- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.401
Inan bizler de en dipteydik kaybettigimizde doktorun yakasina yapistim kurtaja girmeden nolur bi daha bakalim belki yasiyordur diye basta kanama basladiginda gitti bebegim diye hastanenin koridorlarini yumrukladim kanlar icinde son ana kadar dayandim dusmesin diye ama caresi yok suan hala onunla ayni zamanda doğan arkadaşımın çocuğuna bakıp ah be diyorum ama rüyasını gösterdi rabbim engelli bi kız çocuğuydu ve biri gelip kucağımdan aldı o gece doğup da bu dünyada engelli bi birey olarak yaşamaya çalışsaydı çok üzülecekti çünkü malesef insanlar çok acımasız sen de öyle teselli et kendini bu acıyı yaşatan tekrar zamanı gelince dindirecek emin ol sadece sabır isyan etmek çözüm değil herkesin sınavı farkliHerkese çok teşekkür ederim desteğiniz için
İkinci bir doktora gerek duymuyorum ben yurtdışındayim her seferinde başka doktor ilgileniyor zaten ama kötü doktor bile gelişmeyi görürdü ultrasonda haftaya cuma tekrar bakılacak zaten o an kabullenmemiştim ama artık biliyorum göğüs hassasiyeti bulantı hepsi bitti geçen hafta hatta yazmıştım buraya göğüs hassasiyeti için neden azaldı diye belki hatırlayan vardır nedeni artık belli ... Çok canım yanıyor tarifi yok eşimle birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ama gözyaşımız dinmiyor Allah kimseye yasatmasin
Benim yüzüm gulmedi sizin yüzünüz gülsün gül arkadaşlarım inşallah sağlıcakla alın bebeklerinizi kucağınıza
Haftaya cumaya kadar doğal yolla düşmez ise kürtaj ile sonuçlanacak galiba ya da önceden ilaç ile düşürmek diye okudum internette ilaç ile deneyelim diyeceğim bilmiyorum
Kanamam ağrım yok aynı hamileliğin boyunca gelen kırmızı lekelenmelerr ama kan pıhtısı şeklinde küçük parçalarda geliyor bu sefer herhalde bu daha sağlam bir belirti düşük olduğuna dair
Ne desem boş ne hissettigimi umarım hiç kimse hissetmez düşmanına bile dilemem böyle bir acıyı
Kuran elimden düşmedi dilimden dua hiç bitmedi neden Allah diyorum neden doğurup çöpe atanlara veriyorsun neden bize bu acıyı yaşattın diyorum isyan ediyorum günaha girdiğimi bile bile engel olamıyorum kendime neden sağlam bebeğini aldiranlara verip bize bunu layık gördün Allah'ım
Ne desem boş herşey Allah'tan duada etsem isyanda etsem bu üzüntü ne geçecek ne unutulacak sadece zamanla hafifler diye umut ediyorum
Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin malesef bana nasip etmedi yüce Rabbim
benim drum ilk hamileligimde kendi dedi devlette yaptir bosuna para verme diye hatta bunu sade kadin ddogum dru demiuor annemin dahiliye druda devlete gonderdi tahliller icin devlette bazi drlar kabul etmez brlki ama indanlikli drlar anliuir yaptiriyor ama cok.maliyetli testler degilse drumunda iyiyse gitme bence vakit kaybiacaba boşunamı stres yapıyorum normal mi yani özele gidip özelde doğum yapmak isteyip devlette test yaptırmak bilemedim
Canım geçmedi sadece azaldı birşeyde yapmadım acilde ki doktor çok ilgisizdi sadece normal gebelikte kasılma olabilir ama kasılmalar artarsa düşügün habercisidir dedi.progestanı agızdan alıyordum vajinadan al dedi ilişki yasaklandı o kadr canım biliyorum çok zor hala oluyo bende çok rahatsız edici perşembe kendi doktoruma gidicem onunla konuşucam bu konuyu inşallah birşey yoktur normaldir.Ezmu0810 kuzum bendede kaslma var senn nazl geçti ağrılarn?
