- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.201
Aslında bende göbekliyim. Bari bende ona bağlıyım:) sabah sağlık ocagında aç karnına kan ve idrar tahlili yaptirdim. Bakalim şekerim faln ne çıkıcak.Ben oğlumu da geç hissettim göbek bölgem polikistik över olduğum için yağlıydı kilom çok yok ama göbekliyim ona bağlıyorum artık
Bişey çıkmaz inşallah canım bende yaptırdım kanda herşey normal di ama idrarda 139 lökosit çıkmıştı bir içimlik bir ilaç içtim inşallah geçmiştirAslında bende göbekliyim. Bari bende ona bağlıyım:) sabah sağlık ocagında aç karnına kan ve idrar tahlili yaptirdim. Bakalim şekerim faln ne çıkıcak.
İnşallah canım. Zaman geçtiyse sağlık ocağında baktirsaydın bi daha idrara. Geçmiştir inşallah.Bişey çıkmaz inşallah canım bende yaptırdım kanda herşey normal di ama idrarda 139 lökosit çıkmıştı bir içimlik bir ilaç içtim inşallah geçmiştir
Bi de canm sende gebelik şekeri var demiştin ilk gebelikte. Açlık kan şekerin kaç çıkıyodu genelde pekiYarın aşı olucam bugünde her Pazartesi olduğu gibi proluton iğne
Sabah aşıya gidince idrarda isteyim bakalımİnşallah canım. Zaman geçtiyse sağlık ocağında baktirsaydın bi daha idrara. Geçmiştir inşallah.
Bi de canm sende gebelik şekeri var demiştin ilk gebelikte. Açlık kan şekerin kaç çıkıyodu genelde peki[/QUOTE 24. Haftadan sonra gebelik şekeri çıkıyor zaten 24. Haftaya kadar sağlık ocağında falan hep normaldi şeker testinden sonra anlaşıldı zaten ünsülin kullandığım için hep iyi çıktı
Hee doğru gerçi. Bende cuma olacağım tetanozu.Sabah aşıya gidince idrarda isteyim bakalım
Cevap yazdım aşağı seninkine karıştı nasıl oldu acaba :))))Bi de canm sende gebelik şekeri var demiştin ilk gebelikte. Açlık kan şekerin kaç çıkıyodu genelde peki
Okudum okudum cvpladım:)Cevap yazdım aşağı seninkine karıştı nasıl oldu acaba :))))
Bak bunu bilmiyordum 100 e kadar normal biliyordum baktım şimdi benim 89 çıkmışBenim hep 90-96-98 çıkıyor. Nette de gebelikte açlık şekeri 80 üstü olursa kesinlikle şeker yükleme yapılmalıdır diyor. Doktorumda yapacak zaten de çıkmaz inşallah şeker falan ya. Bakalım bugün kaç çıkacak.
Aslında normal değerlerde gözüküyorda. 80 üstü yapılması gerek yaziyor. Sağlıklı bi insanda 80 altı olması gerek falan diyor.Bak bunu bilmiyordum 100 e kadar normal biliyordum baktım şimdi benim 89 çıkmış
benimde cizgim yok ve cinsiyetimiz kizBende aynada bakınca fark ettim ama arıyorum zaten nezaman çıkacak die
Dün iki oğlu olan görümceme sordum onunda çıkmış göbek deliğinden aşağı doğru, bence göbek çizgisi cinsiyeti haber veriyor istisnaları karıştırmıyorum
Lütfen çevrede doğuran annelere bi sorun cvpları yazın buraya ben kesinlikle böyle olduğunu düşünüyorum
Hayırlısı bakalım ben birincide olduğum için ikincide de şekerim olması büyük ihtimalle bekleniyor inşallah bir mucize olur ve çıkmaz zaten oğlumda ki gibi beslenmiyorum daha aklı başında yiyorum belki etki ederAslında normal değerlerde gözüküyorda. 80 üstü yapılması gerek yaziyor. Sağlıklı bi insanda 80 altı olması gerek falan diyor.
İnşallah çıkmaz canm. Dikkat da ediyosan bişey olmaz inşallah.Hayırlısı bakalım ben birincide olduğum için ikincide de şekerim olması büyük ihtimalle bekleniyor inşallah bir mucize olur ve çıkmaz zaten oğlumda ki gibi beslenmiyorum daha aklı başında yiyorum belki etki eder
ben de hissetmiyorum dahaYa bende de bişey yok daha. Çok çok aşağıda bişey olur gibi oluyor ama bebek de orda değildir sanirim. Doktor ultrasonla bakarken cihazı dokundurdugu yerlerde bişey hissetmiyorum henüz ya.
İnşallah tez vakitte güçlü bi şekilde hissederiz artık ya:) insan bi türlü emin olamıyor.ben de hissetmiyorum daha
gece yatarken sağa dondugum zaman sanki hareketlenme oluyor gibi oluyo ama bebekten degildir diyorum cunku gunduz hic bisey yok bazen endise ediyorum 20+2 olduk
gobegimde cikti bayagi buyuyoruz hissediyorum yani herkes anlayabilecek kadar olduk ama hareket hic yok
Biri perinatolog olan 3 farklı doktor kız dedi. En son cumartesi detaylı ultrasonda da radyolog kız dedi. Değişmez artık heralde:) çok fazla kız istiyorduk, bir sürü kıyafet falan aldık değişirse yıkılırızSeninki istisnaseninki
Bide erkek oluyormuş imkansızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?