2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben oğlumu da geç hissettim göbek bölgem polikistik över olduğum için yağlıydı kilom çok yok ama göbekliyim ona bağlıyorum artık
Aslında bende göbekliyim. Bari bende ona bağlıyım:) sabah sağlık ocagında aç karnına kan ve idrar tahlili yaptirdim. Bakalim şekerim faln ne çıkıcak.

Aslında bende göbekliyim. Bari bende ona bağlıyım:) sabah sağlık ocagında aç karnına kan ve idrar tahlili yaptirdim. Bakalim şekerim faln ne çıkıcak.
Bişey çıkmaz inşallah canım bende yaptırdım kanda herşey normal di ama idrarda 139 lökosit çıkmıştı bir içimlik bir ilaç içtim inşallah geçmiştir

Bişey çıkmaz inşallah canım bende yaptırdım kanda herşey normal di ama idrarda 139 lökosit çıkmıştı bir içimlik bir ilaç içtim inşallah geçmiştir
İnşallah canım. Zaman geçtiyse sağlık ocağında baktirsaydın bi daha idrara. Geçmiştir inşallah.

Benim hep 90-96-98 çıkıyor. Nette de gebelikte açlık şekeri 80 üstü olursa kesinlikle şeker yükleme yapılmalıdır diyor. Doktorumda yapacak zaten de çıkmaz inşallah şeker falan ya. Bakalım bugün kaç çıkacak.

Bak bunu bilmiyordum 100 e kadar normal biliyordum baktım şimdi benim 89 çıkmış

benimde cizgim yok ve cinsiyetimiz kiz

Aslında normal değerlerde gözüküyorda. 80 üstü yapılması gerek yaziyor. Sağlıklı bi insanda 80 altı olması gerek falan diyor.
Hayırlısı bakalım ben birincide olduğum için ikincide de şekerim olması büyük ihtimalle bekleniyor inşallah bir mucize olur ve çıkmaz zaten oğlumda ki gibi beslenmiyorum daha aklı başında yiyorum belki etki eder

İnşallah çıkmaz canm. Dikkat da ediyosan bişey olmaz inşallah.

Ya bende de bişey yok daha. Çok çok aşağıda bişey olur gibi oluyor ama bebek de orda değildir sanirim. Doktor ultrasonla bakarken cihazı dokundurdugu yerlerde bişey hissetmiyorum henüz ya.
ben de hissetmiyorum daha
gece yatarken sağa dondugum zaman sanki hareketlenme oluyor gibi oluyo ama bebekten degildir diyorum cunku gunduz hic bisey yok bazen endise ediyorum 20+2 olduk
gobegimde cikti bayagi buyuyoruz hissediyorum yani herkes anlayabilecek kadar olduk ama hareket hic yok

İnşallah tez vakitte güçlü bi şekilde hissederiz artık ya:) insan bi türlü emin olamıyor.

Seninki istisnaseninki
Bide erkek oluyormuş imkansızmı
Biri perinatolog olan 3 farklı doktor kız dedi. En son cumartesi detaylı ultrasonda da radyolog kız dedi. Değişmez artık heralde:) çok fazla kız istiyorduk, bir sürü kıyafet falan aldık değişirse yıkılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…