sıcak suya bal koyip ic sabah ac karnina bide akşam yatarken ama baya sicak cay gibi olsun baya faydasi oluyor benim normalde colyak oldugum icin cok fazla kabizlil sorunum olurdu hic bisey fayda etmezdi bende bulantudan patates yosttan baska bisey yemedim gecen aksam sancidan oluyordym baya iyi geldi bal serbeti ama dedigim gibi bali kaynar suya koyma ama baya sicak olsun bem kaynar suyu bardaga dokup biraz karisyiruyorum ondam sonra bal koyuyorum soguk oldumu kabizlik yapiyo dikkat etBuarada kızlar çok çok aferdersiniz ama aşırı derecede kabızlık sorunu yaşıyorum hemen hemen 1 hafta oldu acayip Karnım şiş ve bikaç gündür artık sancı yapıyo. sizde boyle bi durum varsa nasıl başa cikiyorsunuz, sabah kayısı ye yaninda bol bol ılık su iç diyolar ama mümkün değil afedersiniz durmazki midemde zaten ictigim su bile gidio
ayniyiz valla cnm dun gece 3 te yattim kazinmadan uyuyamadim meyve yedim oyle kazinma biraz gitti de uyudum bulantiya kazinma eklenince daha kotuymus ya uyutmuyo daBen de aynen bu şekildeyim canım sabah biraz iyiyken öğleden sonra 2 gibi fena bi kazınma oluyor, hatta gece uyumadan önce de oluyor.
Canım öyle düşünme sakın isyan etme rabbim seni sınıyo seninde sınavın böyleymiş sabret tevekkül et allahım hayırlı zamanda yine nasip eder inşallah ama duanı eksik etme.Herkese çok teşekkür ederim desteğiniz için
İkinci bir doktora gerek duymuyorum ben yurtdışındayim her seferinde başka doktor ilgileniyor zaten ama kötü doktor bile gelişmeyi görürdü ultrasonda haftaya cuma tekrar bakılacak zaten o an kabullenmemiştim ama artık biliyorum göğüs hassasiyeti bulantı hepsi bitti geçen hafta hatta yazmıştım buraya göğüs hassasiyeti için neden azaldı diye belki hatırlayan vardır nedeni artık belli ... Çok canım yanıyor tarifi yok eşimle birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ama gözyaşımız dinmiyor Allah kimseye yasatmasin
Benim yüzüm gulmedi sizin yüzünüz gülsün gül arkadaşlarım inşallah sağlıcakla alın bebeklerinizi kucağınıza
Haftaya cumaya kadar doğal yolla düşmez ise kürtaj ile sonuçlanacak galiba ya da önceden ilaç ile düşürmek diye okudum internette ilaç ile deneyelim diyeceğim bilmiyorum
Kanamam ağrım yok aynı hamileliğin boyunca gelen kırmızı lekelenmelerr ama kan pıhtısı şeklinde küçük parçalarda geliyor bu sefer herhalde bu daha sağlam bir belirti düşük olduğuna dair
Ne desem boş ne hissettigimi umarım hiç kimse hissetmez düşmanına bile dilemem böyle bir acıyı
Kuran elimden düşmedi dilimden dua hiç bitmedi neden Allah diyorum neden doğurup çöpe atanlara veriyorsun neden bize bu acıyı yaşattın diyorum isyan ediyorum günaha girdiğimi bile bile engel olamıyorum kendime neden sağlam bebeğini aldiranlara verip bize bunu layık gördün Allah'ım
Ne desem boş herşey Allah'tan duada etsem isyanda etsem bu üzüntü ne geçecek ne unutulacak sadece zamanla hafifler diye umut ediyorum
Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin malesef bana nasip etmedi yüce Rabbim
Canım öyle düşünme sakın isyan etme rabbim seni sınıyo seninde sınavın böyleymiş sabret tevekkül et allahım hayırlı zamanda yine nasip eder inşallah ama duanı eksik etme.
