- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.381
Sevndm cnm inş hiçbirşey olmaz miniğimize:)Iyiyiz canim cok sukur insallah bi sorun olmaz. Sali gunu randevum var tkrr muayene olacam bakalim.
Peki kızlar sütü kaynar kaynamaz altını kapatip içsek yani fazla kaynatmadan bişey olmaz demi. Bu seferde o takıldı kafama
Sevndm cnm inş hiçbirşey olmaz miniğimize:)
Yok sağma süt neyse artık dikkat ederim.Hazir sutse sorun olmuyormus canim. Ama sagma sutse iyice pisirmek gerekirmis.
Açık sütse iyice kaynatmak lazım ancak iyice kaynayınca mikroplar ölürken yararı da kalmıyor. İçmek için pastörize sütler daha ideal.Peki kızlar sütü kaynar kaynamaz altını kapatip içsek yani fazla kaynatmadan bişey olmaz demi. Bu seferde o takıldı kafama
Yok sağma süt neyse artık dikkat ederim.
Yok canim benim 2 gun once kanama geldi az birsey acile gittim plasentada ayrilma baslamis dedi korktum.Pruloton vuruldum simdi progestan aliyorum hemen kesildi kanama kahverengi falan birsey gelmiyor pzt kendi doktoruma gidicem bakalim korkuyorum.Acilde kalp atisi vardi ama simdi pzt duyamazsam diye endiseleniyorum.Sende de mi var canim yoksa bizden mi etkileniyorsun. Umudum 12.haftadan sonra olmamasi yonunde insallah. Benimkiler arada oluyoo neye gore oluyo anlamadim.
cnm benim de cok zor geciyo asiri derecede midem bulaniyo ama kusma yokCanim ben ilk gebeliğimde çok fenaydım gün aşırı serumlar metpamit, dramamine falan hiçbişey fayda etmiyodu gecem gündüzüm yoktu 3.5 ay zehir oldu tabi sonrasında herşeyi unutuyosun. Bundada bulantim erken başladı ama erkende davrandim doktorumdan bulantı için ilaç yazmasini istedim o da metpamit, dramamine kullanmışmıydin dedi, evet ama bişeye yaramadı aksine dahada kötü oldum midem zehir gibi oluodu diyince ozaman zofer vereyim sabahları 1 tane al dedi. Ama ben sabah yarım alıyorum ve en etkili ilaç bence, kemoterapi gören hastalarda bulantı çok olurmuş ya onlara yada gebeliği zor geçenlere veriliyomuş tanıdık eczacilarada sorduk bi mahsuru yok 1 tane alabilirsin dediler.bende yarimla idare etmeye çalışıyorum ama akşamdan sabaha aferdersin cikarmaktan zombiye dönüştüm gündüzleride saatim saatimi tutmuyo yine bunada şükür enazindan ağzıma lokma girio. Eğer seninde çok zor geciyosa doktoruna danışabilirsin.
Ben de aynen bu şekildeyim canım sabah biraz iyiyken öğleden sonra 2 gibi fena bi kazınma oluyor, hatta gece uyumadan önce de oluyor.cnm benim de cok zor geciyo asiri derecede midem bulaniyo ama kusma yok
ve yiyorum ama bi gun yiyosame rtrsi gun asla ayni yemegi yiyemiyorum ve herseyi yiyemiyorum gunumun cogu meyve yemrkle geciyo
ve mide kazintisindan ölücem biktim ya
bugun metpamid aldim bi kere
dedigin gibi asiri bi kusmam olsaydi dedigin ilaci verirdi doktor gerek gormedi demekki cnm
ya benim midem bukaniyo tmm ama mide kazintisi beni daha mahvediyo onu yeni anladim zirt birt yemem lazim ama bulantidan yiyemiyorum ya
Satışınıda yapıyorum cnm evet :)para ile mi yapıyorsun aaa o zmn bana da yaparsın
Olsunda bebişler beklerim sayfama ne zmn isterseniz :*Sonra gördm fotografı canm çok güzel yapmşssn sipariş vereblrm belki sana:)
Bence hepimiz gibi sende fazla alınganlık var maddi durumunuz iyi olsada eşin geleceğe yatırım yapıyor senin hamilelik masraflarına ne gerek var diye değil uygun ücretlisi varken pahalıya gitme diyor zaten sadece kan vereceksin Doğum yapmayacaksın bukadar herşeyi abartma hamileliğinin keyfini çıkar derim ben ne güzel haline şükret birde durumu olmayanları düşün benceevet orası öyle ama aslında benim kızdığım testin nerede yapıldığı değil hamileliğime masraf olarak bakıyormuş gibi zaten 2 sene ömrümü yedi çocuk yapmak için kenara para koycam diye tutturdu çocuga bakamıcakmışız gibi bi tripler oysaki hem bizim durumumuz iyi ikimizde muhasebeciyiz hemde ailelerimizin durumları iyi ya aslında çok iyi bir insan beni benden çok düşünür ama böyle önce parayı düşünmesi beni sinir ediyor işte ya da herhalde ben fazla duygusalım bu hamilelikten
Yok canim benim 2 gun once kanama geldi az birsey acile gittim plasentada ayrilma baslamis dedi korktum.Pruloton vuruldum simdi progestan aliyorum hemen kesildi kanama kahverengi falan birsey gelmiyor pzt kendi doktoruma gidicem bakalim korkuyorum.Acilde kalp atisi vardi ama simdi pzt duyamazsam diye endiseleniyorum.
