2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Olsa görürdü heralde ama saklandiysa acele den görmemiş olabilir

Selam kızlar. Daha önce bahsetmiştim kilolu hamile kaldım dikkat ediyorum, un ve şeker tüketmiyorum diye. Bugün burada keçiboynuzu lafı geçince ve bir kaç gündür canım tatlı istediğinden bugün eve gelip hemen kek yaptım. Unsuz şekersiz brownie, keçiboynuzu tozu ve hurmayla. Hem size hem ufaklıklara faydalı olur diye düşündüm hemen girip size de yazayım dedim. Linki kopyalayamadim ama sekersizlezzetler.com da efsane brownie diye bulabilirsiniz.
Beslenme konusunda da birbirimizle tavsiyelerimizi, deneyimlerimizi paylaşalım burada. Benim ilk olduğundan sanırım biraz panik biraz heyecan içindeyim bu konularda

Çok sağol canım paylaştığın için. Ben de 76 kiloyla hamile kaldım. Dikkatli olmam lazım benim de...

Çok sağol canım paylaştığın için. Ben de 76 kiloyla hamile kaldım. Dikkatli olmam lazım benim de...

76 olsam şimdiye 3 tane doğurmuştum heralde

Tamam itiraf ediyorum ben hamile oldugumu öğrenmeden yani adetimden 1 hafta önce tartıldığımda 114.5 kiloydum. Şuan 111 civarındayım. Yani kilolu değil de obez ama ben kendimce hafifletiyorum :)
Doktorum şimdilik kiloyla ilgili kötü bir şey demedi ama dikkat edip verdiğimi söylediğimde aynen devam dedi.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi :)

Amin inşallah canım her ay 1 kilocuk alsak bisey olmaz

Amin canım... Ben de uzun çabalarla ve yıllar içinde 93ten 67e inmiştim. Tedavi sürecinde tekrar kilo aldım, kilo verilir onu sorun etmiyorum. Ama bebeğim sağlıklı olsun diye kilomu kontrol altında tutmak istiyorum, bende insülin direnci var zaten 2000mg glifor içiyorum... Yeter ki o sağlıklı olsun bebişlerimiz her şey hallolur

Ellerine saglik canim afiyet olsun Canim tatli istediginde tarifi deneyecegim.

Ben oğlumda 81 kilo ile hamile kaldim 90 kilo ile doğurdum ama hiç hamur işi yemedim doğumda da 11 kilo verdim buna da 86 kilo ile hamile kaldim bakalim kaç kilo ile doğuma gidecegim

İşin şakası bir yana seni çok iyi anlıyorum canım. Normalde ne kadar kilo kötü bir şey olsa da ben çocukluğumdan beri kilolu olduğumdan alışığım, kiloma göre hareketliyim ama işte bebek diyince insanın ödü kopuyor bir zarar veririm diye. Yediklerimize dikkat edip yürüyüş yapıcaz sonra da sağlıkla kavuşucaz yavrulara inşallah canım, gönlünü ferah tut :)

Çok doğru söylüyorsun canım, dediğin gibi yapacağız artık

Bu arada ben de bayağı tombis bir bayanım ilkini de öyle doğurdum şuan kilo almamam lazım ama canım hep hamur çekiyor sebze falan yaptığım yemeği yemek istemiyorum içim almıyor insulin direnci için glifor 1000 alıyordum günde doktorum biraktirdi siz içmeye devam ediyor musunuz

Sen de bizdensin desene canım
Ben 17 yaşından beri sabah akşam biner mg içiyorum gliforu. Onsuz yaşayamam herhalde, şekerim hemen düşüyor içmediğimde. Doktora geçen gittiğimde sordum, eskiden bıraktırılıyordu glifor ama artık devam ettiriyoruz, şu an hastalarımdan biri 32.haftada ve hala gliforu içiyor dedi. Zaten ne olursa olsun benim durumum için ilk üç ay illa ki içmek zorunda olduğumu söyledi. Sende niyr kesti doktorun acaba..

Ne bileyim ben de anlamadım ben de hipertansiyon da var onun için de isoptin diye bi ilaç içiyorum bebeğe zarar vermeyecek şekilde yine haftaya ctesi kalp atışını duymaya gidince soracağım ben mi yanlış anladım ama gliforu birakicaz dedi acaba o zamana kadar icsemiydim kafam karıştı simdi

Kızlar bacak ağrısı olan varmı peki benim çok ağrıyor heleki gece çok fena
Kaç haftalık şuan benimde sağ bacağıma vuruyor ağrı ama çok değil

Oyu geceler bayanlar ben yatıyorum dua edin bana yarın bebisimi gorim bir sorun olmasin hamilelerin duası kabul olurmus
İyi geceler cnm inşallah görürsün güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…