- 16 Aralık 2016
- 3.636
- 3.974
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.101
Gebelik sürecini çok keyifle geçirmek istiyorum sürekli bebegi görmek istiyorum evhamlıyım ama en iyisi sakin olup tadını çıkarmakSevindim canım birine fayda sağladığıma :) Ufak tefek sıkıntılar olacak ama hepsi geçici. Kucağımıza aldığımızda silinip gidecek dertlerle geçirmeyelim bu mutlu bekleyişi :)
Gebelik sürecini çok keyifle geçirmek istiyorum sürekli bebegi görmek istiyorum evhamlıyım ama en iyisi sakin olup tadını çıkarmak
Bende yeni başlıcam ilk defa yapcam canm inş güzel olur diğer örgüler yaptm ama tek patik yapmamıştm onuda yapnca tam olurBen eskiden çok yaprdım da son zamanlar bıraktım. Uzun yıllar bir örgü forumunda ve çevremdekilere örgü öğrettim. Takıldığınız yer olursa yardım ederimetiketlemeniz lazım ama.
Sonra gördm fotografı canm çok güzel yapmşssn sipariş vereblrm belki sana:)Bebek ürünleri kostümler patikler :)
Önceden tsh kaçtı? Sürekli takip mi yapılıcakSabah tsh Im icin hastaneye gidip kan vereyim dedim ancak yollar Trafik berbatti Allah tan saglik ocagi yakindi saglik ocagina gittim sonuclar ertesi gunu cikar dediler pazartesiye kaldi gidemezsem de bir numara verdiler arayip telefonla da bilgi alabilirsiniz dediler
3,7 lerde filan Kadin dogumcu hipotiroidi var diyip Tiroid ilacina baslamisti cunku Tiroid gebeligin erken haftalarinda embriyo icin kritikmis. o degerlerim mart ayina aitti ayda bir kez baktirmak gerekiyormus. Aile hekimi de ayda bir kez baksak iyi olur dedi.Önceden tsh kaçtı? Sürekli takip mi yapılıcak
Çok geçmiş olsun inşallah düşer.3,7 lerde filan Kadin dogumcu hipotiroidi var diyip Tiroid ilacina baslamisti cunku Tiroid gebeligin erken haftalarinda embriyo icin kritikmis. o degerlerim mart ayina aitti ayda bir kez baktirmak gerekiyormus. Aile hekimi de ayda bir kez baksak iyi olur dedi.
Endise edilecek bir durum yok:)) sadece bilelim onden onlemini alalim derdindeyimÇok geçmiş olsun inşallah düşer.
Benimde 1.94 çıkmıştı 2 ay sonra 1.34 oldu doktor not alıyorun tsh takip altında olucak dedi bende anlamadımEndise edilecek bir durum yok:)) sadece bilelim onden onlemini alalim derdindeyim
Sağlık ocağında tsh tahlili yapılıyor mu? Benim tsh 4.5 çıktı dahiliye doktoru 3-4 hafta sonra endokrine görün dedi ama endokrin bölümü burda sadece üniversite hastanesinde var ordada sıra yok ne yapacağımı şaşırdım şayet düştüyse birdaha ilaç kullanmama gerek yokmu acaba? Dahiliyeci her gebenin endokrine görünmesi gerekir dedi siz gittiniz mi?Sabah tsh Im icin hastaneye gidip kan vereyim dedim ancak yollar Trafik berbatti Allah tan saglik ocagi yakindi saglik ocagina gittim sonuclar ertesi gunu cikar dediler pazartesiye kaldi gidemezsem de bir numara verdiler arayip telefonla da bilgi alabilirsiniz dediler
Ben sağlık ocağında yaptırdım üst sınır 5.33 görünüyor ama. Normal sınırlarda değil mi sizinki?Sağlık ocağında tsh tahlili yapılıyor mu? Benim tsh 4.5 çıktı dahiliye doktoru 3-4 hafta sonra endokrine görün dedi ama endokrin bölümü burda sadece üniversite hastanesinde var ordada sıra yok ne yapacağımı şaşırdım şayet düştüyse birdaha ilaç kullanmama gerek yokmu acaba? Dahiliyeci her gebenin endokrine görünmesi gerekir dedi siz gittiniz mi?
Değilmiş kadın doğumcu hemen üst kata dahiliyeciye çık ilaç yazsın yüksek dedi ilaç kullanıyorum hergünBen sağlık ocağında yaptırdım üst sınır 5.33 görünüyor ama. Normal sınırlarda değil mi sizinki?
D VİT. eksikliği de halsizlik yorgunluk eklem ağrıları yapar var mıydı şikayetlerin?Kızlar selam, genelde hep okuyorum ama pek yazmıyorum. Bugün tahlillerimi tamamlayıp akşam üzeri de doktora görüneceğim. Dün bazıları sonuçlandı, d vitaminim düşük çıkmış sağlık ocağında ilaç yazdılar ama doktora göründükten sonra alırım artık gerekliyse. Folik asitimde var çünkü d vitamini
Kaç çıktı d vitaminiKızlar selam, genelde hep okuyorum ama pek yazmıyorum. Bugün tahlillerimi tamamlayıp akşam üzeri de doktora görüneceğim. Dün bazıları sonuçlandı, d vitaminim düşük çıkmış sağlık ocağında ilaç yazdılar ama doktora göründükten sonra alırım artık gerekliyse. Folik asitimde var çünkü d vitamini
Yorgunluk ve halsizlik vardı evet ağrı sızı yoktu amaD VİT. eksikliği de halsizlik yorgunluk eklem ağrıları yapar var mıydı şikayetlerin?
14 çıktıKaç çıktı d vitamini
Henuz endocrine gorunmedim sonuclarim bir ciksin eger kritik bir sey varsa ona gore giderim. Ben Ankara dayim evet burda saglik ocaginda tsh t3 t4 lere bakiliyor.Sağlık ocağında tsh tahlili yapılıyor mu? Benim tsh 4.5 çıktı dahiliye doktoru 3-4 hafta sonra endokrine görün dedi ama endokrin bölümü burda sadece üniversite hastanesinde var ordada sıra yok ne yapacağımı şaşırdım şayet düştüyse birdaha ilaç kullanmama gerek yokmu acaba? Dahiliyeci her gebenin endokrine görünmesi gerekir dedi siz gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?