2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla daha 18+3 um ama simdiden sirt ustu yatamiyorum. Doktorum sola yat dedigi icin hep sola dönük uyumaya calisiyorum bu kez de kalcam ve bacaklarim tutuluyor. Arada saga donuyorum mecburen bu kez de ne kdr yavas donersem doneyim karnim aciyor. Bu sıkıntılar icin daha erken bence de ama herkes bir degil iste napalim.

hamilelik reflüsü cnm
bende başından beri var ve her gün oluyo bende gaviscon rennie falan bana fayda etmedi ama senin reflün beninmine gore hafif bence sana faydali gelir kadin dogumcuna bu sikayetini soyle sana ilac verecektir

Hamileliğin ilk zamanlarında cok mide yanmam vardı rennie çiğneme tableti vermişti. Bundada kullanabilirim o zaman. Teşekkürler canim sanada cok gecmis olsun.

Bebekte şeker olsa ne yapıyorlar ki? Diyet veriyorlar diye biliyorum ama zaten Karatay beslenmesine uyuyorsan o diyete gerek kalmıyor. Karatay onu bizler için söylememiş yani kavunu karpuzu tatlıyı ye ama şeker yüklemesi zararlı diye bir şey yok Kadın şeker zehirdir diyor, hiç yemiyorsan, uyuyorsan tabi ki şeker yüklemesine de gerek yok

ben butun hormonal sorunlari yasiyorum sanirim malesef
bulantiyi reflüyü dibine kadar yasiyorum artik biteceginden umidimi kestim cok duydum cunmu doguma bile kusarak girenler olmus
ben de bulanti olayini cok abarttiklarini sanirdim az bile diyolarmis

Benim göbeğimde yeni yeni boydan boya kahverengi leke olmaya başladı göğüslerimin etrafıda karardı 53 kiloyla hamile kaldım şimdi 56 kiloyum göbeğim çok bariz çıktı top gibi cinsiyetimiz erkek ve kıpır kıpır eğer sırt üstü yatarsam tekmeleri yiyorum

yalniz degilmisim dedirttin en azindan
aynen yavas da donsem bayagi aciyo o esnada uyku muyku kalmiyo bende tek sola donunce de dedigin gibi uyusukluk oluyo demekki bünye meselesi
rahim darligi varda ondan mi acaba da diyorum kendime rahimde de agri oluyo benim gun icinde cunku
bebisler saglikli olsun da bunlar yine hafif agrilar Allah beterinden korusun

Hamileliğin ilk zamanlarında cok mide yanmam vardı rennie çiğneme tableti vermişti. Bundada kullanabilirim o zaman. Teşekkürler canim sanada cok gecmis olsun.
deneyebilirsin cnm hamileler icin guvemli zaten bu ilaclar baktin fayda etmiyo doktoruna danis yine de.ben cigneme tabletini ve suruplari sevememistim midemi daha cok bulandiriyordu ve hic fayda etmiyordu ama herkes bir degil
cok tesekkurler umarim gecer artik kazasiz belasiz atlatiriz hamileligimizi

Şeker testi yaptırmıcam derken neye güveniyorsunuz siz gebelik şekerinin yeme içmeyle alakalımı sanıyorsunuz plasentanın yaptığı bir olay bu siz hiç şeker testi yaptırıp zarar gören bir anne bebek gördünüzmü duydunuzmu bize bir zararı olsa sağlık bakanlığı bu testi niye yaptırsın kaldırır yani benim ilk hamileliğimde şekerim çıktı test sonucu yüksekti ve diyetle düzene sokamadılar bir hafta yattım hastanede ünsülin ile düzene girdi ben bu testi yaptırmasam bebeğim belki kalp hastası şeker hastası doğacaktı bir dilim pasta ve baklavaya eşit içirdikleri su ve o şeker değil glukoz vücudumuzda olan bir madde aynı progesteron gibi yani yabancı değil ünsülin de öyle bence yaptırın

cnm bu kadini basindan beri hic sevemedim ben ya.bi ara tvde tereyagi yiyin cok faydali falan diyodu yani miktarini soylemiyo da direk ya yiyin diyo ya da terkedin tamamen diyo. cok keskin konusuyo.cidden doktor mu bu kadin sasiyorum bile yani.
grip aşısı tehlikeli diyo e benim annem rahatsizligindan oturu grip olmamasi gerekiyo her yil bi kere grip asisi oluyo napsin kadin olmasin mi
bebeklere asi vurdurmayin diyo.he o kadar doktor keyfinden bebeklere asi karti cikariyo ve kendi cocuklarina da asi yaptiriyolar
eskiden aşı yoktu mesela evet ama eskiden hastalik da cokmus cocuklarda
valla bu kadin biseyler soyluyo doktorlari da cildirtiyo milletin de kafasini karistiriyo tamamen uzaklastirilmali bence gorevinden bunun yuzunden millet cocguna asi yaptirmaz oldu sonra bulasici hastaliklar neden artti denir.
polemik yaratmak niyetinde degilim ama cidden sinir oluyorum bu sahsa sahsi fikrim bu benim canim

Arkadaşlardan biri detaylıya da girmicem doktorum kendi bakiyor diyodu :) demekki var bi bildikleri cnm.yazdıklarınada harfiyen katılıyorum.

Arkadaşlardan biri detaylıya da girmicem doktorum kendi bakiyor diyodu :) demekki var bi bildikleri cnm.yazdıklarınada harfiyen katılıyorum.
detayliya girilmeli kesinlikle
ya Allah korusun bi sorun olunca doktorlar mudahalede bulunabiliyo.
detayli ultrason zorunlu olmali anne adayinin insiyatifine birakilmamali ya sonra uzulecekleri seylerle karsilasabilir nasil rahat edebilecek icinde hic acaba olmayacak mi
yahu doktorlar zaten bakiyo da bu detayli bakiyo diye adi detayli ultrason olmuyoki bebegin beynine kalbine kaburgalarina daha detayli bakiliyo inanamiyorum
e benim dkktorumda her gittgimde kalp atiaina bakiyo kafasina bakiyo ama detayli ultrasondaki gibi degilki
bazi insanlar doktordan daha iyi bildigini dusunuyor kendin icin neyse de konu bebeginin sagligi ileride ah vah dememek icin icsel rahatligi yasamak icin bile detayliya girilmeli bunda bisey yokki

İşte bunu gelde anlat:))

İşte bunu gelde anlat:))
doktorun anlatmasina ragmen anlamiyorsa biz hic bisey diyemeyiz cnm ben sadece bebege uzulurum insallah bi saglik sorunu olmaz
ben taramalari yaptirmadim ama doktor mudahale edemedigi icin Allah in verdigi cana kabulum ne olursa olsun dedim bi de cok duydum cocugun down sendromlu diyip saglikli bebisleri olanlari bosuna strese sokmak da istemedim kendimi
detayli sart ama

kizlar 3 boyutlu 4 boyutlu ultrasona falan girmeyi dusunuyomusunuz
ya ben cok istiyorum 30.haftalara girdigimde insallah Rabbim gosterir o gunleri de.bebisin kime benzedigi falan biraz cikiyomus dogru mu
devlette oluyo mu bu

ara sıra ocak annesı olarak buralarıda okuyorum ama bu kalkan konusunda edindiğim net bilgi avent in kalkanı harıcındekıler fos dıyorlar bılgın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…