp sabah bununla uyandım, sizlerle de paylaşmak istedim.. Nolur ilk akla gelen kötü ihtimal olmasın, sakinliğinizi ve umudunuzu koruyun, bir de duanızı eksik etmeyin. Benim artık hedefim bu :)
Çok güzel düşünmüşsün ben çok evhamlıyım iyi geldi yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?