2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aslında kabul etmeyebilir neden başka yerde yapılan testin riskini alsın ki ne bilsin ay bilmiyorum ya valla çok sinirlerim bozuldu
Ben anlatamadim sanirim. Etmemesi icin bir neden yok. Eski calistigim is yerinden is guvenligi icin kan testleri istemislerdi is yerindeki kizlardan biri kan vermem ben dedi tuttu baskasi onun yerine bir tup daha verdi sonuclar bir geldi o ikisi nin degerleri de farkli farkli :))) Sektor icinden de duydum devlet daha guvenli diye en azindan kontrol ediliyor diye.

Kızlar hep midesi bulananlar var benim gibi aklı yemekte olan yokmu bide bazen kalbim çok hızlı çarpıyor bu durum sizdede varmı
Fazlasıyla yaşıyorum cnm dört nala koşan atlı gibi mübarek bide devamlı elim ayağım titrio başımda dönünce acayip halsiz kalıyorum. 68 le hamile kalmıştım 66 ya düşmüşüm kiyafetlerden anlaşılıyo zaten

Kızlar hep midesi bulananlar var benim gibi aklı yemekte olan yokmu bide bazen kalbim çok hızlı çarpıyor bu durum sizdede varmı
Bugun kalp carpintisi bende de basladi. Sanki Boyle hitt kardiyo yapmis gibi kalbim kut Kurt carpiyor, tiroid ilaci mi fazla geldi ne ? Dün kan vermiştim sonuçları ptesi çıkacak rutin dışı bir şey varsa doktorumla iletişime geçecem.

Bence ilaç tan değil canım korkma çarpıntı galiba hamilelik ten herzaman olmuyor benim ama olunca dışarıdan bile hissediyorum

Buarada kızlar çok çok aferdersiniz ama aşırı derecede kabızlık sorunu yaşıyorum hemen hemen 1 hafta oldu acayip Karnım şiş ve bikaç gündür artık sancı yapıyo. sizde boyle bi durum varsa nasıl başa cikiyorsunuz, sabah kayısı ye yaninda bol bol ılık su iç diyolar ama mümkün değil afedersiniz durmazki midemde zaten ictigim su bile gidio

Bence ilaç tan değil canım korkma çarpıntı galiba hamilelik ten herzaman olmuyor benim ama olunca dışarıdan bile hissediyorum
Benim bir de boynum tutulmuş hiç kıpırdatamıyorum acile gittim evde yaptığım şeylere devam etmemi alternatif olarak belki bir ftr merkezine gitmemi orda masaj yaptırmamı söylediler. Aletli pilatese gittiğim yerdeki çocuk ftr ci idi o bi şeyler önerdi ptesi geçmezse yine iletişime geçecez tabi ama güzelim cumartesi günüm öldü evde dinlenmeyle. Oysa ne hayallerim vardı bugün için ://

Cnm banada söyledi sağlık ocağı Demir ilacını ama kadın Doğum doktorum 4 cu aydan önce önermiyor Demir ilacını dinlen bol bol birde bol su tüket geçer insallah lekelerin benimki bitti çok şükür

Dinleniyorum canimm insallah benimki de gecer. Doktoruma hic sormadim bende bi sorayim bakalim ne diyecek merak ettim.

Çok sevindim canım inşallah tamamen kesilir gider, benim de kesildi baya, 12 gündür progestan kullanıyorum baya etkili oldu Allah a çok şükür:)

Sagol canimm baya korktum dun gece kirmizi gorunce ama el ayasindan azdi peceteye gelen. Simdi kahverengi leke halini aldi peceteye bi iki damla suruluyor. Cok sukur aynen progestane devaam

Kızlar evham mı yapıyorum bilmiyorum ama biranda bütün belirtilerim kayboldu. Mide bulantısı fln? Bu durumu yaşayan var mı?
Canım benim de 2 gündür belirtilerim azaldı zaten sadece tiksinme ve göğüs hassasiyeti vardı ikiside bitti bende korkup doktora gittim bugün ama kalp atışını duyduk çok şükür ama doktor gelmekle iyi yapmışsın dedi bu gibi durumlarda kontrol altında olmak lazımmış. Tek kafama takılan şuydu bebek boyu 7+3 te 7 mm biraz küçük gibi perşembe kendi doktoruma gideceğim hayırlısı Allah tan...

canim bende saglik ocaginda yaptirmistim.normaldede troid sorunum var ama orada tsh 6 cikti.bi kac gun sonda endokrine gittigimde biz pek saglik ocaginin tahlillerine guvenmiyiruz tekrar yapalim dedi.orda 4 cikti ilac baslatti.

Peki kızlar sütü kaynar kaynamaz altını kapatip içsek yani fazla kaynatmadan bişey olmaz demi. Bu seferde o takıldı kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…