2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kalp atış sayınız kaç kızlar?
1 hafta arayla gittim ama bende hiç sormadım canım daha bu doktoru yeni keşfettim ama baya ilgili olduğu için güven verdi oyüzden sormadim inş hep böyle devam eder. Zaten her fırsatta gidip baktirmaya kalkisiyorum kadını şimdiden delirtmiyim

Her bebis bir değildir cnm takılma bence. Perşembe günü hayırlı güzel haberler alirsinda için rahatlar inş canım

Maşallah sennki yapıyor benmki yapmaz ya :)

Benmde 4 ilaç cnm protesganda kullanyrm üç aybitenr kadr kullanym dyrm folik asit troid ve kan ilcı napalm yapck birşey yok bebegme birşey olmasnda ben başka brşdy istemyrm

İnan çoğu erkek öyle canım yalnız değilsin. Ben oglumdada özel hastaneye gidiyodum ama ikili üçlü taramalari devlette yaptırdım doktorumda bişey dememisti renkli dopplerde yaptirmadik pahaliydi. Şimdi bu gebeliğimdede eşim devamli gittiğim doktoruma gitmemi istemio onun ücreti 2 katı, nevar yani yeni bulduğumuz doktorda ilgili buna devam et dedi. Bende ilk başta tepkiliydim ama şuan dediğini yapıp devam ediyorum sağolsun şuan için iyide

Benmde 4 ilaç cnm protesganda kullanyrm üç aybitenr kadr kullanym dyrm folik asit troid ve kan ilcı napalm yapck birşey yok bebegme birşey olmasnda ben başka brşdy istemyrm
Hiç sıkma kendini bişey olmaz Allahın izniyle. Eltimdede troid sorunu var devamlı ilaç kullaniyo 4 yasindada oğlu var, bayadır onlarda benim gibi ikinciyi istiyolar ama daha soylemedik çocuk konusunda takıntılılar.

Yani eğer vaktiniz varsa devlette yaptırıp sonucunu doktorunuza gösterebilirsiniz. Çok para vermek de günah yani, kolay kazanılmıyor para. Ama maddi olarak çok rahatsanız tabi ki özelde yaptırın derim.

Asil Kabul etmezse o doktoru dikkate alma. Test testir Hatta bazi testlerde ozel laboratuvarlarin degil de devlet hastanelerinin daha guvenilir oldugunu bizzat biliyorum. Ozellerde kim kime dumduma yani.

Hiç sıkma kendini bişey olmaz Allahın izniyle. Eltimdede troid sorunu var devamlı ilaç kullaniyo 4 yasindada oğlu var, bayadır onlarda benim gibi ikinciyi istiyolar ama daha soylemedik çocuk konusunda takıntılılar.
İnş cnm inş ilaçları içince düzelrm gittğim dr branşnda iyi dr küçükliğmden beri tanrm ailecek ona giderdik hep inş düzelrm

Ben de salı gününe randevu alacaktım doluymuş, perşembeye alabildim, kendimi de salıya odaklamıştım şimdi perşembe çok uzak görünüyor kızlar. 9+5 olacak inşallah perşembeye bakalım ne kadar büyüyor benim sıpa

Asil Kabul etmezse o doktoru dikkate alma. Test testir Hatta bazi testlerde ozel laboratuvarlarin degil de devlet hastanelerinin daha guvenilir oldugunu bizzat biliyorum. Ozellerde kim kime dumduma yani.
Aynen öyle katılıyorum ayrıca doktora ne hastanenin sahibimi tahlili nerde istersen orda yaptırırım bana kalırsa özel devlet önemli değil önemli olan mesleğini seven tecrübeli birine denk gelmek Samsun Doğum evinde bir doktora rast gelmiştim bütün hemşireler hastane adamın titizliğinden ve mesleğine aşkından yaka silkmişti ama biz hastaları adamın hayranıydık tabi sıra bulmak için kocamı sabahın 6 sında sıra almaya gönderirdim

Teşekkür ederim canım Bende inanmazdım ama değişikmiş kabızlık da aynı bulantı da ,Hepatit-B alışını aile hekimim söyledi yaptırın ihmal etmeyin dedi

Canm ben de tüp bebekle hamile kaldığım için ecoprin progestan folik asit proluton depot kullanıyorum geçen haftaya kadar bunlara ek olarak estrofem de kullanıyordum. Bebeğe zararlı bir ilacı zaten doktor vermez endişe etme.

Aslında kabul etmeyebilir neden başka yerde yapılan testin riskini alsın ki ne bilsin ay bilmiyorum ya valla çok sinirlerim bozuldu

e şimdi benim devlet hastanesinde de bir doktora gitmem lazım sırf bu testler için bi ona bi ona aptal olcam çalışıyorum da sürekli doktor doktor gezemem ya he bide çalışıyorum yani ben maaşım var evimiz var arabamız var ama çocugumuz için testlere verecek paramız yok çocuga başka bişey alırmışız o parayla hey allahım sanki eksik kalacak bişeyi

Aynen cnm bnada şükredyrm daha beteri olanlarıda var deme şükretmek şzm rabbim korusun onları birşey olmasn ben başka birşey istemyrm

edebilir tabiki drun kisiligine kalmis ben oncekilerde pahali olanlari hep devlette yaptirdim hatta dr diyor devlet te yaptir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…