- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.221
Iyi geceler canim dualarimiz seninle. Iyi haberlerini bekliyorum.Oyu geceler bayanlar ben yatıyorum dua edin bana yarın bebisimi gorim bir sorun olmasin hamilelerin duası kabul olurmus
Kullandığın başka ilaç da varmış canım, belki ondandır, bilmiyorum da. Sen yine de sorarsın dediğin gibi. Doktordan doktora uygulamalar da değişebiliyor tabiNe bileyim ben de anlamadım ben de hipertansiyon da var onun için de isoptin diye bi ilaç içiyorum bebeğe zarar vermeyecek şekilde yine haftaya ctesi kalp atışını duymaya gidince soracağım ben mi yanlış anladım ama gliforu birakicaz dedi acaba o zamana kadar icsemiydim kafam karıştı simdi
İnşallah görürsünüz canımOyu geceler bayanlar ben yatıyorum dua edin bana yarın bebisimi gorim bir sorun olmasin hamilelerin duası kabul olurmus
Abartmamak kaydı ile ben tatlı krizleri ve zayıflama için akşam yada bazen sabah sutu tarcinli içiyorum76 olsam şimdiye 3 tane doğurmuştum heralde
Tamam itiraf ediyorum ben hamile oldugumu öğrenmeden yani adetimden 1 hafta önce tartıldığımda 114.5 kiloydum. Şuan 111 civarındayım. Yani kilolu değil de obez ama ben kendimce hafifletiyorum :)
Doktorum şimdilik kiloyla ilgili kötü bir şey demedi ama dikkat edip verdiğimi söylediğimde aynen devam dedi.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi :)
Ben de sürahime atıyordum canım çok işe yarıyor gerçekten köreltiyor tatlı isteğini. Son günlerde ihmal etmiştim belki o yüzden bugün hurmaya hücum ettim :) Tekrar başlıyorum yarınAbartmamak kaydı ile ben tatlı krizleri ve zayıflama için akşam yada bazen sabah sutu tarcinli içiyorum
İnşallah canım
Ya hurmayı ilk zamanlar pek yemeyin son aylarda yeyin doğumu kolaylaştırması için diyolar bende o yüzden yemiyorum bu bilginiz var mıBen de sürahime atıyordum canım çok işe yarıyor gerçekten köreltiyor tatlı isteğini. Son günlerde ihmal etmiştim belki o yüzden bugün hurmaya hücum ettim :) Tekrar başlıyorum yarın
Günaydın canım hayırlı cumalarGunaydin hepinizeHayirli cumalar. Güzel haberler alacagimiz bir gun olur insallah.
Hayırlı cumalar canımGunaydin hepinizeHayirli cumalar. Güzel haberler alacagimiz bir gun olur insallah.
Ya hurmayı ilk zamanlar pek yemeyin son aylarda yeyin doğumu kolaylaştırması için diyolar bende o yüzden yemiyorum bu bilginiz var mı
hayırlı olsun arkadaşım 27 aralık mı doğum tarihi yanlışlık olmasınDogum tarihimiz 27 aralikmis :) 6+3 olmusuz kalbimizde atiyo Allaha sukur Allah kimseye aci yasatmasin amin hayirli cumalar
Kasim pardon yanlis yazmisim :)hayırlı olsun arkadaşım 27 aralık mı doğum tarihi yanlışlık olmasın
allah tamanına erdirsin
merhaba hanımlar hayırlı cumalar
rabia16 hayırlı haberler ile gel arkadaşım
benim kahverengi lekelenmeler canımı sıkıyor geçen sefer 2017 ekim sayfasından veda etmek zorunda kaldım sanırım burdan veda etmek zorunda kalacağım test verdim çarşambadan bu yana yükselişi takip etmek için sanırım birşeyler yolunda gitmiyor içimden böyle geçiyor
hakkımızda hayırlısı allaha emanetiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?