2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benim gitmem lazım ama daha baslamadım. biraz deneyim sahibi bi diyetisyn arıyorum açıkçası. çevremdeki çoğu diyetisyen 22-23 yaşında yeni mezun. bakıyorum işte 1-2 haftaya başlamalıyım.
Ben instagramdan bir diyetisyene başlayacağım canım.

kızlar günaydınn
üşüttüm galiba ben de, hapşırık, geniz akıntısı napsam acaba bol su dışında.

değiştirdiği iyi gelmiş işte, sıkıntı yoktur merak etme.

İlacın faydası olmuştur belki hemen üzülme canım. 2 hafta önce benim de aniden geçti.

Lekelenme yaşayan kizlar kacgunde bir dra gidiyorsunuz hafta olmadan bi daha gitmeyi dusunuyorum dra insan te0dirgin oluyo sık usg baktirmanin bi zarari yok sanirim

Kızlar yine kulaklarım tıkandı ilaç kullanmak istemiyorum kulak kiri zaman zaman tıkanıklık yapıyor bende kronikleşti evde yapılacak doğal yöntem biliyormusunuz?

Kızlar günaydın :)
Bu değişik ruh halleri bende de var akşam bir güzel ağladım durduk yere sonra oturup düşündüm.

Dün doktoruma takır takır sorularımı sıralarken bana dönüp sakin ol herşey yolunda dedi.. Öyle bir baktı öyle bir gülümsedi ki tamam deyip çıktım.. Akşam da uzun uzun bunu düşündüm.

Etrafımda bebek sahibi olmayı isteyen çok arkadaşım var. Bir kısmı ilk bebeklerini düşürdü, bir kısmı yumurta takibinde ilaçlarla gün geçiriyor, bir kısmı da tüp bebek için bütçe hazırlığına başladı bile.. Etrafınızda böyle örnekler olunca normal yolla hamile kalmanız pek normal gelmemeye başlıyor sanki. Sürekli benim pürüzüm ne zaman çıkacak moduna giriyor insan, bir felaketin gelmesi kesin deyip beklemeye başlıyor.

Akşam düşündükçe saçma gelmeye başladı.. Hep kötü şeyleri mi layık görüyoruz kendimize? Burada başkalarının kalp atışı duyduk demelerini okuyordum benim kesemin içinde daha bebek görünmüyordu , dertleniyordum. Geç döllenme olduğunu duyana kadar neden neden diye diye içim içimi yedi. Evet 2 kere kanamam oldu, ilaçlarımı kullandım, yatmaktan sırtım belim ağrıdı belki.. Ama dün ultrasonda gördüm onu, 3.3 cm olmuş. Kıpır kıpırdı şimdiden, kollarını oynatıyordu; sanki anne sakin ol ben iyiyim, keyfim yerinde dercesine el sallıyordu..

Gece uzun uzun düşündüm.. Birer mucizeye sahibiz, yerimizde olmak isteyenler var. Ama biz kuruntularımızla strese girip sıkıyoruz bedenimizi, o beden ki şimdi yavrularımızın da bedeni, evi, ilk ihtiyaç duyduğu.. Burada hepimizin kendine ve birbirine ilk duası sağlıkla kucağını alması. O yüzden daha iyi düşünmeliyiz, elimizden geldiğince sakin olmalıyız. Ve beklemeliyiz.. Anne olmayı şimdiden öğrenmeye başlıyoruz ve en büyük sınavımız sabır.

Gene dayanamayıp uzun uzun yazdım ama gece bununla yatıp sabah bununla uyandım, sizlerle de paylaşmak istedim.. Nolur ilk akla gelen kötü ihtimal olmasın, sakinliğinizi ve umudunuzu koruyun, bir de duanızı eksik etmeyin. Benim artık hedefim bu :)

su içsem midem bulanır oldu kızlar. gece 2 kere çıkardım. saat kaç oldu hala bişey yemedim cünkü çok kötü midem.. özellikle midesi bulananlar neler iyi geliyor

Çok güzel düşünmüşsün ben çok evhamlıyım iyi geldi yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…