Insallah canim hepimiz iyi habrler alalim insallah.Korkuyorum iste bazen rahim arkasinda kanama oluyormus disari sizmiyormus surekli nette arastiriyorum kafam iyice bulaniyor.Pzt bi gelse bi duysam yine herseyin yolunda oldugunu.Insallah pazartesi iyi haberler alirsin canim. Kendi doktorun daha iyi muayene eder. Rabbim bebeklerimizi oyle bi koruyorki iki gunde toparlamistir leke falan gelmedigine gore hic endiselenme canim.
En fazla ne kadar acaba
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen yıl aynı şeyleri bende yaşadım çok üzüldüm isyan ettim ama hayırlısı böyle demek ki..Mevlam bizim için güzel ve hayırlı olan neyse onu veriyor emin ol..Evet acısı geçmiyor ama inşallah çabucak hamile kalacaksın ve sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini..Herkese çok teşekkür ederim desteğiniz için
İkinci bir doktora gerek duymuyorum ben yurtdışındayim her seferinde başka doktor ilgileniyor zaten ama kötü doktor bile gelişmeyi görürdü ultrasonda haftaya cuma tekrar bakılacak zaten o an kabullenmemiştim ama artık biliyorum göğüs hassasiyeti bulantı hepsi bitti geçen hafta hatta yazmıştım buraya göğüs hassasiyeti için neden azaldı diye belki hatırlayan vardır nedeni artık belli ... Çok canım yanıyor tarifi yok eşimle birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ama gözyaşımız dinmiyor Allah kimseye yasatmasin
Benim yüzüm gulmedi sizin yüzünüz gülsün gül arkadaşlarım inşallah sağlıcakla alın bebeklerinizi kucağınıza
Haftaya cumaya kadar doğal yolla düşmez ise kürtaj ile sonuçlanacak galiba ya da önceden ilaç ile düşürmek diye okudum internette ilaç ile deneyelim diyeceğim bilmiyorum
Kanamam ağrım yok aynı hamileliğin boyunca gelen kırmızı lekelenmelerr ama kan pıhtısı şeklinde küçük parçalarda geliyor bu sefer herhalde bu daha sağlam bir belirti düşük olduğuna dair
Ne desem boş ne hissettigimi umarım hiç kimse hissetmez düşmanına bile dilemem böyle bir acıyı
Kuran elimden düşmedi dilimden dua hiç bitmedi neden Allah diyorum neden doğurup çöpe atanlara veriyorsun neden bize bu acıyı yaşattın diyorum isyan ediyorum günaha girdiğimi bile bile engel olamıyorum kendime neden sağlam bebeğini aldiranlara verip bize bunu layık gördün Allah'ım
Ne desem boş herşey Allah'tan duada etsem isyanda etsem bu üzüntü ne geçecek ne unutulacak sadece zamanla hafifler diye umut ediyorum
Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin malesef bana nasip etmedi yüce Rabbim
Insallah canim hepimiz iyi habrler alalim insallah.Korkuyorum iste bazen rahim arkasinda kanama oluyormus disari sizmiyormus surekli nette arastiriyorum kafam iyice bulaniyor.Pzt bi gelse bi duysam yine herseyin yolunda oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?