- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.181
Benim oğlumda olmuştu şuan başım dönüyor ve yüzümde sivilceler var göğüs hassasiyeti var cinsiyeti farklı gibi hissediyorum bakalım nasip tabi her çocuk aynı olmuyormuş daha başlardayızBende de kusma şükür yok oğlumda da olmamıştı inşallah olmaz kusunca fena oluyorum
Evet her çocukta farklı oluyormus bakalim Zaman ne gösterecekBenim oğlumda olmuştu şuan başım dönüyor ve yüzümde sivilceler var göğüs hassasiyeti var cinsiyeti farklı gibi hissediyorum bakalım nasip tabi her çocuk aynı olmuyormuş daha başlardayız
En güzelini yapıyorsun canımKızlar suyu eksik etmeyin. Ben bilgisayar başı çalışıyorum, önüme koyuyorum koca bi sürahi ve bardak, çok işe yarıyor. Sadece iş yerinde 2 litreyi geçiyorum bu şekilde. Sizler de hep gözünüzün önünde bulundurun şişelerinizi
Program yükledim canım ama onu mu diyosun hafta hafta takip için yani ben kaç hafta olduğuna karar veremedim doktor 3 hafta deyince ama 3 hafta imkansız geliyor :)Canım sen de gebelik takvimi yapsana
profilindenProgram yükledim canım ama onu mu diyosun hafta hafta takip için yani ben kaç hafta olduğuna karar veremedim doktor 3 hafta deyince ama 3 hafta imkansız geliyor :)
Değer çok güzel artmış 3 haftalık dediyse ikiz olma ihtimali var keşke ultrasonla baksaymış iyi olurmuş
Canim çok geç gittik o yüzden bakmadı 10 gün daha duralım dedi yani pat diye gittim doktorun yanınaulturasyonda küçük olduğu için 3 demişti pazartesi günü değeri görünce de öyle dedi yani 10 gün sonra ikiz olmuş olsa belli olur mu ki
Anladım şimdi canım tamam teşekkür ederim yapayım :)profilinden
Kişisel bilgilerime orda altlarda hamilelik takvimi yazıyor oraya gün ay yıl yazınca degisiklikleri kaydet
Diyorsun.
Buraya gel bir şey yaz altta çıkacak takvim
Al bizden de o kadar. Hatta eşim baska oda da uyuyor. Ben yatakta hareket edince panik oluyor hemen bir sey mi oldu diye. Dedim ayri yatalim cocuk dogduktan sonra gorusuruzbiz 3 marttan beri kardeş gibiyiz dahada devam eder bu
Canm aynıyız benmde öle oldu biliyomusun bir hafta önceden pembemsi iki danla kanamam oldu Daha adete 6 gün var beklyrm bakalm bende iştah artması var ama mide bulantsı yık o grç olmuyor mu
Canm beklym diyrm adet gününe kadr kan testi içün:)Benim bulantim 2 gündür başladı.. yataktan kalkamıyorum şuankan testi yaptirabilirsin aslında ne kadar küçük olursa olsun çıkıyor sonucta
Bende seninle aynı durumdayım zaten iş yapım desemde bende aşırı halsizlik var işten geldiğim gibi uyuyorum hatta şuan uykudan kalktım çocuk olmasa hiç yataktan çıkmicam şuan temizlik falan hiç umrumda değil sadece yemek bulaşık oda çocuk olduğu için mecburen tabi birde ütü oda günlük yapıyorum oğlumda böyle olmadım ama bunda çok halsizim vücudumda hiç hiç yok sanirim demir eksikliğin den kaunaklaniyorKızlar bacak ağrısı olan varmı peki benim çok ağrıyor heleki gece çok fena
Benim demir filanda iyi çıktı ama dediğin gibi hiç kalkicak halim yok bende oglanda böyle değildim birde altı aylık oğlum mecbur ona bakmak lazım gece olunca pilim tamamen bitiyorBende seninle aynı durumdayım zaten iş yapım desemde bende aşırı halsizlik var işten geldiğim gibi uyuyorum hatta şuan uykudan kalktım çocuk olmasa hiç yataktan çıkmicam şuan temizlik falan hiç umrumda değil sadece yemek bulaşık oda çocuk olduğu için mecburen tabi birde ütü oda günlük yapıyorum oğlumda böyle olmadım ama bunda çok halsizim vücudumda hiç hiç yok sanirim demir eksikliğin den kaunaklaniyor
Senin işinde zor cnm bende calisiyorum 5 de oğlumu okuldan alıp eve geliyorum direk yatıyorum ya bende aşırı sınır yaptı herşeye sinirleniyorum oğluma bağırıyorum sonra kendime sinirleniyorum niye bağırdım diyeBenim demir filanda iyi çıktı ama dediğin gibi hiç kalkicak halim yok bende oglanda böyle değildim birde altı aylık oğlum mecbur ona bakmak lazım gece olunca pilim tamamen bitiyor
Hayırlısı olsun canim.allah tamamına erdirsinMerhaba kızlar ben de inşallah aralık annesi olacağım ikinci çocuğum olacak Allah'ın izniyle demir değerim çok düşük cıktı 5 resmen ama çok çay içiyorum öğretmenim her teneffüs içiyorum o kadar halsizim ki demir ilacı içiyorum bikac gündür inşallah yükselir valla kafam bi dünya cocugumla bile düzgün ilgilenemiyorum hep de uykum var yerde miyim gökte miyim bi acayip hallerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?