2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim 4 boyutlu icin ayri para alinmaz dr.un odasındaki ultrason 4 boyutlu ise gosterir zaten .sen gidecegin hastanenin kadin dogum bolumunu internetten incele yazmislardir zaten.

0-12 ay arasiymis nasil sizce disari giderken falan
biraz ici kucuk gibi mi bana mi oyle geldi
tecrubeli anneler ne diyosunuz ona gore almayi dusunuyorum aslinda
150 tl kargo ucretsizmis
babaya veririm taşir

Eklentiler

• Screenshot_20180806-192352.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 35
Canim 4 boyutlu icin ayri para alinmaz dr.un odasındaki ultrason 4 boyutlu ise gosterir zaten .sen gidecegin hastanenin kadin dogum bolumunu internetten incele yazmislardir zaten.
bi bakiyim cnm ya netten insallah vardir 2 boyutluda da bebegin ne gözunu ne agzini burnunu goremiyosunki hic instada bakiyorum renkli ultrason hep o bile yoktu yani

Kizlar alisverisleriniz ne durumda? Ben pek birsey almadim henuz. Bir hastane cikisi, bir ayakkabi, patik, bir tulum o kadar. Ne zaman yogunlasmak lazim acaba

Evet banada vermediler sıra yok diye bende özelde yaptırdım ama 30 yaş üstü konusu çok saçmaymış

Herkesın kendı fikri tabıkıde ama bende yatırılmasından yanayım kızımda yaptırdım bi sorun yaşamadım bunda da yaptırcam kuzenım de direttı 12 yıl önce ilk bebegınde yaptırmasına rağmen sonucunda şeker çıkmamıştı o zaman geçen yılkı hamileliğinde yaptırmadı bu çevredeki laflar yüzünden neyse 37 haftalıkken suyu gelıp Doğum yaptı herşey yolunda dendı taburcu olup eve çıktıkları ertesı gün Bebek’te titreme kilitlenme oldu Ambulansla götürdüler direk şekerden dolayı insülin direnci düşmüş yada çıkmış mı ne dedıler tam hatırlamıyorum 25 gün yoğun bakımda antıbıyotık tedavısı gördü sonrasında da bir süre hasar kalmısmı diye takıp şükür şimdi herşey yolunda 8 aylık oldu ama o zamanlar çok cektıler sadece anlatmak istedım en azından yaptırmayan arkadaşlar beslenmesını diyet seklınde yapsın aynı şeker varmış gibi hergun açlık tokluk şekerıne baksınlar ozellıkle 26 haftadan sonra

ne kadar ucret verdin cnm ben de girersem de 30 lu haftalarda giriyim bayagi buyumus olsun istiyorum da 300 400 de veremem heralde ya devlette olsaymis iyiymis merakim giderdi biraz

Canım ayrıntılıya 24. Haftaya kadar bakılıyo biliyosun . 300 tl vermiştim ayrıntılı olarak herseyıne baktı en sonda 4 boyutlu gosterıp fotograf verdi kendı doktorum normal 2 boyutlu gosterıyo keske ondada 4 boyutlu gorebılsek cok eğlenceli

Canım büyük ihtımal degısıyor bazı arkadaşların ki muayenehanede olabılır benımde Ankara medıcalparkda doktorum doçent ama muayenesı 210 tl ayrıntılı 440 tl dedıler hele bı tam kan tahıllı vereyım gebelıgın basında 600 tuttu şükür ki tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım hiç vermıyorum tahlılere

cnm ben ayrintiliya girdim 18 haftalikken bakti doktorum
ama o da renkli degildi de ekran bayagi buyuktu sadece 4 boyutlu falan degildi
ben zaten doktorumu degistiriyorum bu hafta bakalim insallah memnun kalirim cnm

Ayin 13unde ayrintiliya giricem ben de. Ins keser o zmn progestani cok sıkıldım bu ilactan ben :/

2 kez kahverengi lekem geldi. Devami olmadi. 20.haftaya kdr devam dedi doktorum progestana. 13unde ayrintiliya grcem bakalim ne dicek. Tatildeyim su an denize flb giriyorum ins aktiflesmez. Buyumez. Bol bol dinlenmeye calisiyorum ama evdeki gibi olmuyor tabii.

galiba siyah beyaza 2 boyutlu deniyor ya emin değilim ama öyle biliyorum

kızlar gebelikte ilaç kullanmak ne büyük vicdan meselesiymiş ya gözüm çok kötü 1 haftadır geçer diye bekledim geçmedi bugün en son doktora gittim artık o da antibiyotik damla verdi. üstünde gebelikte zorunlu durumda ciddi tıbbi tedbir altında kullanılmalı yazıyor inşallah bir şey olmaz doktora söylemiştim hamile olduğumu ama o da gebeliğe uygun yok en hafifini vermeye çalışacağım dedi

Canım bebeğin organları gelişimini 19-20.haftada tamamlandığı için o haftalardan sonra bakılıyor detaylıya. 12.haftada bakılan o haftaya göre detaylı bir ultrason olabilir ama literatürde geçen ve ikinci düzey (ileri düzey) ultrason dedikleri o değil. Ama dediğin gibi 19-23.haftalar arasında yapılan detaylı ultrason çok pahalı. Herkesin bu imkanı olmayabilir. Devlet de yapıyor. Belki bir defalık devlet çilesine katlanıp yaptırmak lazım diye düşünüyorum.

Valla çok iyiymiş muayene ücretleri canım biz 400-500 bayılıyoruz her muayeneye. Detaylı için başka bir doktora 450 verdim. Kanamam olduğunda bir perinatoloğa gitmek istedim 750 dediler vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…