2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben sağlık ocağında tsh baktırdım 5.6 çıktı. Bugünde özel hastanede baktırdim 2.6 çıktı. Normaldede guatr hastasıyım. Fakat sonuclar arasında bu kadar fark olunca ne yapacağımı şaşırdım. Sizce birde devlet hastanesine gözüksem mi?

acaba boşunamı stres yapıyorum normal mi yani özele gidip özelde doğum yapmak isteyip devlette test yaptırmak bilemedim
Ben de özele gidiyorum ama doktorum testler için hep devlete yönlendiriyor. Bunun neresi kötü ki. Devlet testleri karşılarken neden fazla para ödeyelim.

bulanti icin METPAMID kullanip memnun kalan var mi kizlar ?
bu ilaci ben seyahatlerde kullanirdim ise yaramazdi insallah hamilelikte ise yarar daha baslamadim
gunde 3 kere dedi eczaci ve cok midem bulandigi zmn al dedi ama 3 kere almam cok geldi bana bilemedim
kullananlar siz nasil kullaniyosunuz sabah aksam falan mi hemen etki ediyor mu

acaba boşunamı stres yapıyorum normal mi yani özele gidip özelde doğum yapmak isteyip devlette test yaptırmak bilemedim
cnm 350 tl yi bi teste vercene devlette bedavadan yaptir iste ozelde doktor bakiyo nasilsa bosversene onlar kazaniyo zatem fazla fazla neden takildin ki ?
o 350 tlyle neler alirsin bebisine

cnm 350 tl yi bi teste vercene devlette bedavadan yaptir iste ozelde doktor bakiyo nasilsa bosversene onlar kazaniyo zatem fazla fazla neden takildin ki ?
o 350 tlyle neler alirsin bebisine
ne bileyim belkide kocamın söyledikleri beni dolduruyor sürekli du bakalım ne gerek var deyip duruyor doğru söylüyorsun neden onlar daha çok kazansın ki biz onlardan zengin miyiz sanki

ne bileyim belkide kocamın söyledikleri beni dolduruyor sürekli du bakalım ne gerek var deyip duruyor doğru söylüyorsun neden onlar daha çok kazansın ki biz onlardan zengin miyiz sanki
esin de parasi icin diyodur cnm dur bakalim diye
ya da hamilelikten kaynakli esinden soguma yasiyo olabilirsin
benim annem hamileyken babamdan nefret etmis
valla bizde cinsel hayat bitti resmen bulantilarin yuzunden adamı opemiyorum bile
ve cok cabuk sinirleniyorum beni alttan al hamilelik suresince tmm mi diyorum

Bende çok sinirliyim sanırım normalde oldugundan daha fazla sevgi bekliyorum cinsel hayatımızda bir sıkıntı yok aslında bugüne kadar hiç gerilmedik ama bugün bana para konusu açması beni deli etti çocuğa yer açmak için dolap falan yaptırmam lazım eve onun odasında duracak yorganlar için balkona dolap yaptırmam lazım evi derleyip toplasın diye sen çocuga değil eve masraf yapcan belli oldu diyor herşeye burun kıvırıyor çıldırcam yani

Canım aynısı benimde başıma geldi iki gün arayla farklı sonuçlar çıktı farklı hastanelerde sma kendi doktoruna söyle bence ilaca başlarsın bu arada vakit kaybetmemiş olursun..

