2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kullandığın başka ilaç da varmış canım, belki ondandır, bilmiyorum da. Sen yine de sorarsın dediğin gibi. Doktordan doktora uygulamalar da değişebiliyor tabi

Abartmamak kaydı ile ben tatlı krizleri ve zayıflama için akşam yada bazen sabah sutu tarcinli içiyorum

Abartmamak kaydı ile ben tatlı krizleri ve zayıflama için akşam yada bazen sabah sutu tarcinli içiyorum
Ben de sürahime atıyordum canım çok işe yarıyor gerçekten köreltiyor tatlı isteğini. Son günlerde ihmal etmiştim belki o yüzden bugün hurmaya hücum ettim :) Tekrar başlıyorum yarın

Ben de sürahime atıyordum canım çok işe yarıyor gerçekten köreltiyor tatlı isteğini. Son günlerde ihmal etmiştim belki o yüzden bugün hurmaya hücum ettim :) Tekrar başlıyorum yarın
Ya hurmayı ilk zamanlar pek yemeyin son aylarda yeyin doğumu kolaylaştırması için diyolar bende o yüzden yemiyorum bu bilginiz var mı

Ya hurmayı ilk zamanlar pek yemeyin son aylarda yeyin doğumu kolaylaştırması için diyolar bende o yüzden yemiyorum bu bilginiz var mı

hiç duymamıştım canım. ben tatlıya çok düşkün olduğumdan çikolatanın yerine bir şey koymam gerekiyordu, hurmayı koydum. en kolay o kesiyor krizlerimi.

Dogum tarihimiz 27 aralikmis :) 6+3 olmusuz kalbimizde atiyo Allaha sukur Allah kimseye aci yasatmasin amin hayirli cumalar
hayırlı olsun arkadaşım 27 aralık mı doğum tarihi yanlışlık olmasın
allah tamanına erdirsin

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun hepimize :)
Benim de yarın kontrol daha keseyi bile tam görmedim ama kalp atışını duyabilecek miyim heyecanıyla geçmiyor saatler :)
Değerlerim düzenli artmıştı ama normale göre düşüktü, geç dölleme muhtemelen.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız :)

merhaba hanımlar hayırlı cumalar

rabia16 hayırlı haberler ile gel arkadaşım

benim kahverengi lekelenmeler canımı sıkıyor geçen sefer 2017 ekim sayfasından veda etmek zorunda kaldım sanırım burdan veda etmek zorunda kalacağım test verdim çarşambadan bu yana yükselişi takip etmek için sanırım birşeyler yolunda gitmiyor içimden böyle geçiyor
hakkımızda hayırlısı allaha emanetiz

Canım nolur kötü düşünme. Evet ümitlenip de hayal kırıklığı yaşamak çok zor ama olmamış bir kötü olay için erkenden karalar bağlayıp üzülmek cana zarar, hiç gerek yok. Belki kuruntu yapıyorsun, niye vücudunu geresin şimdi durup dururken. Sen son dakikaya kadar koru inancını, hepimiz birbirimize dua ediyoruz, sen de salma kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…