2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İşte buradaki 30 yaş üstüne bakmıyoruz demiş arkadaşa, bağır çağır yaptırmış.
Allah Allah bunu şu an ilk kez duyuyorum. O nasıl olur ki ya 30 yaş üstü insan değil mi tovbe tovbe. Ayrıca 35 yaş üstü riskli gebeliğe giriyor.

Koalina arkadaşın sormamış mi neden bakmiyorsunuz diye.neymiş ki açıklaması
Risk grubunda oldukları için bakmıyorlarmış. O da kızıp asıl 30 yaş üzerine bakmanız gerekmiyor mu diye terslemiş, biraz sürtüşme olunca bi deneyelim diyerek bakmışlar.
Bir de biraz geç gidersen randevularımız dolu diye sıra vermiyorlarmış. Mesela 20. haftamda gittim daha erken gelmeliydiniz diyip gönderiyorlarmış.

Evet malesef detaylı için erken gidilmesi gerekiyor. Ama risk grubunda diye bakılmamasına çok şaşırdım.

Kizlar asagi yukari ayni haftalarda olup kanama alani gecmeyen var mi? Benim ta en basindan beri kanama alanim var ama kanamam yok. Coraspin kullaniyorum arada 1 hafta kestigimiz oldu ama hala var. Acikcasi alistim artik varligina denize bile giriyorum su an tatildeyim. Sakir sakir bi durum yok sonucta napiim. Ama yok olmayacak mi bu anlamadim ben hadi simdi tatildeyim calismiyorum. 1inde ise baslayinca ne olacak

Ben anlamadım kızlar sizin gittiğiniz doktorlar neden çok para alıyor şehir şehir değişiyormu acaba ben samsundayım ve buradaki en iyi özel hastane ve en pahalı paracı olarak bilinir doktorları çok iyidir medikalpark a gidiyorum doktorum doç. ve tüm ultrason çeşitleri elinin altında muane 120 tl

Lekelenme falan oluyor mu canım benimde 9. Haftaya kadar kanama oldu sonra lekelenmelerle devam etti 9. Haftadan bu yana bişey Yok nedense doktorum 24. Haftaya kadar proluton iğneye devam dedi öldürüyor bu iğnenin acısı beni polikistik överim ondan galiba progesteron desteğini hiç kesmedi

İstanbulun acıbademi, memoriali falan pahalı malesef canm.

Canım ben ayrıntılıya girdiğimde en son da 4 boyutlu göstermişti :)

@Katrina_
Kızlar b nımde 6. Haftadan beri kanama alanım var azda olsa hiç geçmedi yaklasık bi hafta lekelenmem oldu sonra kesildi . 17. Haftaya kadar falan progestan kullandım sonrasında doktor kesti önemli bişey değil bebege hıc bi zararı yok ve kanama alanın aktif değil diye . Geçen ayrıntılıya girdiğmdede perinotolog da gördü ama önemsencek bisey olmadıgını söyledi aktif olmadıgı sürece

kizlar 3 boyutlu 4 boyutlu ultrasona falan girmeyi dusunuyomusunuz
ya ben cok istiyorum 30.haftalara girdigimde insallah Rabbim gosterir o gunleri de.bebisin kime benzedigi falan biraz cikiyomus dogru mu
devlette oluyo mu bu
devlette olmuyor canım devletteki uğrasınlar eski baya bir 2 boyutlu zor görünüyor bazı yerlerde..her özelde de yok özel hastanede doktorun ultrasonu o özelindeyse bakıyor yoksa malesef bakamıyor..kızıma hamileyken en iyi doktora gidiyordum bulunduğum yerdeki ama ultrasonu 2 boyutluydu bunda da malesef daha 3 ya da 4 boyutlu görmedim

hangi hastanelerde oluyo biliyo musun cnm istanbuldayim ben de
Canım ben Şişli Memorial e gidiyorum. Doktorumun cihazı 3 boyutlu gösteriyor hatta bebeğin aynı kardeşime benzediği bile belli :) Son iki seferdir de el ense yatıyordu valla :) gerçekten güzel bir şey 3 boyutlu görüntü ama parasına değer mi bilmiyorum. Benim Allah tan özel sağlık sigortam var da çok içim yanmıyor verilen paraya. Muayene ücreti 380 tl maalesef

cnm ben ozele gitmek istemiyorum acikcasi saglikla alakali bi dueum olmadigi icin keyfi gitmek istiyordum meraktan ben de kime benzicek merak ediyorum ondan ama sanirim devlette de her hastanede olmuyomus galiba

cnm ya ben girdigimde siyah beywz gieuyorum oyle 3 boyutlu falan hci gormedim renkli de gormedim ozele gidiyorum ustelik
Canim ozele gidip nasil 4 boyutlu goremedin ya o zmn verdigin paraya yazik. Ankarada butun ozellerde her dr.odasinda 4 boyutlu vardir. Ayri ucret alinmaz 75tl bile versen muayene olurken 4 boyutlu gorursun.

Evet canm bence ayni şeyden bahsediyoruz. Bende ayda bir her gittiğimde 430 tl muayanr ücreti bayiliyorum malesef.
hmm anladim cnm ben extra ucret odemedigin halde bakiyor doktorun sanmistim
malesef cnm ozele gidemicem onun icin de devlette olsaydi iyiydi

ben de hep siyah beyaz gordum cnm ya cok merak ediyorum bari renkli gosterse bende ozele gidiyorum da demekki cok ozel degilmis gittigim hastane fiyati uygun diye gidiyodum zaten doktorumda memnundum ama hic renkli goremedim zaten istanbula dondum haftaya gidicem belki orda gosterir renkli 3 boyutlu da girmem o zmn mecbur
siyah beyaza 2 boyutlu deniyo dimi

Canim ozele gidip nasil 4 boyutlu goremedin ya o zmn verdigin paraya yazik. Ankarada butun ozellerde her dr.odasinda 4 boyutlu vardir. Ayri ucret alinmaz 75tl bile versen muayene olurken 4 boyutlu gorursun.
Allah Allah demekki oyle cnm ben bilmiyordum ya uzuldum doktorumdan memnundum zaten ben hamileligim zor gectigi icin annemde kaliyordum baska sehirde orasi da zaten kucuk bi ilce oldufu icin bi tane ozel hastane vardi demekki orda da yokmus
zaten istanbula dondum haftaya gidicem bakalim belki burda gorurum renkli
ama 4 boyutlu icn extra ucret veriliyo diye biliyoruk ben 300 400 arasi
ama renkki de hic gormedim bari belki renkli gorurum ya
ya her ozele de gidemem cok pahali bakalim bi tane var muayene 60 tl ona gidicem insallah renkli bari gostersin bedavaya da gitmiyoruz sonucta ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…