İşte diyorumya genelde erkekler hep böyle onlarin düşünceleri farklı, hele eşin bide benimki gibi bankacıysa artık ne haldeyim sen düşün tabi çok yüzüne demesemde biyandan haklıda zaten çocuk muhabbetinden beri baya para gitti tek maaşla zor e malum yiyeceğinden giyeceğinden hastanesine herşey ateş pahasi. Siz yinede orta yolu bulun şimdiden bunları kafayı takıp birbirinizi germeyin, tatlı dille eminim eşini yola getirirsin

Allah yardımcımız olsun pek bir farkı yok benimki de muhasebeci elbet bi yolunu buluruz ben böyle olacağını biliyordum herşeye ne gerek var diyecekti hep para biriktirmem lazım dedim ama çok çabuk hamile kaldım anca 1000 tl koydum kenara :)))

Ayrıca ben oglumda özelde yaptirmayip devlete gittiğimde ordaki doktor daha suratsız karşıladı hiçbişey demeden sevk kağıdına kaşe bastı ne olduğunu anliyamadan ultrasona indim ordada çeken kişi bi posta alttan alttan kızdı, madem özele gidiyosun nie buraya geldin anca işiniz düşünce geliyonuza getirdi sinir olmuştum.

Amiiin :) olsun bin lira bin liradır. Bende oğluma kardes muhabbetinde hsg+histeroskopi cekilmem gerekiyodu calismadigim halde aldıgım bütün harcliklari biriktirdim sen gibi anca bin lira koydum kenara ama baya bereketli çıktı . Kendi tetkiklerim dışında bide eşime sperm tahlili yaptirmiştim

ay ne çok güldüm ya

cnm aslinda cok erken bunlar icinbiraz daha zmn gecsin bence 3 4 aylik olsun
maddiyati da cok dusunme eger maddi durumuz iyiyse yaparsiniz zaten insallah zamani gelince
350 tl de bi test icin gercekten fazla ve gereksiz ayni testi devlet bedava yapiyo sonucta
bunlar icin birbirinizi kirmayin bebegin sag salim hayirlisiyla dogsun hersey olur

evet orası öyle ama aslında benim kızdığım testin nerede yapıldığı değil hamileliğime masraf olarak bakıyormuş gibi zaten 2 sene ömrümü yedi çocuk yapmak için kenara para koycam diye tutturdu çocuga bakamıcakmışız gibi bi tripler oysaki hem bizim durumumuz iyi ikimizde muhasebeciyiz hemde ailelerimizin durumları iyi ya aslında çok iyi bir insan beni benden çok düşünür ama böyle önce parayı düşünmesi beni sinir ediyor işte ya da herhalde ben fazla duygusalım bu hamilelikten

Canim ben ilk gebeliğimde çok fenaydım gün aşırı serumlar metpamit, dramamine falan hiçbişey fayda etmiyodu gecem gündüzüm yoktu 3.5 ay zehir oldu tabi sonrasında herşeyi unutuyosun. Bundada bulantim erken başladı ama erkende davrandim doktorumdan bulantı için ilaç yazmasini istedim o da metpamit, dramamine kullanmışmıydin dedi, evet ama bişeye yaramadı aksine dahada kötü oldum midem zehir gibi oluodu diyince ozaman zofer vereyim sabahları 1 tane al dedi. Ama ben sabah yarım alıyorum ve en etkili ilaç bence, kemoterapi gören hastalarda bulantı çok olurmuş ya onlara yada gebeliği zor geçenlere veriliyomuş tanıdık eczacilarada sorduk bi mahsuru yok 1 tane alabilirsin dediler.bende yarimla idare etmeye çalışıyorum ama akşamdan sabaha aferdersin cikarmaktan zombiye dönüştüm gündüzleride saatim saatimi tutmuyo yine bunada şükür enazindan ağzıma lokma girio. Eğer seninde çok zor geciyosa doktoruna danışabilirsin.

bana daa biraz fazla duygusal geldin cnm ee hamilelik herkeste farkli oluyo cnm esine soyle sen de beni alttam al hamilelik suresince de ben oyle dedim
Allah daha cok versin cnm ama esin masraf olatak gormuyodur emin ol sen anneysen o da baba olcak iki tarafli dusun esin de haliyle erkek oldugu icin acaba bakabilecekmiyiz bebege maddi acidan diyo dusunuyo endise yapiyo belli ki
malum bebek utunleri oyle pahali ki ates pahasi ya resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…