- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.341
Amin canim insallah. Bir an once duyalim da rahatlayalim. Sonra her anı yazarizSagol canimm seruven basladi :))
Hosbulduk canimm. Ben de kalp atisini duyar duymaz baslayacam yazmaya. Insallah rabbim nasip etsin o gunleri.
Aminnn insallah :)Gozun aydin canim. Darisi kalp atislarina olsun. Aramizda 2 gun var. Bende pazartesi gidecegim. Muayenen nasil oldu? Ben de gorur muyum diye merak ediyorum.
Ben de kalbi duymadan başlamak istemiyorum... İnşallah günlüğümüzü dolduracak çok güzel günlerimiz olur canım
hanımlar son adet tarihleriniz nedir
O da çok güzel oluyordur canım eminimBenim 4 marttı :)
Günlük tutma değilde bebeğim diye program var oraya fotoğraf ekleyip yazılar yazıyorum
Özel olunca daha detayli muayeneni yapar doktorun canim. Kalp atislarini da duyarsin o gun insallah.Aminnn insallah :)
Benim son adet tarihim 26 Subatti.
Normal ultrasonla muayene etti alttan bakmaya gerek yok dedi. Bu devlet hastanesiydi sanirim cok onemsemiyorlar. Pazartesi her zaman gitmeyi dusundugum doktordan randevu aldim ozelden sanirim o daha ayrintili bakar.
Ağrı bende de var canım, yerlerini sağlamlaştırıyor miniklerimiz inşallahKızlar benim belim çok agriyor bugun. Sizde ki durumlar nasıl ?
21 şubat benimki de :)hanımlar son adet tarihleriniz nedir
Bende not alıyorum şimdilik ama günlük almayı düşünüyorum tavsiyen olursa yaz canım ben re araştırayım:)Düşünüyorum canım ben
Güzel bir günlük bulmak gerekiyor tabi öncesinde
Var mı bildiğin bir yerde sitede acaba
Canım alttan muayene yaptırma kanama Olabiliyor benim ozeldeki doktorum hamilelerin alttan bakilimasina karşı bir doktor.Aminnn insallah :)
Benim son adet tarihim 26 Subatti.
Normal ultrasonla muayene etti alttan bakmaya gerek yok dedi. Bu devlet hastanesiydi sanirim cok onemsemiyorlar. Pazartesi her zaman gitmeyi dusundugum doktordan randevu aldim ozelden sanirim o daha ayrintili bakar.
Tamam canım haber veririm başladım araştırmaya şöyle tatlı ciciş bişiler arıyorumBende not alıyorum şimdilik ama günlük almayı düşünüyorum tavsiyen olursa yaz canım ben re araştırayım:)
Korkuyorum bazen sadece bende mi oluyor diye. Rahatladim. Ama iyi yerleşsin kuzucuklar❤Ağrı bende de var canım, yerlerini sağlamlaştırıyor miniklerimiz inşallah
Bende var canim. Kan sulandirici igne kullaniyorum. Ayrica coraspin iciyorum. Ben tup bebek tedavisi oldugum icin trasferden itibaren kullanmaya basladim.Kızlar bende kan pıhtılaşması çıktı.4 ay önce bebeğimin kalp atışını duymama rağmen kaybetmiştim.Test sonuçları yeni çıktı ama doktorum tedbir olsun diye keseyi gördüğü andan itibaren iğne ve aspirin vermşti,kullanıyorm .Benim gibi pıhtılaşması olan var mı?
İnşAllah ben kullanmak için geç kalmamışımdır.Sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah.Bende var canim. Kan sulandirici igne kullaniyorum. Ayrica coraspin iciyorum. Ben tup bebek tedavisi oldugum icin trasferden itibaren kullanmaya basladim.
Pıhtılasma test sonuçlarını yazabilir misin canım testi ben de yaptırdım henüz doktora gösteremedimKızlar bende kan pıhtılaşması çıktı.4 ay önce bebeğimin kalp atışını duymama rağmen kaybetmiştim.Test sonuçları yeni çıktı ama doktorum tedbir olsun diye keseyi gördüğü andan itibaren iğne ve aspirin vermşti,kullanıyorm .Benim gibi pıhtılaşması olan var mı?
Buyur canım.Pıhtılasma test sonuçlarını yazabilir misin canım testi ben de yaptırdım henüz doktora gösteremedim
Bu daha ayrintili bir test sanirim benimkinde pt degeri yaziyorduBuyur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?