- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.221
Değişmez canım Allah korusun çok istediğini bilmiyodum Allah tamamına erdirsinBiri perinatolog olan 3 farklı doktor kız dedi. En son cumartesi detaylı ultrasonda da radyolog kız dedi. Değişmez artık heralde:) çok fazla kız istiyorduk, bir sürü kıyafet falan aldık değişirse yıkılırız
Amin canım hepimizinkini inşallahDeğişmez canım Allah korusun çok istediğini bilmiyodum Allah tamamına erdirsin
Bende yaptrmcm dr yaptr dese bile yaptrmcam yuklemesiniBenim aclik kan sekerim dusuk cikti. Doktoruma seker yuklemesi yapmasak potansiyelim yok dedim ama belli olmaz o isler dedi mutlaka yapilcak diyor ama bende yanasmiyorum korkuttu resmen canan karatay bizi ya(
amin insallah biraz daha uzarsa kafamdan kotu kotu senaryolar yazmaya baslicam artik ramak kaldiİnşallah tez vakitte güçlü bi şekilde hissederiz artık ya:) insan bi türlü emin olamıyor.
hamilelik reflüsü cnmKızlar son 1 haftadır bazi günler boğazımda birşey var gibi oluyor. Sanki yediğimi yutamamisim gibi. Bu yüzden surekli birşeyler yiyorum içiyorum psikolojik olarak yersem gidermis gibi geliyor. Ama anca gece yatinca geçiyor. Hergün değil ama 2-3 günde bir oluyor.
Benimde geçenlerde öyle oldu kahvaltıdan sonra başladı tüm gün sanki yumru vardı gibi gece anca geçtiKızlar son 1 haftadır bazi günler boğazımda birşey var gibi oluyor. Sanki yediğimi yutamamisim gibi. Bu yüzden surekli birşeyler yiyorum içiyorum psikolojik olarak yersem gidermis gibi geliyor. Ama anca gece yatinca geçiyor. Hergün değil ama 2-3 günde bir oluyor.
cnm seker yuklemesi yapmadan sekerin var mi yok mu anlayamazsin ve sekerin varsa ama senin haberin yoksa Allah korusun daha sonra bebeginde sorunlar cikabiliyo bunu goze alabilcekmisin ?Bende yaptrmcm dr yaptr dese bile yaptrmcam yuklemesini
Ben de iki hafta öncesi hafif hafif hissediyordum iki üç günde bir. Şu sıralar gümbür gümbür MaşaAllahamin insallah biraz daha uzarsa kafamdan kotu kotu senaryolar yazmaya baslicam artik ramak kaldi
haftaya doktora gidicem zaten bakalim
darisi bana insallah o zmnBen de iki hafta öncesi hafif hafif hissediyordum iki üç günde bir. Şu sıralar gümbür gümbür MaşaAllaheşim bile hissetti bugün. Bu haftalarda suyu çok kendisi küçük olduğu için fazla hareket edermiş.
Canm haklsn ama cogu kisiden duydum iyi degilmis kafam karisik yani anlcn cnm canan karatay icin zaten demedm benim annemde hastanede calstgi icin kadn dogum bolumunde annem dedi yaptrma iyi degil diye ondan dedi parmaktan baktr sekerine dedi o yuzdencnm seker yuklemesi yapmadan sekerin var mi yok mu anlayamazsin ve sekerin varsa ama senin haberin yoksa Allah korusun daha sonra bebeginde sorunlar cikabiliyo bunu goze alabilcekmisin ?
benim de tahlillerimde seker cikmiyo ama hamileyken belli bi haftadan sonra kendiliginden cikiyo bunu anlayamiyosun anca testle anliyosun
doktorunuz ne diyosa onu yapin kizlar doktorunuz canan karatay degil zaten kadini hic sevmezdim cok keskin konusuyor 10 gun zaten mesleginden men adilne cezasi almis bi sozde doktor mu her kimse artik lutfen sadece doktorunuza guvenin o kadar doktor bosuna demiyor seker yuklemesi sart diye hepsi birden bizim bebislerimizin kotulugunu isteyecek degil
zaten iki baklavaya es degermis verdikleri sekerli su su kadinin sozlerine itibar etmeyin derim
yine de sen bilirsin cnm ama bebislerimiz icin ben nacizane ilerde ah keske dememek icin uyarmak istedim
Bizim oğlan gececi zaten gündüz pek hareket yok gece uykum gelip yatağa geçtim mi rahat vermiyor. Doğumdan sonra da böyle mi olur acaba bağlantısı var mı kidarisi bana insallah o zmn
cnm ya simdi belki acı vermiyordu da ileri zamanlarda bebis de buyuyorya tekmeleri agri yapar mi acaba bebislerin
ben testin yapilmasindan yanayim cnm cunku bi cok kisi yaptiriyo bi sorun olsaydi Allah korusun hepsinde ya da buyuk cogunlugunda olurdu diye dusunuyorumCanm haklsn ama cogu kisiden duydum iyi degilmis kafam karisik yani anlcn cnm canan karatay icin zaten demedm benim annemde hastanede calstgi icin kadn dogum bolumunde annem dedi yaptrma iyi degil diye ondan dedi parmaktan baktr sekerine dedi o yuzden
kesinlikle bi hissetsem dogru duzgun benim de icim rahat etcek ve varligini hep hissesicemBizim oğlan gececi zaten gündüz pek hareket yok gece uykum gelip yatağa geçtim mi rahat vermiyor. Doğumdan sonra da böyle mi olur acaba bağlantısı var mı kibazen toplanıyor gibi oluyor semsert oluyor karnım o zaman acımıyor değil ama hareket ettiğini bilmek hem mükemmel bir duygu hem de iç rahatlığı
Evet haftaya bende gideceğim. Detaylı içinamin insallah biraz daha uzarsa kafamdan kotu kotu senaryolar yazmaya baslicam artik ramak kaldi
haftaya doktora gidicem zaten bakalim
Ben de 9 ay karnında çocuk taşımak işini hep abarttıklarını sanırdım. Ne olacak sanki iki üç kilo çocuk çıkıyor alt üstü gibisindenkesinlikle bi hissetsem dogru duzgun benim de icim rahat etcek ve varligini hep hissesicem
ben de yatakta sağa sola donerken karnim aciyo bebek bi tarafa yogunlasiyo ondan mi acaba diyorum bilemiyorum da hareketlerini hissetmeyince insallah bi aksilik olmasin da
ya ben cift cizgiyi gorunce hersey bitecek saniyodum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?