Bak bana ben kızımı 9 ay taşıdım sevdim kokladım vefat etti hiçbirşey yapamadım rabbim bizden çok sevdi aldı yanına çok acılar çektim bebegimin soguk bedenini severek morga götürdüm hiç isyan etmedim çok şükür hamd ettim allahım böylesini hayırlı görmüş dedim kızıma melegime sagdıgım sütlerle öylece kaldım bak anneler günü bugun kucagım boş evladım yok yanımda çok güzel yerde o ama onum kardeşi var karnımda hep şükrettim dua ettim rabbimde nasip etti allahıma şükürler olsun rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey önüne geçemez nolur isyan etme elini aç allaha dua et rabbim hayırlı zamanda yüregini ferahlatsın saglıklı bir evlat nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah canım benim dualarım seninle allaha emanet ol
Canım işte sınav demek bu demek rabbim sevdigi kuluna dert verirmiş ben hep verdim verdim şimdi alıyım bakıyım kulum ne yapıcak isyan mı edicek şükür mü edicek sen yine duanı et inşallah hayırlı zmanda rabbim yine nasip eder allahım kimseye kaldıramayacgı yükü vermezmiş ben şimdi geriye dönüp bakıyorum allahım ben nasıl alışmışm ölüme diyorum insan alışıyor kaldıramam derdim ama kaldırmışm farkında olmadan.Allah razı olsun canım inşallah sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip etsin kızında meleginde yaşadığın acıyı tahmin bile edemiyorum okadar zor ki
Ben 1 yil dua ettim hamile kalmak için bekledim hamileligim boyunca o kısacık 7 hafta boyunca her gün Yasin okudum dualar okudum iki kere mevlüt okutturdum çocukları sevindirdim dahası ne yapabilirim ki ben bu halde Allah'ıma sığınıp inanmisken olmadı vermedi Rabbim o yüzden bir daha olur mu olsada mutlu son mu olur bilmiyorum ne bekliyor bizi ne yaşayacağız bilmiyorum bissuru test yaptım en sonunda ikinci çizgi gördüm diye sevindim sakladım onları bugün elime aldım acaba atsam mi saklasak mi bilemedim belki de ömrümde bir daha hiç çift çizgi göremeyeceğim
Ben kimseye kötülük etmedim kimsenin kötülüğünü düşünmedim bugüne kadar hep iyilik etmeye Allah'a layık kul olmaya çalıştım esimde öyle neden Rabbim bu mutluluğu esirgedi bizden ne yaptık suçumuz ne 1 yıldır umutla beklemistik sonuç hüsran bundan sonrası için nasıl umut Edip mutlu şekilde devam ederim bu denli Rabbime sığınmış iken olmadıysa daha nasıl olur ki
Çok sağol canim. bu bulantiyla hiç cesaret edemiyorum geceden beri çok fenayım yüzüm kan topladı ama mecbur denemeye çalışıcam yoksa bunun sancisıda çoğaldı rahatsız edio artıksıcak suya bal koyip ic sabah ac karnina bide akşam yatarken ama baya sicak cay gibi olsun baya faydasi oluyor benim normalde colyak oldugum icin cok fazla kabizlil sorunum olurdu hic bisey fayda etmezdi bende bulantudan patates yosttan baska bisey yemedim gecen aksam sancidan oluyordym baya iyi geldi bal serbeti ama dedigim gibi bali kaynar suya koyma ama baya sicak olsun bem kaynar suyu bardaga dokup biraz karisyiruyorum ondam sonra bal koyuyorum soguk oldumu kabizlik yapiyo dikkat et
Amin insallah tek duam o.yarin Sabahi iple cekiyorumOyle bi kanama olsa yinede vucud bi sekilde tepki verirdi canim. Netten cok bakma cunku kanama icin hic iyi seyler cikmiyor. Ama burda kanama leke yasayan cok kisiyiz sukur hersey yoluna giriyor Allahin izniyle
Geçmiş olsun canım, kabızlık hele ilk dönem hamilelikte istenilmeyen bi durum. Benim de oldu kabızlığım doktorum duphalac isimli şurup verdi ilk kullanımda fayda etti. Dr una söyle bu durumu bence.Buarada kızlar çok çok aferdersiniz ama aşırı derecede kabızlık sorunu yaşıyorum hemen hemen 1 hafta oldu acayip Karnım şiş ve bikaç gündür artık sancı yapıyo. sizde boyle bi durum varsa nasıl başa cikiyorsunuz, sabah kayısı ye yaninda bol bol ılık su iç diyolar ama mümkün değil afedersiniz durmazki midemde zaten ictigim su bile gidio
o yaziyi okumusyum en fazla 2 yıl diyodu cnmEn fazla ne kadar acaba
cok gecmis olsun Allah bebegini sana bagislasinCanım geçmedi sadece azaldı birşeyde yapmadım acilde ki doktor çok ilgisizdi sadece normal gebelikte kasılma olabilir ama kasılmalar artarsa düşügün habercisidir dedi.progestanı agızdan alıyordum vajinadan al dedi ilişki yasaklandı o kadr canım biliyorum çok zor hala oluyo bende çok rahatsız edici perşembe kendi doktoruma gidicem onunla konuşucam bu konuyu inşallah birşey yoktur normaldir.
Burada bir arkadaş kasılmayı muz ve maden suyu önler yazmıştı bugün içtim belki de o hafifletti sende iç istersen canım çok geçmiş olsun bebeklerimiz allaha emanet
Yok canım benim vajinada kasılma var idrarını tutarsın ya kasılır öyle bir kasılma kemikler iç içe giriyo sanki inşallah anlatabilmişimdir rahatsız ediyo bayacok gecmis olsun Allah bebegini sana bagislasin
bi sorum olcakti sana
kasılmadan kastin kasik agrisi mi
ara ara iki gundur bende de kasik agrisi oluyo gece saga sola donup yattigimda oluyo geri geciyo gece uyuyamiyorum o yuzden
bu normal mi kasilmalarini tarif edebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?