- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.261
tesekkur ederim cnm dikkate alicamara sıra ocak annesı olarak buralarıda okuyorum ama bu kalkan konusunda edindiğim net bilgi avent in kalkanı harıcındekıler fos dıyorlar bılgın olsun
3 4 boyutlu renkli ultrason degil mi canim. Farkli mi bilmiyorum ama ben her kontrolumde oyle goruyorumkizlar 3 boyutlu 4 boyutlu ultrasona falan girmeyi dusunuyomusunuz
ya ben cok istiyorum 30.haftalara girdigimde insallah Rabbim gosterir o gunleri de.bebisin kime benzedigi falan biraz cikiyomus dogru mu
devlette oluyo mu bu
Aynısı bende de oluyor canm. Ama aynı anda mideme taş oturmuş gibi de oluyor. Süt içince geçiyor. Dene istersenKızlar son 1 haftadır bazi günler boğazımda birşey var gibi oluyor. Sanki yediğimi yutamamisim gibi. Bu yüzden surekli birşeyler yiyorum içiyorum psikolojik olarak yersem gidermis gibi geliyor. Ama anca gece yatinca geçiyor. Hergün değil ama 2-3 günde bir oluyor.
yok cnm renkli evet ama benim bildigim anne karninda ne oluyosa aninda 3 boyutlu gosteriyo canli canli sanki goruyosun yuzu gozu cok net cikiyo3 4 boyutlu renkli ultrason degil mi canim. Farkli mi bilmiyorum ama ben her kontrolumde oyle goruyorum
Canım senin dediğin şu canlı yayın bi nevi. O andaki hareketleri gösteriyor. Bize doktor 12.haftadn bu yana gösteriyor. Bir de cd ye çekip veriyor.yok cnm renkli evet ama benim bildigim anne karninda ne oluyosa aninda 3 boyutlu gosteriyo canli canli sanki goruyosun yuzu gozu cok net cikiyo
daha iyi bilenler varsa aydinlatiraa sevinirim ozellikle devlette yapiliyomi merak ediyorum ozele gidemeyebilirim fiyatlari cok ucuk bildigim kadariyla saglikla alakali bisey olsa mecbur gidersimde sadece 3 boyutlu daha net gorunuyo benim bildigim
Evet ayni dedigin sey canim aninda goruyosun cok zevkli ben her girdigimde goruyorum ama devlette varmidir tabi bilmiyorumyok cnm renkli evet ama benim bildigim anne karninda ne oluyosa aninda 3 boyutlu gosteriyo canli canli sanki goruyosun yuzu gozu cok net cikiyo
daha iyi bilenler varsa aydinlatiraa sevinirim ozellikle devlette yapiliyomi merak ediyorum ozele gidemeyebilirim fiyatlari cok ucuk bildigim kadariyla saglikla alakali bisey olsa mecbur gidersimde sadece 3 boyutlu daha net gorunuyo benim bildigim
2 boyutlu olan standart bıldıgımız sıyah, 3 boyutlu olan tek kare resmı 2 boyutludan 3 boyutluya donusturuyo gorsel olarak sadece , 4 boyutlu ultrason ıse dırek sectıgın karadekı 2 boyutluda nasıl haraket edıyorsa oda anlık haraket edıyor.+ boyutlu ozel radyoljı merkezlerınde oluyor. 3 boyutlu devlette olabılır ama sadece belırlı hastanlerde oluyoryok cnm renkli evet ama benim bildigim anne karninda ne oluyosa aninda 3 boyutlu gosteriyo canli canli sanki goruyosun yuzu gozu cok net cikiyo
Şeker yüklemesi yüzünden yaptığı açıklamadan ceza aldı mahkeme Yeni sonuçlandı haberlerde gördümbu aciklamasi da efso da zaten aşı yuzunden almadi mi cnm cezayi ben oyle biliyorum
cnm ayni 3 boyutlu gibi mi gosteriyo acaba ayni seyden mi bahsediyoruz ozel hastaneler 300 400 gibi bi fiyat veriyo diye biliyodum ben de 3 boyutlu icinCanım senin dediğin şu canlı yayın bi nevi. O andaki hareketleri gösteriyor. Bize doktor 12.haftadn bu yana gösteriyor. Bir de cd ye çekip veriyor.
aman iyi olmus biraz az konussun milletin kafasini karistiemasinŞeker yüklemesi yüzünden yaptığı açıklamadan ceza aldı mahkeme Yeni sonuçlandı haberlerde gördüm
hangi hastanelerde oluyo biliyo musun cnm istanbuldayim ben de2 boyutlu olan standart bıldıgımız sıyah, 3 boyutlu olan tek kare resmı 2 boyutludan 3 boyutluya donusturuyo gorsel olarak sadece , 4 boyutlu ultrason ıse dırek sectıgın karadekı 2 boyutluda nasıl haraket edıyorsa oda anlık haraket edıyor.+ boyutlu ozel radyoljı merkezlerınde oluyor. 3 boyutlu devlette olabılır ama sadece belırlı hastanlerde oluyor
Paran yoksa devlete gidiyosun ordan zaten sıra veriyorlar diye biliyorum.Ben detaylı ultrasonu da tam olarak anlayamadım esasen.
12. haftamda gittiğim doktor kalbine, diyaframına, kalbin odacıklarına (kırmızı ve maviye dönüştü), el ayak kemiklerine, omurgasına, beynine falan baktı. O dönem oluştuğu kadar bir sorun yoktu, yüzünü de 4 boyutlu olarak gördük, bize verdiği çıktı renksizdi ama 20 dakika yarım saat kadar vajinal olarak baktı. Bu detaylı oluyorsa tekrar aynı kişiye gitmeyi düşünüyorum.
Arkadaşım eğitim araştırmada yaptırmış, belirli yaşın üzerine bakmıyoruz detaylı demişler. Kendisi biraz diş gösterince mecburen bakmışlar. Şimdi devlete gidip sinirlerimi zıplatmayayım. E benim verecek yüzlerce liram yoksa nasıl yaptıracağım detaylıyı?
Evet canm bence ayni şeyden bahsediyoruz. Bende ayda bir her gittiğimde 430 tl muayanr ücreti bayiliyorum malesef.cnm ayni 3 boyutlu gibi mi gosteriyo acaba ayni seyden mi bahsediyoruz ozel hastaneler 300 400 gibi bi fiyat veriyo diye biliyodum ben de 3 boyutlu icin
benim doktorum hic oyle bakmadi ya hep siyah beyaz bakti kafam karisti simdi
İşte buradaki 30 yaş üstüne bakmıyoruz demiş arkadaşa, bağır çağır yaptırmış.Paran yoksa devlete gidiyosun ordan zaten sıra veriyorlar diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?