2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar 3 boyutlu 4 boyutlu ultrasona falan girmeyi dusunuyomusunuz
ya ben cok istiyorum 30.haftalara girdigimde insallah Rabbim gosterir o gunleri de.bebisin kime benzedigi falan biraz cikiyomus dogru mu
devlette oluyo mu bu
3 4 boyutlu renkli ultrason degil mi canim. Farkli mi bilmiyorum ama ben her kontrolumde oyle goruyorum

Aynısı bende de oluyor canm. Ama aynı anda mideme taş oturmuş gibi de oluyor. Süt içince geçiyor. Dene istersen

3 4 boyutlu renkli ultrason degil mi canim. Farkli mi bilmiyorum ama ben her kontrolumde oyle goruyorum
yok cnm renkli evet ama benim bildigim anne karninda ne oluyosa aninda 3 boyutlu gosteriyo canli canli sanki goruyosun yuzu gozu cok net cikiyo
daha iyi bilenler varsa aydinlatiraa sevinirim ozellikle devlette yapiliyomi merak ediyorum ozele gidemeyebilirim fiyatlari cok ucuk bildigim kadariyla saglikla alakali bisey olsa mecbur gidersimde sadece 3 boyutlu daha net gorunuyo benim bildigim

Canım senin dediğin şu canlı yayın bi nevi. O andaki hareketleri gösteriyor. Bize doktor 12.haftadn bu yana gösteriyor. Bir de cd ye çekip veriyor.

Evet ayni dedigin sey canim aninda goruyosun cok zevkli ben her girdigimde goruyorum ama devlette varmidir tabi bilmiyorum

2 boyutlu olan standart bıldıgımız sıyah, 3 boyutlu olan tek kare resmı 2 boyutludan 3 boyutluya donusturuyo gorsel olarak sadece , 4 boyutlu ultrason ıse dırek sectıgın karadekı 2 boyutluda nasıl haraket edıyorsa oda anlık haraket edıyor.+ boyutlu ozel radyoljı merkezlerınde oluyor. 3 boyutlu devlette olabılır ama sadece belırlı hastanlerde oluyor

Kızlar şeker yüklemesini tartışmışsınız. Benim kuzenim kadın doğum uzmanı ve kendisi de şuan 36 haftalık hamile. Hamile kaldığımda bana tek tavsiyesi vardı. 2li 3lü taramaları hiç yaptırma ama mutlaka şeker yüklemesi ve detaylı ultrasonu yaptır dedi. Kendisi de taramaları yaptırmadı ama bu ikisini yaptırdı.

Ben detaylı ultrasonu da tam olarak anlayamadım esasen.
12. haftamda gittiğim doktor kalbine, diyaframına, kalbin odacıklarına (kırmızı ve maviye dönüştü), el ayak kemiklerine, omurgasına, beynine falan baktı. O dönem oluştuğu kadar bir sorun yoktu, yüzünü de 4 boyutlu olarak gördük, bize verdiği çıktı renksizdi ama 20 dakika yarım saat kadar vajinal olarak baktı. Bu detaylı oluyorsa tekrar aynı kişiye gitmeyi düşünüyorum.
Arkadaşım eğitim araştırmada yaptırmış, belirli yaşın üzerine bakmıyoruz detaylı demişler. Kendisi biraz diş gösterince mecburen bakmışlar. Şimdi devlete gidip sinirlerimi zıplatmayayım. E benim verecek yüzlerce liram yoksa nasıl yaptıracağım detaylıyı?

Ben doktora her gittiğimde önce 2 boyutlu ile organlarına boyuna kilosuna bakıyor sonrada renkliyi açıyor kızımızın bir yüzünü görelim diyor hep bakar 3 boyutlu 4 boyutlu renkli yüzünü yakalarsak resim veriyor bide benim doktorum ayrıntılıyı ben bakıcam dedi başka doktora yönlendirmedi Pazartesi bakıcak doktoruma çok güveniyorum doçent zaten eğer içime sinmezse araştırırım ayrıntılı ultrason için tekrar

Canım senin dediğin şu canlı yayın bi nevi. O andaki hareketleri gösteriyor. Bize doktor 12.haftadn bu yana gösteriyor. Bir de cd ye çekip veriyor.
cnm ayni 3 boyutlu gibi mi gosteriyo acaba ayni seyden mi bahsediyoruz ozel hastaneler 300 400 gibi bi fiyat veriyo diye biliyodum ben de 3 boyutlu icin
benim doktorum hic oyle bakmadi ya hep siyah beyaz bakti kafam karisti simdi

hangi hastanelerde oluyo biliyo musun cnm istanbuldayim ben de

Paran yoksa devlete gidiyosun ordan zaten sıra veriyorlar diye biliyorum.

cnm ayni 3 boyutlu gibi mi gosteriyo acaba ayni seyden mi bahsediyoruz ozel hastaneler 300 400 gibi bi fiyat veriyo diye biliyodum ben de 3 boyutlu icin
benim doktorum hic oyle bakmadi ya hep siyah beyaz bakti kafam karisti simdi
Evet canm bence ayni şeyden bahsediyoruz. Bende ayda bir her gittiğimde 430 tl muayanr ücreti bayiliyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…