2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sevindim canım birine fayda sağladığıma :) Ufak tefek sıkıntılar olacak ama hepsi geçici. Kucağımıza aldığımızda silinip gidecek dertlerle geçirmeyelim bu mutlu bekleyişi :)
Gebelik sürecini çok keyifle geçirmek istiyorum sürekli bebegi görmek istiyorum evhamlıyım ama en iyisi sakin olup tadını çıkarmak

merhabalar arkadaşlar;
geçen yıl mayısta oğlumu tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım. haftaya yaşını doldurucak inşallah
bu hafta da hamile olduğumu öğrendim. iki gün önceki beta değerim 507 çıktı. bugün artış kontrolü yapılacak dün kese görünmedi. umarım bi aksilik olmaz.adetim 12 gün geçmiş oluyor. sağlıklı bi gebelik olursa günüm 3 ocakta bitiyor lakin oğlumu sezaryen doğum yapmam hasebiyle bu minnoşumu aralıkta alırım sanırım kollarıma.
vel hasıl ben de geldim

Ben eskiden çok yaprdım da son zamanlar bıraktım. Uzun yıllar bir örgü forumunda ve çevremdekilere örgü öğrettim. Takıldığınız yer olursa yardım ederim etiketlemeniz lazım ama.
Bende yeni başlıcam ilk defa yapcam canm inş güzel olur diğer örgüler yaptm ama tek patik yapmamıştm onuda yapnca tam olur

Sabah tsh Im icin hastaneye gidip kan vereyim dedim ancak yollar Trafik berbatti Allah tan saglik ocagi yakindi saglik ocagina gittim sonuclar ertesi gunu cikar dediler pazartesiye kaldi gidemezsem de bir numara verdiler arayip telefonla da bilgi alabilirsiniz dediler

Önceden tsh kaçtı? Sürekli takip mi yapılıcak

Önceden tsh kaçtı? Sürekli takip mi yapılıcak
3,7 lerde filan Kadin dogumcu hipotiroidi var diyip Tiroid ilacina baslamisti cunku Tiroid gebeligin erken haftalarinda embriyo icin kritikmis. o degerlerim mart ayina aitti ayda bir kez baktirmak gerekiyormus. Aile hekimi de ayda bir kez baksak iyi olur dedi.

bir kus cok guzel yazmissin canim.malesef daha onceki yasadigimiz kotu tecrubeler.ve burada son zamanlarda bebegini kaybeden annelerin yazilarini okumak bizi dahada cok telaslandiriyor.
hemn acaba benim bebegim nasil diyoruz.bu elimizde olan bisey degil.insallah su tehlikeli aylar bitsin biraz daha rahatlariz.
hele son uc ay cok zevkli geciyor.bebege sunumu alsam bunumu yapsak.yika utule ser yerlestir dolaplara oyle guzelki o minik kiyafetlerle ugrasmak.insallah Rabbim o guzel gunleri bu topikteki tum arkadaslarimiza gostersin.

Çok geçmiş olsun inşallah düşer.

Sağlık ocağında tsh tahlili yapılıyor mu? Benim tsh 4.5 çıktı dahiliye doktoru 3-4 hafta sonra endokrine görün dedi ama endokrin bölümü burda sadece üniversite hastanesinde var ordada sıra yok ne yapacağımı şaşırdım şayet düştüyse birdaha ilaç kullanmama gerek yokmu acaba? Dahiliyeci her gebenin endokrine görünmesi gerekir dedi siz gittiniz mi?

Ben sağlık ocağında yaptırdım üst sınır 5.33 görünüyor ama. Normal sınırlarda değil mi sizinki?

Kızlar selam, genelde hep okuyorum ama pek yazmıyorum. Bugün tahlillerimi tamamlayıp akşam üzeri de doktora görüneceğim. Dün bazıları sonuçlandı, d vitaminim düşük çıkmış sağlık ocağında ilaç yazdılar ama doktora göründükten sonra alırım artık gerekliyse. Folik asitimde var çünkü d vitamini

D VİT. eksikliği de halsizlik yorgunluk eklem ağrıları yapar var mıydı şikayetlerin?

Kaç çıktı d vitamini

Henuz endocrine gorunmedim sonuclarim bir ciksin eger kritik bir sey varsa ona gore giderim. Ben Ankara dayim evet burda saglik ocaginda tsh t3 t4 lere bakiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…