- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.301
Insallah sıkınti kalmaz artik bir an once bitsun bu kanamalat lekelenmeler tuvalete gitmeye korkar oldmKizlar tkrr lavaboya gittim kan gelmedi normal idrarimi yaptim. Peceteye silince kahverengi lekeler geldi. Doktorumla gorustum tkrr kan gelmede artis oluraa haberleselim yat dinlen dedi biraz daha sakin olmaliymisim. Allahima sigindim rabbim ol derse anne olacam olamazsam da vardir bunda bi hayir. Hemen buraya yazdim canlarim iyiki varsiniz.
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. Seninle aynı haftalarda ilerliyoruz, geçen hafta 6+2 deyken kalp atışlarinı duymuştuk ve normalde bulantilarim çok oluo ama perşembe günü bütün gün mide bulantim çok az olunca o akşam korkudan doktoruma gttim şükür herşey yolundaydı zaten o gecesi tekrar bi bastırdı hâlâ daha fenayım özellikle geceleri, gündüzleride mecbur ilaç alıyorum onunla bi iyi bi kötü idare etmeye çalışıyorum. Perşembe akşam gittiğimde 7+1 dik ölçümde 7+4 hafta 13mm çıktık. Bence kafana çok takma aksi bişey olsaydı söylerdi hem bak kalp atışlarida iyiymiş, bende çoğu şeyde evham yapıyorum ama inan yine bize ve bebişlerimize zarar. Bize düşen ilaçlarimizı alıp dua etmek ve tevekkül etmek yoksa gerisi hırpalanmaktan baska bişey vermio. Bebişlerimiz Rabbime emanetKızlar merhaba bugün 7+3. Günümdeyim geçen hafta 6+3 ken bebeğin boyu 3.8 mm di. Doktor 2 hafta sonra çağırdı ama ben tiksinmelerim kalmayınca ve göğüs hassasiyeti azalınca hemen evin yanındaki hastaneye gideyim bi kalp atışını duyayım dedim duydum da çok şükür hatta maşallah 160 atıyordu :) ama boyu 7 mm olmuş. Haftasına göre küçük değil mi? Tüp Bebek olduğu için geç döllenme filan pek mümkün değil kafam karıştı :/
KASILMALARIN İÇİN MUZ YİYİP SODA İÇERSEN İYİ GELEBİLİR BENİM ARKADAŞIM ÖYLE YAPMIŞTITabi canım sizi de aydınlatırım ama felaket kasılmam oluyo.
Battaniye yorumların içinde çok sagol
Benimde kayınvalidem birsürü örgü yapmış kız erkek karışık artık hangisi olursa gider seçerim
Cnm geçmiş sayfaları okuyamıyorum çok uzun sorun neydiKızlar dr gittim dahiliyr gönderdi o drda cocklgmdan beri tanıdığım drdur dedim tehlikesi var mı var dedi ilaçları kullan bir ay sonra tekrar gel dedi serum taklcak dedi iki aylıkken yapamıyorum dedi ve demir takviyesi yapcam dedi serumlamı yapcak anlamadmmoralm cok bozldu. Protesgan kullanyrm folik asit iki tanede ilaç ben napcm benm gibi çok ilaç kullannan var mı
Cnm troid yüksek cıktı ve kanszlk vardı bende o yüzdn üzgnumCnm geçmiş sayfaları okuyamıyorum çok uzun sorun neydi
Aa bilmiyodum çok sagol canım denerim bugun ara ara hala kasılmalarım oluyoKASILMALARIN İÇİN MUZ YİYİP SODA İÇERSEN İYİ GELEBİLİR BENİM ARKADAŞIM ÖYLE YAPMIŞTI
çok biliyor sanki bu çocukları tek başımıza yapıyoruz geçen bende süpürgeyi açtım şöyle bir baktım suratına kalktı dedi ki ver ben süpüreyim :))))))) üstüne bide sildi ooohh sağolsun bu pazarda yaptırayım bi temizlik :) hiç kendini yorma bırak o laf söylüyorsa sen iki katını söyleCanm işte elmden geldgnce yapıyrm ama eşim anlamyr herkesn eşi yardm edyr benmki anca laf sölyr
İnşallah duyarsınsın canım bende o konuda çok heyecanlıyım..kuaför konusu benide düşündürüyorkızlar ben salı günü doktora gideceğim kalp atışlarını duyacağız inşallah 7+0 olacağım o gün kalp atışını net bir şekilde duyarız dimi yani vajinal ultrasona gerek kalmaz daha 15 gün önce kuaföre gittim bu acabayla tekrar gitmek istemiyorum siz beni anladınız işte
Cnm sıkıntı etme arkadaşımın da tiroidi yüksek çıktı gebeliğin basında ilaç verdi dahiliye çok şükür hiçbir sorunu yok sıkıntı etmeCnm troid yüksek cıktı ve kanszlk vardı bende o yüzdn üzgnum
Morelini bozma eğer eksiklik varsa doktorunun gözetimi altında takviyelwrini al canım, hem diğer türlüde riskli olabilir Allah korusun. Bende progesteron, folik asit, coraspin ve bulantı için ilaç kullanıyorum. Oğlumda tüpbebekle hamile kaldığım için ilk 3ay çok iğne ilaç kullandım oyüzden busefer az gelio bana.Kızlar dr gittim dahiliyr gönderdi o drda cocklgmdan beri tanıdığım drdur dedim tehlikesi var mı var dedi ilaçları kullan bir ay sonra tekrar gel dedi serum taklcak dedi iki aylıkken yapamıyorum dedi ve demir takviyesi yapcam dedi serumlamı yapcak anlamadmmoralm cok bozldu. Protesgan kullanyrm folik asit iki tanede ilaç ben napcm benm gibi çok ilaç kullannan var mı
ben hic sormadim doktor da soylemedi yaaaKalp atış sayınız kaç kızlar?
Maşallah senin bebişin boyu benimkinin iki katı. İnşallah bir sorun yoktur. Doktor önemli olan kalp atışı dedi ama, kendi doktoruma perşembe gideceğiz bakalım ne diyecek. Gerçekten de hiçbir belirti yok bende sadece göğüs hassasiyeti ve geçen hafta yemek ismi duyunca tiksiniyordum o da geçti. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimHayırlı olsun cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. Seninle aynı haftalarda ilerliyoruz, geçen hafta 6+2 deyken kalp atışlarinı duymuştuk ve normalde bulantilarim çok oluo ama perşembe günü bütün gün mide bulantim çok az olunca o akşam korkudan doktoruma gttim şükür herşey yolundaydı zaten o gecesi tekrar bi bastırdı hâlâ daha fenayım özellikle geceleri, gündüzleride mecbur ilaç alıyorum onunla bi iyi bi kötü idare etmeye çalışıyorum. Perşembe akşam gittiğimde 7+1 dik ölçümde 7+4 hafta 13mm çıktık. Bence kafana çok takma aksi bişey olsaydı söylerdi hem bak kalp atışlarida iyiymiş, bende çoğu şeyde evham yapıyorum ama inan yine bize ve bebişlerimize zarar. Bize düşen ilaçlarimizı alıp dua etmek ve tevekkül etmek yoksa gerisi hırpalanmaktan baska bişey vermio. Bebişlerimiz Rabbime emanet
Canım rutinleri şeker ve troide dair bütün tahlilleri ilkinde yaptı kontrolde sadece şeker ve troid tahlillerini yapıyor. Sma öyle t3 tsh değil bi sürü adını ilk duyduğum tahliller yaptı. Bu konuda hayati bey çok iyi.gulgun45 canım endokrinde hangi tahlilleri uyguluyor sana?
140 bizim.Kalp atış sayınız kaç kızlar?
Maşallah en son kaçıncı haftada 140 çıktı140 bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?